Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Hamborg sv.
Skrevet af nonphixion
Seriøst? Venter man 17 minutter for at spille latterlige 2 minutter?

Skandaløst.
Skrevet af Bjau
Hey. Det ikke os alle som laver ballade.


Det er et resultat af at man har tilladt de her brådnekar, at få fodfæste på sektionen. Og det er ikke til diskussion. Dem der har noget at sige på sektionen, ved udmærket godt hvem idioterne er, men der ingen selv justits.

Så indtil i fatter det, så skal lortet lukkes.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af Slettet(112218201709)
Hvis I udligner, så går turen til vores halvhjerner til at gå amok...
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(100659192308)
Der var ihvertfald en med byens logo på, kan vel næppe være dansker.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Schelden
Det havde sgu været stærkt, hvis Ståle Solbakken havde trukket holdet ud.
København.
Skrevet af Sule12
Kan man i øvrigt ikke "bare" lade linjevogterne bytte banehalvdel, så man undgår at han kommer i problemer?
Skrevet af dickos
Det forstod jeg heller ikke sule.
Skrevet af GammelBitterMand
Dommerens løb er afstemt ud fra hvilken side linjevogteren er i, så de får de bedste vinkler ud af det. Det laver man ikke lige om.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Blev der ikke holdt et italiensk flag ned med FCKs logo på? Betyder det noget for jer, eller er det sympati-hooligans fra Italien?
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af jakob1201
Vil lige skrive og sige at det er rart at læse den afstand der tages i FCK tråden. God stil fra alle debattører herinde. Ærgelig afslutning på en ellers intens kamp.

Men god stil i denne tråd
Skrevet af peanuts
fuck det var en skændsel at se på
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af jomic...
Nå. Mon ikke DBU giver 10.000 i bøde og hvis det sker 9 gange mere så en halveg uden tilskuere. (Læs jeg mener man nu for en gang skyld skal give klubberne incitament til at gøre noget ved problemet)

Mit bud er at venskabet med Hamborg blev formet samme aften som Messias måtte smugles ud af Parken. Nu er der jo lidt ro på igen dernede efter topmødet, så er toget til København jo nemt til lidt fest, farver og dans med politiet.
Skrevet af Svoger
Der er ingen grund til at forsøge at forsvare det idioti.

Beskæmmende hvis tyskerne tager til kæmpe i Danmark dog. De har jo på ingen måde grund til at bekymre sig om hvor vidt de får karantæne i DK.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Når. Selvom der var nogle, der prøvede at fjerne fokus, så var det en elendig kamp. På alle måder. Jeg forstår ikke Ståle Solbakken. Vi spiller fallit. Jeg er målløs over vores gameplan. Eller mangel på samme. Og jeg må endnu engang stille spørgsmål ved, hvad holdet vil offensivt. Ingen ved det. Alt kører på et gennembrud fra Benjamin Verbic, og når de laver dobbeltdækning med den smalle midtbane, så ryger vores kanter ud af spillet. Og vores backs var bare ikke med i dag. Og vores angribere er simpelthen så elendige.

Robin Olsen: 8

Han står en fin kamp. Trækker dog ned, han fejler på deres mål. Jeg ved ikke, om han tror, den går ved siden af, eller om han bare ikke kan nå den. Sparker desuden bolden ud et hav af gange. Trættende at se på.
_________________________

Nicolaj Thomsen: 6
Michael Lüftner: 7
Erik Johansson: 5
Pierre Bengtsson 6

Nicolaj Thomsen klarer sin opgave udmærket. Er fint med defensivt, men mangler offensivt. Laver et par positioneringsfejl, men han bliver ikke spillet under græstæppet, som man eller kunne frygte. Michael Lüftner spiller faktisk en udmærket kamp, synes jeg. Han vinder sine direkte dueller, og rydder op et hav af gange for sin makker. Redder Erik Johansson fra at give friløbere to gange. Pierre Bengtsson var overmatchet, og han kunne ikke være med offensivt. Han står sgu en svag back, og vi skal sætte vores lid til, at højresiden, mod tradition, bliver den bærende i den her sæson. Erik Johansson gider jeg ikke
kommentere på meget på. Han var bare lort.
_________________________

Benjamin Verbic: 5
William Kvist: 5
Jan Gregus: 6
Youssef Toutouh: 6

Jeg er sgu i tvivl om, hvad jeg skal give dem. Det må jeg indrømme. William Kvist var dog usandsynlig dårlig, og han kostede flere gange. Også ham, der sætter Erik Johansson i situationen, hvor han måske skulle have rødt. Jan Gregus kommer i vejen for et par nøglechancer, som gør, at han klarer en bestået. Benjamin Verbic sætter ikke én fod rigtig, og han glemmer flere gange, at han ikke er alene på banen. Youssef Toutouh klarer bestået, fordi han, præcis som Jan Gregus, kommer i vejen for en del defensivt. Offensivt stod han vel for vores eneste chance.
_________________________

Federico Santander: 5
Andrija Pavlovic 5

De var bare dårlige. Ikke kun fordi de ikke fik noget at lave, men de fejlede også i samtlige situationer. Det var sgu trist at se på. Jeg var ved at brænde helt ned, da serberen blev dømt offside for tiende gang.
_________________________

Ståle Solbakken: 00

Skandale. Han gør alt forkert. Bliver taget groft i røven igennem 90 minutter.
_________________________

Peter Ankersen: 5
Uros Matic: UB
Pieros Sotiriou: UB

Ingen af de tre når at gøre meget væsen af sig. Peter Ankersen når at fucke op mange gange dog. Han var tydeligt ikke kalr til at spille fodbold. Og slet ikke i sådan en kamp her.
København.
Skrevet af Nemt
Nye spillere - Eller ny Spillestil.
Skrevet af Kissinger
Mon ikke de er blevet inviteret?!

2 ældre herrer var, de eneste der tog afstand. Flot. Har I stadig away kort?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Svoger
Man stiller sig ikke i vejen for den slags idioter, Kissinger.

Ligesom du heller ikke stiller dig op på Blågårdsplads, og fortæller bandemedlemmerne, at de skal se at blive klippet ordentligt og få sig et rigtigt arbejde.
Det ser måske flot ud, men hvis tåberne havde besluttet sig til at tæve de to herrer, havde politiet ikke kunnet nå ind og redde dem, før de havde fået alvorlige tæv.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jomic...
@svoger

Hvis det var til mig, var det ikke et forsvar. Bare hvordan jeg umiddelbart lige husker forbindelsen blev skabt.

Jeg hader at det stadig foregår.
Skrevet af C.D
Der går rygter om, at der er en del HSVere med i det i dag. Lyder vildt.


Det må være bekvemt, at man altid lige kan smide den, når det hele går af helvede til.
annonce
0