Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg synes, Gregus spillede rigtig fint i går, og han lignede en, der var meget vokal og tog noget ansvar. Det var selvfølglig uheldigt med de to gule, men begge gange ryddede han bare op for håbløse medspillere. Omvendt synes jeg ikke, Kvist gjorde noget syndeligt væsen af sig, indtil Gregus blev udvist. Herfra uppede han sit spil. Hvis Gregus og Kvist kunne spille på de gode niveauer på samme tid, ser det fornuftigt ud på midten.

Så sagde Werge også på et tidspunkt, at Gregus og Kvist var i undertal på midtbanen, og at det var derfor, det virkede ret anonyme; de havde for travlt med at dæmme op derinde til at kunne kreere noget. Var det samme tilfældet, da det var Delaney og Kvist, der havde midten, hvor de to bare var bedre til at dæmme op for det?
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Plankeværket
Især den første er overilet. Han kan fint vente 15-20 meter før han laver det frispark. Og han kan lave det en del mindre voldsomt.
Nummer 2 er jo mest af alt et mistimet indgreb. Laver han et tilbageløb istedet for at prøve at vinde bolden, så var problemet ikke opstået.

Men igen af delene var snotdumme fejl. Det gik jo.

Gode karakterer Elendil forresten. Det er fair at være positiv efter den omgang.

Skrevet af Saint
Hvem er den anden der er bagved? Thomsen er, men EJ er da inde I feltet ?

Alt I alt synes jeg gregus bliver straffet for at være hvor kvist burde være.
(...)
Skrevet af Emkay
Jeg er glad for Ståles udmelding om transfers, og det glæder mig endnu mere at han taler om at dem de vil have er for dyre. Det tyder jo på at man køber ind til start eleveren
Skrevet af Plankeværket
Det er Bengtsson der er den anden, og Luftner er på vej i overraskende høj fart.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Det er Pierre og Thomsen, der er tilbage på egen banehalvdel. Og Gregus og Lüftner er de spillere, der skal løbe med tilbage (ingen af de to kan ligefrem klassificeres som hurtige). Så havde Gregus ikke stoppet ham, var det blevet en 3 mod 2 (hvoraf den ene af disse to normalt ikke er forsvarsspiller). Et to-to mål på dette tidspunkt ville have kvalt os, så manden skulle stoppes. Desværre blev det Gregus.

Fejlen skal helt grundlæggende findes i sekvenserne, der leder op til situationen. Hvorfor skal Santander lave århundredets ringeste frispark? Og hvad er det for noget håbløst kluntespil, der fører til et boldtab og en omstilling til Vardar.

EDIT:
Jeg synes desuden vores nye trøjer er ret fede!
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af repos
Gregus stod dog også underligt placeret ved den kontra. Han er positioneret for langt ude i siden. I stedet skal han søge centralt i banen, og sørge for at dække det område.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Fejlen skal helt grundlæggende findes i sekvenserne, der leder op til situationen. Hvorfor skal Santander lave århundredets ringeste frispark? Og hvad er det for noget håbløst kluntespil, der fører til et boldtab og en omstilling til Vardar.


Det var generelt et problem, at vi ikke vandt anden bolde efter dødbolde. Det er så til gengæld noget der er nemt at træne og kan rettes. Det er jeg ikke bange for skal ride os resten af sæsonen. Mht lodtrækning så håber jeg lidt på tjekkerne, da de vil være fedest at slå ud. Samtidig, så kan de ikke være SÅ skræmmende når Mick Van Buren kan være i nærheden af holdet. Men jeg kender ikke de fem hold godt nok.

Fortsætter kurven fra Hobro kampen til kampen i går liniært, så er det ligegyldigt hvem vi trækker - om tre kampe kan vi slå Real Madrid.
Skrevet af Schelden
Nu har jeg lige set kampen på TV også. I ædru tilstand. Hvis man savnede lederskab, så er det tydeligt, at den eneste mand på den bane, der rent faktisk leverer det til fulde, er Jan Gregus. Han taler konstant med medspillerne, og han tager selv ansvaret i mange af tilfældene. Det går meget til side, men han er også manden, der generelt åbner op for Pierre Bengtsson. Specielt sekvensen inden 2-1-selvmålet, hvor han ligger den igennem tre mand, for at Pierre Bengtsson kan få et hjørne ud af det, den er sgu pæn. Jeg kunne desuden også godt tænke mig nogle tal på erobringer, fordi synes godt nok han kommer i vejen for meget defensivt også.
København.
Skrevet af Costacurta83
Schelden, jeg synes du har ret i at Gregus spillede en god kamp, og han har vel som en af de få set bedre ud i år end sidste år (sammen med Verbic og måske Pavlo).
Men er det bare mig, eller er der for langt mellem kæderne? Det ser for mig ud som om kæderne formår at "sælge hinanden" så alle kommer til at se passive/ringere ud.
Skrevet af Schelden
I anden halvleg manglede de to foran konstant i presset, hvilket ødelægger hele holdets pres. De to centrale kan jo ikke bare pludselig rykke en kæde op og efterlade en hel stribe. Jeg kan afsløre, at folk ved siden af mig, var parate til at hoppe indover og trække Andrija Pavlovic op. Hans pres er simpelthen så elendigt. Det er også derfor, det kommer til at se lidt komisk ud.
København.
Skrevet af Costacurta83
Så må Ståle se at få banket noget taktik i ham. Han ser ud til at være i fin form, og han har haft lidt mere end et år til at lære det...
Skrevet af Schelden
Ja, men det er nok noget, der skal ligge i ens mindset. Andrija Pavlovic har haft svært ved det, siden han ankom til FCK. Så vidt jeg husker, var det også dét, Ståle Solbakken konsekvent brokkede sig over i starten. Han løb ganske enkelt ikke de meter, som det kræver, for at vi kan spille med to angribere. Men han er blevet bedre. Helt klart. Han er bare stadig den dårligste presspiller af vores tre angribere. Den nye har ikke taktikken på plads, men han jagter sgu. I ren BIF-stil. For pokker, han ville passe godt ind derude, tror jeg.
København.
Skrevet af Costacurta83
Jep, du har ret. Sjovt som spillestil betyder så meget. Tror ikke Pukki ville lave mange mål for os.
Skrevet af Plankeværket
Og lidt spøjst hans afgørende spidskompetence ift de andre er hans pres. Well, det skal vi også bruge nu europa4411 ikke længere findes.

Jeg er pænt spændt på, hvad transfervinduet bringer. Jeg håber det bliver dyrt. En etableret spiller som er skandinav. Stefan Johansson, Aron Gunnersson, Wermbloom, Granquist osv. En handel der giver genlyd i norden og er så tæt på en garanteret succes som noget bliver i fodbold.
Skal det ikke være dyrt, så håber at de rammer plet på en spiller jeg aldrig har tænkt over.
Skrevet af repos
I følge DMC er amerikaneren jo en done deal, så det bliver vel ham til midtbanen. Ikke noget, der for alvor rykker i første omgang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Yes, sammen med Haksabanovic, som vi allerede har hentet til kanten. Jeg ved ikke hvor Acosta rygtet stammer fra, men er han god med en bold og aggresiv i sit presspil kan jeg dog godt se ideen - uden at kende spilleren.
Skrevet af Vallensbæk

Nogle gange glemmes det, hvem vi har sendt videre:

Nogle af de bedste spillere vi nogensinde har haft i hele den centrale akse. Zanka, Delaney og Corner.

I SL er vi ubesejret, og havde vi ikke dummet os i 93 minut, så havde vi haft 7 point.

Spillet har været forfærdeligt, også dårligere end nogen havde troet. Men med Ankersen og Falk ude, så er det en del af forklaringen.

Nu er en kæmpe del af sæsonmålet nået, og vi henter sikkert et par nye spillere. Ståles forklaring om at vi har kigget, og det er for dyrt tror jeg er røgslør. Ja man har kigget, og ventet på Europa var sikret. Ville ikke undre mig om en spiller blev præsenteret i næste uge.

Op med hovedet - fra nu af går det fremad, og når foråret kommer er vi flyvende

Skrevet af Plankeværket
"I SL er vi ubesejret, og havde vi ikke dummet os i 93 minut, så havde vi haft 7 point."

Man kunne også sige, at havde Robin Olsen ikke været helt og aldeles fabelagtig havde vi stået med 0-3 point.

Men ja, jeg øjner også lysere tider hvilket sikkert betyder vi bliver smadret på søndag og at Erik bliver skadet.
Skrevet af NeverDefeated
Hvor ser I at I har hentet Haksabanovic?


Han koster trods alt en 16-18 mio., hvis man skal tage Halmstads ord for gode varer.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
annonce
0