Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Braumelaume
Lüftner er ny og kan ikke spille zone, end ikke på dødbolde, han er den eneste, som altid jagter sin mand. Flere gange i denne sæson koster det, at han flytter sig tilbage næsten på målstregen ved indlæg og får ikke skubbet op på manden. Som idag. Han er pisse dårlig med fødderne. Det ved modstanderen. Han skal have tid i skyggen, til han kan begå sig. Boilesen er meget bedre og meget mere kølig.

Kvist er alt, alt for dårlig på bolden og det er kun tidligere tiders meritter, der gør ham til anfører. Han er blevet for langsom, og virker ikke til at kunme koordinere presset. Han ender ofte i saltstøttepositionen, hvor han selv presser op, og kommer på mellemhånd. Ingen følger ham, og han kommunikerer ikke - hvilket siger meget om ham som leder.

En spiller jeg ikke var imponeret af var Verbic, det ser meget godt ud at sætte et par mand af, men der kommer sjældent noget ud af det. Det minder meget om Amankwaa. Han støtter slet ikke Bengtsson, som har brug for løb, til at trække forsvaret væk fra ham, da han ikke har speeden mere. Toutouh var i sidste sæson rigtigt god til dette sammen med Ludde. Han er ligesom ham den bedste i skolegården, der vil afgøre det hele selv.

Hvad end, der gik galt med Santander gik det hele galt offensivt, da han kom ud. Alt spillet røg over midten. Stakkels Bengtsson stod og viftede og råbte, men ingen lagde mærke til ham.

Gregus var kanon, og ville altid fremad i opspillet, desværre har han ikke en makker med samme filosofi. Kanterne trækker ind og spillet bliver smalt, ingen bredde og vores backs er ofte overmatchede, da vi ikke kan skabe bredde og overtal derude. Det plejede vi at være gode til.
Skrevet af Costacurta83
Ærgerligt. Vi bliver for passive i presset flere gange, og første gang det resulterer i en chance, så scorer de.
Lüftner er skidt på bolden, og PB mangler speed.
På plussiden så Boile, Santander og Kusk gode ud, og Gregus har vel ret beset aldrig spillet en bedre kamp?
Tungt nederlag, den kunne godt have været vundet (større)
Skrevet af Schelden
Så er jeg kommet hjem. Skred, da dommeren sagde to minutter. Fuck en idiot. Hvis man ikke orker en masse, negativt gylle, så skal man springe karaktererne over i dag. Jeg er vred, halvfuld og pisse træt. Vi havde alle muligheder for at skrive historie og komme i CL to år i træk. Vi havde en relativ nem vej dertil, som vi nok aldrig kommer til at få igen. Ståle Solbakken vælger så at pisse det væk, og han blev endnu engang kørt i grøften. Qarabag var den lastbil, der smaskede ham ned, da han gik overfor rødt. Han blev taktisk most. Fuck en idiot.

Robin Olsen: 9

Han gør det godt. Tager én rigtig god redning. Kunne ikke gøre så meget på målet.
_______________________

Peter Ankersen: 7
Michael Lüftner: 6
Nicolai Boilesen: 8
Pierre Bengtsson 7

Michael Lüftner bliver sablet. Han havde problemer mod ham deres nier, og man var konstant nervøs for, om han nu ville tage den rigtige beslutning. Derudover laver han flere håbløse aktioner. Flere gange sat igang af elefanten i rummet, men det kommer vi tilbage til. Vores backs gør det egentlig fint, men er offer for en taktisk fadæse, hvor de ingen rum har. Det kommer vi også tilbage til. Nicolai Boilesen synes jeg faktisk gør det fint. Fra min stol i hvert fald. Han tager rigtige, velovervejede beslutninger, og han kommer derfor ikke i de situationer, som han makker flere gange gør. Han taber tit i luften, men det er der en logisk forklaring på.
_______________________

Kasper Kusk: 8
William Kvist: 5
Jan Gregus: 9
Benjamin Verbic: 6

Når. Hvis vi starter med det positive. Kasper Kusk er vores bedste boldspiller, og det viser han igen i dag. Han er eneste reelle trussel i offensiven, da de lukker rummet på kanterne, og han er den eneste, der kan tage mere end to med en badebold. Skændsel at han bliver pillet ud. Uanset hvor træt han var. At man så sætter en fodboldum spiller ind, er ligeså skandaløst. Jeg hader Ståle Solbakken for ikke at have en fast, 100% spilleklar Kasper Kusk i enhver idealopstilling. Modsatte kant, Benjamin Verbic, var håbløs i dag. Dribler ind i en modspiller konstant. Håbløse tilbageløb. Elendige stikninger til Pierre Bengtsson, som hver gang måtte ud i en alternativ løsning for at få lagt den ind. Nu til elefanten. William Kvist. Hvad skal man snart sige. Er det voldsomt at ønske ham ud? Jeg synes helt ærligt ikke, at han hører til på det her fodboldhold. Han er dårlig. Han suger al energi ud af mig. Jeg giver ham også skylden for flugten fra stadion. Folk tager simpelthen livet af sig selv, når de har været inde og se bold med ham. Jan Gregus gør det fint. Han hænger på deres mål dog. Hvis jeg var ham, ville jeg forlange en ny makker, hvis jeg skulle spille videre. Han skal gøre det hele selv. Bedste eksempel er sent i første halvleg, hvor han først henter bolden fra den ene back, slår den til modsatte, hvorefter han selv må tage et løb på 30 meter for at åbne en spilmulighed central. William Kvist står bare og kigger. Jeg er meget i tvivl, om han skal være bedste mand, men han får den, fordi han reelt spiller for to i dag. Han står for alt offensivt, men er samtidig også ham, der rydder op defensivt. Vi spiller 4-3-2 i dag.
_______________________

Federico Santander: 8
Andrija Pavlovic:6

Federico Santander er stærk. Brølstærk. Og eneste angriber på banen i dag. Som nævnt 100 gange, så passer de to ikke sammen, og det så vi igen i dag. Førstnævnte hiver konstant bolde ned, for så spille dem i et tomt rum, fordi Andrija Pavlovic ganske enkelt ikke fatter at løbe rigtigt. Jeg brænder sammen over det. Det sker i hver evig eneste kamp. Jeg vidste, at det var slut, da man måtte tage Federico Santander ud.
_______________________

Ståle Solbakken: 00

Fuck dig, din idiot. Han blev taget noget så grusomt analt, og han bør ikke kunne sidde ned i weekenden. Han blev taktisk udklasseret. Ikke bare sådan lidt, men sindssygt meget. De lukkede fuldstændig kanterne ned. Bakkede konstant ned i frimærket, så den bold var tæt på umulig. Pressede os ind centralt, fordi hele verden ved, vi ikke fucking evner at spille i de små rum. I første halvleg åbnede Kasper Kusk konstant frimærket op, fordi han, som den eneste i vores lortetrup, kunne trække dem smalt med sine aktioner ind i banen. Det er simpelthen en skandale, at vi har fjernet al teknisk på holdet, fordi vi skal have en stærk organisation, når vi alligevel sejler defensivt. Den gik sidste sæson, og i flere af de andre sæsoner, fordi vi rent faktisk lukkede ned defensivt. Det kan vi ikke nu også er vi offer for, at vi så har nedprioriteret offensiven. Igen: Fuck dig, Ståle Solbakken.
_______________________

Danny Amankwaa: UB
Youssef Toutouh: UB
Pieros Sotiriou: UB

Danny Amankwaa skal ikke sables fordi vores træner er en idiot. Også alligevel. Hvis han havde sat hele opspillet på spil én gang mere, fordi han skulle lege Benjamin Verbic, så var jeg brændt helt sammen. Det er rigeligt, at vi har én på banen, der ikke ejer fodboldintelligens. Youssef Toutouh er elendig. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men er der en klub, der vil have ham, så sælg. Eller giv væk. Jeg er ligeglad. Betal for at få ham ud. Cyprioten havde intet at lave.
København.
Skrevet af Emkay
Hvis Kvist skal have 5 så skal Lüftner altså også, i min optik.
Ellers er jeg enig.
Skrevet af Schelden
Selvom tjekken sejler flere gange, så ender han jo med at få losset den væk mange gange.

William Kvist nåede aldrig i land. Han druknede.
København.
Skrevet af Sir , moderator
Santander er vist ude resten af året. Måske FCK køber en vild angriber nu,
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Gu fanden gør vi da ej. Vi henter en eller anden lortespiller i Serbien. For 20-25 mio kr.

"Skuffet Solbakken blåstempler europæisk kampagne"

Manden er syg. Var han en hest, var han blevet slået ned.
København.
Skrevet af 1128KBH
Nu skal I høre hvad der sker herfra: Målet er en sovepude for FCK, der kommer passive ud, Qarabag spiller bolden rundt, men bliver ikke rigtig farlige, før efter godt en time, hvor de scorer. Herfra jagter FCK gennem enkeltmandspræstationer, og Qarabag spiller roligt bolden rundt. FCK får scoret kort før tid, og kampen slutter 2-1 til stor pibekoncert


Desværre en udemærket halvlegs-spådom :-/
Skrevet af (u)tilfreds
Jeg brænder sammen, for ser ikke der kommer forstærkninger nu, hvem gider spille for et hold der så tydeligt er væk fra vinduet og faldet helt sammen på blot en enkelt sæson? Vi må købe konkurrenternes bedste spillere for 5-10M og starte forfra, for ellers ryger mesterskabet et andet sted hen til foråret..
Skrevet af Def-monk
Deres mål er lidt svært at gøre noget ved. Jeg er ikke sikker på hvordan vi dækker op i den henseende, men om Lüftner skal skubbe op eller Gregus skal falde ned på manden, siden vi dækker zone. - der må i lige hjælpe.

Udover at Lüftner ikke er særlig god på bolden så er det heller ikke fordi han får særlig meget hjælp til at tage en nem beslutning andet end at hælde den i frimærket, hvilket han heller ikke virker særlig god til. Men så må man jo finde en måde at sætte Gregus i spil til at føre bolden frem.

Jeg er skuffet men på en eller anden måde er det forventet. Vi er jo ikke bedre. Vi mangler noget i alle kæder, og det kan man bare se når vi kommer på det her niveau. Lige nu virker det som om vi ikke har en reel spidskompetence. Vi har stadig ingen formel for at lukke op for modstanderne, i dag bliver vi tvunget centralt, men vi har også spillet mere over midten i Suppen.

Derudover har vi vel været for sent på transfermarkedet, og så har vi godt nok også været uheldige på skadesfronten.
Skrevet af (u)tilfreds
Det er uacceptabelt at vi ikke slår til på "dette niveau" for så får vi tæsk i EL også.. Det er ikke godt nok! FCK skal ikke blot være på niveau med Lyngby, Brøndby og FCM. Dette lave ikke eksisterende europæiske niveau skal FCK ikke trækkes ned på, men det er netop der vi befinder os nu. Det er ikke godt nok.
Skrevet af Nik0
CL glippede og det er lort. Dommeren er en nar, når han kun lader holdene spiller i 30 sekunder i tillægstiden.

Jeg synes dog der er positive ting at tage med fra kampen. Ankersen og kusk spiller en solid kamp.

Holdet med Gregus centralt formår faktisk at skabe noget offensivt centralt og kan udnytter Kusk der søger ind centralt.

Med kampen i aften in mente er jeg noget mere tryg ved SL. Qarabak (staves?) er et røvsygt hold, men skal dog roses for deres evner til at spille hurtigt ud af presset, når ikke det sidder 100% - der skulle ikke meget mere end en enkelt mand der hænger 2-3 meter efter sin markering, før de kombinerer sig ud. Den del var på langt højere niveau end hvad fck ser til daglig.

Defensivt synes jeg også der bliver lukket godt ned for kontraerne, som vel er det vi kommer til at se meget af året fra hjemlige konkurrenter, der ønsker at spille som Qarabak. De kommer til to egentlige chancer, den ene hvor de scorer og forsvaret lader ham stå fri mellem fire mand og selv med en halvdårlig berøring der springer et par meter fra ham, kan han få lov at sparke. Og så var der indlægget der fører til et frit hovedstød - der må man tage hatten af får et lækkert sideskift og en mere eller mindre planlagt boldovertagelse. lige der viste de, at de kan spille på europæisk niveau.

Jeg synes Kvist fylder bedre defensivt i dag end han har gjort tidligere - at se Boilesen med anførerbindet må have været et wake-up call for ham. Jeg håber dog at hans rolle fremover bliver som 3.-valg og kulturbærer i transitionen til det næste hold der er helt klar til at være med på højeste niveau a la 10/11 og 16/17.
Han skal være en vi kan regne med leverer på højt niveau i SL men ikke en bærende kræft på et Europa-mandskab. (Dog er han stadig et af de svage led på holdet i dag)

Gregus viser at han med bolden og i tilbageløb kan gøre det godt for os. Der mangler dog stadig lidt i presspillet - om det er ståles system eller Gregus man skal "klandre" er selvfølgelig ikke til at vide. Men som tilskuer, kunne han godt være et par meter tættere på sin mand når der presses, men som nævnt ovenfor var der en meget lille fejlmargin i presspillet i dag, før de fik spillet sig ud af det. I SL er der ofte et sekund elller to mere til at komme på plads i de situationer.
(Det kan selvfølgelig også være at han specifikt får besked på, at han skal følge en bestemt spiller for at holde stoppere frie til bolde i bagrummet el. lign.)

Isoleret set er dagens kamp okay, målt på spil og chancer skabt. Over to kampe må vi desværre erkende, at de første 90 gjorde det til at fortjent udfald.

Jeg tror på, særligt med Falk tilbage, at vi kan spille noget anderledes fodbold end sidste sæson, hvor de bare skulle hældes ind i panden på Corner, Santa og en fremadstormende Delaney. Pavlo og Pieros virker bedre til at falde ned og være med i spillet, det kombineret med spilletid til Kusk, en skadesfri Falk og Gregus der skaber ting centralt, er der muligheder for at spille i de rum i højere grad end sidste år, Særligt Falk åbner op for dybdepasninger mellem back og stopper og spil på tredjemand.

Skuffende resultat, men jeg ser lysere på fremtiden i SL - Vi er fa´me kun et point efter vestegnen på trods af vores horrible spil.
Skrevet af Nik0
Det er uacceptabelt at vi ikke slår til på "dette niveau" for så får vi tæsk i EL også.. Det er ikke godt nok! FCK skal ikke blot være på niveau med Lyngby, Brøndby og FCM. Dette lave ikke eksisterende europæiske niveau skal FCK ikke trækkes ned på, men det er netop der vi befinder os nu. Det er ikke godt nok.


De hold kan jo netop ikke kvalificere sig til europæisk fodbold, slet ikke flere sæsoner i træk. Vi må nok indse, at placeringen som cirka nummer 50 på uefas liste afspejler niveauet meget fint. Der vil være sæsoner hvor man overpræsterer (10/11 og 16/17) og sæsoner hvor man underpræsterer (Jablonec)

Men man skal sgu ikke undervurdere hvor flot det er at være med så mange gange over de sidste 12 sæsoner - selvom man er skuffet over, at vi ikke kan slå et hold fra Aserbajdsjan i år. I det store påerspektiv gør vi det godt vores beskedne budget taget i betragtning (europæisk målestok taler vi her)

Det er nærmere svipserne i SL vi skal være kritiske overfor, da vi her har muligheder økonomisk som ingen andre.

Hold som Brügge burde jo være lige så mange gange stærkere end os, som vi forventer, når vi møder sub-toppen af dansk fodbold.
Skrevet af Hjaelmen
Santander ude resten af året.... jeg magter ikke resten af 2017 med Pavlo som starter!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af elendil
Det kommer til at koste. Andrija Pavlovic er elendig. Det er rigtigt, at han som regel kan holde på en bold sparket op i fødderne, men der kommer aldrig noget ud af det, da han ikke magter afspillet.

Jeg er lige så sur som Scheiden. Ståle Solbakken er en gigantisk idiot.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Michael Lüftners boldtab skal i øvrigt ikke undskyldes med at han ikke har andre muligheder. Hvis han spillede bolden inden samtlige mand var dækket op, ville det nok være nemmere. Store idiot. Han er ustyrligt langsom på bolden.

Kan man ikke reloade fra forrige checkpoint eller sådan noget?
fck-medløber.
Skrevet af Magnifico
"Skuffet Solbakken blåstempler europæisk kampagne"

Manden er syg. Var han en hest, var han blevet slået ned.

Det er sgu en morbid kommentar, Schelden. Men jeg må krybe til korset og erklære mig enig i pointen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Schelden
Jeg glemte helt at kommentere på andenboldene.

Træner vi i, ikke at vinde dem? Jesus.
København.
Skrevet af Emkay
Ønskeliste:
Sanneh
Svia
Zeca
Måske en transferfri David N´Gog, hans karriere kunne godt trænge til en genstart.
Skrevet af repos
Der skal jo nok hentes en angriber mere nu, medmindre Holse viser sig at være en ny Cornelius.
Forhåbentligt kan vi finde noget brugbart til leje et sted.

Pavlovic har en ustyrlig dårlig førsteberøring. Hvorfor spiller han med fjedre på støvlerne?

Amankwaa viste sine begrænsninger. Han er fin, når kampene er åbnet op, og han har plads omkring sig. Ellers er han temmelig ringe. Forstår ikke, folk har skreget på ham.

Kusk har en flødefod, hvilket han viste flere gange. Desværre var han omgivet medspillere, der ikke forstod at løbe i de rigtige positioner. Kusk skal bare spille hver eneste gang. Han er, sammen med Gregus, vores sikreste kort på bolden.

Verbic har jeg det fandme stramt med. Masser af energi osv., men der er dømt total tunnelsyn. Han formår ikke for alvor at sætte PB i scene, og det var jo begrænset, hvad vi kom til på indlægssiden.

Lüftner kan jeg bære over med. Jeg er egentlig sikker på, at han nok skal blive ret god for os. Hans opspil skal der selvfølgelig arbejdes på, men lad ham nu få mange kampe til at finde sig til rette.
Selv om Boilesen er dygtig centralt, så bør han stadig spiller back. Det vil være en klar opgradering i forhold til PB.

Kvist gider jeg sgu heller ikke rigtig længere, og fint at Ståle er begyndt at flå ham ud. Balancespiller min bare røv!.
Han evner ikke længere at lukke rum ned formodstanderne, og hans evindelige venden og drejen med bolden hæmmer vores opspil i uhørt grad. Har han nogensinde afleveret mellem kæderne? En lang bold i frimærket tæller ikke med.

Uanset, hvordan Ståle forsøger at forklare sig, så er et nederlag til Qarabag en skamplet. Det er et hold fra Azerbaijan. Dem skal vi slå.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0