Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acebone
Interessant citat vedrørende Pusic-handlen:

- Vi fik mere for Martin Pusic, end vi har givet for Alexander Sørloth, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med, siger Claus Steinlein.


Nu er det så spørgsmålet, om der ligger nogle sjove mellemregninger til grund for den udtalelse (en krone sparet = en krone tjent osv.), men alligevel er det en noget bemærkelsesværdig udtalelse.
Midtjylland!
Skrevet af Schelden
Hvad gav man for nordmanden?

Jeg er lidt ligeglad, om man har givet en, to eller tre millioner. Småpenge i den sammenhæng.

Desuden dejligt at se Youssef Toutouh ikke spiller. Endnu bedre at Danny Amankwaa gør!
København.
Skrevet af Rogosjin
Nu fik de også Sørloth for hvad 2-2,5 mio.

Med tanke på det er det næppe svært at klemme mere ud af en klub der er desperat efter en angriber.

Når man betænker at det er Steinlein så havde han nok været ude og sige markant mere hvis differencen havde været stor, så vi er nok ude i at have smidt omkring 3 for Pusic.

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Acebone
Hvad gav man for nordmanden?


Herning Folkeblad skulle have nævnt 3,5-4 mio. for Sørloth, mens transfermarkt (sjældent særlig pålidelig) siger 2,5 mio. kr.

Edit: HF´s pris kan næppe passe. Groningen købte selv Sørloth for 4, siger eb.

Nuvel. Så har I nok lagt ca. 3 mio. for Pusic. Det er immervæk bedre, end jeg havde turdet håbe på for et par uger siden.
Midtjylland!
Skrevet af Rogosjin
Transkfermarkt er pålidelig, 3% af gangene rammer de 100% af gangene.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Burro
Det usexede i de østeuropæiske spillere kontra de brasilianske, som der bliver nævnt, ligger i hvilken fodboldnation, de kommer fra. Brasilianske spillere kommer fra en KÆMPE fodboldnation (laaaangt større end Danmark), og der er et hav af brasilianske spillere, der har vist sig på tværs af ligaer i mange, mange år. Det samme kan man hverken sige om Slovenien, Serbien eller Slovakiet.


Brasilien er også eksportør af fodboldmæssigt skrald til alverdens bizarre ligaer.

Hvor mange spillere har I haft succes med at hente i Brasilien?
Nul?
Sydamerika?
Nul?
Nordamerika?
Bryan Oviedo, der ikke slog til med det samme, og blev udlejet til FCN. Ellers ingen?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Talentet121
Hvordan kan du ikke nævne Santander? Manden har scoret tonsvis af vigtige mål(bl.a. målet imod Apoel som sendte os i CL) og regnes for at blive solgt for min. 50 mio. til en top 5 liga.

Men udover det har vi jo sjældent gjort os i at hente sydamerikanere direkte fra Sydamerika. Mussis var et fejlkøb, men der fik vi i det mindste solgt ham tilbage til købsprisen.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Min kommentar har som sådan intet med østeuropæere eller østeuropæiske spillere specifikt at gøre. Den har at gøre med, at man erstatter en masse danskere (oven i købet Københavnere) med en række spillere fra ét bestemt område - i dette tilfælde Østeuropa. Jeg ville være tilnærmelsesvist ligeså kritisk, hvis de solgte spillere var blevet erstattet af brasilianere. Det ville nemlig stadig give problemet, at en masse lokale spillere bliver erstattet af en masse udlændige. Så min kommentar er ikke møntet på østeuropæere speficikt, men da den aktuelle sag drejer sig om østeuropæere, er det naturligvis østeuropæere, jeg nævner.

Når jeg skriver, jeg ville være "tilnærmelsesvist" lige så kritisk ved brasilianere, er det fordi, de formentligt trods alt ville kunne bringe noget flair, teknik og seværdighed ind i vores dødkedelige betonfodbold. Flair, teknik og seværdighed er ikke umiddelbart noget, jeg forbinder med de østeuropæiske spillere; selvom der selvfølgelig bliver produceret nogle dygtige teknikere engang i mellem.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Vi bliver ydmyget. Taktisk er vi simpelthen ikke i en position, hvor vi ikke skal være pragmatiske. Det mellemrum vores 4-4-2 efterlader til deres midtbane, det ender med at koste os flere mål i dag. William Kvist ser komisk ud på den bane. Mere end normalt.

Vi er så kommet godt ind i kampen nu. William Kvist og Jan Gregus sørger for at vinde boldene på midten, inden de bliver retvendte. Det er vigtigt, de kan det i samtlige 90.
København.
Skrevet af Burro
Hvordan kan du ikke nævne Santander?


Haha, ja det var en kæmpe fejl ikke at se på den nuværende trup.
My bad :-)

Santander og Oviedo.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Burro
Når jeg skriver, jeg ville være "tilnærmelsesvist" lige så kritisk ved brasilianere, er det fordi, de formentligt trods alt ville kunne bringe noget flair, teknik og seværdighed ind i vores dødkedelige betonfodbold. Flair, teknik og seværdighed er ikke umiddelbart noget, jeg forbinder med de østeuropæiske spillere;


Så kom klichéen igen.

Kosovo je Srbija
Skrevet af Schelden
Ståle Solbakken er simpelthen nød til at gøre noget ved det mellemrum. Fuck, mand.
København.
Skrevet af Svoger
Burro. Hvad er din agenda? At hyle op om, at folk ikke umiddelbart tænker sexet, når de tænker Østeuropa? Og så blev det tilfældigvis denne tråd, fordi snakken perifert gik på hentede østeuropæere?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BlueAndWhite
Køb nu bare Mathias Jensen !!
Skrevet af TR1986
Christian Bolanos vil jeg mene var en succes i FCK, på trods af hans sidste år i klubben var noget svingende, for at sige det pænt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Benjamin Verbic skal indse minimum én af to ting: Hans teknik skal blive en anelse bedre, hvis han skal have succes med de træk / Hans tempo skal være en anelse højere, hvis han skal have succes med de træk.
Skrevet af Matias
"Christian Bolanos vil jeg mene var en succes i FCK"

- Vi har haft en del mellem- og sydamerikanere, der har haft succes i FCK, men sjældent er de blevet hentet i Mellem- eller Sydamerika, heller ikke Christian Bolanos.
Skrevet af Talentet121
Christian Bolanos vil jeg mene var en succes i FCK, på trods af hans sidste år i klubben var noget svingende, for at sige det pænt.


Han var hentet i Norge.
Skrevet af Schelden
Hvor er det vildt, at det er Peter Ankersen, der ender med at presse ved målet.

Jeg er træt af det her. Vi får intet ud af to angribere, og efterlader rum mellem kæderne.

Ståle Solbakken har tabt småkagerne. Igen. Taktisk kneppet.
København.
Skrevet af TR1986
Nå, det fløj åbenbart over mit hoved hvis det var pointen at det var spillere vi havde hentet direkte i Sydamerika eller Mellemamerika. Santander havde jo egentlig også prøvet at spille i Europa før han kom til FCK(Toulouse)
Forza Napoli Sempre!
annonce
0