Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts
Ankersen, Robin Olsen, Verbic og Santander er blevet lovet at de bliver skudt afsted til sommer, så må det så være op til de 4 og bevise at de har kvalitet nok til at blive solgt for det som FCK forlanger.

Efteråret er i min optik ren overlevelse i ligaen, men er bange for at FCK kommer til at halte 10-15 point efter FCM, FCN og BIF.

Så må Ståle bruge vinterpausen på at få ryddet op i truppen og få luget ud i de fejltransfers han har lavet, Matic, Pavlovic og nok også Kusk som bare ikke ligner en dreng/mand som slår igennem for FCK, Toutouh er vel også på vippen.

Kan man så finde erstatninger er det fint, og ellers må Ståle bruge de største talenter fra u-19, skal det være en historisk skuffende sæson, kan vi lige så godt bruge egne talenter og så se om der ikke popper et par klassespillere i svøb op
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af pyto
Responsen fra en myriade af FCK-fans: I det mindste er vi med - modsat jer, fordi I er så elendige! Det kunne ligeså vel have været en din-mor-joke, der blev sendt retur.


Jeg sank faktisk næsten ned på det niveau, den anden dag, også endda i denne tråd. :-(
Det var dog fordi viv kom ind og tossede rundt.
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Det er kun rimeligt at bede artikeltosser om at finde tilbage til artikel forum, når de får forvildet sig herind. Og det uanset hvem de holder med, herunder FCK.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Der er nogle ret gode observationer inde på Sidelinien her til morgen, synes jeg:

Udover et enkelt ungt talent i angrebet (som man vel nok med rimelighed kan håbe/forvente en sjælden gang imellem vil dukke op!), så spiller vi altså med et stort set komplet Ståle-håndplukket hold. Som Thundersen skriver, er det vel kun de allermest naive, der tror på spillet havde været anderledes, uanset hvordan posen var rystet.


Overvej hvor meget andre klubber har kunne få, for samme beløb som vi har givet for Pavlovic og Matic?!


Det som pt ryster mig allermest, er den udmelding om, at man ikke skulle havne i samme situation, som da Ståle var her sidst. Man snakkede om at man havde gjort forarbejdet og alt det der. Gudhjælpemig om vi ikke sidder i den samme suppedas, bare med dyrere udgaver at Johnny Thomsen, Pape Diouf, Grindheim mf.


Og jeg er helt enig. Der er blevet skudt SÅ mange penge afsted på spillere, som endda er købt ud fra devisen om, at vi henter erstatningerne i god tid - rettidig omhu, bliver der nævnt fra klubbens side med en vis stolthed og arrogance. Men hovmod står som bekendt for fald.

Vi står netop i samme situation, som da sidst Ståle smuttede, og en masse nulbonner blev hentet ind. Denne gang er de bare dyrere, og det er Ståle selv, der har hentet dem. Det seneste halvandet år kandiderer til det dårligste enkeltstående tilfælde af købmandsskab i ligaens historie.

Det kan godt ske, at det ikke var "A-kæden", der spillede i går. Men som det første citat rigtigt angiver, var det dog alle sammen spillere, der var håndplukket af Ståle, og spillere, som var ment som førstevalg. Det er skræmmende, at vi har så dyre navne i B-kæden, og at B-kæden alligevel er så håbløst ringe!
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af viv
@pyto

Vil da meget gerne vide hvad du præcis mener ?
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af JakobFC
Det er skræmmende, at vi har så dyre navne i B-kæden, og at B-kæden alligevel er så håbløst ringe!


Samtidig er det også håbløst at bruge så meget energi på diverse udenlandske spillere som alligevel skal bruge op til flere år på at slå igennem, hvis de overhovedet magter det. Jeg siger overhovedet ikke at vi udelukkende skal satse på talenter, men efterhånden har vi haft en del tilfælde, hvor det virker endnu mere håbløst at satse på at købe.

Vi ender med at bruge hele den her sæson på ikke at komme nogen vegne, når vi istedet kunne have kørt nogle store talenter ind på holdet.

Keita, Røjkjær, Racic, Roerslev, Wind og Hjulmand kunne sagtens have været i spil, særligt de to førstnævnte.
Skrevet af Matias
Ja, og den snak har vi jo også haft herinde, mange gange endda, henover de sidste 15+ år. Altså i bund og grund snakken om, hvordan man har forvaltet sin sportslige og økonomiske position. Det bemærkelsesværdige i denne omgang er ganske rigtigt det anførte, at Ståle Solbakken (og andre i FCK) har udtalt, at FCK skulle være mindre sårbar, næste gang nordmanden forlod klubben. Og til det projekt har han fået en ganske fin økonomi stillet til rådighed, samt en stilling, der gør ham stort set enerådig - og resultatet er pt. at vi står med det værste spil og henved de værste resultater i 10 år. Ståle Solbakken har købt hele den eksisterende trup nærmest på egen hånd, så det er ham, der skal have dette til at fungere, det er hans plan. Og lige nu er der ingen plan. Hverken i opstillingen eller integreret i systemet. Så er der skader og sprogbarrierer og træthed og mæthed og alt muligt andet i vejen, men det ændrer ikke ved, at det er Ståle Solbakkens projekt, og han må kræves at have tænkt alle disse udfordringer ind i det. Lige nu har vi nedprioriteret Europa, som helt officielt er bærende for klubbens identitet, og det eneste Ståle Solbakken har af løsning, er et håb om, at man kan arbejde sig ud af det. Nu kan tilhængere og medier selvfølgelig ikke kræve at være med på et informationsniveau, som er den sportslige ledelse værdigt, men med arbejde må man kunne forvente, at der sættes lidt flere ord på - i særdeleshed fordi alle og enhver jo kan se, at det er de gamle travere den igen er galt med. Så hvordan arbejder han med dem? Har han kompetencerne til det? Eller har nogen i den sportslige sektor kompetencerne til det? Hvad er det, der skal forbedres? Hvad er planen med truppen og de profiler, den indeholder?
Skrevet af repos
Der ser ikke ud til at være en plan overhovedet. Slet ikke ikke i offensiven. Jeg gad virkelig godt høre Ståles oplæg til kampene rent offensivt. Hvorfor skulle Holse starte inde, når man ikke evnede at spille ham i fødderne?
Hvordan arbejder man med Pavlovic, siden han kan blive ved med at demonstrere basale mangler?

Det er afsindig lidt, der bliver skabt offensivt. I de tre Europa League-kampe har vi indtil videre haft en åben chance, som Ankersen heldigvis scorede på. Det absurd ringe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Og lige præcis det med den manglende offensive gameplan er det der skræmmer mest.

At defensiven halter kan forklares med nye spillere der skal køres ind og mange skader.
Men offensiven har jo kun skiftet Cornelius ud med Sotoriou. Resten er spillere der har været der også var der i foråret. Spillere man har haft masser af tid til at arbejde med. Også i ikke-panik perioder.
Tidligere hvis holdet har været smadret, har man måtte lukke hullet defensivt og så bare håbe på enkeltmandspræstationer foran. Men denne gang har man jo ikke en smadret offensiv. Bevares, man har et par skader, man det betyder jo ikke at de mange der stadig er der ikke skal kunne agere udfra en tydelig gameplan indarbejder over lang tid.
Man har jo traditionelt altid kunne falde tilbage på en kant/muskelbund ved bagerste stolpe kombi. Den har man jo sådan set haft mulighed for at holde fast i ved at sikre der kom angriber(e) in der kunne sikre det. Det har man fravalgt - men uden at have et alternativ på plads. Den del kan ikke forklares ved skader og uheld. For den spiller er ikke hentet ind. Det peget selvfølgelig tilbage på dem der planlægger trupsammensætningen og det ved vi jo godt hvem er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af viv
@BB

Mht vores snak igår, oplever du jeg tosser rundt? Absolut ikke meningen, men vil da gerne vide det hvis det er, oplevede snakke igår som god og saglig...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Bløde babser
Det var Pyto, ikke mig, der skrev det med at tosse rundt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af viv
@BB

Det ved jeg BB, men vil bare høre din mening, synes selv det var en fin diskussion, at man ikke er 100% ening er en ting, men selve diskutionen fejler da ingenting..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Plankeværket
Jeg har 5 rabatkoder til gf kampen jeg ikke får brugt.

Nogen interesserede ?
Skrevet af elendil
Du kan sidde og røvfryse til et elendigt lortenederlag alene, kan du!
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Hvis de kan deles op, må du gerne sende tre til mig på scheldenbold@gmail.com

Hvis jeg alligevel skal se mit hold tabe, kan jeg ligeså godt være fuld med 15k andre.
København.
Skrevet af BjarkeGelsted
Hvad er der rygter omkring budget til vinterens transfer vindue?
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af pyto
@viv

Nu havde vi faktisk en god dialog igår, og jeg vil derfor gerne beklage at jeg beskrev det som "tosser rundt"

Jeg har dog været bruger på dette medie i så lang tid, at man kender nogle brugere fra tidligere "diskussioner", og da du er en af dem der tidligere har formået at ramme kogepunktet på mit pis, er jeg muligvis lidt forudindtaget, når du træder ind i en debat. - Bla. Nogle diskussioner omkring William Kvist.

Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Der er intet budget. Vi tjener i den lave ende af budgettet og Zeca+Vavro hev de sidste kroner ud af budgettet.
Sælger vi profiler bliver de erstattet - men hvem skulle være salgsklar?
Keita kommer retur som 5 midtbanespiller så jeg tænker enten han eller Matic skal ud.
De er sendt schelden.
Skrevet af Schelden
Sikker på de røg mod scheldenbold@gmail.com? Alternativt er de bare længe undervejs.

Der kom de. Fedt. Tak!
København.
Skrevet af viv
@pyto

Ok, Go aften :)
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
annonce
0