Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Youssef Toutouh kan sagtens forvente en klub fra en hylde højere.


Sidste vindue var der i følge Ståle ikke en eneste henvendelse på ham, så har svært ved at se hvordan han "sagtens" kan forvente noget som helst.
Vi har et historisk dårligt spillende FCK-hold, og det er Toutouh ikke god nok til at være med på...
Hvis han kan få en aftale med en hollandsk klub, som vil give ham fast spilletid i æresdivisionen, så tror jeg han skal være lykkelig.
Skrevet af elendil
Toutouh i topform (som for et år siden) var fandeme god for os. Han var også god øvropæisk. Det er synd at han ikke har holdt fast i det.
fck-medløber.
Skrevet af Benzo
Er det helt utænkeligt at Toutouh overpræsterede sidste sæson, og det vi ser nu er hans reelle niveau? Det er ikke helt uhørt at en spiller har præsteret en enkelt sæson på et højere niveau end hvad han ellers er på *host*Matic*host*.
FCM Liverpool
Skrevet af Imperator
Er det helt utænkeligt at Toutouh overpræsterede sidste sæson, og det vi ser nu er hans reelle niveau?


Jeg synes det er lidt forsimplet at tænke i "reelle niveauer". De præstationer han har leveret kan man ikke tage fra ham, ligesom han heller ikke kan løbe fra de præstationer han har givet på det seneste.
Jeg tror godt Toutouh kan komme til at præstere som han gjorde sidste år, igen, men den slags tager (spille-)tid og det er ikke værd at vente på.
Han er 25 år nu, tiden er løbet fra ham i forhold til at være i FCK.
Det giver meget mere mening at udvikle og investere spilletid i fx Holse og Keita..
Synes det samme kan siges om Amankwaa.. Han er sgu også blevet for gammel til at være den udviklingsspiller han stadig er..
Skrevet af quaz
Forskellen er vel også at Toutouh til sommer vil være transferfri, og grunden til at der ikke har været en eneste henvendelse på ham er vel en kombination af dårligt agentarbejde og måske en for høj salgspris.

Jeg har forsøgt at google lidt, og kan slet ikke finde ud af, hvem Toutouhs agent er. Jeg kunne nemt forestille mig at det er et familiemedlem. Det er set mange gange før at det er en rigtig dårlig idé.
København
Skrevet af Imperator
^^ ja, god pointe.
Både Amankwaa og Toutouh udløber til sommer.

Edit. Sidder og kigger på vores trups kontraktlængder. Det er godt nok nogle lange kontrakter der er blevet stukket ud.

Januar 2018
Høgli Udløb

Sommer 2018
Toutouh
Amankwaa
KimC
Pusic

Sommer 2019
Verbic

Januar 2020
Stephan Andersen

Sommer 2020
Kvist
Boilesen
Olsen
Falk
Kusk
Santander
Gregus
Ankersen

Sommer 2021
Johansson
Matic
Zeca
Pavlovic
Thomsen
Holse
Roerslev

Sommer 2022
Bengtsson
Luftner
Sotiriou
Vavro
Skrevet af Benzo
@quaz

Ifølge transfermarkt har han noget der hedder EU Football som agent/agentur.. Det er ikke nogen jeg kender, og de virker ikke til at have særligt mange i deres stald med Toutouh som den klart mest profilerede, så måske du har ret i at det er noget familie?
FCM Liverpool
Skrevet af elendil
Toutouh var utrolig god sidste år, men før det var han stadig god og stabil, og en sikker venstrekant mod den øvropæiske top.

Lige nu er han dårlig på alle parametre.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
På en anden tone synes jeg i øvrigt det er ret hårdt at give Benjamin Verbic tre dage for at strække benet på en lidt småbøsset måde.

Ikke mindst når man ser Hany Mukthars mordforsøg på Silkebys ankel i går.

EDIT: I forgårs, vel.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Pierre Bengtsson til 2022. Skyd mig.
København.
Skrevet af quaz
Man må da håbe at Pierre Bengtsson spiller sig tilbage i form med tiden. Manden er tømt for selvtillid efter et par dårlige ophold i udlandet.
København
Skrevet af elendil
Hvad? Har man forlænget med ham eller er Nicolai Boilesen skadet igen?
fck-medløber.
Skrevet af Matias
"Jeg vil nu alligevel påstå at FCK er en klub pænt over Sparta Rotterdams niveau, selvom det selvfølgelig er en klub med stor opbakning, da det jo ligger i en relativ stor by"

- Absolut. Når jeg skrev at klubberne i den bedste hollandske række, over en bred kam har økonomi og tilskuere der er 2-3 gange større/flere end superligaklubberne, skal Sparta Rotterdam jo vurderes på deres position i Æresdivisionen. Altså en klub udenfor feltet af de største klubber i rækken. Jeg tør godt anslå, at de på de fleste parametre er 2-3 gange større end Horsens, Hobro, Lyngby osv. Ikke at de dermed er bedre, men forholdene er noget anderledes.

"Youssef Toutouh kan sagtens forvente en klub fra en hylde højere"

- Måske. Jeg har svært ved at vurdere hans muligheder, og i særdeleshed det, han selv lægger vægt på. Men umiddelbart vil jeg da tro, at du har ret.
Skrevet af quaz
Hvad? Har man forlænget med ham eller er Nicolai Boilesen skadet igen?


Pierre Bengtsson fik en 5-årig kontrakt. Han er nok tiltænkt en ´Høgli´-rolle i de sidste år af kontrakten.
København
Skrevet af elendil
Nåeh, jeg troede der var sket noget nyt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Fedt at gense 3-1-målet fra i søndags, i øvrigt. Det var rigtig flot. Hvis man bagefter ser highlights fra Farum-kampen, kan man dog godt blive noget nervøs. Nøj, hvor er de gode, når de er gode.
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Farum kampen bliver en eksamen for mange fck spillere. Bliver spændende
Skrevet af pyto
Det er godt nok en anden størrelse klubber - og løn - end vi havde regnet med for 1 år siden. Det er lidt synd for ham, jeg håber han ender et sted han passer godt ind og får succes.


Jeg er slet ikke enig. - Altså i at det er synd for ham.

Han har spillet fandango lige siden vi røg ud af europa, og han følte at han havde spillet sig til toppen af europa.

Denne sæson har han klart været mærket af det hak i selvtilliden han oplevede, da han kom tilbage til træningsbanen, hvor manglende selvtræning i sommerpausen havde smadret ham flere år tilbage, fysisk.

Kort sagt: Højt at flyve, dybt at falde.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Hvis forudsætningen er, at man ikke kan føle med folk der delvist er skyld i egen skæbne, så står jeg af.
Skrevet af pyto
Jeg synes at når man bliver så selvfed som Toutouth var i foråret og henover sommeren, og på den baggrund lader vær med at selvtræne, stopper med at tage defensive løb og åbenbart kun kan forsøge sig med hæl og tå-afleringer, sindssyge driblinger og skud langt udefra.

EDIT: i øvrigt kan jeg sagtens føle med ham, og håbe det bedste for ham, jeg synes bare ikke at det er synd for ham, når det er SÅ selvforskyldt.
Kvist raus.
annonce
0