Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Vi får smæk. 3-0. Minimum. Og Benjamin Verbic får rødt, fordi han hakker en ned i frustration.

Heldigvis spiller Andrija Pavlovic ikke. På med ja-hatten!
København.
Skrevet af quaz
Bare fordi man henter en tysk eller hollandsk træner behøver man jo ikke at gå væk fra den skandinaviske identitet. Jeg er helt enig i at projekt Østeuropa har fejlet, og man burde langsomt udsluse det. Jeg mener dog godt at man kan gå i retning af en mere offensiv og sprudlende spillestil. Det første skridt ville være at gå væk fra 4-4-2, også gå i retning af 4-3-3. Vores 2 centrale midtbanespillere har ganske enkelt ikke kvalitet nok til at modstå de mange 3-4 mands midtbaner som alle de andre klubber benytter sig af.

Kasper Hjulmand kunne også være fin, han repræsenterer også lidt af den hollandske/tyske mentalitet. Jeg ville dog gerne være foruden Erik Hamrén, han minder for meget om Ståle. Jeg er også usikker på David Nielsens taktiske formåen, noget siger mig at han mest af alt er en motivator, og man skal altså kunne mere end at råbe af folk, hvis man vil være træner i FCK. Thomas Nørgaard har jo fået rigtig meget kredit for sin tid i Lyngby under David Nielsen, og klubben virker da heller ikke synderlig mærket af hans afsked.
København
Skrevet af Algero
Har der været noget tidspunkt i denne sæson, hvor man ikke har haft fornemmelsen af, at vi kunne tabe? Jeg er blevet overrasket hver gang, vi har fået point.
Skrevet af elendil
Jeg håber inderligt at Stephan Andersen tager målet i morgen. Jeg er helt ubeskriveligt træt af Robin Olsen og hans mange, mange (halv)drops på det seneste, som i et par kritiske øjne kan virke som ugidelighed eller manglende motivation.

Den måde han fejlvurderer verdens langsomste ballonbold, for derefter at hænge rundt i overliggeren som en legesyg abekat i stedet for at gribe returbolden er simpelthen... han skulle ganske enkelt have et par flade.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Hvis Thomas Nørgaard og David Nielsen supplerer hinanden så fint, så hent da dem begge. De kan vel hentes for en Andrija Pavlovic-månedsløn.

Kasper Hjulmand og vores allesammens C.V. kunne også være interessant.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Enig. Jeg orker heller ikke Robin Olsen. Han er simpelthen ringe i øjeblikket.
København.
Skrevet af Jussi
Lukas Lerager

Serrrrr? Hvad skulle en ung, fast spiller i Bordeaux dog ville til SL for?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Bjelland nok heller ikke så aktuel. Mon ikke brugeren Aguero blev fanget i et drømmende øjeblik.
Dette er en signatur.
Skrevet af repos
Kasper Junker - mulighederne er mange.

Hvis Junker er et emne, så er der satme mange mulighder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Jeg kunne godt se for mig at vi henter Bjelland til sommer. Det virker ikke vanvittigt oplagt, men det virker dog heller ikke decideret urealistisk. Han spiller i Brentford. Han får en ganske god løn, men det tror jeg ikke er en hindring. Han har kontrakt med Brentford frem til sommer og derved skal vi ikke betale transfersum.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Jeg tror ikke at der bliver hentet en centerforsvar til sommer, medmindre man vælger at smide Lüftner eller Vavro ud. FCK har 3 naturlige centerbacks også Boilesen, som kan gardere. Bjelland kunne ellers være drømmen.
København
Skrevet af MC89
Hvad skulle Bjelland dog i FCK? Han spiller fast i championship, og mere eller mindre fast på landsholdet efterhånden. Han er sikret en plads i VM truppen som tingene er nu, så hvorfor skulle han dog tage et skridt ned af rangstigen og sætte det hele over styr. Mon ikke han nærmere skal et skridt opad, hvis han vælger at skifte væk efter VM?
Skrevet af TR1986

Hvad skulle Bjelland dog i FCK? Han spiller fast i championship,
Folk overvurderer tit The Championship. Du får det til at lyde som om han spiller i Premier League. Han spiller i Brentford hvor han får en løn hvor FCK sagtens kan være med. Han kan jo sagtens bevare sin plads på landsholdet hvis han skifter til FCK. Det har vi blandt andet set med William Kvist. Der kunne også være familiære grunde til at vælge FCK.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af MC89
Nej, jeg overvurderer bestemt ikke PS. Jeg kan bare ikke se, hvilke argumenter der skulle være for at skifte til en superligaklub som højest sandsynligt ikke engang skal spille med om mesterskabet, når man spiller fast i England og tilmed er på landsholdet og har udsigt til en sikker VM plads.

Med et godt VM til sommer, vil Bjelland nok være i søgelyset hos en del større klubber fra Premier League etc.
Skrevet af TR1986

Nej, jeg overvurderer bestemt ikke PS


PS? Det virker til du overvurderer The Championship. Jeg skriver også at det ikke er vanvittigt oplagt for Bjelland at skifte til FCK. Jeg ser ham ærlig talt også i en bedre klub som det ser ud lige nu. Men meget kan nå at ske frem til sommer. Hvis han føler det er på tide at vende hjem og kan få en vigtig rolle hos FCK, samt ikke får tilbud fra større klubber, så kunne det godt ske.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Jussi
Enig med MC89 her.

Og så er Bjelland altså kun 29 år.

Han har lige været med til at spille landsholdet til VM i et midtforsvar der har været stærkt og lukket ganske få mål ind - navnlig efter han kom til.

Der skal gå meget galt de næste 7 måneder hvis han skal spille SL.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af MC89
PS? Det virker til du overvurderer The Championship. Jeg skriver også at det ikke er vanvittigt oplagt for Bjelland at skifte til FCK. Jeg ser ham ærlig talt også i en bedre klub som det ser ud lige nu. Men meget kan nå at ske frem til sommer. Hvis han føler det er på tide at vende hjem og kan få en vigtig rolle hos FCK, samt ikke får tilbud fra større klubber, så kunne det godt ske.


Der skulle have stået CS :) Anyway, hvor mener du at jeg overvurderer Championship?

Min pointe er blot at jeg ser det som meget usandsynligt at Bjelland skulle have en interessere i at skifte hjem til FCK (især i deres nuværende position/forfatning), da det netop er nu hans karriere topper med fast spilletid i England (i en liga som trods alt er minimum på niveau med den danske) og tilmed har været med til at spille Danmark til VM.

Hvorfor skulle han føle at det er på tide at vende hjem? Det er jo et tænkt scenarie som kan siges om alle danskere der spiller i udlandet, så medmindre han har været ude decideret og sige at han har hjemve, kan jeg ikke se hvorfor det skulle være en faktor? Mon ikke han som sagt stiler mod et skifte opad, og ikke henad, og nok først til sommer efter VM, hvis det endelig skal ske at han ønsker at komme væk fra Brentford?
Skrevet af TR1986

Mon ikke han som sagt stiler mod et skifte opad, og ikke henad, og nok først til sommer efter VM, hvis det endelig skal ske at han ønsker at komme væk fra Brentford?


Jo selvfølgelig vil han nok gerne det. Det virker til han gerne vil prøve noget større end Brentford til sommer. Hvis man kun holder Brentford op imod FCK, så vil jeg mene at FCK er mere attraktiv. Men hvis han får tilbud fra en Premier League, eller en Bundesligaklub, eller noget lignende, ja så er der ingen tvivl om hvad han vil vælge. Hans spillestil passer også godt til hollandsk fodbold. Jeg har tænkt at klubber som Ajax eller Feyenoord kunne være interessant for ham. Han kender også ligaen fra da han var i Twente. Jeg tror også han ender i en bedre klub end FCK, men et skifte til FCK kunne dog også ske til sommer, hvis flere ting flasker sig.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af MC89
...men et skifte til FCK kunne dog også ske til sommer, hvis flere ting flasker sig.


Jeg er nysgerrig på hvorfor du mener dette?

Jeg ser det som næsten urealistisk at han skulle ønske at skifte tilbage til Superligaen på nuværende tidspunkt og som tingene er nu.. Kan som sagt ikke se et eneste godt argument for at dette skulle ske.

Skrevet af TR1986

Jeg er nysgerrig på hvorfor du mener dette?


Det synes jeg ellers jeg har forklaret:-) Jeg forholder mig også meget pragmatisk og skriver at det ikke virker særlig sandsynligt p.t., men at det selvfølgelig kan lade sig gøre. Der er sket noget større transfer overraskelser end at Bjelland skulle skifte fra Brentford til FCK. Han fylder 30 år til sommer og har flere børn. Det kan være han vil hjem med familien, samt være en vigtig profil på et FCK hold der har ambitioner om at rejse sig hurtigt igen. Men lad os ende den her. Du må have en fortsat god aften:-)
Forza Napoli Sempre!
annonce
0