Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Vil da være et nyt lavpunkt at hente Gammelby ind som erstatning for Ankersen. Det er ikke mange måneder siden at Raul Garcia (!?!?!) blev rygtet til FCK. Historisk nedtur hvis Gammelby eller lignende hentes ind.

Det er ikke spillere fra Silkeborg og Horsens der skal vende bøtten. De spillere de skal erstatte er i øvrigt landsholdsspillere. Tror for så vidt at truppen der er nu er i stand til at vende det med en lang vinterpause med Ståle. Skal spillere som Ankersen, Olsen, Toutouh, Kusk erstattes af Silkeborg og Horsens spillere, får vi bare et nyt lortehold a la Johnny T holdet for nogle år siden. Så virker Lewicki og Berget lige pludselig som stjerner.

Remmer, NK eller sågar en random FCK-scoutet sydamerikaner fremfor 22 mio. kroners Bartolec. Det kan der ikke være nogen tvivl om.


Der er meget i det indlæg jeg er uenig i.

1) Det er ikke nødvendigvis landsholdsspillere, der skal vende bøtten for os. Bare se på Grindheim.
2) Spillere fra midten/bunden af superligaen kan sagtens være de rigtige for os. Jeg ville feks gerne bytte lige over med FCM og sende dem Pierre for Dal Hende.
3) Jeg tror ikke på denne trup. Der er købt ca 15 forkerte spillere over tre vinduer. De finder ikke på magisk vis Ståles melodi over vinteren

Vi skal have de rigtige spillere, der kan spille FCK bold, har den rigtige fysik og mentalitet og er stærke i hovedet. Gammelby passer på samtlige parametre. Det er sandt, han måske ikke har det rigtige topniveau, og det vil være et sats. Men det vil være et sats på en hel anden hylde end Pavlovic, Matic osv.
Skrevet af peanuts
Det er muligt at Gammelby vil passe fint ind på det nuværende FCK hold, omvendt vil det ikke være en transfer som vender stemningen hen over vinter.

Omvendt vil jeg hellere bruge 5 mill. på Gammelby end 15 mill. på en eller anden ukendt spiler fra Serbien
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Emkay
Jeg mindedes at vi engang hentede en ung lyshåret knøs i Holbæk som endte med at gøre en OK figur, og fik vel en karriere efterfølgende, var det ikke blandt andet Schalke, Sevilla og Juventus der fik glæde af de lyse lokker
Skrevet af Plankeværket
Præcis. Hvis de sidste par vinduer i superligaen generelt har lært os noget, så er det at det handler om at hente de rigtige spillere - ikke fra de rigtige adresser.
Skrevet af Bløde babser
3) Jeg tror ikke på denne trup. Der er købt ca 15 forkerte spillere over tre vinduer. De finder ikke på magisk vis Ståles melodi over vinteren


Jeg vil nu alligevel gerne give truppen en chance mere.

Det er åbenlyst der er en del af de 15 der ikke har ramt skiven. Men der er også en del af dem der har været uheldige med skader eller bare kommet til et hold i en tilstand hvor det er svært at performe.
En del af disse vil formentlig vise sig noget bedre end hvad vi har set nu, når de får tid til at træne sammen over en længere periode. Og når de spiller sammen med folk der ikke er ligeså urfarende i FCK måden som dem selv.

Siden turneringen startet har der, hvis jer tæller rigtigt, blot været 4 uger hvor der ikke har været midtugekampe eller en rigtig stor del af truppen væk på landsholdssamlinger.
Altså meget få muligheder for en samlet træningsuge hvor man har kunnet arbejde i dybden. Den undskyldning er der ikke på samme måde til foråret. Men for mig er det en legitim forklaring sammen med skaderne på at man har haft ret vanskelige forudsætninger. Ikke at det er ok det er gået så galt. Slet ikke.
Men stadig en dimension der er en forklarende variabel på nogle ting. Jeg vil egentlig gerne give truppen som helhed en chance mere for at vise hvad den kan i et forår hvor Europa nok bliver en kort affære og man har en lang samlet opstart.
Er det stadig samme pis eller kun marginale forbedringer er der ikke mere at komme efter for truppen som helhed.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er ved at miste overblikket over transfervinduet allerede.

Jesse Joronen. Både Michel og Gisle har haft historien, så den er god nok. 5-6 millioner, vidst nok fra sommer og måske som førstemålmand

Bartolec. Italiensk kilde siger vi er interesseret, 22 millioner kr, agenten siger FCK er eneste tilnærmelsesvist interessante klub i dk. Lyder som om det er for dyrt

Jesus Medina. Ung gut fra Paraguay der selv bekræfter vi har budt på ham (via tipsbladet)


Er der andre? Jeg tænker det her kan bive
Skrevet af peanuts
Tror ikke på Bartolec han er for dyr, og så vil FCN grundlæggende ikke sælge hverken til os eller BIF/FCM, så med mindre han har en eller anden form for klausul i kontrakten så tror jeg ikke rigtigt på den.

Og kan han komme til Sampdorian eller Nantes så kan jeg ikke rigtigt set et skifte til FCK
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af TR1986
Joronen er nu helt officielt. Han skifter til FCK på en 5 årig kontrakt fra sommeren 2018.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Arsenal_love
Jesse Joronen til os i sommen 2018.
Hvilket betyder at Robin 100 % først bliver solgt til sommer.
fck & arsenal
Skrevet af TR1986

Hvilket betyder at Robin 100 % først bliver solgt til sommer.


Det er vel også det mest fornuftige. Hvis Robin Olsen imod forventning skulle spille fantastisk imod Atletico Madrid, samt fantastisk ved VM Slutrunden, så kan prisen på ham sagtens stige en del.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Og det er også fint. Robin Olsen har overordnet set været os en god målmand, men i denne sæson, da der var aller mest brug for hans rutine og evner, har præstationerne ligget på et lavere niveau, end man burde kunne forvente. Jeg kan ret godt lide ham, så jeg håber meget på, at han slutter ordentligt af med et stærkt forår.

Nå, så mangler vi en højre back, (minimum) en ledende, central forsvarer, gerne en central midtbanespiller (men kun hvis den rette dukker op, Daniel Amartey f.eks.), en kant og et skur til angrebet. Positionerne i ´fed´, er dem vi skal have.
Skrevet af Emkay
Jeg tror ikke der kommer en ledende central forsvarsspiller før end til sommer, og det regner jeg med bliver Granquist. Tror stadig at EJ kommer tilbage og gør en god figur.
Skuret kan nærmest være hvem som helst, det er jo lidt som at spille Football Manager, kriterierne for at søge efter vedkommende er jo: Hovedstød 16+(op til 20) Styrke 16+ Agressivitet 16+ Arbejdsiver 14+ Afslutning 13+ Aflevering 12+. Så får man en bred vifte af mere eller mindre intelligente fodboldspillere der alle ville skræmme livet af samtlige forsvar i suppen.
Skrevet af peanuts
EJ var jo bare rystende ringe inden skaden, spørgsmålet er om der er lidt for meget kian Hansen i ham, han faldt jo også markant i niveau da FCM solgte Erik S til Celtic
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af TR1986
Vi kan jo passende hente Erik Sviatchenko til FCK så. Det kan være han også kan være med til at løfte Erik Johanssons niveau.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
Joronen er fint nok.
God alder, godt skolet, og har højden med sig. Han er, efter vores forhold, forholdsvis billig. 5 år er en god lang kontrakt, men havde dog gerne set, vi havde kastet penge efter Pontus Dahlberg, der angiveligt er et enormt talent.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Sjovt han så blev officiel der. Det er jeg rimeligt tilfreds med.

Det tegner til at blive et underholdende vindue. Både på vej ind og ud. Det passer mig meget godt.
Skrevet af Emkay
Det jeg lidt kan frygte er at vi kommer til at se en frygtelig forårssæson fra Joronen, når nu Sanneh smutter til FCM...
Skrevet af Guhle
Jeg går lidt og drømmer om en Daniel Høegh. Jeg ved godt han skiftede til Heerenveen i sommers, men han gør det virkelig godt og bliver rost til skyerne, men FCK må da være at foretrække, med alt respekt. Han gjorde det også fint i Basel indtil en drilsk skade.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Algero
Kunne Simon Makienok være en mulighed?
Skrevet af LoveMerte
Det bliver et helt United´sk vindue. Det er faktisk ret fedt.

Tingager fortsætter altså også med at være god.
annonce
0