Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kingfaisalq
Faktisk var det også en af de lande jeg var i tvivl om, der er nemlig flere i den grå zone. Men som udgangspunkt synes jeg at vi skal begynde at gå efter spillere et level højere oppe og kun gå efter veletableret ligaer, hvor man har en hvis form for bundniveau. Selvfølgelig skal man ikke overse guld, bevist. Sådan skal det ikke forståes. Har man chancen for at gafle en stærk spiller, til billige penge, så skal man da gøre det. Men scourtingen skal som udgangspunkt koncentrere sig om de førnævnte lande i min optik. Ikke udelukkende. For var der kun f.eks kun skandinaver, så vil man savne nogen af de individualister fra øst landene eller sydamerika, til at åbne op. Eller til at bringe noget temperament
Skrevet af Kingfaisalq
Vallensbæk, det glæder jeg mig til at se. Jeg undre mig også. Og tak for info :)
Skrevet af Schelden
Michael Lüftner er med onsdag!
København.
Skrevet af Plankeværket
Men hvor er det sygt, så mange skader vi får, Sotiriu med brækket hånd også.

Åh jeg er spænt på onsdag.
Skrevet af Kingfaisalq
Repos, Todi er min favorit gennem tiderne. Jeg elsket den mand så meget, at jeg næsten burde havde været til pride i weekenden. Når det er sagt, så er det en liste lavet over de lande som scourtingen skulle udbygge sine baser i og helst gå efter spillere i deres liga. Jeg synes vi er over Bo henriksen niveau, hvor vi skal finde guld i afkroge. Og som sådan synes jeg at vi skal oppe os og tro på at vi kan gafle spillere fra højere ligaer der rangere over os. Ud over Todi har vi jo haft Dame ndoye fra den græske liga, Brede hangeland fra den norske, Amarty fra den svenske osv. Det er ikke om nationaliteter, men om ligaere.

Desuden beviste Todi sit værd hos Lyngby inden vi gaflede manden med en af de bedste venstre poter i superligaens historie. Vi hentede ham ikke fra Torshavn. Ærligt at han var så meget skadet. I min optik kunne han måske havde været toscore i ligaen uden disse
Skrevet af Kingfaisalq
Vigtigt
Skrevet af peanuts
vildt han er med, han lignede en mand som var part til at få sat benet af kun på panodil, en brækket hånd er vel ikke et problem med mindre det er et kompliceret brud, så er det på med en skinne
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af pyto
Michael Lüftner er med onsdag!


Vigtigt! Så tror jeg på det igen!
Kvist raus.
Skrevet af Imperator
Sådan som tingene går lige nu så er det et lille mirakel hvis Lüftner slap for en skade.
Det virker lidt mærkeligt, for det lignede ikke "bare et slag", men vi må jo gå ud fra at han ikke spiller medmindre det er forsvarligt.
Håber Ståle stadig gør sig overvejelser om hvad plan b er, så han ved hvad der skal gøres når han ligger og ruller rundt i græsset 5 minutter inde i kampen på onsdag.

Skrevet af peanuts
king@

jammen jeg tror de fleste af os godt kunne tænk os at se FCK handle på en hylde højre.

Men så kræver det nok at Ståle får et budget som er væsentligt forbedret end det han har nu, og samtidig skal vi fortsat kæmpe med de største klubber i Holland/Belgien/Østrig/Schweiz/Grækenland og formodentligt et par stykker mere.

Det er ligaer som er væsentligt mere eksponeret end den danske
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af quaz
Vanvittigt med Lüftner. Han må være en mega piveskid, siden der er behov for at blive båret ud, og ligne en spiller, hvis karriere er slut.

Erik Johansson blev ikke engang at blive båret ud, så vidt jeg husker.
København
Skrevet af Kingfaisalq
Peanuts. Enig.

Men Jeg synes Ariel prøvede at skaffe os deroppe. I det hele taget synes jeg at vi gav ham for lidt tid.

Det havde også været det naturlige skridt for FCK, med spillere som Pospech, N´doye, Grønkjær, Zanka, Kvist "Version 1", Antonson "version 1", Wiland og wendt og en supergod reklame i champiuons league, hvor man spillet lige op med et af de bedste Barca hold, synes jeg det næste naturlige træk var at vi skulle rykke os i forhold til tranferemner.

Og som sagt synes jeg at Ariel havde formatet og know how til at skaffe spillere fra den gode ende af den Belgiske liga og andre ligaer. Med tanke på hans netværk havde vi også en reel chance for at få op and comings spillere fra Afrika. Vel og mærke spillere vi selv ville have svært ved at opnå. Men han fik for lidt tid i min optik. Men jeg elsker uden tvivl Ståle og er glad for ham. Det var et svært valg. Og jeg ikke sikekr på at man havde udskiftet Ariel, hvis ikke det var Ståle der stod og bankede på døren.
Skrevet af Imperator
Jeg synes sådan set også det er meget spændende at diskutere hvor høj en hylde vi kan hente spillere fra, men tror ikke det er noget der er genstand for overvejelse i klubben.
Spillere har agenter, og de agenter rækker ud til de klubber som deres spillere er villige til at skifte til.
Jeg tror klubben ved helt præcis hvilke spillere der er indenfor vores rækkevidde, hvilke klubber vi konkurrerer med om disse spillere, hvad de får i løn, hvad de forventer at få i løn, hvad vores konkurrenter kan tilbyde dem etc.
Det er altsammen kendte faktorer, og det er kun fordi vi er outsiders, som mangler en masse information, at vi overhovedet har den her diskussion.

Løsningen på vores lille scouting/transfer-krise, tror jeg, skal findes mere i en bedre forståelse af vores egne behov end i en søgen på nye markeder eller en større økonomi.
Jeg synes vi har set mange dygtige spillere blive dårlige i FCK, og mange middelmådige spillere sprudle.
Det viser bare at man ikke kan koge spillere ned til et tal, som i fifa/fm, det handler om at have spillere med de rigtige spidskompetencer og den rigtige taktiske forståelse, i forhold til den rolle de har i konceptet.
Især med Ståle, som åbenbart ikke kan tilpasse sig, er det alfa-omega at de passer til konceptet.

Jeg ville ønske der blev givet flere chancer til vores egne talenter, de bør jo være skræddersyede til de roller vi skal have udfyldt.
Skrevet af peanuts
King@

Ariel var en katastrofe som træner i foråret og starten af efteråret, de sidst 15 kamp resulterede i 11 point
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kingfaisalq
Imperator jeg kan godt følge dine tanker en del af vejen.

Med henblik på taktisk fortsåelse, hvordan vil du så liste Verbic. Det er jeg nemlig lidt spændt på. Altså han er god, i den bedste form vi har set ham i FCK. Men jeg synes der mangler meget på det taktiske. Men det kan også være en forkert iagttagelse
Skrevet af Kingfaisalq
ALtså Ståle, gjorde det ikke meget bedre i det første år. Desuden var han ved og få kontrol på holdet. Jeg tor at den sæson ville havde været sæsonen hvor hans hold havde præsteret. Men det er nemt og sige nu. Tror bare der var meget mere i samarbejdet mellem Vetokele og Adi i den sæson der aldrig blev aktuelt
Skrevet af peanuts
Ariel havde jo netop mistet alt hvad der hed kontrol
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af corner
Men henblik på Verbic synes jeg ikke det er taktik der mangler. Ja, han er god, og det stråler enda mere nu hvor holdet er mere svækket ifht sidste sæson, men jeg synes han er lidt for uskarp foran mål i åbent spil. Vi såg i lørdags hans forsøg i første halvleg hvor han sparker totalt ved siden af.

Den burde selvfølgelig siddet indenfor målrammen.
Ellers en skøn fodbold spiller imo.
Peace, love & Fck
Skrevet af Imperator
Verbic nyder godt af at han har nogle kvaliteter som passer til konceptet. Han er en højrebenet vm, der kan sætte en mand alene, og som har et godt skud.
Synes ikke han virker alt for kvik, han har svært ved at styre sit temperament, og tvivler på han er noget geni rent taktisk, men det betyder ikke så meget på den position han spiller.
Det var værre havde han spillet cm eller cb.
Det vigtigeste er at han har nok individuel kvalitet til at gøre noget alene.
Det er en spiller som Verbic der kan vende billedet, ved pludselig at sætte en mand eller komme med et godt langskud, når spillet ikke kører og åbningerne aldrig kommer.
En problemstilling vi kender alt for godt for tiden.
Skrevet af Plankeværket
Ariels tid var sgu sjov. Det første halve år var jo absurd godt. Husker hvordan Tøffe mente TK var en bedre midtbanegeneral en Delaney.
Så viste klassespillere som Michael Jakobsen, Kris, TK, Grindheim, Claudemir og Rurik deres sande niveau. For pokker hvor CV sejlede de år.
Evigt smilende landsholds-Lars der aldrig tog noget seriøst, Pourie som Cornelius erstatning.

Blaah, pludselig er man glad for denne sæson også. En sjov detalje er iøvrigt at Poul Hansen smed så mange lønkroner efter de to ungdomdspillere fra PSG, at de ikke havde råd til at give NJ de ca 200.000 om måneden de havde lovet ham. Direktøren sagde nej. Det er jeg pænt godt tilfreds med...
annonce
0