Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Costacurta83
Flot indhop af Matic. God attitude!
Skrevet af Talentet121
Ja, solidt indhop af Matic.
Skrevet af Old123
3 point, videre. Banen gjorde det svært at spille hurtigt, men egentlig en ganske god 1 halvleg, hvor vi scorer på de chancer, vi har. Typisk FCK 2. halvleg (hvilket egentlig er dejligt at kunne sige igen), hvor der bliver kørt på cruise control - omend lidt for meget i perioder.

De to midtstoppere så solide ud igen idag.
Gregus viser igen i dag, at han for tiden har mere tur i den end Kvist.
Bengtsson mangler fortsat nogle procenter ift. at have overskud i det offensive.
Pieros er en klinisk afslutter og status quo omkring Pavlo. Til tider sørgelig attitude han udviser. Tæller mindst 3 episoder i 2. halvleg, hvor han slår op i banen og står og vifter med armene...

MOM må være Pieros. Både pga. to flotte mål, men også hans relationer med de andre, som bliver bedre og bedre.
Skrevet af GammelBitterMand
Glimrende kamp, hvor der var klasseforskel stort set hele vejen igennem. Man skal være en klaphat for at tro, at Helsingør var på vej ind i kampen. De har skrabet nogle fine spillere sammen deroppe, men de viser alle sammen hvorfor de er blevet valgt fra andre steder i en anden halvleg, hvor FCK spiller med håndbremsen trukket maksimalt.

Kvist viser i øvrigt igen meget godt, hvorfor det var nødvendigt at købe Zeca for at "ryste hierarkiet".
Batman Close. London W12.
Skrevet af armand
Hovedstaden har en pointe, når først der har bredt sig en konsensus i Internet foraer er bashing lige pludselig helt legalt, også selvom offeret debaterer nok så sagligt.
I FCK tråden gælder det dobbelt så hvis det er en sandhed Matias har stemt med på :)

Hvad fejl transfers angår synes jeg også der er et par i historien, Brian Laudrup falder mig ind - hvad angår prestige og forventninger kunne det vel ikke være gået værre.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Matias
Det var da noget mærkeligt noget at skrive. Jeg har aldrig bashet en bruger, som udelukkende poster sagligt indhold.
Skrevet af armand
Enig.

Det var sådan set heller ikke pointen
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Matias
Vedr. snakken om Uros Matic, så er der det at sige til sammenligningen af kritikken rettet mod ham og den mod Jan Gregus, at den i sidstnævntes tilfælde stort set konsekvent var spundet om anerkendelsen af slovakkens fodboldmæssige evner. De fleste kunne se, at han er en god spiller, som er godt skolet, men at det haltede på det mentale og relationelle plan, som gjorde, at det han er god til, var svært for ham at tage med ind på banen. Og det var naturligvis rimeligt at påpege, eftersom det var problematisk for hans rolle på holdet, for spillet og for hans medspillere. Anderledes forholder det sig med Uros Matic, som mangler basal, fodboldmæssig kvalitet for at blive en god FCK-spiller.

Jeg ser hellere end gerne, at han pludselig bliver sikker med bolden på fødderne, at han pludselig lærer at placere sig acceptabelt i presspillet, at han pludselig forstår hvilke løb uden bold han skal tage, at han pludselig evner at sætte tempo i sit pasningsspil. Hellere end gerne. Jeg tror bare ikke på det sker, og derfor finder jeg det bedre at acceptere, at den transfer var en fejl, således at både han og FCK kan komme videre fra hinanden.
Skrevet af Plankeværket
Åh det var en skøn tur. Bundsolidt. Og Brøndby sætter point til.

Center forsvaret og Gregus var gode igen. Pieros og pavlovic afslutter godt - men jeg synes stadig ikke, at de ligner fck angribere. Jeg tror det går i suppen og i el gruppespillet. Men jeg synes man tydeligt så deres begrænsninger mod lokomotiv.
Skrevet af Matias
Jeg kan godt lide Pieros Sotiriou, jeg synes han har flere ting i sit spil, som jeg tror kan blive godt for FCK. Han er god til at se, hvornår han skal presse op, når modstanderne har bolden i bagerste geled, han er god til at finde lommerne omkring feltet, han er arbejdsom og aggressiv, han har en ok teknik og hans afslutninger er ganske fine. Jeg kunne godt forestille mig, at han kunne blive rigtig god, med en velfungerende tank, a la Andreas Cornelius, ved sin side. Men det kræver det også. Som minimum. Helst skal han, som alle andre angribere, også have et hold bag sig, der har nogle faste, offensive mønstre at læne sig op ad. Ellers bliver det noget rod med en masse forgæves løb, og hvor boldtab kan syne af dårligere overblik og teknik, end hvad der er berettiget.

Dog er jeg selvfølgelig enig i, at han som Andreas Cornelius-afløser - hvad man må antage, han er - er et stykke fra at have den rette profil.
Skrevet af elendil
Det er sgu meget skægt at Pavlovic får to kæmpechancer, fordi han er helt væk i offsidepositioner. Få ham nu ud.

Helsingør var virkelig dårlige.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Haha, ja, den tanke gjorde jeg mig også (om Andrija Pavlovic). Og ja, Helsingør var dårlige.
Skrevet af Schelden
Jeg var på stadion i dag. Skide hyggelig tur, og dejligt med tre point.

Alt er vist skrevet og kommenteret. Måske lige pånær, at Nicolaj Thomsen rent faktisk så lidt fit ud i dag. Satte vist også Frederik Bay i en løbeduel, og han er da ikke langsom. Super, han så blev skadet. Han har ikke været heldig, og det hjælper ham ikke ligefrem. Kunne sikkert være startet på en kant mod Skive. Nu er han sikkert ude i et par uger.
København.
Skrevet af Matias
Kiggede lige på 1-0-scoringerne i de to seneste superligakampe. Pieros Sotirious løb på siden / bag hans opdækker, nedtagningen og afslutningen på efterfølgende berøring, er ret godt.

https://www.fck.dk/nyhed/se-pieros-perlemaal-mod-fcm

https://www.fck.dk/nyhed/se-pieros-sotirious-flotte-foeringsmaal-i-helsingoer
Skrevet af Schelden
Det er sindssygt godt taget ned.

Ham og Federico Santander kan forhåbentlig blive et godt makkerpar i foråret.
København.
Skrevet af Talentet121
Rigtig godt lavet af Pieros, ja. Er dog endnu mere opstemt over Gregus´ aflevering - høj, høj klasse! Hvad kan det ikke blive til hvis han fortsætter sin opadgående formkurve..
Skrevet af Schelden
Jeg er i hvert fald glad for, man ikke solgte ham til Torino.
København.
Skrevet af Talentet121
Det er du helt sikkert ikke ene om. Måske det var et Torino-tilbud der boostede hans selvtillid? Selvfølgelig mixed med kontinuerligt spilletid.
Skrevet af Plankeværket
Vi ved ikke en gang om der var er bud. Eller han bare stod på en indledende liste over høje midtbanespillere med landholdserfaring.

Jeg tror det er kombinationen af tillid, tid og ansvar. Han kender rollen og de andre nu, så hans pasningskompetencer kan komme bedre til sin ret.

Enig mht sotiriu, han har nogle gode kvaliteter og det er vel især pavlovic jeg er sur på. Det bliver spændende om de er stærke nok ude i el.
Skrevet af JakobFC
Det var sjovt at høre Pavlovic i det efterfølgende interview i Onside påstå, at det kræver dygtighed at stå på de rigtige positioner. Det er åbenbart blevet en evne at vandre tilbage fra offside position i sneglefart.

Havde hellere end gerne byttet Pavlos mål med en enkelt Pusic kasse, det kunne være lækkert at få ham igang. Hver gang Pavlo scorer er det som en ny sovepude Ståle kan klamre sig til i håbet om at det ikke er det fejlkøb som de fleste af os har indtryk af.
annonce
0