Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Tror du at man kan stole på det?
Kvist raus.
Skrevet af Schelden
Nej, hvor er han dårlig.
København.
Skrevet af Emkay
Sympatisk træk af Ståle at sætte Pavlo ind, så var det 10 mod 10
Skrevet af Talentet121
Jeg tror spillerne får godt af halvanden måneds træning uden betydende kampe. Hold op hvor var det tandløst. Samlet set 25 gode minutter, resten vil jeg helst ha’ ud af hovedet. Sejr. Videre.
Skrevet af Costacurta83
Fck med og uden Santander er to forskellige hold. Han holder bare fast i kuglen på et helt andet niveau.

Vavro skal stadig lære at placere sig bedre i feltet. Han misser for mange markeringer.

Forhåbentlig kan der tages noget humør med til Ålborg
Skrevet af Plankeværket
1 skridt frem. 20 millioner i kassen. Så kan vi passende tage et skridt tilbage i weekenden.
Dog bedre udtryk, trods de mange fejl, end mod FCN.

Skrevet af Costacurta83
20 millioner - så er der råd til en ny Matic
Skrevet af Talentet121
20 millioner? For videre avancement? Det lyder godt nok af meget, ift. det er EL. Jeg har forhåbentligt misforstået noget.
Skrevet af pyto
Det værste ved denne sæson, er at hver gang man kan spore en smule fremgang, så bliver man bombet tilbage kampen efter. Mon ikke vi taber 4-0 i weekenden?
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Jeg ved ikke hvad de nøjagtige beløb, men efter omstruktureringen for et par år siden, blev økonomien i EL markant større. Jeg kan huske man talte om, at en god gruppespilskampagne, var 50 mio. kr. værd.
Skrevet af Talentet121
Okay, jeg troede faktisk det gav ca. 50 mio. bare at være med, men det er måske inkl. avancement.
Skrevet af Matias
Som sagt ved jeg ikke hvilke konkrete beløb der er tale om, men det kan andre måske kaste lys over?

Hold da kæft hvor går Ståle Solbakken bananas over kritikken rettet mod Michael Lüftner. I kan ikke have set de sidste 4-5 kampe, hvor han ikke har lavet en fejl, lyder det fra ham. Mjoe, det har vi nu, og han har bestemt ikke været fejlfri. at han ikke har været den dårligste, er i den sammenhæng en ringe trøst. Han er en perfekt zone-forsvarer nu! Ok, så er barren godt nok ikke sat ret højt.
Skrevet af Kipvits
Det er ca. 50 millioner bare for at nå gruppespillet.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af peanuts
regnestykket ser nogenlunde sådan ud.

- ud kval til ChL 3 mill Euro.

- kval EL 2.6 mille euro

- 360.000 pr. sejr i EL

- 120.000 pr uafgjort i EL

- ender som nummer 2 i pulje 300.000 Euro

- kval til 16 del 500.000 Euro


Læg dertil indtægter fra afholdte kampe i Parken samt market pool ( TV penge )“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Så knap 60 mio. kr. i præmiepenge pt., og derudover økonomien fra hjemmekampe og tv-kampe. Tja, det skal nok ende ud i ca. 70. mio. kr. indtil videre.
Skrevet af peanuts
man kan sige at regnestykket fortæller at selv uden ChL, så er EL en god forretning for FCK/PSE
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Ja, især efter man gjorde turneringen mere attraktiv, rent økonomisk.
Skrevet af repos
Det var jo fint i går. Relativt god kamp, og flot med den påkrævede sejr på to mål, selv om en etmålssejr havde været tilstrækkeligt.

Santander var et monster i går. Hold kæft, hvor er han vigtig for os. Hele tiden en fysisk trussel, en opspilsstation og generelt virkelig virkelig god, selv om han langt fra er på 100 procent.

Desværre faldt vi også i den gamle fælde efter vores 2-0-scoring. Stiller os tilbage, overgiver initiativ og krydrer det med et par tåbelig beslutninger.
Først giver Lüftner helt upresset et hjørnespark væk, hvilket resulterer i et tåbeligt straffespark af Vavro. Endelig kokser Vavro en markering, der tillader en stor chance.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Nej, Michael Lüftner var perfekt i går. Som han har været det de seneste 4-5 kampe.
Skrevet af Matias
Enig mht. Federico Santander. Han var rigtig god i går, og meget vigtig for hele holdet. Alene det at kunne smide en bold op på ham, med den viden, at der er en god chance for, at han holder på den eller får et frispark. Jeg har tidligere bidt mærke i, at der er (relativt mange) kampe, hvor han ikke formår dette, hvor han slår op i banen eller bare er ét stort frispark selv, men pt. er han den eneste i truppen, som kan, hvad han kan, og derfor skal han selvfølgelig spille, være sin rolle bevidst og tage et ansvar i den.

Pieros Sotiriou var ikke så god i går. Bevares, han var bevægelig og skabte ad den vej plads, men hans touch og afslutninger var ringe. Til gengæld scorede han, og det var jo godt. Ham og Federico Santander kan danne et fint makkerpar, så hvis der ikke prioriteres en profil, som er skræddersyet til konceptet, så kan det nok gå med de to. Det er i hvert fald ikke helt skidt.
annonce
0