Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af quaz
Fin artikel. Jeg er ret enig. FCK skylder Flemming Østergaard alt.
København
Skrevet af Matias
Jeg er også enig. Det kan godt være, Jes Dorph-Petersen giver den alt hvad den kan trække på bromancevognen, men pointen om, at FCK ikke havde været det FCK, vi kender i dag, uden Don Ø, er ganske plausibel. Og naturligvis er det da af samme årsag hovedrystende dumt, at forsøge at skrive Don Ø ud af FCKs historie.
Skrevet af Arsenal_love
Nu har jeg også lige læst det hele. Synes FCK dummer sig ved at udlade Don Ø alle steder i historien. & det her lyder heller ikke for smart, hvis klubben går ind og bestemmer hvem man "ikke" må være venner med.

"I efteråret 2015 blev jeg pludseligt fjernet fra den VIP-liste, jeg havde stået på i årevis. Det er helt i orden, fordi klubbens ledelse naturligvis selv bestemmer, hvem den vil invitere som gæster til et privat arrangement i logen på nedre A. Men jeg tillod mig alligevel at spørge en ansat i FCK’s administration, hvad der lå bag. Jeg havde hverken blottet mig på tribunerne eller klappet af modstanderne."
"Svaret var ærligt og enkelt. Jeg er ikke længere værdig som repræsentant for FCK’s værdisæt, fordi jeg kender Flemming Østergaard privat og fordi jeg havde lagt fotografier af ham og mig ud på min private Facebook-profil."
fck & arsenal
Skrevet af Svoger
Fuckede Don Ø ikke ret meget op i forhold til et par af hovedaktionærerne?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af quaz
Tjo. Han var ved at køre klubben i sænk i nogle år, hvor man var ved at grave et stort dybt hul, og de jyske hovedaktionærer var tæt på at sælge FCK ud af PSE. I modsætning til eksempelvis Brøndby og Per Bjerregaard, så trak Flemming Østergaard stikket på det rette tidspunkt.

Personligt så er jeg også lidt ligeglad med Flemming Østergaards økonomiske kriminalitet. Jeg tror hverken han er værre eller bedre end mange andre derude. Han har skabt fundamentet for FCK, og er en hjørnesten i klubbens historie, både på godt og ondt.
København
Skrevet af Plankeværket
Vi var en Rosenborg scoring fra ikke at eksistere som klub, vi er en af Europas mest forgældede klubber fordi Don ø brugte vores penge til at købe en værdiløs grund et sted i Sydeuropa. Han kanaliserede penge til projekter han og vennerne blev rige på. Derudover begik han kriminalitet i fck. Det kan jeg ikke tilgive ham.

På den anden side var turen op så sjov det ikke kan undgå at påvirke synet på ham.
Skrevet af Rogosjin
Tjo. Han var ved at køre klubben i sænk i nogle år, hvor man var ved at grave et stort dybt hul, og de jyske hovedaktionærer var tæt på at sælge FCK ud af PSE. I modsætning til eksempelvis Brøndby og Per Bjerregaard, så trak Flemming Østergaard stikket på det rette tidspunkt.


Der er lige et par detaljer her som du hopper hen over.

Grunden til at Mads og Kresten Skjern hader Don Ø som pesten er at han decideret løg over for dem da de købte aktierne så de har betalt et par hundrede millioner for meget i forhold til aktiernes reele værdi dengang.

Så det er ikke så meget et spørgsmål om at Don Ø var tæt på at køre lortet i sænk, det er et spørgsmål om at Don Ø var ved at køre lortet i sænk, men imod bedre vidne overbeviste jydekompaniget om at at alt var fryd og gammen, og de bare skulle sætte deres penge i butikken.

På trods af dette fik han lov til at blive i første omgang, men med spændetrøje på så han ikke kunne råde frit.

Det benyttede han så til at gå bag om ryggen på bestyrelsen og træffe dispositioner han ikke havde beføjelser til.

Herudover har han udbetalt lige lovligt mange penge til sig selv af klubkassen i forhold til hvad der er normalt for folk i samme rolle, og herudover kommer den økonomiske kriminalitet.

Jeg har meget svært ved at forstå hvis man ikke kan finde ud at fordømme Don Ø for alt hvad han har gjort galt, blot fordi man er glad for de visioner han havde og den måde han byggede klubben op på.

Jeg har egentligt lidt svært ved at se hvorfor du ikke kan sondre.

Bare fordi synes at Peter Lundins ansigtsmaling er vildt fed, behøver du ikke undlande at fordømme ham for 3 dobbelt drab.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
"Vi var en Rosenborg scoring fra ikke at eksistere som klub"

- Det tvivler jeg på. Det skulle da kun have været, hvis der ikke havde været købere til fodbolddelen, som kunne være blevet solgt fra. Men det havde der formentlig været, eftersom udsigterne til stor indtjening var (og er) ganske store. Hvad vi havde fået, er selvfølgelig ikke til at vide, men andre klubber, som prostituerer sig til rigmænd, kører i høj grad videre med nogenlunde samme identitet. Til gengæld hopper du over den del af historien, som er, at Don Ø med investorer i ryggen i 96/97, netop var med til at puste liv i en forretning, som havde så ringe omsætning, at den var på vej i graven.

"På den anden side var turen op så sjov det ikke kan undgå at påvirke synet på ham"

- Det er umuligt at sige, hvad der var sket uden ham, men han var meget, meget stærkt medvirkende til, at føre os til den position, vi har i dag. Og dette må, som tilhænger af fodbolddelen, være det altoverskyggende emne.

"Jeg har meget svært ved at forstå hvis man ikke kan finde ud at fordømme Don Ø for alt hvad han har gjort galt, blot fordi man er glad for de visioner han havde og den måde han byggede klubben op på"

- Det har jeg altså svært ved at se, ikke er tilfældet, blot fordi der ikke bruges samme triggered retorik, du har gang i. FCK var formentlig ikke blevet det FCK, der har bragt os så mange sejre, titler og flotte præstationer i Europa, uden Don Ø. Og det er i den forbindelse løjerligt, at du opfinder manglende afstandtagen til hans tåbeligheder, uden på nogen måder forholde dig til artiklens substans, der er, at man forsøger at skrive ham ud af historien.

"Bare fordi synes at Peter Lundins ansigtsmaling er vildt fed, behøver du ikke undlande at fordømme ham for 3 dobbelt drab"

- Virkelig dumt skrevet. For det første er grundlaget for sammenligningen forkasteligt. Ved at henvise til en rovmorder, som har myrdet og parteret uskyldige børn og kvinder, stempler eksemplet mennesker, du er uenig med, som accepterende over for den værste, menneskelige amoral og grufulde adfærd, der kendes. Det kan godt være, det lige lød lidt sjovt og smart oven i dit hoved, da du postede det, og det i virkeligheden blot var for at udpensle positiv/negativ-vinklen i dit argument, men det bliver det ikke mindre dumt af. For det andet, og endnu en gang, er der ingen, som ikke kan tage afstand fra Don Øs kriminelle adfærd.
Skrevet af Rogosjin
Nu replicere jeg på et indlæg hvor der decideret står at skribenten er ligeglad med Don Øs kriminalitet, så det er alt lige ikke tilfældet at jeg opfinder en manglende afstandstagen.

Det er dig og ikke mig der digter på hvad den anden har skrevet.

Fsv angår anden del, medgiver jeg fuldt ud at mit eksempel med Lundin var idiotisk.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
Det kan jeg godt læse, at han skriver. Det er en mærkelig holdning at have. Dog citerer du ham for følgende: "Han var ved at køre klubben i sænk i nogle år, hvor man var ved at grave et stort dybt hul, og de jyske hovedaktionærer var tæt på at sælge FCK ud af PSE", hvilket i hvert fald i min verden er en anderkendelse af, at Don Ø var andet end blot en lykkelig fortælling.
Skrevet af Rogosjin
Jeg skulle måske lige have læst JDPs artikel før jeg oprettede mit eget, det virker ikke forbandet hensigtstsmæssigt at mit indlæg fremgår som et forsvar for FCK ledelsens handlinger.

Jeg beklager og trækker mit indlæg tilbage.

Edit: Jeg lader det dog stå, om ikke andet for at Steve kan komme til at læse det og more sig over hvor many side´sk det er.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Bløde babser
For mig har Flemming Østergaard en speciel plads, af romantiske årsager.
Han var jo ansigtet på den turn-around der fik os på toppen. Og han var aldrig kedelig, selvom han til tider kunne være sindssygt pinlig. Hver gang jer hører nogen sige "Jantelov" kommer jeg til at tænke på ham og Anja Andersen....og ikke for det gode i det her tilfælde.
Det er godt han ikke er i klubben længere, selvom jeg ikke er i tvivl om at vi ville være bedre stillet sportsligt hvis han stadig var her, da han jo i bund og grund var fodboldfan før forrentningsmand og dermed sikkert ville have endnu højere budget for at jagte endnu større sejre til hans hold.
Man kan ikke fortænke de nye ejere i at hade ham. Rogo har fint beskrevet historien om de aktier han solgte.
Han fik jo også chancen bagefter, men tog den ikke. Så røg det æresmedlemsskab.
Og der halter den så lidt for mig. Det virker besynderligt for mig at man ikke kan have ham i en mere Per Bjerregaard agtig rolle, hvor han stadig kommer i klubben og bliver hevet lidt længere frem ved festlige lejligheder. Men det kan han sikkert ikke håndtere uden at pisse klubben af. Så er det sikkert bedre at holde ham på afstand.
Men trist er det at man ikke har kunnet lande den her pænt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Så er der sgu kamp mod FCM i morgen. Jeg er voldsomt nervøs for, at vi smider dét at være ubesejret i Parken. FCM og deres høje, ranglede angribere vil kunne køre Nicolai Boilesen i sænk. Det er jeg i hvert fald bange for, de gør. Også mangler vi Peter Ankersen, den idiot, og skal sikkert spille med Tykke dernede. Alternativt Danny Amankwaa. Ståle Solbakken har desuden lovet debut til Carlos Zeca, og det skulle ikke undre mig, hvis han ender i en rolle som han netop har spillet i for Grækenland. Som højrekant/back. Med mindre man tror på, Rasmus Falk kan starte inde. Jeg har ikke set nogle melde noget fra træningerne, så det bliver et skud:

Robin Olsen
Nicolaj Thomsen - Michael Lüftner - Nicolai Boilesen - Pierre Bengtsson
Carlos Zeca - William Kvist - Jan Gregus - Benjamin Verbic
Pieros Sotiriou - Andrija Pavlovic
København.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det er godt nok blæst hvis Ståle bruger Nicolaj Thomsen som back. Det er jo nærmest mishandling.

Nu ved jeg godt det bare er et bud, schelden, men jeg ville da til hver en tid smide ham den nye græker ind centralt, bænke kvisten og smide Thomsen på kanten.
Jeg tror dog ikke du tager fejl, Ståle laver godt nok nogle mystiske ting for at undgå at bruge Roerslev.

Han kan vel iøvrigt ikke være så dårlig/uskolet/whatever at man vil til at smide kantspillere ned på backen istedet.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Schelden
Nu har Nicolaj Thomsen jo vikarieret på pladsen i både CL-kval og mod BIF. Han gjorde det egentlig udmærket. Under den forudsætning, at man ikke regnede med noget selvfølgelig. Jeg er ret sikker på, at det bliver ham på backen. Blev også spillet som udgangspunktet i sidste reserveholdskamp, hvor Peter Ankersen røg i midterforsvaret. Hvem der spiller kant og centralt, er langt mere usikkert.

Mads Roerselv har vist skudt begge fødder af. Det virker nærmest som om, han er tættere på U10 end på A-holdet. Alternativt står Ståle Solbakken fuldt fast på, han ikke vil kaste ham ind i en bagkæde, der stadig ikke fungerer. Jeg ved det ikke, og jeg har givet lidt op på at finde ud af det. Han ryger sikkert til Twente.
København.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg har godt set han har været brugt dernede tidligere. Det virker bare som en spøjs prioritering.
Forstår slet ikke man har Roerslev i truppen hvis han ikke engang skal spille når de 1. og 2. Valget er ude. Det virker som spild af lønkroner.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Schelden
Nu er lønkroner vist ikke noget, man skænker mange tanker på kontoret. Man har reserver, der aldrig spiller, som vel ligger i top 15 over bedstlønnede spillere i ligaen. Tom Høgli og Mikael Antonsson. Uros Matic og Stephan Andersen lider nok heller ikke. Desuden antager jeg, Mads Roerselv er den i førsteholdstruppen, der tjener mindst.

Som sagt har han åbenbart ikke været særlig god i opstarten, og man har vel været bange for at kaste ham i ilden, når holdet har været så dårligt, som det har været tilfældet. Desuden var han også ret dårlig i slutningen af sidste sæson. Nicolaj Thomsen er klog, har erfaring og kan ikke ødelægges. Fejler han, er der en undskyldning. Koster Mads Roserselv en CL-kval, kan hans karriere være banket tilbage til stenalderen.
København.
Skrevet af Steve Highway-61
Rogo,

Jeg vil nødig dømme i den kommercielle tvist mellem ejere og Nordea på den ene side og Don Ø på den anden. Der blev aldrig rejst erstatningskrav mod ham og vi kender ikke dokumentationen for den kritik som ejere og bank har luftet da de gav ham silkesnoren. De har givet haft deres grunde og al erfaring viser at man i forbindelse med så drastisk et personskifte selvfølgelig har behov for at udmelde/fabrikere noget kritik for at dulme befolkningens undren. Så jeg giver på den anden side ikke meget for deres kritik af Don Ø.

Derimod udtaler jeg mig gerne om straffesagen. En ting er at man var nede i nogle ret subtile juridiske pointer i de EU-regler der ligger til grund for den danske lov for at nå frem til at køb af egne aktier kunne være kursmanipulation. Men sagens kerne for mig er, at Don Ø nu har landsrettens ord for at han ene mand har manipuleret med kursen af aktier på Københavns Fondsbørs. Det er han vel den første i Danmarkshistorien der er dømt for. Det siger vel en del om anklagers og dommeres realitetssans eller Fondsbørsens skødesløse tilsyn.

Dertil kommer at Don Ø jo ikke er dømt for de 15 mio han i samme periode tjente på salg af sine personlige aktier (ikke det samme som egne aktier) og køb af samme aktiepost via optioner. Men jeg er ret sikker på at anklager og dommeres tabloide indignation i straffesagen skyldes denne gevinst som er helt lovlig og uden betydning for om han i øvrigt havde gjort noget strafbart, men som anklageren på vanlig klam vis jo inddrog i sagen. De har ganske enkelt ondt i røven over han tjente de penge. Og de dømmer ham derfor på et spinkelt grundlag i straffesagen. Synes togscenen i Wolf Of Wall Street viser præcis de menneskers misundelige tankegang. Sagt af en socialist.

http://borsen.dk/nyheder/karriere/artikel/1/131081/don_oe_tjener_over_15_mio_paa_5_minutter.html

http://www.domstol.dk/oestrelandsret/nyheder/domsresumeer/Pages/B%C3%B8rsnoteretselskabd%C3%B8mtforfors%C3%A6tligkursmanipulation.aspx

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af peanuts
Schelden@

jeg håber inderligt ikke at du får ret, jeg kunne godt tænke mig at se Pusic fra start, manden må jo være så opsat på at gøre det godt, så han formodentligt har haft gentagende spontane sædafgange ved tanken om scoring mod FCM i første kamp i Parken
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0