Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Agger var vist også mere slidt ned, end man havde forestillet sig.

Ulrik Laursen i sin anden gode periode, var nu et stærkt kort for os. Som eksempel på, at det også kan gå godt med en ældre centerforsvarer.


Amartey i foråret ville være mystisk, medmindre vores svensk udlejede midtbanespiller ikke skal tilbage til FCK...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af CCCPbold
Ja, Agger var slidt mere ned end forventet, og det er nærmest også pointen. Pelle var også slidt mere ned end forventet, ligesom Antonsson II også havde set bedre dage. Mellberg spillede en del i efteråret 13 og var så stort set skadet det meste af foråret ´14 inden han opgav karrieren.

Så en 32-årig stopper med en lang flot karriere bag sig giver mig fortsat anledning til skepsis.

Tilføjelse: Enig i, at Laursen pludselig genfandt formen til sidst. Men vi har erfaringsmæssigt haft bedre erfaringer med at tage yngre kræfter ind (Anton I, Ragnar, til dels Sölvi, Hangeland, Gravgaard etc.)
Skrevet af The Kid
Jacob Laursen var også en lækker forstærkning, hentet direkte hjem fra Derby i en alder af 30 år.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af repos
Granqvist vil være oplagt, hvis han alligevel flytter hjem til Sydsverige.
Vi mangler både ro på holdet, og han vil kunne bidrage her. Mig bekendt har han ikke en bekymrende skadeshistorik bag.
Alderen er selvfølgelig et tema, men var han yngre, var hen heller ikke aktuel.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Jeg synes det er svært at tage stilling til nu. Der er lang tid til. Ender Michael Lüftner og Denis Vavro med at spille hele foråret sammen også, må man vel antage, at der er 100% styr på det set-up til næste sæson. Så ville det ikke give meget mening at bringe en mand ind. Omvendt, hvis det ikke er tilfældet, er han oplagt.
København.
Skrevet af Matias
Alderen er kun et tema, hvis han er blevet gammel i sit spil. Det har jeg ikke set nok med ham til at kunne vurdere, om han er blevet. Jeg tænker bare, at jeg gerne vil have noget ro og struktur ind i forsvaret, og det er jeg overbevist om, at han kan levere.

Mht. Jacob Laursen var han 28, da vi signede ham, men han var netop rygtet at være "færdig" i PL. Han gjorde det fremragende for os.
Skrevet af Schelden
Nej, jeg kender heller ikke nok til hans niveau til at vurdere det ene eller andet.

Han leverede dog en katastrofal præstation imod Lyngby i Europa League.
København.
Skrevet af Plankeværket
Vi har Horsens, zlin og bøf de tre næste kampe.
FCM har Lyngby ude og Helsingør hjemme i samme periode.
Er vi ikke yderligere efter FCM til den tid, så er det fandme godt arbejde af den skaldede.

Jeg kan godt lide tanken om, at vi har nogle rutinerede spillere, der kan støtte andre, ikke skal videre og bringer noget kløgt og hårdhed. Om Granquists fysik er som den skal være ved jeg naturligvis ikke.
Skrevet af pyto
Jeg kan godt lide tanken om, at vi har nogle rutinerede spillere, der kan støtte andre, ikke skal videre og bringer noget kløgt og hårdhed. Om Granquists fysik er som den skal være ved jeg naturligvis ikke.


Jeg er for så vidt enig, jeg synes bare de sidste mange eksempler (Som andre også har nævnt) peger i den anden retning. Herunder Olof, Pelle, Anton pt. 2 osv. osv.

Seneste eksempel er Pierre Bengtsson, hvor vi nærmest samstemmig sagde at det var dejligt med rutine og erfaring. Ham er jeg dog klar til at kaste på porten hurtigst muligt.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Seneste eksemplel er Zeca. Og han har været fin nok. Kvist og Høgli er også gode eksempler.
Pelle, Anton og Olof trækker ned men sidstnævnte er undskyldt. Han duede ikke til zone og gad ikke være en leder som Ståle ønskede, men var altså godz
Skrevet af pyto
Høgli har spillet omkring 50 kampe siden sommer 2014, det ved jeg ikke om jeg vil kategorisere som en succes i ledelse og erfaring, men han har da været en habil backup.- Han har jo hele tiden været bag ved Jacobsen eller Ankersen.

Zeca, er jeg heller ikke sikker på at jeg vil putte i samme kategori. Han var LIGE fyldt 29, da han kom til Danmark, og kan ikke på samme måde lede de andre i og med der er en noget større sprogbarriere. Jeg er dog enig i at han i løbet af de næste par sæsoner kan blive en kæmpe gevinst.
Kvist raus.
Skrevet af pyto
Kvist er i øvrigt Kvist, og selvom jeg brækker mig over ham på ugentlig basis, så fik han altså stabiliseret midtbanen da han kom tilbage, så ham vil jeg gerne putte i plus-kategorien.
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Hvis vi ikke skulle kunne købe 29-årige spillere længere, fordi Pierre Bengtsson har valgt at lade sit fodboldliv stagnere i Tyskland og Frankrig, er vi ret dårligt stillet. Hans profil var god, og det handlede vi på - det er jeg glad for, uanset udfaldet. Jeg ville i hvert fald ærgre mig over, om vi eks. ikke skulle hente Nicklas Bendtner, den 29-årige gammelfar, om vi får muligheden til nytår.

Vedr. Olof Mellberg, så har det aldrig været min tanke, at han ikke kunne være med grundet alderen. Ganske vist var han ikke ret hurtig, men det hr vi haft flere centerforsvarere, der ikke var - til gengæld var han stærk i luftduellerne, både defensivt og offensivt, men var ikke Ståle Solbakkens kop te, nok primært på det personlige plan og tankerne om, hvordan en defensiv skal struktureres. Jeg forestiller mig, at han allerede på det tidspunkt, tænkte som en træner, og det tror jeg, Ståle Solbakken har haft enormt svært ved. Også fordi han udfordrede ham - i kontrast til mine tanker om f.eks. Mikael Antonsson. I de 6 mdr. Olof Mellberg var aktiv i klubben, ex. vinterpause, var han 36 år og scorede 4 mål i 29 kampe, som midterforsvarer. Det er jo ikke udtryk for en spiller, som ikke kan være med længere.
Skrevet af Plankeværket
Samtidig bliver behovet stigende for den slags spillere, hvis resten af truppen i højere grad skal være talenter og unge udlændinge med videresalgspotentiale. Vi går jo en fremtid i møde hvor vi kun har spillere i 3 sæsoner hvis de 1) har været igennem en langtidsskade enten umiddelbar før eller hos os 2) ikke er slået endegyldigt igennem hos os 3) er gamle.

Skrevet af pyto
Hvis vi ikke skulle kunne købe 29-årige spillere længere, fordi Pierre Bengtsson har valgt at lade sit fodboldliv stagnere i Tyskland og Frankrig, er vi ret dårligt stillet. Hans profil var god, og det handlede vi på - det er jeg glad for, uanset udfaldet. Jeg ville i hvert fald ærgre mig over, om vi eks. ikke skulle hente Nicklas Bendtner, den 29-årige gammelfar, om vi får muligheden til nytår.


Det er vist at overfortolke det jeg skriver.

Selvfølgelig skulle vi hente Bengtsson, der var jo ingen der kunne vide at han på den måde var en skygge af sig selv. Vi skal selvfølgelig også hente Bendtner, om muligheden skulle opstå. Zeca synes jeg også var en klog signing.

Men at hente en svensker på 33 til det centrale forsvar, når vi har 2 unge der til den tid har spillet tæt sammen i et år, og samtidig har Johansson som den "gamle" svensker, virker fjollet. Johansson tror jeg ikke på bliver solgt til sommer, han viste ingenting i starten af sæsonen og har efter nytår været skadet i et halvt år. Han når ikke at banke sin værdi nok op.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Fortsætter Vavro kurven bliver han måske solgt. Så har vi et par unge soe folk. Johansson der vil være et spørgsmålstegn og Luftner. Så passer et sikkert kort da fint ind? Hellere det end at pisse endnu en sæsonstart væk pga for mange der skal bruge tid.

Har vi stadig samme besætning som nu, skal der naturligvis ikke handles ind.
Skrevet af DanishBhoy
det største problem som FCK har haft det sidste stykke tid med at hente "rutinerede" spillere, har vel ikke været så meget alderen, men de enormt lange kontrakter som de har fået (deres alder taget i betragtning), hvis man havde givet dem 1-1½-2 årige kontrakter med en option på et ekstra år (alt efter alder), så havde man ikke hængt på dem længere end at de havde gået ind og løst en opgave og så når man havde set at det ikke virkede, så kunne man enten opsige resten af kontrakten for en forholdsvis billig sum, eller ladet dem være back up spillere, hvor man har kunne rette fokus på at hente nye spillere ind forholdsvist hurtigt, da man var vidende om at der snart ville komme noget råderum i det samlede lønbudget

det kan godt tænkes at længden har været et hovedkrav fra de gamle spillere, men så må man jo bare fortælle at det ikke kan lade sig gøre, og at spilleren så må se sig om efter en anden arbejdsgiver.

nu har Bengtsson kontrakt til han er 34 år - Kvist til han er 35 år - Antorsson når at blive 37 år inden hans kontrakt løber ud - Mellberg fik som 35 årig en 2 årig kontrakt - Pelle fik som 32 årig en 3 årig kontrakt


Is it cold in his shadow?
Skrevet af pyto
Du ramte hovedet på sømmet dér Danish.

Som vi også snakkede om den anden dag giver det jo ingen mening at give Pierre kontrakt til han er 34 og Kvist til han er 35. Når man ingenlunde har kendskab til deres niveau til den tid. Pierre er i væsentlig dårligere forfatning end man havde regnet med og er vel dårligt en hæderlig backup. Kvist er allerede nu begyndt at falde kraftigt i niveau, og så er der altså længe til de kontrakter udløber.

Jeg er med på at man skal have en balance mellem rutine og den ungdommelige fandenivoldskhed, men man må kunne finde en bedre balance, så de gamle ikke brænder ud.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Enig i princippet. Så lange kontrakter virker sært. Men vi ved ikke hva det har betydet i forhandlingssituationen. Måshe har Pierre haft et andet tilbud der var markant mere fristende - men også mere kortvarigt. Så kan vi ved at garantere en løn længe, sikre vi er mere attraktive.

Det virker dog helt sindssygt når man ser hvad han præsterer lige nu.
Skrevet af Imperator
Det er vel halv-gratis at give kvist en lang kontrakt, mon ikke han bliver i klubben i en eller anden kapacitet under alle omstændigheder.

Måske han lige skal bruge lidt tid på den selvbiografi han med garanti brænder inde med, men ellers tror jeg vi får glæde af ham i mange år fremover.
annonce
0