Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Vi går videre fra den her gruppe med seks gange 0-0 - I hørte det her først.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Skrid nu med de handicap-løb og den tumlen ind i modstanderne, Rasmus Falk.
Skrevet af Schelden
Vi skal have en ny angriber. På to meter. Både i bredden og højden. Fuck teknikken.
København.
Skrevet af pyto
Er det ikke bare hvad vi diplomatisk kalder en "kollektiv offday"?
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Ej, Carlos Zeca, så ram dog din mand, som står 6-7 meter væk.
Skrevet af Blastoid
Hold kæft, de er også gode til at stoppe enhver kontra med et snedigt frispark - det må man alligevel give dem.

FUCKING TÆM EN BOLD PETER ANKERSEN! Er du sindssyg, hvor er det ringe at lægge den to meter frem til en modstander på nemme bolde to gange inden for ét minut!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Vi skal så meget have et lokum. Ufatteligt x 10, at Ståle Solbakken ikke fatter lige præcis det. Han burde fyre sig selv pga. det.
Skrevet af peanuts
det er godt nok lang tid siden jeg har set en så helstøbt elendig indsats
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Svoger
Så lang tid siden er det vist heller ikke. Der var nogle europæiske kæmpe tidligere på sæsonen, der var tilsvarende...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af pyto
Matic er kampens bedste spiller.
Har Ståle i øvrigt sagt til PB at det er bedre at få indkast ved at brage bolden ind i modstanderen, end at lave et indlæg?
Kvist raus.
Skrevet af peanuts
muligvis jeg er lidt selektiv i min hukommelse
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Imponerende er det også, at stort set samtlige af Pierre Bengtssons dødbolde, har ligget i låget på den første række af modstandere.
Skrevet af Emkay
man burde næsten få en medalje for at se den kamp til ende... eller fanshoppen kan lave en t-shirt med "I survived 28.09.17"
Skrevet af Blastoid
Det var godt nok tre korte tillægsminutter, men dommeren var nok træt af at se på det lort, så klog beslutning.
Det var pinligt ringe, det her. Der er ingen undskyldning for den indsats. Boilesen var god den korte tid han havde på banen, ellers var det kun Vavro og Lüftner, der kunne være indsatsen bekendt. Sløjt, sløjt ooooog sløjt!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Talentet121
Ved dommeren godt at det er MINIMUM 3 min. tillægstid? Det er 2. gang han fløjter til pause/slut et halvt minut før tid.
Skrevet af Emkay
hahahaha selv dommeren kedede sig så meget at han fløjtede af inden alle 3 tillæg minutter var spillet
Skrevet af Braumelaume
Jeg har ondt af dig, Schelden, såfremt du skal give karakterer idag. Matic lignede Ronaldinho ift. de andre efter han kom ind. Pauvre indsats. Det er ubegribeligt hvordan man ikke kan vinde over sådan et lortehold - for det er de!
Skrevet af Matias
Mega dårlig beslutning af Ståle Solbakken, at smide Benjamin Verbic i angrebet, da Martin Pusic måtte udgå. Sloveneren var rent faktisk god i dag, da han lå på kanten, og det var derfra, der var tilløb til noget. Han forsvandt helt og aldeles ud af kampen, da ham kom længere frem.

Mikkel Bischoff satte lige et par gode ord på: I sidste sæson spillede FCK også dårlige (offensive) kampe, men vi kunne falde tilbage på styrken i luftspillet, enten ved at kunne smide bolden op på angriberne, eller ved dødbolde. Den del har man helt taget ud af spillet i denne sæson. Ståle Solbakken må simpelthen helt bevidst have smidt det (ellers meget sikre) kort overbord, i en eller anden febervildelse som har givet ham den idé, at man kan skabe tilstrækkeligt uden. Det er fandeme dårligt managerarbejde.
Skrevet af Schelden
Respekt til dommeren for at lukke den lortekamp før tid. Undskyld til dem, der har set kampen, og ikke haft et decideret aktiv i kampen. Fuck, hvor er vi elendige i dag. Det er helt vildt. Ingen kunne ramme hinanden, ingen tog de rigtige løb og ingen kunne holde en dribling indenfor brugbar afstand. Jeg er chokeret over det tekniske niveau.

Robin Olsen: 7

Har ikke meget at lave, og hans eneste redning, er den, hvor han giver en retur. Den i starten.
_________________________

Peter Ankersen: 5
Denis Vavro: 9
Michael Lüftner: 8
Pierre Bengtsson: 5

Begge backs var helt elendige. Sætter ikke en fod rigtigt. De krydrer den elendige, offensive indsats med konstante, defensive hjerneblødninger. Vi kunne snildt have været bagud efter de første to i de første minutter. Jeg græmmes. De to centerbacks står stærkt igen i dag, og specielt Denis Vavro var god. Var hele tiden først på bolden. Jeg bliver større og større fan. Michael Lüftner var også god, men blev overstrålet lidt af sin makker. Jeg er nået til et punkt med Pierre Bengtsson, hvor jeg tænker, vi må have en alternativ løsning eller en 14-årig knægt, der kan gå ind og dække den back. Der dør lidt i mig hver gang, han ruller bolden under foden, og dribler sig selv.
_________________________

Kasper Kusk: 5
William Kvist: 7
Carlos Zeca: 6
Benjamin Verbic: 6

Kasper Kusk falder helt igennem. Det var tæt på en nedsmeltning. Benjamin Verbic var alene. Selvom han var dårlig, var det tydeligt, at det var fra ham, det skulle komme, hvis det skulle. Det gjorde det som bekendt ikke, og hans succesrate på aktioner er alt for lav i dag. Carlos Zeca er ikke med i dag, og det skal simpelthen gøres bedre. William Kvist klarede en hel del defensivt, men endte også tit i nogle dumme situationer. Middelmådig indsats hele vejen igennem.
_________________________

Pieros Sotiriou: 5
Martin Pusic: 5

Ingen af de to angribere havde noget at bidrage med i dag. Ingen afslutninger, ingen bevægelse. Der var intet at komme efter. Pieros Sotiriou kan umuligt være træt, fordi han stod stille i en hel kamp. Gennemført dårlig indsats. Så kan man snakke nok så meget om ikke at blive serviceret, men de bidrog i hvert fald ikke til det.
_________________________

Rasmus Falk: 5
Nicolai Boilesen: UB
Uros Matic: UB
_________________________

Ståle Solbakken: 5
København.
Skrevet af Matias
Jeg er meget enig i karaktererne.
annonce
0