Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Vildt så lidt, vi skaber. Euro League har godt nok været en sølle omgang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Endnu en latterlig kamp. Mod et elendigt, middelmådigt tjekkisk hold. Vores organisation er elendig, vi skaber intet offensivt og spiller reelt uden offensivt koncept og vores centrale midtbane er komplet ligegyldig. Jeg hader det her hold. Der er ingen lyspunkter. Absolut ingen. Når man sidder og finder lidt lykke i en af Uros Matics første, gode aktioner i FCK, så ser det fandme skidt ud. De røde støvler har desuden ikke hjulpet på Pierre Bengtssons fart.

Stephan Andersen: 7

Han så skidt ud ved skaden, men har så en god redning senere. Puster ikke nogen i nakken.
__________________________

Peter Ankersen: 7
Denis Vavro: 5
Michael Lüftner: 5
PIerre Bengtsson: 6

Peter Ankersen får en lidt højere karakter, fordi han scorer. Spiller ikke til mere end 6. Pierre Bengtsson har gigt i venstrefoden. Det må han have. De indlæg kommer stadig ikke længere end den første streg på det lille felt. Han er desuden latterlig langsom og bliver flere gange oversprintet. De to centrale var bare elendige fra ende til anden. Den ene prøvede vist ikke at stå rigtigt på 90 minutter og den anden slog en rekord i lavest mulig succesrate på afleveringer.
__________________________

Yussef Toutouh: 6
William Kvist: 5
Jan Gregus: 5
Uros Matic: 6

Yussef Totuouh spillede faktisk OK i første halvleg. Var med i de få offensive aktioner, vi havde, og han holdte det simpelt. Anden halvleg var han både død og elendig. Modsatte kant var udmærket i første halvleg, og hans assist var faktisk rigtig god. Lidt det vi konstant mangler fra vores centrale midtbane. Anden halvleg var en kavalkade af elendige beslutninger. De to centrale var pisse dårlige. William Kvist kan ingenting. Skaber ikke balance, står ikke rigtigt, lukker ikke mellemrum, skaber intet fremadrettet. Sidstnævnte er selvfølgelig ikke forventet. Jan Gregus med samme beskrivelse. Han er gået totalt i stå, siden vi købte Carlos Zeca. Det helt vildt, og jeg kan ikke forstå hvorfor.
__________________________

Carlo Holse: 6
Andrija Pavlovic: 6

Jeg har svært ved at dumpe dem, når de vitterligt ikke få mere at arbejde med. Carlo Holse skulle op og hente høje bolde ned. Hvad fanden foregår der? De fik ikke én gennemspillet chance over 90 minutter, og når de endelig havde bolden, smed de den væk. Det er et utaknemmeligt job at være angriber på det pishold.
__________________________

Ståle Solbakken: 13

Manden ville have en uafgjort. Det fik han. Men fuck hans hold og hans beslutninger.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal give ham. 00 for holdets tilstand. 13 for han fik, hvad han ville.
__________________________

Danny Amankwaa: UB
Pieros Sotiriou: UB
Rasmus Falk: UB

Peter Ankersen får den, fordi han scorede. Der kræves ikke meget åbenbart.

Reelt kunne jeg dumpe hele lortet, men.......
København.
Skrevet af elendil
Ståle skal have ros for at bruge et talent i stedet for Martin Pusic eller Rasmus Falk i angrebet. Og så skal han have en hel masse ris. For alt.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Bare synd han ikke fortalte resten af det skodhold, at Carlo Holse er 1.20, og man derfor ikke smider højde bolde mod ham. Men Ståle Solbakken har måske bare givet op på at prøve at instruere dem i noget. Sådan ser det ud helt generelt i hvert fald.
København.
Skrevet af repos
Er der nogen, der ved, hvor man kan købe dvd-boksen med FCKs kampe i Euro League 2017?
Spørger fra en, der arbejder i Abu Ghraib.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Gå stille med dørene omkring det i så fald. Straffen for udbredelse af den slags er ikke for sjov.

De skifter vist også sovescenerne på Ramasjang til klip fra vores EL-kampagne.
København.
Skrevet af elendil
Haha, Repos.

Ja, det virker temmelig planløst det hele. Det kan være Brian Priske stod for presspillet, mønstrene og afstemningen til træning.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Det var vist ment som et alternativ til dem, der ikke bider på waterboarding.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Tja, det minder lidt om FCK i den dårlige periode med Nordstrand og Ailton på toppen, hvor man også havde to angribere, som man slet ikke kunne spille rigtigt.

Jeg er nu stadig ret fortrøstningsfuld. Ståle fik et point uden at anstrenge spillerne det store. Nu har vi 2 hjemmekampe mod Sheriff og Zlin, som naturligvis skal give 6 point, og kan man fedte et point med hjem fra Moskva, så har man rundet de gyldne 10 point, som normalt sikrer videre avancement. Jeg tror dog også at 9 point vil være end rigeligt, da gruppen virkelig kaster mange krydser af sig.
København
Skrevet af Matias
Vi havde snakken for en uges tid siden (som vi har haft flere gange før)... vi mangler et skur. Som minimum. Det er fint nok at håbe på, at vi finder en ny måde at spille på, at offensiven bliver mere bevægelig, kreativ og mindre afhængig af et lokum oppe foran, det gør jeg også, men sagen er, at det kommer ikke til at ske under Ståle Solbakken. For at tage presset af både offensiven og spillet (og dermed holdet) generelt, behøver vi spillere med de rette profiler til konceptets nøglepositioner, i særdeleshed angrebet og den centrale midtbane. Ståle Solbakken har ikke accepteret hans (ellers åbenlyse) mangler som træner, og han vil og kan heller ikke komme til at acceptere det. Det er åbenbart ikke lige noget for ham at gøre sådan noget. Så hellere blive ved med at tro, at man kan hente mere eller mindre random spillere, som man kan få til at præstere i et system, hvor der kræves helt specifikke profiler til 2-3 nøglepositioner.
Skrevet af Plankeværket
Det er så deprimerende at vi som brugere i et internetforum i specifikke tilfælde bedre kan se hvad ståles fck skal bruge, end kan selv kan.
Det er så pinagtigt at overvære og så synd for vores spillere
Skrevet af repos
Det er vanvittigt, Ståle ikke kan se det. Og det hjælper heller ikke, at Pavlovic er fuldstændig håbløs. I starten af anden halvleg får en bold i fødderne inde i feltet. Godt nok med en modstander i ryggen, men den bør fandme være til at tæmme. Det vil jeg påstå, jeg kunne have gjort. I stedet springer den fem meter fra ham, og hen til en modstander.
Jeg fatter ikke, vi har spillere på dette niveau, der ikke magter så basale ting. Vi scorer på vores eneste reelle chance i kampen, hvilket selvfølgelig er positivt. Derudover har vi absolut intet at skyde med offensivt.

PB er grinagtig som venstre back. Jeg fik talt ham gevaldigt op, da vi hentede ham tilbage, men føj hvor han dog stinker.
Vi skal tilbage til bronzesæsonen for at finde lige så jammerlige præstationer.

Jeg tør allerede nu godt afskrive guldet i denne sæson. Dertil er der for meget, der ikke fungerer, og vi har for svært ved at skabe chancer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Guldet er væk. Elendil, den sure skid, og The Kid var vist dem, der forudså, at vi ikke ville vinde guld i denne omgang. Det hele falder tilbage på træneren og staben, som ikke er bevidste om, hvad der fungerer og ikke fungerer, og som ikke agerer i forhold til netop det. Hvis man skal være rigtig hård, så er der kun én mand på banen i går, der reelt burde være i en optimal kamptrup i FCK: Peter Ankersen. Som Jan Gregus og William Kvist spiller, er de ikke værd at samle på. Youssef Toutouh tror stadig, han skal skaffe følgere på Instagram med tricks, og jeg ved ikke, om vi når at opleve en god udgave af ham igen, før hans kontrakt er udløbet.

- I princippet kunne vi godt have stillet et stærkere hold. Men vi er i en prekær situation i Superligaen og har tabt tre kampe, lige efter vi har spillet i Europa, siger Ståle Solbakken til tv-stationen 6´eren.

- Jeg kan godt stå og sige, at spillerne skal kunne spille alle kampe, og at de skal være klar til Superligaen, men det har de altså ikke været.
- Ståle Solbakken.

Det gør ondt. Europa er vores mantra. Det slår rigtigt hårdt, når man begynder at pille ved, hvad FCK kan og skal stå for. Det er et grundlag, man har bygget op over lang tid, og som bruges i forhandlingerne med nye spillere. Det må virkelig ikke ske, at man nedprioriterer europæisk fodbold. Jeg siger ikke, jeg ikke forstår dem, men det sløjt. Havde vi haft et bare nogenlunde velfungerende hold, så havde vi nappet de tre point i går, og så havde førstepladsen og dermed perspektivet i ikke bare næste runde, men runden efter, været interessant. Jeg er træt.

Og ja, Pierre Bengtsson er elendig. Ikke bare sådan lidt, men helt ekstremt. Han kan ingenting. Hans dødbolde er absurd elendige, og jeg ville forstå, hvis folk ikke engang gad gå i boksen på hjørne. Han er langsom. Mikael Antonsson-langsom. Han er hamrende usikker på bolden, og hvis man synes, Ludwig Augustinsson var etbenet, så har man fået sig et chok nu. Og nej, Pierre Bengtsson, de røde støvler får dig ikke til at se hurtigere ud. Hop du bare i de sorte igen, så du blender lidt bedre ind med græsset, og vi dermed ikke ser, hvor pisse dårlig du er.

Så fik jeg også brækket mig lidt her. Tak. Det lettede.
København.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Det positive er da, at vi heldigvis kun har Pierre på kontrakt 4,75 år endnu. Det kunne have været 5,75 eller mere endda. Man fristes til at tro, niveauet kun kan være opadgående i resten af kontraktperioden, for det er svært at se, hvordan han skulle kunne gøre det dårligere, end han gør nu.

Dertil kan nævnes, at vi har:
- Pavlovic, Matic og Thomsen indtil sommeren 21
- Lüftner indtil sommeren 22
- Og Kvist indtil sommeren 20

Jeg er optimist, for det kan næsten kun blive bedre. Jeg er desuden også naiv.

EDIT:
Jeg håber desuden også lidt på en AGF-sejr på søndag. Ståle fortjener ikke en sejr. Han skal ikke tro, at dét at spare nogle spillere i Europa skulle være løsningen på problemerne. Der skal nogle nederlag til, før han (forhåbentligt) begynder at se indad. En sejr kunne derimod give en falsk tro på, at tingene er på rette vej.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Matias
Jamen det er jo det, der gør, at man holder så meget af denne tråd. Jeg tror vi samles her, os, de sure, som skriges ad i andre forsamlinger grundet lige dele manglende optimisme og naiv-loyalitet. Men her har vi vores rum hvor vi frit kan diskutere og ikke mindst være negative, når dårlige mønstre og ærgerlig historie gentages. Så om ikke andet, midt i denne frustrerende FCK-tid, kan man få et lille fix herinde, når trådens faste brugere giver udtryk for samme raseri, man selv sidder inde med.
Skrevet af pyto
Jeg er helt enig med dig Schelden, og der er så mange flere ting man kunne brække sig over, men jeg er pt. ikke i stand til det uden at få et nervøst sammenbrud.

Eneste anke er følgende:

Youssef Toutouh tror stadig, han skal skaffe følgere på Instagram med tricks, og jeg ved ikke, om vi når at opleve en god udgave af ham igen, før hans kontrakt er udløbet.


Jeg mener faktisk at Toutouth (primært i første halveg) havde lagt lidt af fifa street-attituden væk, og prøvede at aflevere til nærmeste for første gang i denne sæson. Om det var fordi overskuddet ikke var til mere, skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.

Jeg kan slet ikke forstå de her lange kontraktlængder, jovist man kan binde de unge talenter længere, og derfor få nogle fordelagtige priser.
En spiller som Kvist skal dog aldrig nogensinde tilbydes en kontrakt til han er 35 (Og et halvt!!) år gammel, det er helt absurd og dårlig købmandskab.

Thomsen & Matic er lottokuponer og skal naturligvis ikke have kontrakter til 21.
Det virker som om der ikke er en ordentlig strategi vedr. Transfers, det sidste lange stykke tid. -
Kvist raus.
Skrevet af Bløde babser
Jeg er stadig ret overbevist om vi bliver mester - shoot me!

Konkurrenterne er jo for svage til for alvor at slå hul, selv når vi er så dårlige som nu. Vi kommer til at rykke os. Også selvom der er klare mangler og det ikke bliver i nærheden af et godt FCK hold vi kommer til at se. Denne liga er dårlig nok til man kan vinde den med klare mangler.
Slutspillet er vores store upside i år. Holdene får mange point i toppen, fordi der er mange kampe mod den ringe bund. Når alle de nemme point er fjernet i slutspille, er det holdenes reelle kvalitet og ikke deres evne til at holde fokus i en skov (There, I said it) der er afgørende. Der skal kvaliteten af vores trup nok gøre et positivt udslag for os.

Beklager på forhånd hvis jeg ødelagde den suicidal stemning herinde.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jamen det er jo det, der gør, at man holder så meget af denne tråd. Jeg tror vi samles her, os, de sure, som skriges ad i andre forsamlinger grundet lige dele manglende optimisme og naiv-loyalitet. Men her har vi vores rum hvor vi frit kan diskutere og ikke mindst være negative, når dårlige mønstre og ærgerlig historie gentages. Så om ikke andet, midt i denne frustrerende FCK-tid, kan man få et lille fix herinde, når trådens faste brugere giver udtryk for samme raseri, man selv sidder inde med.


Læg dertil, at niveauet herinde er markant højere. Inde i artikeltrådene er det ren børnehave. Jeg bevægede mig ind i tråden fra kampen i går, hvor en bruger med ikke-angivet klubtilhørsforhold kritiserede FCK og skrev, at hvis FCK´s gruppe er usexet, er FCK i i hvert medskyldig i det. Responsen fra en myriade af FCK-fans: I det mindste er vi med - modsat jer, fordi I er så elendige! Det kunne ligeså vel have været en din-mor-joke, der blev sendt retur.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af DanishBhoy
Det bliver vel meget afgørende hvordan man griber 2018 an, hvis man ikke falder alt for langt efter de andre

IMO er man ikke langt fra at have et hold der ville kunne sætte turbo på i anden del af sæsonen

Johansson kommer tilbage for forstærker det centrale forsvar gevaldigt - Lüffner og Varo bliver mere vant til at spille på den måde at Ståle gerne vil have det -> Boilesen bliver på backen og Bengtsson bliver back up

Zeca bliver kørt 100% ind på holdet - Gregus og Matic har begge indtil januar til at bevise at de fortjener at være en del af truppen. Allerede nu må man være igang med at finde en makke til Zeca, så må de andre være back ups til den tid, eller blive solgt/udlejet

Falk bliver helt klar, de andre kanter må kæmpe for den anden start plads eller finde nye klubber

Pieros tror jeg vil blive en fin angriber for FCK, hvis han får et ordenligt skur ved siden af sig, som kan tiltrække flere forsvarsspillere and de andre angribere pt gør. Han skal have mere plads end han får nu og så skal ha muligheden for at løbe på bolde som hans makker skaber til ham (flick ons mm).
Pavlovic må væk, enten på leje eller hvis man kan få ham solgt

Og så må man forventning afstemme med Robin Olsen og Ankersen, kan man regne med dem efter sommerferien eller ej - hvis ikke så skal der også fokuseres på erstatninger der
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Bløde babser
Det er bare en lidt for naiv logik den med at alle de brikker der mangler falder på plads.
Hvem siger Zeka bliver the shit?
Han startede med en god kamp mod FCM, vi var alle helt på halen. Siden har det været blandet. Overpræsterede han i sin debut, eller er det hvad vi kan forvente når bare han lige er landet for alvor?
Sotoriou ligner en med en klassisk FCK angriber udviklingskurve. En blandet start, for så at slå til når han har fået en halvsæson......men det gjorde Pavlovic også.
Falk kan måske komme i et højere gear.....eller blive skadet igen.

Etc etc.

Vi er ramt på mange fronter dette efterår. Ingen tvivl om det. Men der er ingen grund til at tro at vi ikke også fremover bliver ramt af skader, formdyk og manglende evner hos dem vi troede havde evnerne.
Jeg deler så troen på det bliver i mindre omfang end i dette efterår og holdet vil vokse med det. Men hvor meget det vil vokse og hvor hurtigt er pivåbent.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0