Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Talentet121
Hvad skulle vi dog med ham? Ville være et mærkeligt og uambitiøst køb. Jeg har ikke været imponeret når jeg har set ham spille.
Skrevet af Schelden
Pas. Har ikke set ham spille, siden han skiftede til Malmø.

Det er blot et par Malmø-fans, der spekulerer i, at han er i KBH i dag.
København.
Skrevet af peanuts
Talent@

nu har jeg ikke set ham spille i lang tid, men han har da sine stats med sig fra Sverige med 16 mål og 34 assists i knapt 90 kampe, det er dog pænt imponerende for en midtbane spiller
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Arsenal_love
Jo, tager også der ind senere idag. Ville bare først høre her. ;)
fck & arsenal
Skrevet af peanuts
det virker nu mest af alt som spekulation omkring Eikrim, men faldt så over en artikel som vil sende AC til Israel for 55 mill. svenske dollar, det var lidt pudsig læsning kan man sige.

Grundlæggende virker det ikke til at der bliver grædt den store snot over muligheden for at han smutter
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Talentet121
@peanuts Du har helt ret, rigtig fornuftige stats. Men han har alt for mange udfald og kan spille som sol og måne. Han falder også tit igennem på den europæiske scene, og er ofte blevet kritiseret for det.

Men ja, hans stats er der ikke noget at sige til. Måske kan han vokse i FCK, jeg tror bare ikke han har niveau til at løfte os. Så skal han i hvertfald løfte sit bundniveau gevaldigt.
Skrevet af akka:D
Tvivler nu på at vi henter Eikrem i Malmø. Han er på nuværende tidspunkt ikke engang stamspiller hos dem og Ståle udtalte vi kun hentede en midtbane og forsvarsspiller, hvis det var noget som kunne forstærke den nuværende trup. Håber og tror Ståle har noget større i tankerne end Eikrem, selvom jeg ikke tidligere har set ham spille før.
Skrevet af Talentet121
Jeg er større fan af ham Kellyn Acosta. Han ser ganske spændende ud.
Skrevet af Schelden
Halmstad er ved at få deres første sejr i 100 år.

Både Aboubakar Keita og Sead Haksabanovic har scoret. Godt, vores spillere præsterer.
København.
Skrevet af quaz
Jeg er heller ikke rigtig fan af Magnus Eikrem. Han er faldet helt ud af den i Malmø efter han startede som lyn og torden. FCK skulle have hentet ham da han vendte retur fra Cardiff.

Hvis han forlader Malmø nu, så bliver det nok til en eksotisk destination. Eikrem har også Jim Solbakken som agent, han har tidligere haft udfald med FCKs ledelse i forbindelse med salget af Hangeland, hvor han følte sig snydt for nogle af pengene. Det endte med forlig.

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4194835.ece
København
Skrevet af Schelden
Når. Så er det sgu derby. Jeg orker det ikke, hvis jeg skal være ærlig.

Robin Olsen
Nicolaj Thomsen - Michael Lüftner - Erik Johansson - Pierre Bengtsson
Benjamin Verbic - William Kvist - Uros Matic - Youssef Toutouh
Pieros Sotiriou - Federico Santander

Pieros Sotiriou giver mening, fordi deres forsvar er absurd langsomt. Uros Matic giver mening, fordi der virkelig skal løbes i dag. Som i voldsomt. Også må han have 100% friske ben. Jeg tror ikke på, Peter Ankersen bliver smidt ind fra start, men hvis han gør, og derfor må vurderes som klar, bliver jeg sgu glad. Det bliver en grim kamp, hvor vi er heldige, hvis vi slipper afsted med en uafgjort. 1-1. Generelt er jeg tilfreds, hvis vi slipper derfra med X.
København.
Skrevet af Bløde babser
Tror det bliver Gregus i stedet for Matic. Virker til Ståle vurderer ham højere med en vis rette.
Kampen i dag er jeg heller ikke så glad ved. Mest fordi jeg ikke aner hvor vi står. Fik vi er boost og er på vej frem efter i onsdags er alt jo godt. Men er vi det, eller er vores defensiv stadig for ustruktureret til at kunne stå mod deres offensiv?
Får vi sat spillet og lagt et vist tryg på dem, er jeg ikke i tvivl om vi har rigelig offensiv kvalitet til at straffe deres elendige defensiv.

Men egentlig tror jeg det blive en 0-0 eller 1-1. Det er vigtigere for begge hold ikke at tabe og selvom det virker oplagt at begge forsvar er shaky, mens offensiverne er bedre kørende, så tror jeg man rent taktisk ender med at sikre sig mere end at angribe.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af GammelBitterMand
Brøndby er simpelthen favoritter iflg. bookmakerne. Det føles næsten som en lettelse at vi for en gangs skyld har noget at vinde og de har noget at tabe ift. forventninger.

Jeg ville ikke blive chokeret hvis Santander starter på bænken. Pieros har fart og Pavlovic er god til at placere sig.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Pascal
Enig i din opstilling @Schelden.

I en lettere deprimeret/halvfuld tilstand lavede jeg i tirsdag en deal med et par BIF kollegaer.

De måtte godt få sejren idag, hvis FCK slog Vardar ud og et sikret gruppespil.

Jeg har siden ændret mening!
De kan som maximum få en uafgjort, og så er alle glade.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bløde babser
Syntes den er svær med de tre angribere. Ingen af dem har for alvor sat sig på pladserne.
Tror Pavlovic starter ude. Det hænger lidt sammen med jeg fornemmer Ståle er mere tilfreds med deres indsats i presspillet end Pavlovic.

Og så bliver det spændende og lidt scary med Thomsen derude. Han kommer formentlig mere under pres end i onsdags, så det bliver en test.

Min store forhåbning til i aften ligger i øvrigt på Kvist. Syntes han var mere lederagtig end længe i onsdags og det var godt for holdet. Kan han gøre det igen er vi langt og selv med Ankersen og Falk ude, bør vi være et bedre hold hvis "bare" vi ikke leverer Hobro bundniveau....det kan så heller ikke udelukkes vi gør :-/
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Hvor er det fint de er favoritter. Naturligvis vil en ordentlig sæk til os være skidt, men det sker ikke. Uanset hvor dårlige vi er i dag, så er det et øjebliksbillede og Ståle har midlerne og tiden til at fikse det i eller inden slutspillet.

Det sagt gad jeg godt vi spillede en godkendt kamp i dag.

Mit gæt på opstilling er er sædvanlige og så
Kvist-Gregus
Santander-sotiriu
Skrevet af Plankeværket
Sotiriu for at have en frisk angriber og Gregus fordi han er markant bedre i det lange pasningsspil Matic.
Skrevet af Mr. H
Kusk spillede et flot derby sidst vi spillede mod dem i Superligaen. Han vil gøre ondt mod en vaklende BIF defensiv, han har friske ben og Toutouh spiller rent ud sagt elendigt for tiden... desværre tror jeg Ståle som altid prioriterer defensiven, især i disse tider.

Jeg er bange for udfaldet af denne kamp...
Hafnia
Skrevet af Schelden
Hvis Kasper Kusk skal spille, så skal det ikke være med Nicolaj Thomsen bagved.
København.
Skrevet af The Kid
Jeg tror bestemt heller ikke på, at Ståle vil gamble særlig meget. Måske i sådan en grad, at han vil starte med Peter Ankersen på højre back. Især fordi hans defensive kompetencer er meget højre end Thomsen. Omvendt vil det jo på sin vis også være en lille gambling. Hvis Peter Ankersen er klar, så spiller han.

Kusk starter helt klart ude, hvis Nicolai Thomsen starter.

Håber Toutouh vågner op i dag.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce
0