Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Ham der røde stjerne er en sjov størrelse. Ja tak til ham, men beløbet virker helt tosset. Samtidig er der ingen der vil bekræfte det fra Danmark, kun det modsatte. Men sender vi 2 millioner euro pg pavlovic og Matic derned, så ja tak. Jeg tror dog ikke på det.
Skrevet af Talentet121
Pavlovic som vi gav 19 millioner for + Matic som vi gav 18 millioner for + 2 mio euro for Boakye? Det ville da være en historisk skodhandel.
Skrevet af SoerenDKK
Hej Adriaanse

Der er vist en der har lært en ny forkortelse.

Vh.
SoerenDKK
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Plankeværket
Men de har jo begge spillet så dårligt det er utopisk at sælge dem for mere end 1 million euro. At vi betaler overpris når vi køber dem gør jo ikke de kan sælges til samme.

Nå, Zeca er officiel. Og Pusic+Falk smadrer Helsingør i reservekampen.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nå, det lyder da som en udemærket spiller, vi får ind. Jeg synes dog ikke, det hjælper på det helt store problem på holdet. Nemlig at alle danskerne er blevet erstattet af udlændige. Okay, ham her er da i det mindste ikke østeuropæer. But still. Og så er det vel endda Kvist, han skal erstatte, eller hvad? Dvs. en dansker mindre på holdet.

Hvor efterlader det her i øvrigt Matic i hele kabalen? Er det bæredygtigt, at have en 27 årig spiller siddende på bænken, som er blevet købt ind for 3 mio. euro? Det er da godt, at Ståle i det mindste har set det, vi var mange der så tidligt i foråret, nemlig at Matic ikke er god nok. En skam, det tog ham en halv sæson at indse det. I den periode kunne Gregus være blevet spillet endnu mere ind og have været endnu dygtigere og vigtigere nu.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Jussi
Solbakken om skandinavere kontra østeuropæere - ca midt på:

https://youtu.be/ZUGnoGV4pho
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Schelden
Man skulle næsten tro, han havde læst med herinde.

Han vil i hvert fald gerne slå fast, at scoutingsektoren er i orden, og at de ikke er blinde.
København.
Skrevet af Talentet121
Det ville på ingen måde komme bag på mig, hvis Ståle faktisk læste med herinde.
Skrevet af The Kid
Det kunne faktisk være interessant at vide, om flere af Superliga klubbernes scouting sektioner kigger med i de forskellige klubtråde herinde.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Saint
I går sat jeg os med 15% chance for et mesterskab, i dag er vi på 40%.
(...)
Skrevet af Hvadfandenforegårder
Interessant logik. En spiller ingen reelt kender og max har set 5-10 kampe med forhøjer simpelthen FCK´s chance for guld med ikke mindre end 270%. Der er godt nok tårnhøje forventninger til en 29-årig græker, der faktisk aldrig nogensinde har præsteret på et højere niveau end den græske liga, og som endda er samme type som Matic og Kvist nemlig en kedelig balancespiller. 8 mål i noget der ligner 200 kampe siger vist alt.

Dog er han naturligvis klart et step up fra William Kvist, som jo har været en af de dårligste i superligaen på hans position i denne sæson.
Skrevet af Adriaanse
@ Plankeværket

Går du 3 år tilbage til sommeren 2014 og regner dig frem mod i dag, tæt ved transferdeadline 2017 - vel de 3 kalenderår, du skriver om(?), så er FCK tæt på en transferbalance på 0 for den samlede periode.

Beklager, hvis endnu en boble brister her.

Værre bliver det, hvis du sammenligner FCK med andre store klubber i små og mellemstore ligaer. Basel, Ajax eller Anderlecht, eksempelvis. Den slags klubber har i samme periode skabt transferoverskud på fra 60-100 mio. kr. og så op til langt mere ( Ajax) i snit PR. ÅR i perioden.

Jaaaah, vil du så sige. Det er jo også lidt større og mere eksponerede klubber end FCK.

Ok, siger vi så.

Så tager vi subtoppere som Young Boys, AZ eller Genk.

De har alle - i samme periode - skabt gennemsnitlige transferoverskud på mellem 30-80 mio. kr. om året.

Og vi kunne bevæge os længere ned i niveau - hvis vi gad - og finde klubber i mindre ligaer, der ikke engang spiller internationalt og har den platform, men alligevel skaber positive transferbalancer et niveau eller to over FCK.

Men hey. I er FCK og Nicolai Jørgensen er ikke angriber, som I siger.

Good luck. Også med jeres nye græske-portugisiske granat, der da heldigvis ikke skal sælges videre.

Vh.

AdriaanseSkrevet af jomic...
Interviewet med Ståle er ret fint, det skal han have. Nu får han så lidt arbejdsro og vi får forhåbentlig noget bedre bold at se snart.
Skrevet af repos
Så tager vi subtoppere som Young Boys, AZ eller Genk.

De har alle - i samme periode - skabt gennemsnitlige transferoverskud på mellem 30-80 mio. kr. om året.


I hvor stor udstrækning har de pågældende klubber deltaget kontinuerligt i europæisk gruppespil?

Og skal du endelig sammenligne os med klubber fra netop de ligaer, så bliver du simpelthen nødt til at inddrage et geografisk aspekt. Det er langt nemmere for disse klubber at tiltrække eksempelvis dygtige franske og afrikanske spillere alene af geografiske årsager.

Din øvrige kritik af FCK er jo blot en gengivelse af holdninger, der har været skrevet herinde gennem længere tid. Så det undrer, du udtrykker usikkerhed om, hvorvidt det skulle være kontroversielt at gengive dem.

I øvrigt er Ajax jo ikke blot "en lidt større klub" end FCK. Det er fandme en underdrivelse, der vil noget.

Jeg vil da i øvrigt gerne se dig henvise til en europæisk klub med samme økonomi som FCK, der har præsteret europæisk gruppespil 11 ud af de seneste 12 sæsoner.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Burro
Transferoverskud kan ikke bruges til så meget uden også at inddrage lønkroner.

Kosovo je Srbija
Skrevet af Plankeværket
Eller det økonomiske boost europæiske gruppespil giver. Men naturligvis er alt vi gør forkert, og vi burde hente en erfaren hollandsk sportsdirektør. En der rigtig kan rydde ud i den skandinaviske slaphed og hente spændende unge spillere fra hele Europa.
Skrevet af repos
De har i hvert fald haft succes med Adrianseemodellen i Esbjerg...
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Haha, jeg skulle lige til at nævne det.
fck-medløber.
Skrevet af Rogosjin
Jeg synes nu Adriansee har ret.

Køb billigt, sælg dyrt.

Hvorfor er der ingen som har tænkt på det noget før?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Lentini
Er der noget hold i det med Richmond Boakye ?

Kunne være et spændende navn at hive op. Juventus havde en del tiltro til ham i et tidligt stadie af hans karriere, hvor de hentede ham for 4mio€ i Genoa. Han fik også en del chancer i Bergamo senere hen, uden dog for alvor at tage chancen.

Hurtig, fysisk stærk, men manglede i Italien, noget kynisme foran mål. Hvis han har lagt lidt på hans afslutninger, og har modnet mentalt også, kunne det være et spændende bekendtskab.
annonce
0