Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Eller måske man burde hente David Nielsen. Han virker som en spændende type, der snart er klar til sit eget, efter danske forhold, storhold.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Det er selvfølgelig det essentielle i det her - at der mangler offensiv idé i spillet ude i banen. Men mange frustrationer og ærgrelser kunne være sparet, om manageren havde lavet et stykke ordentligt managerarbejde, da han stod med den viden, at vores 193cm høje muskelbundt af et hoppemonster ville smutte.
Skrevet af CCCPbold
Man bliver træt .....

Men det illustrerer, at det problemet stikker dybere og det ikke er løst med det evindelige "smid Kvist ud af holdet". Kvist var ikke i startopstillingen i dag, og det var stadig en pine at komme igennem.

Ståle er ude og forklare, at vi spiller Europa, men det har ikke tidligere været et problem, og på trods af de absurd mange skader, burde vi have en trup, der er bred nok til at håndtere de mange kampe.

Trådens nye navn er desværre spot on.
Skrevet af TR1986
Efter danske standarder, så har vi faktisk en imponerende bred trup. Måske endda den bredeste i klubbens historie. Det virker til at vi er for nemme at læse, samt at vi ikke løber nok for hinanden. Spillerne virker ikke tilstrækkeligt mentalt klar. Det må der gøres noget ved hurtigt. Ellers kan det sagtens gå helt galt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Problemerne opstår hver evig eneste gang, vi møder modstandere, der spiller i mellemrummet. Primært Lyngby, FCN og Brøndby. Vi ved absolut ikke, hvordan vi skal håndtere den hængende angriber eller offensive midtbane. Alternativt er vi bare for dårlige. Det hjalp os så heller ikke, at vi pissede alt væk, og gav farlige kontraer væk.

Derudover er det jo en katastrofe, at vores gameplan er at spille bredt med indlæg, når vi ikke har en reel trussel i feltet. Så prøver de logisk nok at undgå en trænerbestemt, forfejlet taktik, men når holdet er så elendige teknisk, som de var i dag, så er det umuligt at komme igennem midten. Rasmus Falk spillede konsekvent for hårde pasninger, Kasper Kusk var pisse dårlig og Benjamin Verbic var Benjamin Verbic anno 16-17.

Det er trist, at vi herinde kan sidde og kalde, at vi mangler højde og drøje i angrebet, og vi så henter en latterlig nulbon i Serbien og en Pieros Sotiriou, der ikke kan gøre det alene. Federico Santander har drøjden, men fatter ikke af at placere sig i feltet. Han bliver aldrig den topscorer, vi går og savner. Jeg ved ikke, om Pieros Sotiriou kan blive det, men det vil i hvert fald hjælpe på det, når der kommer en angriber ind, der kan holde på bolden og være brugbar i opspillet.

Og så skal Ståle Solbakken lukke røven i en sådan grad, at det er svært at udtrykke, når han snakker om europæiske tømmermænd mv. Det er fandengalme ham selv, der har sammensat den trup, og hvis ikke han kan sørge for, at man kan møde et lortehold i Moldova torsdag, og så møde et hold i en halv krise med en ny træner søndag aften, så har han fejlet som manager. Han har spillet fallit, hvis han ikke kan søge for, at holde en så bred trup klar til det, og ligeledes sætte lortet op til enhver kamp.

En sidste ting er, at vores trup ikke er særlig bred. Tydeligvis. På papiret måske. Men når man ikke kan spille med spillere som Danny Amankwaa, Pierre Bengtsson, Martin Pusic, Uros Matic mfl. uden at hele korthuset ramler sammen, så har man sgu ikke en bred trup. Skifter vi en enkelt bærende ud, så ligner vi et seriehold.

Absolut sidste Pieros Sotiriou, den torsk! Hvorfor fanden scorer han ikke på den i starten!?
København.
Skrevet af Emkay
Det her er ikke en "hvad sagde jeg" besked. Men måske mere et billede på hvor meget vi overvurderer vores trænerstabs evne til at sætte vores offensiv op.
Jeg fik i sin tid lidt klø for ikke at være begejstret for Pusic købet.
Min primære bekymring var at det var Santander der var ude og at Pusic ligner vores 2 øvrige angribere.
Nu er jeg ikke den store statistiker, men i sidste sæson scorede vi vel 70% af vores afgørende mål på at være fysisk overlegne i boksen.
En logisk tænkende ville jo med tabet af fysisk stærke Santander straks tænke, vi er nødt til at finde en der kan score de afgørende mål i boksen på vores gode indlæg, hjørnespark mm... I stedet henter man Pusic... Vi er ikke pressede ift at score flere mål når kombinationer flyder og vi kommer igennem til chancer. Vi er pressede på at få scoret når hjørnespark, frispark og indlæg skal konverteres til mål.


Skrevet af 12manden
Er der andre end mig der har sin vante gang på sektionen hjemme som ude ?

Jeg er godt nok træt af vores nye capo. Synes han virker decideret uengageret. Før med vores gamle capo blev der altid startet sange inden kampstart og samtlige spillere blev kaldt hen til tribunen og fik sunget sange.

Den nye capo virker som om han har enormt travlt med at stå og hygge snakke med sine venner inden kamp start ofte for han råbt spillernavne op, men glemmer så lige en 2-3 spillere, andre gange kommer han alt for sent igang og når kun en 2-3 spillere inden de er på vej i kabinen.

Igår på Lyngby stadion satte han ikke igang i en eneste sang inden kamp start, det sender bare et rigtigt skidt signal til spillerne om at vi ikke rigtigt er der.

Derudover synes jeg han laver en del ´tekniske fejl´ som at synge med på sangene for længe fremfor kun at sætte dem igang, sådan at han tit faktisk overdøver fansene. Dette kan dog være en svær balancegang, og alt begyndelse er sværd. Men det manglende engagement som jeg føler særligt op til kampstart synes jeg på ingen måder er acceptabelt.
Vi har brug for en capo som gør det fordi han brænder for at udbrede den gode stemning på tribunen, og ikke en der gør det pga. Status !

Lad mig høre, hvad i synes. Min fornemmelse rundt omkring på sektionen er at jeg langt fra er den eneste der har det på denne måde.
Skrevet af GammelBitterMand
Nu ser jeg primært kampene fra sofaen, men jeg har da bemærket af manden med megafonen kan høres mere end godt er. Det samme gælder i øvrigt trommerne, der er begyndt at fylde meget - det er ikke helt på Sydsiden-niveau, hvorfra man konstant kan høre en dræbende monoton rumlen, men det er dårligere end det var i gamle dage.
Batman Close. London W12.
Skrevet af 12manden
Gammelbittermand: interesant iagtagelse da der vist også er sket udskiftning på ´trommefronten´.

Jeg har dog ikke selv bemærket de store problemer på den front, men vil prøve at ligge mærke til det fremover.

Vigtigst af alt er dog at vores Capo vågner op øjeblikkeligt, han er ikke befordrende for den gode stemning, og det ærgrer mig næsten mere end det dårlige resultat i gårsdagens kamp.
Skrevet af elendil
Det vigtigste er at holdet vågner op øjeblikkeligt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Hold kæft hvor er Michael Lumb i øvrigt grim med sit fiskerskæg.
fck-medløber.
Skrevet af 12manden
Elendil: korrekt, men som en del af den stemningsskabene fanskare ser jeg det andet som særdeles vigtigt. Vi er mange der har kæmpet og slidt for at bidrage til den gode stemning i Parken (som i andre kan nyde godt af) i mange år, og jeg oplever desværre at det er ved at blive ødelagt totalt !

Det skær i mit FCK hjerte !
Skrevet af cabra.
Fedt med nogle FCKfans, som dyrker stemningen til kampene og går op i det.

For mig at se har stemningen på Ctribunen været rimelig død i mange år, men Urban Crew forstår derimod at skabe en fed stemning, de gør det også når i er på besøg på vestegnen.
Skrevet af gusseman
Hej 12 manden. Fedt i gider lave stemning. Men når nu den nye capo er lidt sløv i optrækket, hvorfor så ikke starte sange selv, er det i mod sektionens reglement? På den noget roligere nedre c tribune formår små grupper da at starte sange fra tid til anden der får hele tribunen eller stadion med, og det er uden en udpeget capo.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af 12manden
Gusseman: 100 % enig og tro mig, der bliver også startet sange rundt omkring på sektionen, til tider er fansene ikke interesseret i at køre med på capoebs sang, men starter i stedet sin egen.

Problemmet er bare at når man nu engang har en capo så skal han også yde, specielt under opvarmningen, folk skal lige finde sine pladser osv. Og der er det vigtigt at man har en capo til at starte tingene op, en del er nok blevet forvent med at capoen starter tingene med spiller opråb osv. Og står og venter på at han går igang, og før det går op for folk at han ikke sætter noget igang, er det for sent og spillerne på vej i kabinen.

Vores 2 forhenværende capoer var begge enormt gode til at få gang i folk, sådan at spillerne kunne mærke at vi var der fra det øjeblik de trådte ud på banen til opvarmningen og til sidste fløjt. Den 1. Del mangler vores nye capo, og det kan desværre være med til at man starter med en slags ´hyggesnak stemning´ også kan det desværre være svært at få folk helt op i det røde felt efterfølgende.
Skrevet af Schelden
Fair straf. Meget tilfreds.
København.
Skrevet af gusseman
12manden. Jeg hører hvad du siger. Hvis det fortsætter må du/I tage fat i capoen eller folkene omkring ham og lige fortælle hvad det er I savner. Respekt for jeres støtte i hvert fald.

Mht. dagens dom. Kan ikke se det logiske i at alle andre straffes for at en omkring 100+ mennesker har teet sig åndsvagt. Folkene er fundet (størstedelen af dem må vi formode), så karantæne til dem, og evt. ekstraudgifter ifm. forsinkelsen af opgøret, må gives videre til dem også. Som andre også har været inde på, nu straffes en klub som OB økonomisk ved manglende tilskuere til udebaneafsnittet. Det kan da ikke være fair at de skal blandes ind i det. Så giver det lidt bedre mening at fastholde karantænen på Brøndby stadion, da det jo trods alt var der det skete, plus at bif som arrangører også havde et medansvar. Nå men det kunne da have været værre. Nogen der i øvrigt ved hvad disse bøder som DBU skovler ind fra tid til anden, bruges til?
FC. København - siden Højers mål mod Linfield Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af Cresswell25
Det var skidt - rigtig skidt mod Lyngby... Guldet synes langt væk i år, og sådan er det desværre. Savnet af Santa og Erik er mærkbart.

Dejligt at se Pieros score igen til gengæld.

Godt med en landskampspause lige nu
Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af repos
Savnet af Erik har sgu ikke været mærkbart.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hjaelmen
Og savnet af Santa so-so....

Savnet af Corner til gengæld eller i det mindste et brød som ham.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce
0