Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Julian havde i flere opgør i år, været bedre end Holse, Pavlovic eller Pusic. Alene pga højden.

Jeg har faktisk godt tænkt tanken, om man skulle præsentere FCN for en glimrende Marcondes afløser for 5-10 millioner og nogle fede procenter af videresalget. Pengene kan så smides efter en kampvogn, så vi er tilbage til at have angriberne på plads.

Iøvrigt har vi det modsatte problem defensivt. Sidste år stod Zanka og Erik enormt tit alene med 2 modstandere, uden det betød en skid. Vavro og Luftner har slet ikke samme blanding af fart, forudseended og duelstyrke. Jeg tænker det er derfor vores centrale midtbane tit står for tæt på forsvaret, hvorefter de så ikke formår at sætte presset ordenligt ind.

Pludselig ser Kvists formnedgang ikke så sær ud.
Skrevet af peanuts
Tror bare ikke helt at Ståle får de penge som skal til for at hente et stort køleskab til toppen, med mindre at Pavlovic bliver sendt et andet sted hen og spille fodbold
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Hvis vi sælger Holse, tut og kusk for 12-15 millioner i alt, så kan de vel bruges på en angriber.
Skrevet af pyto
Hvis vi sælger Holse, tut og kusk for 12-15 millioner i alt, så kan de vel bruges på en angriber.


Kan vi ikke smide Pavlovic med ud? Bebe.

Spøg til side. Jeg tror desværre ikke at der kommer en angriber mere ind, før der ryger en ud (Holse tæller ikke i dette regnskab) - Jeg tror Ståle er blevet al stædig omkring Pavlovic, han VIL bare have at han lykkes, uanset hvor tydeligt det er blevet at, han ikke gør.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Pavlovic er jo usælgelig. Holse derimod vil kunne indbringe penge, hvis han sælges. Talentet er åbenlyst og hypen om ham er stor nok til han er interessant.

Men nej, vi får ikke en ny angriber. Vi har jo for mange når Santander er tilbage siger Ståle.

Foråret må handle om at sørge for at holde Santander fit og på banen i så mange minutter som muligt.
Skrevet af pyto
Jeg mente nu heller ikke sælge, vi kunne donere ham til velgørenhed. Der er desværre bare ingen der vil tage imod ham alligevel.

Kvist raus.
Skrevet af DanishBhoy
Pavlovic rammer nu meget godt det niveau som han blev købt for


FK Cukaricki - 75 kampe, 21 mål, 5 assists
FC København - 74 kampe, 20 mål, 7 assists

Is it cold in his shadow?
Skrevet af Schelden
Velgørenhed? Skider du i de sko, du giver rød kors?

Nej, ham hænger vi på. Desværre.
København.
Skrevet af Plankeværket
Men Pavlovic blev jop købt på den sidste sæson, hvor han scorede ca 20 af de mål. Første sæson som angriber. Resten er som kant.

Ståle tog 2 punkter på en linie og forlængede liniært. Det slog fejl.

Mest er det Ståles manglende selverkendelse der er problemet. Med købet af Pavlovic fulgte der tale om en anden måde at spille på, at han kunne tilbyde nogle andre ting. Problemet er at Ståle ikke formår at udnytte det taktisk. Yes. Han har haft tre typer kanter med succes. Dem der holder bredden, dem der egentlig er centrale midtbanespillere og så dem der søger ind bag angriberne.
De resterende 8 markspillere har haft præcist samme opgavebeskrivelse de sidste 10 år, og når Ståle afviger - så fejler vi.
Eneste fucking undtagelse er Santin, der var enormt fodbold intelligent. Ailton kan også tælles som en undtagelse - men han virkede jo også kun i et enkelt forår, hvor han ramte et uhyggeligt individuelt niveau.

Der er ikke noget galt med Pavlovic, men der er alt galt med ham som FCK angriber.
Skrevet af quaz
Man undres over at Pavlovic er 189 høj og fylder mindre på en bane end Messi..
København
Skrevet af peanuts
et lille håb til vinter er en erfaren sportsdirektør med international erfaring, en som kan hjælpe og forberede sommerens transfervindue sammen med Ståle.

Og så skal der ryddes op i skraldet

ud med Kusk, tut, Gregus/Matic, Pavlovic, PB hænger vi nok på kontrakten ud

Og kunne man så finde en afløser for Ankersen vil det være fint


“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Rundsaven
Ville gerne se en pavlovic i storform ;) .. ellers er jeg enig i peanuts. Ankersen er simpelthen ikke god nok. Ufatteligt han er i betragtning til landsholdet.
Skrevet af Plankeværket
100% uenig mht Ankersen.

Og peanuts skriver det han skriver fordi Ankersen er solgt til sommer og det vil være godt med en erstatning nu.
Ankersen har fejl. Primært hovedspillet og evnen til at brænde chancer. Men den motor der sidder i han er unik og jeg ville ønske han blev de næste 5-6 år.
Skrevet af Matias
Jeg tror ikke helt, det var det, peanuts mente med sin kommentar om Peter Ankersen. Og hvis det var, vil jeg gerne udfordre dén holdning.
Skrevet af Schelden
Peter Ankersen er en klasse højreback. De fås ikke meget bedre. Sidste sæson var han i perioder på så højt et niveau, at han, i mine øjne, springer op tæt på de bedste højrebacks, vi har haft. Havde han haft flødefoden som Ludwig Augustinsson, kunne jeg ikke sætte en finger på ham som FCK-back. Desuden besidder han en del af det velkendte og elskede FCK-DNA.

Grunden til, vi skal have en ny i kikkerten, er, at han er fortid til sommer.
København.
Skrevet af Jussi
‘Pludselig ser Kvists formnedgang ikke så sær ud’

Interessant betragtning, Palle P. Kvist har i samme periode gjort det fornuftigt på landsholdet - og det har så været foran yderst velfungerende Kjær og Bjelland.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af pyto
Jeg læser utrolig mange artikeltosser komme med den holdning at Ankersen er "fucking dårlig" og "ikke værdig til landsholdet" Jeg er dog uenig.

Ankersens styrker er jo primært samspillet med kanten, men eftersom at Falk har været skadet og Kusk er Kusk, har han ikke haft ordentlige forudsætninger frem i banen. Hvis man krydrer det med en uduelig midtbane, som ingenlunde har backet op som de skal, så er det altså bare svære arbejdsbetingelser.

Jeg tror og håber på at Ankersen og Falk får et rigtig godt samarbejde, resten af sæsonen.
Kvist raus.
Skrevet af quaz
Ankersen har været sæsonens 2. bedste spiller efter Verbic.
København
Skrevet af Schelden
Det er jeg sikker på, de får. Vi har allerede set flere gode aktioner fra dem.

Problemet er, at der som regel ikke er nogle til at afslutte situationerne.

Så skal Rasmus Falk selv gøre det.

Og selvfølgelig er Peter Ankersen både god nok og værdig til at spille på landsholdet. At jeg hellere havde spillet med Henrik Dalsgaard i kampene mod Irland, er så en anden ting. Jeg frygter lidt, at Peter Ankersen bliver spist, men som han har spillet defensivt i FCK, bør han kunne håndtere det. Jeg er ikke utryg ved ham i hvert fald!
København.
Skrevet af peanuts
Rundsaven@

det var nu ikke helt det jeg mente, Ankersen skal afsted til somme, det er han blevet lovet af Ståle, så en ny til vinter som kan overtage fra dag 1 efter Ankersen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0