Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Mon ikke han når at blive skadet inden?
Skrevet af pyto
Matias er tilbage!
Kvist raus.
Skrevet af Acebone
Haha, bare rolig. Pusic er lavet af 50% stål og 50% Jesus. Han bliver ikke skadet.
Midtjylland!
Skrevet af Bløde babser
Hvis valget var mellem Pucis og N´Doye er jeg egentlig glad for det blev som det blev.
Nu har vi en spiller vi sikkert nok skal få nogle mål og noget bredde i angrebet ud af, men som vi kan smide væk igen i en fart hvis det ikke er godt og Santander er tilbage.
Med N´Doye var er en helt historie af succes der meget nemt kunne blive smadret og et eftermægle der kunne blive smadret. Det ville have været så trist.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af 1128KBH
Der kommer en ny forsvarer meget snart. Ikke Erik. Stay tuned!
Skrevet af akka:D
Gætteri eller har du nogle kilder på det?
Skrevet af Emkay
Sanneh?
Skrevet af Raoul Duke
Pusic er altså ikke et køb, nogen kan få hånderne i vejret over. Han spillede ikke i Holland og FCM, fordi han ikke var god nok. Jeg er ikke bange for at han skal skabe sig. Tror godt han er klar over, at det ikke er ham der er stjernen på holdet og der ikke bliver plads til nogen nykker. Ellers bliver han lukket ned prompte af de andre.

Det sagt, så havde vi vel alle håbet på et rigtig navn, der kunne høvle kasser ind i SL og Europ League her i efteråret, for det står ligesom ikke skrevet, at det bliver Pavlovic eller Sotiriou. Det mener jeg i øvrigt heller ikke om Santander, som virker alt for svingende. Der mangler stadig kvalitet i alle kæder og så de forbandede ledertyper, som alle i dette forum, samt hele landets sportspresse brøler efter. Det virker dog til at Ståle har indset det. Det virker bare ikke som om han kan gøre så meget ved det. Købet af Pusic ændrer ihvertfald ikke på noget på dette punkt.

Skrevet af Talentet121
Pusic er altså ikke et køb, nogen kan få hånderne i vejret over. Han spillede ikke i Holland og FCM, fordi han ikke var god nok.


Jeg er enig i, at man ikke jubler over den her transfer, men få lige styr på fakta. Han spillede altså fast for Sparta Rotterdam, og nåede 16 kampe med 6 mål til følge, i de 3,5 måned han var der.
Skrevet af Schelden
Der er en fantwitteraccount med fokus på Panathinaikos, der melder Carlos Zeca til FCK.

Der er sikkert ikke noget i det, men lige nu tager jeg alt, hvad jeg kan få.
København.
Skrevet af Svoger
Alle er vel egentlig klar over, at det er et fornuftspanikkøb, oven på Santanders skade, og holdets nuværende forfatning i øvrigt.
Men derfor er det stadig utroligt overraskende. Den løsning. At man køber fra FCMs bænk.

Når man tydeligvis ikke har scoutet sig frem til rette angriber, eller denne ikke er tilgængelig på markedet, (om det så er mangel på penge, eller at vedkommende ikke vil nu), så må en halvårsløsning til.


I forhold til Schviatchenko, tror jeg nu nok et rekordindkøb over tid kunne blive godt, men det må nok anses for tvivlsomt, at Ståle får penge til at købe en central forsvarer yderligere, og en til den centrale midt...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af CPH-Hotspur
Når man tydeligvis ikke har scoutet sig frem til rette angriber, eller denne ikke er tilgængelig på markedet, (om det så er mangel på penge, eller at vedkommende ikke vil nu), så må en halvårsløsning til.

Pieros har vel været scoutet, som den rette angriber, men han skal naturligvis lige falde til. Det ville være hul i hovedet at brænde vores "warchest" af på en angriber til de næste tre måneder, når det er forsvaret og i særdeleshed midtbanen, der trænger mest til nyt blod.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Schelden
Det er lidt svært at sige, hvem der er scoutet rigtigt og ikke rigtigt. Reelt må man antage, at det er meningen, at vi ikke skal spille efter betonklodser, da man så ikke ville have hentet hverken Andrija Pavlovic eller Pieros Sotiriou. Altså spille stik modsat af sidste sæson. Det kræver så, at man har spillere med hjerne til at spille bolden op, og dem har vi kun to af, Kasper Kusk og Jan Gregus. Den ene gider vi ikke bruge. Vi har spillet som sidste sæson, men vi har kun haft én til at spille den op på, og det har ikke været Andreas Cornelius.

Så Ståle Solbakken er enten hjernedød at scoute angribere, som slet ikke passer ind i truppen, eller ikke været dygtig nok til at se, at dét hold han har nu, ikke kan spille som han gerne vil.

Jeg ved ikke, hvad der er værst.
København.
Skrevet af Talentet121
Rasmus Falk har i den grad også hjerne til at spille bolden op. Fantastisk at have ham tilbage i truppen igen.
Skrevet af Schelden
Ja, det bliver næsten som at få en ny spiller ind.

Han var en af vores absolut bedste spillere, da han måtte trække sig med det træthedsbrud.
København.
Skrevet af Costacurta83
Ærgerligt med Kusk til i morgen. Han har set god ud. Nu bliver det med YT fra start. Satans
Skrevet af Schelden
Så kom der en ny central forsvarer.

https://www.fck.dk/nyhed/denis-vavro-til-fck

Han var god, da vi mødte dem. Men jeg synes ikke han lignede en, der var meget boldspiller i. Mere end no-nonsense forsvarstype. Så vidt jeg husker, blev Martin Skrtel også nævnt som sammenligningsgrundlag. Men kan vi udvikle en Ragnar Sigurdsson på ham, så skal det nok blive godt. Han har sikkert ikke kostet særlig meget.
København.
Skrevet af Emkay
Han var et bæst mod os. Jeg har gode fornemmelser. Men nu er Svia handlen så død
Skrevet af Emkay
Hvis vi sætter den rigtig op, så har vi genskabt Tjekkoslovakiet i vores CB´s
Skrevet af Schelden
København.
annonce
0