Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bwana
Michel betaler nok ikke så meget skat i azerbadjan, derfor kan vi ikke konkurrere på hans nettoløn. eller andre spillere for den sags skyld. nok også derfor Ragner ikke kom tilbage...

Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af Rogosjin
Er Sviachenko ikke ude resten af året?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af pyto
Et sandt mirakel, hvis Sviachenko kan tilknyttes. Han har hele pakken. Forholdsvis ung, erfaring, lederegenskaber og klub-mand.


Han er stadig skadet i mange måneder, som det har været skrevet flere gange.
Kvist raus.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Et sandt mirakel, hvis Sviachenko kan tilknyttes. Han har hele pakken. Forholdsvis ung, erfaring, lederegenskaber og klub-mand.


Var det bare en pludselig off-topic indskydelse? Eller var det et kringlet svar til det, diskussionen handler om herinde pt?

Sviatchenko ville være ideel. Men med Johanssons skade skal der naturligvis som minimum hentes en spiller ind, der ikke er skadet resten af året.

Og Kvist har tidligere været en fin leder; dog på et hold, der fungerede skide godt, hvilket vel gør opgaven nemmere. Nu kan vi virkelig se, hvor lidt lederskab han har i sig, når det ikke fungerer for holdet. Han er ikke typen, der går forrest.

Jeg har for nogle sider tilbage advokeret for, at det er vigtigt, vores ledere på holdet behersker engelsk på et højt niveau (man skal kunne give kommandoer i kampens hede). Det gør Gregus delvist, men det gør Matic slet ikke. Det gør Luftner i øvrigt heller ikke. Engelske spillere er nærliggende, men de er nok for dyre i lønninger. Så vi bør kigge mod USA. Der render en masse dygtige up-and-coming spillere rundt. De taler engelsk. De er ikke så dyre i løn, og de drømmer alle om Europa. Og så har de fleste af dem en helt anden mentalitet og attitude en danske (skandinaviske) spillere; en attitude, der indebærer, at der skal arbejdes for tingene (lead by example). Jeg synes Walker Zimmerman ser rigtig spændende ud i den henseende til centerforsvaret. Selvom Randers stadig spiller af lort, er Perry Kitchen et godt eksempel på en, der har gået ind og styrket deres midtbane. Det kunne han ikke have gjort, hvis han ikke kunne kommunikere ordentligt med sine medspillere.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Rasmus Falk desværre ikke med i morgen. Pis os!

Jeg havde sgu håbet på 30-35 minutter, så han havde lidt i benene til returen i midtugen.
København.
Skrevet af Saint
Bløde babser:

Kvist er måske en kulturbære, men han har ikke spillet godt siden delaney forsvandt og kan han ikke skabe ro og sikkerhed på midtbanen er han mindre værd end matic på dårlig dag.

Jo før vi indser at vores vigtigste mand ikke længere kan holde niveau, jo før for løst vores krise.
(...)
Skrevet af peanuts
Delaney@

Gregus og Matic snakker da flydende engelsk Luftner er ikke lige så god, men heller ikke en spiller hvor det er volapyk det som kommer ud af munden på ham
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af repos
Det er nu svært at bebrejde Ståle, at han ikke henter en 23 årig forsvarsspiller i Fredericia. Vi skal selvfølgelig sigte højere end det, og sådan en spiller bærer næppe noget i forhold til europæisk gruppespil. Alternativt bør vores unge talenter være på nogenlunde samme niveau.

Det virker også en anelse desperat at gøre USA og en eller anden Zimmerman til det nye shit. Næppe heller, hvad vi har brug for.

Indkøbet af Gregus virkede fornuftigt. Godt skolet spiller med landsholdserfaring. Det er vel nogenlunde på sådan en hylde, vi kan forventes at hente.

Matic var bare for dumt. Ingen international erfaring i forhold til alderen.

Lüftner og Pieros er fine køb. Begge fra ligaer på niveau med Superligaen, og med international erfaring. Lüftner bærende kraft for de tjekkiske mestre, og Pieros solid målscorer for APOEL, som er mesterhold og regelmæssig deltager i europæisk gruppespil.

Problemet er, at spillerne omkring dem stort set har leveret på et håbløst niveau, og Ståles system tilsyneladende er så enormt kompliceret, at det dræner spillerne for energi.
Hvis de etablerede spillere ikke kan holde 3 ugers sommerferie uden at miste enhver form for begreb om fodbold, så må man genoverveje, hvordan sådan en ferie skrues sammen.

Problemet stikker dybere end "bare", at store profiler er forsvundet. Problemet er noget omkring kulturen i klubben. En form for mæthed ovenpå en succesfuld sæson. Det må fandme ikke ske med den position, vi har.
Basel, Celtic og Salzburg bliver mestre år efter år, og vi bør simpelthen kunne ramme skiven på samme måde herhjemme.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg har intet imod købet af Gregus. Det var lige efter bogen. Lüftner nævner jeg som eksempel, men modsat Matic har han alderen med sig. Matic kan næppe siges at være indbegrebet af udviklingspotentiale. Han bliver ikke bedre, og han burde aldrig være blevet købt. Selv hos Sturm Graz syntes tilhængerne, han var faldet i niveau, og det derfor var en rigtig, rigtig god handel, de fik for ham.

----

Gregus og Matic snakker da flydende engelsk Luftner er ikke lige så god, men heller ikke en spiller hvor det er volapyk det som kommer ud af munden på ham


Nu er jeg tilfældigvis engelsklærer i gymnasiet, så vi har måske forskellige ideer om, hvad god engelsk er. Matic kan sagtens føre en samtale på engelsk. Men det er ikke grammatisk, det han siger. Og det er tydeligt at se, det ikke kommer naturligt for ham. Han skal tænke meget over ordene, og alligevel bliver verber og adjektiver bøjet og brugt med helt forkerte bøjninger. Hvis det er tilfældet i et stille og roligt interview, så tænk på, hvor svært det må være i kampens hede, når der også er en masse andre ting at tænke på.

Gregus snakker ganske fint engelsk, men han har også boet et år i England, hvilket helt klart har haft en positiv effekt.


EDIT:

https://www.youtube.com/watch?v=3Wf93Ehn9B8

Alene bedømt på sprogfærdighed ville han måske kunne slippe afsted med 02-4 på B-niveau. Mit bedste bud er, at han oversætter fra serbisk, når han snakker engelsk. Derfor skal han tænke meget, og derfor bliver det ofte nogle forkerte vendinger.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af quaz
Hvor meget engelsk skal de lige kunne på en fodboldbane? De skal kunne råbe nogle sætninger efter hinanden, og det må antages at andre spillere kan oversætte for ham ved træning.

I Premier League er der massere af dygtige spillere, som ikke snakker godt engelsk. Det fungerer vel fint for mange af dem? Carlos Tevez snakker stadig ikke engelsk, selvom han har boet i landet i 10 år eller noget i den dur.
København
Skrevet af Slettet(072126190212)
I Premier League er der massere af dygtige spillere, som ikke snakker godt engelsk. Det fungerer vel fint for mange af dem? Carlos Tevez snakker stadig ikke engelsk, selvom han har boet i landet i 10 år eller noget i den dur


Det er blevet nævnt ved tidligere lejlighed herinde. Der er nogle steder på banen, hvor gode sprogfærdigheder er vigtigere end andre. Har du en lederrolle på et hold, skal du kunne kommunikere med dine medspillere. Eller i hvert fald som minimum være en leader by example (dette var Delaneys egen beskrivelse af sig selv, da han skiftede til Bremen). Matic er ingen af delene.

I forsvaret et gode kommunikative egenskaber også vigtige, da det hele skal afstemmes konstant.

For de offensive og kreative positioner er det mindre vigtigt, da det her er lagt meget mere over på impuls, improvisation og individuelle kvaliteter. Og her koster et boldtab heller ikke på samme måde, som det gør længere tilbage på banen. En Tevez type kunne aldrig have fungeret som CB i Premier League.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af peanuts
Delaney@

men grundlæggende er det vel forståeligt det de siger, at grammatik så ikke sidder helt i skabet er vel underordnet så længe andre på banen forstår det, og får du en skidtspand på banen om det er serbisk bulgarsk eller en eller andet obskur dialekt på norsk, så tror jeg godt de fleste spillere på dette niveau ved hvad det går ud på.

Og grundlæggende så kommer han fra et land med en helt anden sprogstamme en vores, derfor lyder hans engelsk måske anderledes
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
Hvad med den kære atiba? Han har et år tilbage og visser stadig niveau.
(...)
Skrevet af repos
Op i røven med engelskkundskaber. De skal kunne de mest basale udtryk, og forrstå trænerens instrukser. At sætte det ind i en gymnasiekontekst er ligegyldigt.

Det handler om tydelighed på banen, og her er et minimum af engelsk mere end rigeligt.

Problemet med Matic er ikke af sproglig karakter, men af fodboldmæssig karakter. Om han så snakkede formfuldendt britisk, så ville det ikke ændre på, at han er for ringe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Saint@

Atiba er skadet, men ellers fast mand i Besiktas og er løbende vikar som anføre, så dt ville være et lidt underligt skifte i min bog
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af quaz
Atiba er også en meget anden spiller i dag. Dermed ikke sagt at han ikke ville være en opgradering ift. William Kvist
København
Skrevet af peanuts
Jeg er oppe på Casa Arena og se Horsens - AAB, og må sige at Sanneh har været god, sikker i sin afleveringer, og ikke bange for at sparke den ud af kommunen hvis det er nødvendigt, og så render han rundt og råber og peger en leder i forsvaret, så er det muligvis ikke den hylder vi plejer at lede på, men med de mangler der er i forsvaret, så er selv en kegle med en FCK trøje en opgradering.

hurtig og med en voldsom fysik
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Jeg vil virkelig gerne have Robert Skov. Han er pisse god. Også er han ligefrem en type, vi kan bruge i de europæiske. Lige modsat Kasper Kusk. Desværre. Han opfylder mit essentielle krav om modsatbenede kanter, han arbejder hårdt, han forstår at søge de små rum og har samtidig fart til at åbne de store. Også opfylder han dét eneste krav, Ståle Solbakken har: Han tager sine defensive løb. Hvis der skal gå rigtig middelmådighed i den, så kan vi tage Ibrahim Moro med.

Tjek desuden nedenstående. Om ikke andet så fordi I keder jer:

http://udenforbanen.dk/10-plausible-bud-paa-fcks-naeste-forsvarsspiller/
København.
Skrevet af Emkay
Fin artikel, men de der sydamerikanske bud er nok lidt for meget udenfor comfort-zone... Kian Hansen kommer aldrig til at ske.
Lasse Nielsen er nok ham vi ender med fra den liste... Sanneh er for ung og uden den erfaring og lederevne forsvaret mangler. ville sgu være lige risky nok med Sanneh og Lüftner.

Jeg er også kæmpe fan af Robert Skov, han ville tage klubben med storm.
Skrevet af Jussi
´Kian Hansen kommer aldrig til at ske´

Heldigvis. Mage til lokalhypet og dog gennemsnitlig spiller skal man da lede længe efter.

Morten Olsen udtog ham - efter i øvrigt et gevaldigt pres - men niveauet var og er der simpelthen ikke.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0