Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emkay
Jeg så gerne Ståle gå over i en chelsea formation, 3-4-3 / 5-4-1 (afhængig af hvordan man tolker den)

-------------Robin--------------
----Lüftner----- Ny------NB----

Ankersen----------------Bengtson

-------Gregus/Ny----Kvist-------

---Falk/Kusk-----------Verbic---

------Santander / Mr.Cypern-----


Gregus/ny skulle så være en fremadrettet spilfordeler og Kvist ville så skulle spille en mere klassisk bindeleds rolle
Skrevet af Mr. H
@Emkay fin idé, men du skal af med Pierrre i den holdopstilling. Den mand er blevet så elendig, siden vi sagde farvel til ham. Hvad jeg kunne læse mig til, var han med til at rykke Bastia ned, hvilket bare illustrerer, hvor uambitøs den signing var fra starten af. Han har absolut ingen gennembrudskræft ude på kanten, og derudover har han også mistet en masse rent defensivt.

Jeg ville elske at se noget andet end den fysiskbetonet 4-4-2, men vi ved jo godt Ståle aldrig ændre koncept.
Hafnia
Skrevet af Hjaelmen
Lige meget hvilken formation vi stiller op i, er det mest skræmmende at Gregus lige nu er vores bedste centrale midtbanespiller!

Matic er... Matic!
Toutouh er stadig ikke god nok til at løfte opgaven centralt og der hvor hans hovede er nu, skal han slet ikke på holdet som kant heller!
Kvist ligner en totalskadet trabant. Alt det han gjorde godt før, ser han ud til at være faldet i niveau på. Virker enormt langsom i både tanke og handling. Tager slet ikke de defensive løb der er nødvendige. Har en tendens til at slå ud med armene og kigge bebrejdende på den nærmeste medspiller (som han gjorde i går efter deres mål).
Alt det en anfører ikke må!

Tilbage står Gregus, som rent spillemæssigt heller ikke har imponeret endnu, men som er begyndt at træde i karakter som person på banen. Han ligner en der er enormt frustreret over både sin egen og holdets indsats, men prøver at bruge det positivt på banen.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Plankeværket
Uanset hvor højt jeg elsker Ståle, så er han en del af problemet, hvis han ikke kan formå at rykke denne trup på anden vis, end at hælde 40 millioner mere i den. Kan Hørsholt ikke se det, så er han også en del af problemet.
Skrevet af hatafmug
Spørgsmål: Er det korrekt at Matic har liket billeder af de der Hooligans fra Brøndby kampen? Hvis ja, hvorfor er han så ikke fyret? Jeg har altid haft stor respekt for FCKs professionelle måde at drive forretningen på, men den giver vel ingen mening at have en ansat som offentligt udtaler sig positivt om hooligans. Ligesom det heller ikke gavner Trump, ikke at tage afstand fra rascister og nazister.
FCK
Skrevet af Emkay
@Mr.H Ja jeg tænkte mere her og nu og med kun 2 nye, så ville vi være nødsaget til at leve med Bengtson til nytår... I Ankersen og Boilesen har vi 2 perfekte wing backs, og jeg synes også vi har nogle spændende kandidater til at spille indvendig angriber.
Ulempen ved denne opstilling er at vi så nok skulle hente 2 til det centrale forsvar, da Antonson ville være eneste back up... men hey, så kunne NB komme på wing backen...

Skrevet af hatafmug
Kan man hente jannik Westergård?
FCK
Skrevet af MC89
Hvad tror du selv?
Skrevet af hatafmug
Han kunne vel blive fristet af champions league.. med de midler FCK har til rådighed er det vel ikke umuligt..
FCK
Skrevet af Emkay
Er det korrekt at Matic har liket billeder af de der Hooligans fra Brøndby kampen?


Nej det er ikke korrekt, selvom EB gerne ville have artiklen til at tage den drejning, du faldt så i med begge ben og læste ikke artiklen.

Han har mødt en "hooligan" i private omgivelser og blev "venner" med ham på de sociale medier. Han har så liket nogle billeder som ham den anden har lagt op. Sådan lidt nogle propaganda billeder om hooligan miljøet. Men ikke noget i relation til FCK eller opfordringer til vold mm...
Skrevet af Emkay
Han kunne vel blive fristet af champions league.. med de midler FCK har til rådighed er det vel ikke umuligt..


fuldstændigt umuligt og helt vanvittigt forslag... han er fast mand på et top 5 hold i bundesligaen, der skulle vel 100 mil til at købe ham... og hans næste skridt bliver en topklub i England, Tyskland, Spanien eller Italien
Skrevet af hatafmug
Tak for svar Emkay. Jeg har nu ikke læst nogle artiker om det, jeg kommer ikke så fine steder som på EB. Jeg har bare set overskrifter omkring de,t rundt omkring, bl.a. på information. Men det er da glædeligt hvis det ikke har noget på sig. Det kunne jeg nemlig heller ikke forstå.
FCK
Skrevet af Schelden
Michel Davidsen har gravet lidt småting om FCK op:

Federico Santander er stadig aktuel i flere klubber.

Aboubakar Keita hentes ikke hjem

Bashkim Kadrii leder efter et nyt sted at rådne op.

Alexander Milosevic skal sælges, men FCK har ikke lagt bud. FCK dog interessant for ham.

https://twitter.com/michelwd - Følg ham, hvis ikke I allerede gør det.
København.
Skrevet af Emkay
Spændende med lidt nyt, men det er jo desværre ikke rigtig de nyheder vi gerne vil have -.-
Skrevet af The Kid
Det er der intet overraskende i. Virker også til at FCK går stille med dørene. Tror ikke man henter nogen som helst inden den sidste kamp mod Qarabag.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Bløde babser
Der er ikke rigtigt nogen grund til at signe lige nu.
Man kan ikke registrere nye spillere til hjemmekampen. Det løb er kørt.
Så en ny spiller skal selvfølgelig signes så hurtigt som muligt pga træning. Men i slutning af sidste uge ved vi om det er EL eller CL budget man har til rådighed, ligesom det langt fra er utænkeligt at man kan hente bedre spillere jo tættere man er på deadline.

Jeg forventer ikke noget nyt før slutningen af næste uge.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saint
Jeg enlig pisse ligeglad med chl vs. El, der er penge I chl, men vi har ikke niveauet, I el kan vi det mindste spille med. Min irritation går på at vi allerede nu stiller os elendigt I ligaen. Vi mangler simpelthen noget tempo og flow til at slå selv det dårligste superligahold.
(...)
Skrevet af repos
CL er klart at foretrække. Det løfter klubben, og tilfører enormt mange penge, som Ståle kan skide ud på boldflyttere.

Sportsligt er det ligegyldigt, om det er CL eller EL, for europæisk efter vinterpausen er utopi alligevel.

Skal vi være attraktive for gode spillere, så vil CL være klart klart bedst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
hvad med en 4-5-1

Robin

Ankersen - Lûftner - ny - Boilesen

Gregus- Thomsen

Kusk - Verbic - Falk

Santander/Pieros

Så er alt hvad der kan kravle og gå at kreative spillere inde, det kræver så at Thomsen får smidt sin ferie dunk

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af jomic...
@Repos,

... og CL giver 4 garanterede bonus koefficientpoint, der også kan vise sig at være mere end vi vil være i stand til at skrabe sammen i EL. (Svarende til 2 sejre og 4 nederlag i EL, eller 1 sejr og 2 uafgjorte i gruppespillet).

Selvom vi ville være seedet i øverste lag i EL, kunne vi eksempelvis trække en gruppe med Marseille, Hoffenheim og Atalanta.
annonce
0