Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg tror, I læser ordet "usexet" lidt for bogstaveligt. Personligt er der ingen af spillerne på holdet, jeg finder sexede. Sexet/usexet skal naturligvis forstås som en attraktiv spiller at se på fra en tilskuers perspektiv. Og at vi erstatter alle vores danske profiler og store karakterer med spillere fra Østeuropa, som ingen har hørt om; det er ikke noget, der er særligt attraktivt fra en tilskuers perspektiv.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Burro
Og at vi erstatter alle vores danske profiler og store karakterer med spillere fra Østeuropa, som ingen har hørt om; det er ikke noget, der er særligt attraktivt fra en tilskuers perspektiv.


Men hvad hvis det var spillere fra andre lande? Sydamerika fx. Var det så stadig usexet?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Burro
Copenhagen Air Force bruges stadig som reference til et godt FCK-midterforsvar. Udefra set, var de da enormt usexede. Men effektive og velfungerende, det var de.

Kosovo je Srbija
Skrevet af Schelden
Personligt er jeg ret ligeglad med, hvor vores spillere kommer fra. Så længe de præsterer. Jeg anerkender dog den mulighed, at kulturen i en klub er væsentlig, og at det mest oplagte i det øjemed, er, at man har nogle danskere. Som i sidste sæson. De ved, hvad der kræves, for at spille i den danske Superliga. Desværre er der ikke særlig mange oplagte emner, og når et af de meste oplagte, Erik Sviatchenko, koster 30 mio kr, så må man nøjes.

Taget vores stadig nye strategi i betragtning, så er købet Denis Vavro perfekt. En ung, talentfuld spiller, som man stadig kan forme på, men som stadig er så uskolet, at klubber som Basel og Club Brugge ikke har smidt 30 mio kr. Jeg ved ikke, hvad vi har givet, men jeg vil gætte på 10 mio kr eller lignende. Uanset hvad vi har givet, så er jeg sikker på, at man har efterladt et større rum for en avance.

Med fokus på Ståle Solbakken og hans udtalelser om at købe ind til toppen af hierakiet, så forstår jeg godt, at der er en masse, som er skuffede. Det er ham her ikke. Tværimod går han ind lige ved siden af Carlo Holse. Hvis ikke vi henter én af den klasse til midtbanen, så melder jeg mig også ind i koret af skuffede. Men jeg tror også stadig på ham Carlos Zeca. Virker som en typisk græsk twist, der nok skal gå, når de har fået lidt flere håndøre.
København.
Skrevet af peanuts
når dagens kamp Kusk er ude med en mindre skade mens Falk er tilbage i truppen, det kunne godt ligne Toutouh og Verbic på de 2 kanter og resten giver næsten sig selv.

Det er en kamp som FCK ikke rigtigt kan tåle at tabe, så der skal klaskes hårdt til Mathias Jensen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Alt undtagen den ene centrale midtbane er næsten sikkert. Vi skal jo se på Youssef Toutouh.

Og ja, Mathias Jensen skal der gås til. Eventuelt smules med hjem i bussen.
København.
Skrevet af peanuts
vi kan eventuelt bytte med Matic og en pose penge
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Rogosjin
Vi kan passende gøre som FCN gjorde med Aaquist sidste uge, forhandle med ham i løbet af kampen så han ikke kan spille med.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Burro
Personligt er jeg ret ligeglad med, hvor vores spillere kommer fra. Så længe de præsterer. Jeg anerkender dog den mulighed, at kulturen i en klub er væsentlig, og at det mest oplagte i det øjemed, er, at man har nogle danskere.


Den del er jeg helt enig i, og med skandinaver som umiddelbart næstbedste løsning i den henseende. Min anke går mere på, hvorfor en østeuropæer nærmest pr. definition er usexet, mens andre nationaliteter ikke er. Udtrykket er ofte brugt, men sjældent om fx. sydamerikanere.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Svoger
Folk der skriver ´spændende´ eller lign., når en spiller præsenteres eller rygtes til en klub, uden at de kender noget til vedkommende, bør så også tildeles ti spark i skridtet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Rogosjin
Det skyldes en forstilling om at østeuropa generelt er grå kommunistiske boligblokke - en art kæmpe Brøndby.

Men faktisk er der fest og stemning og som man kan se her så holder man sig ikke tilbage for at udfordre karnevallet i rio når det kommer til stemning og fest i gaden.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03383/Transnistria_3383466b.jpg

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Schelden
Ham Alexander Sørloth skulle vi sgu have været med på. Godt køb, FCM har foretaget.
København.
Skrevet af Ælkjaer
HAHA det sgu god humor Rogo!

Jeg har i øvrigt altid set på det, som vestegnen der er en slags mini Balkan.
Skrevet af peanuts
Ja han er noget så sjældent som en stor norsk angriber som er hurtig og med en ok teknik
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Nik0
Vedr. indkøb i år og forventninger dertil.

Vi har mistet tre af de bedste spillere i klubbens historie.

Zanka var, efter min mening den bedste CB vi har haft. Defensivt var der vel kun få der har været på samme niveau, samtidig bidrog han med initiativ og til tider gode bolde fremad i banen, hvilket gjorde at modstanderne ikke bare kunne spare en mand i presspillet, som med Lüftner bl.a. der sjældent rammer inden for kridtstregerne hvis bolden skal fremad. Læg dertil han lederevner.

Delaney er måske den mest betydningsfulde spiller i SL i de senere år - går ind som viceanfører i Werder, hvbilket siger alt.

Cornelius er også blandt de mest dominerende angribere i SL, måske man kunne have ønsket lidt flere mål, men hans evne til at slide et halvt modstanderhold ned med nærkampe i løbet af en time, skabte en masse plads for holdkammerater. Sammen med N´doye er han den bedste targetman i FCK. (Zuma, Alvaro, Todi, Santin(?) etc. var også fantastiske angribere, men ikke dominerende på samme måde, grundet spillestilen)

FCK har ofte en spiller af denne type af gangen, at vi pludselig havde tre et noget der sker en gang hvert årti og skaber de specielle hold. Det er et sammenfald af spillere der udvikler sig på det rigtige tidspunkt, tilfældigheder/muligheder på transfermarkedet, hvor Zanka og Cornelius ikke normalt ville være mulige at hive ind.

FCK har IKKE mulighed for at erstatte disse spillere en-til-en, de spillere vi har sendt afsted var ALT for gode til SL, at vi kunne have dem til CL-kampagnen, var fantastisk og noget vi skal nyde, når det opstår.
Dansk fodbold er ikke på et niveau hvor vi burde konkurrere med Belgien og Brügge, som blev kørt over sidste år, eller Porto der bestemt også fik sin sag for. Vi har bare ikke mulighed for at hente spillere fra den hylde, hvor meget vi end vil det. Vi skal hente unge spillere der kan gå direkte ind omkring start 11´eren og udvikle derfra (Ludde bl.a.= eller hente ældre rutinerede spillere (Kvist, Grønkjær etc).

Kan ting blive bedre hvad angår scouting? Ja bestemt!
Kan vi som fans forholde mere realistisk til indkøbspolitikken og rammerne? Helt sikkert.. Hvis FCK igen skal bruge 30 mil, så skal er Corner på 21 et klart bedre valg end en skadet Sviatchenko der snart er 26.
FCK er trods alt lige så meget en forretning som en fodboldklub og chancen for fortjeneste med Svia er meget lille. Det ville kræve to super sæsoner og et bud fra England, ellers er det svært at få gode penge for en Superligaspiller i midt/slut 20´erne.

Hvis han havde været skadesfri og i kampform, ville han kunne have bidraget til en CL-billet og derigennem have været en god investering, a la da man holdt på Delaney og gav afkald på 15 mil for at præstere i CL.

Men ideen med Lüftner var jo god, han kommer ind ved siden af en erfaren Erik Johansson, der lige har leveret et fantastisk år i CL, er vice-anfører og en af holdets ledere.

At hverken ham eller Kvist så har vist, at de var effektive i den rolle burde man måske have set fra klubbens side, men som fan er jeg da overrasket over, at kun Boile og Robin har vist noget på den front.
Skrevet af Schelden
Det er jo ret ligemeget og voldsomt hypotetisk, men tanken er alligevel lidt sjov. Tænk, hvis FCK havde ramt rigtigt på Uros Matic. Hvis vi havde haft en midtbane. Var vi så gået i CL i år?
København.
Skrevet af Schelden
Ham Jesse Joronen i Horsens bør vi prøve at skrive med til vinter.

Så kan han stå i målet, når Robin Olsen formentlig bliver solgt til sommer.
København.
Skrevet af Slettet(072126190212)
At der bliver talt om usexede østeuropæere, skyldes jo netop, at det konkrete eksempel (vores handler) drejer sig om østeuropæere. Det nytter jo ikke noget, at snakke om usexede nordamerikanere, eller usexede arabere, når det ikke vedkommer den aktuelle sag.

Det usexede i de østeuropæiske spillere kontra de brasilianske, som der bliver nævnt, ligger i hvilken fodboldnation, de kommer fra. Brasilianske spillere kommer fra en KÆMPE fodboldnation (laaaangt større end Danmark), og der er et hav af brasilianske spillere, der har vist sig på tværs af ligaer i mange, mange år. Det samme kan man hverken sige om Slovenien, Serbien eller Slovakiet. Så når vi hiver ukendte (for danskeres vedkommende) spillere ind fra ligaer og hold, der er på et niveau under os selv, så virker det en kende usexet. Havde det derimod været en brasilianer, havde situationen været det modsatte. Der henter vi spillere fra et land og en liga, der er på et højere niveau end os. Derudover har vi jo indtil videre ikke haft den bedste hitrate med østeuropæiske spillere.

Jeg kan godt se logikken i at hente ham her Vadro. Problemet er dog sammensætningen af truppen på nuværende tidspunkt. Nu ender vi måske med to centrale forsvarere, hvor kun den ene af dem kan bare en lille smule engelsk. Det er ikke ideelt, når de skal erstatte to skandinaviske spillere, der både "mestrer" (Erik, mine anførselstegn er møntet på) dansk og engelsk. Det er ikke godt for kommunikationen på et hold, hvor den defensive organisation i forvejen sejler.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Nik0
Og Pusic er et "perfekt" køb i min optik.

Han kan, når han er på sit bedste, presse på til start 11´eren og har tidligere scoret i lige under hver anden kamp.
Han giver derfor noget stabilitet omkring pladsen som tredjeangriber året ud og hvis ikke det fungerer, så er han alligevel væk om et 9 måneder.

De spillere fans efterspørger kan ikke hentes for under 10-15 millioner, om det så er et fyrtårn eller en Santin-/Vetokele-type, skal de have et vist niveau. Og det ville være hovedløst at have ligaens fire dyreste angribere i truppen, når Santander kommer tilbage.

Jeg havde dog forventet en lejeaftale. Den første spiller der poppede op i mit hoved (som type) var Nordstrand, selvom han efterhånden er helt væk fra vejen. Men en spiller der har vist han kan komme fra bænken og lave kasser på SL niveau, et solidt bredde-køb. Det mest oplagte var vel svensk eller norsk. Men her giver Pusic, hvis ikke han er for stor til rollen som 3./4. valg, god mening.
Man må gå ud fra, at Priske kender ham og har sagt god for ham.
Skrevet af Rogosjin
Jeg tror ikke der er nogen som havde forventet at vi ikke ville være på et lavere niveau end sidste år, men det er spillemæssigt den dårligste start i mands minde.

Dog ikke pointmæssigt den tager 13/14 med længder.

På plussiden så er det begyndt at se langt mere fornuftigt ud (også mod Qarabag) end det gjorde i de første kampe.

Men vi skulle aldrig være kommet så langt ned, selv når man betænker hvem vi har mistet.

Jeg har nævnt det et par gange før, men det nye forsvar er ikke så forbandet nyt at det undskylder at det ikke har hængt sammen, PB kender jo systemet, Boile har været i klubben i det meste af et år, så den eneste reelt nye i firbackkæden har været Luftner.

Ud over det er Sotiriou den eneste nye, og han er ikke engang fast starter.

Så forbandet svært kan det da heller ikke være at have fået spillet holdet sammen, til at fungere som en enhed, heller ikke selvom der er nogle af de spillere der er i forvejen som skal justere deres roller lidt.

Pusic er sikkert fin nok i den rolle han er købt i, jeg kan dog komme i tanke om nogle andre jeg hellere ville have ind, uden i øvrigt at bevæge mig forbandet langt væk fra Herning, men i det mindste burde Gud holde med os når nu hans levende søn spiller for os, om end noget tyder på at det allerede var tilfældet i forvejen, jf. Hobros 3000 stolpeskud mod os.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0