Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ludomania
Det trækker op til et FCK mål syntes jeg..
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Matias
Åh, havde Nicolai Boilesen nu undladt at blive på benene der, var der blevet fløjtet for straffespark.
Skrevet af Braumelaume
Helt ren tackling fra Zeca.
Få nu Pavlovic ud, han deltager slet ikke i presset. Pieros arbejder stenhårdt i det mindste.
Skrevet af Matias
Ja han er, desværre vanen tro, helt væk i presspillet, Andrija Pavlovic.
Skrevet af Matias
Ham ud og William Kvist ind. Vi får brug for det.
Skrevet af Matias
Andrija Pavlovic:

Skud fra distancen: +
Alt andet: -
Skrevet af Ludomania
Nej Pusic ind (Edit, så siger keglen det samtidig, ikke fair :D)
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Matias
Fucking stærkt, Michael Lüftner.
Skrevet af Ludomania
Godt den ikke blev dømt
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ludomania
Nåh, men dejligt jeg fik fundet FCK tråden :D

Det var en lidt kedelig kamp hvor Lokomotiv absolut inte ville/kunne. Vi fik set en midtbane uden Kvist der fungerede, jeg var gal på Ståle da jeg så opstillingen, men det var godt nok når Lokomotiv ikke ville spille fodbold.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Old123
Fejlfri kamp af Lüftner. Fornøjelse at se!
Skrevet af Matias
God kamp. Det var helt, som Morten Bruun sagde, et FCK man kunne genkende. Godt forsvar i dag, både Denis Vavro og Michael Lüftner. Carlos Zeca og Jan Gregus var virkelig gode på den centrale midtbane, slovakken spillede en af sine absolut bedste kampe for FCK. Pieros Sotiriou var god, og er en af dem, der efterhånden tegner holdet af startere.
Skrevet af Talentet121
Enig. Lüftner var en sand fornøjelse. Ro på bolden, sikre indgreb og vel sagtens banens bedste sammen med Gregus. Han ligner en mand, der har bygget 10-15% på, efter at Vavro er kommet til.

Pavlovic var forfærdelig dog. Jeg regner stærkt med en Pusic-starter på søndag.
Skrevet af Matias
Afslørende interview med William Kvist, synes jeg. Han ved godt, hvad klokken har slået. Der er to centrale midtbanespillere i FCK, der er foran ham. Det er rigtigt som både han og Lars Jacobsen sagde; han skal nok få sine kampe. Men primært vil det være Carlos Zeca og Jan Gregus, der tegner den centrale midtbane. Såfremt de fortsætter de takter, de viste i dag selvfølgelig. Noget andet afslørende var, at han sagde, at det kun er godt, at der er konkurrence om pladserne, og at der nu er 3... 4... gode centrale midtbanespillere i truppen. Han nåede lige at tænke sig om, og tage Uros Matic med, men det var tydeligt, at han ikke var en del af William Kvists vurdering af, hvem der er i spil til pladserne på midtbanen.
Skrevet af Schelden
Jeg var i Parken i dag, og jeg tror sgu ikke, jeg kan redegøre godt nok til at give specifikke karakterer. Fra min stol lignede det en god, defensiv kamp. Lige omvendt offensivt. Vi kommer kun igennem på halvtilfældige, individuelle aktioner. Hvis vi skulle have scoret, så skulle det have været i første halvleg. De to centerbacks bliver en fornøjelse, tror jeg, og begge backs stod fint defensivt. Jeg var en smule træt af deres kvalitet på indlæggene dog.Carlos Zeca og Jan Gregus ser stærke ud, og det er en god kombination. Førstnævnte er allerede en fanfavorit, og det forstår jeg godt. Han vinder sine dueller, har super overblik og fuldfører sine aktioner. Det er pisse fedt, vi nu forhåbentlig har fået en komplet, central midtbane. Vi var på tribunen trætte af vores kanter. Om det var berettiget, det ved jeg ikke. Og så Andrija Pavlovic. Han er uduelig. Jeg gider ikke engang skrive alt det, han gør forkert. Dét de samme ting som altid. Martin Pusic må få chancerne nu, og hvis han bare præsterer bare OK, må han overhale ham. Alternativt smid Kasper Kusk derop og giv ham en helt fri rolle.
København.
Skrevet af peanuts
ved godt at der kun er spillet 2 kampe men det ser ud til at Vavro har løftet Luftner det ser godt ud, samtidig er Zeca gået direkte ind på holdet, og har i den grad taget ansvar og har løftet holdet og ikke mindst Gregus
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af DMC
Jeg var også i Parken, og får at uddybe Scheldens kritik af Pavlovic, så var det påfaldende, at fra min placering på øvre c, kunne man se en langt mere naturlig positionering mellem Pieros og Pusic end mellem Pavlovic og Pieros. De havde en mere naturlig måde at placere sig på i udgangsformationen og deres løb virkede mere koordinerede. Og det blev observeret på kun 7-9 minutter!

Jeg tror i øvrigt ikke på Pusic i længden, men Pavlovic virker (er?), bare ikke god nok til det FCK vil.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af elendil
Stik mig 20.000 tilskuere, mindst et point og en løfterig indsats


Kun 17k, men resten kan du da sætte hak ud for. I hvert fald bedømt på første halvleg, som var den eneste jeg havde mulighed for at se. Meget opløftende.

Jeg forstår simpelthen ikke at Andrija Pavlovic får så mange chancer. Det er meget svært at se ham blive bedre til alt det en FCK-angriber skal kunne. Jeg er med Matias her. Ud med ham, og ind med William Kvist.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Enig med alt der er skrevet, så jeg gider ikke rigtigt at uddybe. Pavlovic har jeg længe håbet på ville udfolde sit talent, men det kommer aldrig til at ske i FCK. En angriber kan sagtens fungere, hvis han bare har én eller to spidskompetencer, og så ikke så meget andet, men det har han jo ikke engang.

Og så forresten en lidt mærkelig anmodning til administratoren af denne tråd! Kan vi få ændret navnet på tråden, således at der kommer et komma ind mellem "Bliv" og "Kusk"? Det gør ondt i mit grammatiske øje, hver gang jeg læser det, som det står nu :D
Skrevet af elendil
Det har været diskuteret. Det er fint som det er.
fck-medløber.
annonce
0