Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg tænker, at det er et ligegyldigt emne. Både fordi FCK har været stærkt besat på backerne generelt (venstre i særdeleshed), og fordi det jo aldrig skete. Fin spiller, må han nyde hans snarlige fodboldotium.
Skrevet af FætterRico
Amartey på leje? Ja, hvorfor ikke. Alt andet lige må udekampe mod Helsingør og Hobro tiltrække mere, end en rolle som indskiftningsklovn i PL.
Skrevet af TR1986
Da han var på sit højeste havde han niveauet til FCK, men det er dog ikke en spiller jeg græder over vi ikke hentede.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Velkommen tilbage, Matias.

Det hele har mere eller mindre været vendt herinde. Dog på en mindre raffineret måde. Jeg tror, jeg har fået kaldt vores kære manager en idiot et par gange eller hundrede. I rendyrket raseri.

Er du på karakterer i morgen, eller skal du lige i kampform og have en weekend på bænken?
København.
Skrevet af TR1986
Når vi er ved danske spillere der lige har stoppet sin karriere, så kunne jeg godt have tænkt mig Thomas Sørensen i FCK, for fem år siden. Det ville have været intressant at se.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Jo tak. Heh! Jeg tager ikke karaktererne i denne sæson. Måske som afløser i en kamp eller to, hvis det virkelig kniber, men det bliver ikke i morgen.

Jeg må igennem alle siderne. Der må være nogle sjove udbrud at samle op på. Idiot ligefrem? Tja. Dum-stædig i hvert fald, om det berettiger til idiot, er nok et spørgsmål om temperament. Men man har da tænkt sit, når Youssef Toutouh igen-igen er blevet tildelt spilletid.
Skrevet af repos
Vavro er sikkert et spændende køb, og hvis prisen ikke har været alt for voldsom, så er det fint.
Problemet er dog, at han næppe komme til at danne forsvar med Lüftner, hvilket betyder at Boilesen ikke kommer ud på back, hvor han er bedst.
Boilesen gør det rigtig godt centralt og er en tydelig leder, så han bliver selvfølgelig derinde.
Sviachenko ville have været fin, men hans skadeshistorik og en prislap på ca. 30. mio. hænger ikke sammen. Han er, som Matias skriver, ikke specielt taktisk dygtig. Til gengæld har han lederegenskaber og samme frisure som Delaney.

Og uagtet udmeldingerne, så betød det selvfølgelig en hel del, at vi missede CL. Omvendt har pengene fra sidste sæson ikke været brugt ret godt.

Scoutingsektoren i FCK er et kapitel for sig, og har været vendt et hav af gange. Fyldt med umuliusser, der sidder mere af navn end gavn.
Derfor ender vi selvfølgelig med en klassiker som Vavro. En spiller som vi selvfølgelig, på trods af Ståles ord, ikke kendte det fjerneste til inden kampene mod Zilina.Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af EverywhereWeGo
Jeg er bare bange for han er alt for mandsorientetet i hans forsvarsspil.. Tvivler på han er en klogere fodboldspiller end Okore, men det kan være hans udseende snyder mig.. :D
Skrevet af EverywhereWeGo
Hvad er det egentlig Brian Priske laver? Dødbolds træning? Kunne være rart med en ny assistent træner, en som tænker anerledes end Ståle.
Skrevet af Acebone
Priske for van der Vaart?
Midtjylland!
Skrevet af FætterRico
En spiller som vi selvfølgelig, på trods af Ståles ord, ikke kendte det fjerneste til inden kampene mod Zilina.


Hader bare, når Ståle lyver for os.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nu er jeg godt nok ikke bosat i Kbh, så jeg kommer alligevel ikke i Parken. Men med alle de indkøb, der er blevet lavet det sidste lange stykke tid sammenholdt med priserne for at komme ind og se kampe i Parken, har jeg kun forståelse for, tilskuertallene er faldene. Hvorfor betale billetpriser i dyre domme for at se en masse østeuropæiske spillere, når man kan tage på weekendtur til et østeuropæisk land og få det samme der + en god oplevelse, der ikke indebærer kedelig betonbold?!

Seriøst, hvad er meningen lige? Vi har mistet 3 kulturbærere (hader det ord) og ledertyper i Delaney, Zanka, Corner, som alle var danskere - endda Københavnere. Læg dertil Ludwig. Og så erstatter vi dem gudhjælpemig med østeuropæere, hvor den nyeste på stammen ikke engang kan snakke engelsk! Det kan godt ske, danske/skandinaviske spillere er dyrere, men så må man sgu bruge de penge. De her køb er så usexede, som de kan være, og hverken Matic, Lüftner eller Vardos (eller hvad fanden han hedder, ham den nye) er spillere, der trækker tilskuere til! Og det ligner unægteligt, at et af de helt store problemer i grundstammen på holdet, er kommunikation og samhørighed. Så nytter det da ikke noget at hive en ind til en central position, der ikke kan kommunikere med nogen i bagkæden (han spiller nok ikke samtidig som Lüftner).
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af MorganF
Mon ikke vi skal gætte på, at Ståle har vurderet, at denne sæson er "tabt", og at der derfor er dømt opbygning, hvorfor vi kommer til at sr usexethed som Sigurdarson mv.
Skrevet af Burro
Hvorfra stammer egentlig denne racistiske kliché om, at en østeuropæer/Østeuropa er usexet?

Kosovo je Srbija
Skrevet af Slettet(072126190212)
Østeuropæere er ikke usexede, så den racistiske læsning må stå for dit eget ansvar. Men at vi henter en masse ukendte spillere med østeuropæisk baggrund eller nationalitet er usexet (alt en usexet handling og usexet endemål). Det ville det også være, hvis vi hentede en masse ukendte kinesere, australiere osv. osv.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af repos
Næ, Burro har da ret. Trækker man østeuropæisk modstand i Europa er det usexet, og når man henter østeuropæiske spillere er det ligeledes usexet.

Til gengæld var du, delaneyforpresident, helt op at ringe, når du smider en tilfældig amerikaner på bordet, som ingen hverken har hørt eller set noget til.

Vavro er, ligesom Lüftner, et køb med perspektiver. Begge er unge spillere med nøgleroller på succesfulde U-landshold. Vi har jo tidligere skreget på, at vi henter den slags spillere til fornuftige priser.

Hvis alternativet var Svia til 30 mio., så vil jeg til enhver tid foretrække Vavro. Svia kunne lige så godt vise sig at være en ny Stadsgaard. Skadesplaget og med begrænset taktisk kunnen.

Vi har fire centerforsvarer, der er skadesfrie, hvis man inkluderer Boilesen, og det er passende.

Det største problem er stadig vores centrale midtbane. Vi er ikke dominerende, og hvis det ikke ændrer sig, så bliver vi ikke mestre. Vi er ikke et særlig godt omstillingshold, og hele vores koncept er langt an på at vinde slaget om midtbanen. Derfor får vi problemer med alle hold i Suppen, hvis det ikke er tilfældet.

Og med Santanders skade, så skal Pieros godt nok igang. Han har set nogenlunde ud, men han skal pludselig have en altafgørende rolle for, at Ståles koncept skal virke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Burro
Når en tilfældig brasilianer nævnes er det altid "spændende", fordi vi ved jo, de alle er gadedrenge, der er vokset op med at spille teknisk fodbold på stranden.
Kosovo je Srbija
Skrevet af repos
Præcis. Den slag stereotyper trives i bedste velgående.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Burro
Zilinas seneste unge midterforsvar-salg, Milan Skriniar, var fast mand hos Sampdoria hele sidste sæson, inden han blev solgt til Inter... Meget usexet.
Kosovo je Srbija
Skrevet af repos
Kvist derimod. A demon in the sack!
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0