Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af EverywhereWeGo
Sviatchenko er dog helt klar nu, han mangler bare kampformen. Jeg så dog hellere Ragnar komme tilbage. Stadig bekymrende vi ikke har fået fat i en Verbic afløser eller kommet af med noget dødvægt endnu, selvom der er tid nok. Vinduet er trodsalt ikke engang åbnet endnu.
Skrevet af TR1986

Problemet er, at vi har brug for en stabilisering nu. Og ikke først til sommer. Omvendt virker det som om, at man i klubben også har givet op, når man sender det bedste, offensive kort afsted.


Sæsonen er jo alligevel helt tabt. Jeg ser det som mest fornuftigt at tænke mere langsigtet end blot resten af denne sæson. Hvis vi kan hente Sviatchenko til den pris der nævnes og han kan blive spillet ind på holdet og blive 100 procent klar til næste sæson, så synes jeg det vil være en god idé at hente ham. Det er kun kampene imod Atletico Madrid samt pokalkampen imod Brøndby jeg ser frem til i den resterende del af denne sæson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Sæsonen er først helt tabt når vi ikke sikrer os en kvalifikationsplads til EL, så der er bestemt stadig noget at kæmpe for.
Hvis altså ikke æren kan gøre det alene, det bliver jo et fucking pinligt forår hvis ikke der er nogle ting der falder på plads her i januar, især efter Verbic salget.
Skrevet af TR1986
Ja okay, på den måde har du selvfølgelig ret Imperator.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
målet for resten af sæsonen må vel være at slutte som nummer 3 og vinde pokalen, samtidig med at der bliver luget ud i de overbetalte reserver, og så få 2-3 stykker ind som kan løfte holdet, så det er parat til EL.kval til sommer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af TR1986
Vi slutter ikke i top 3. Det er 99 procent sikkert. Men ja selvfølgelig skal vi satse på at vinde pokalturneringen, samt jagte sensationen imod Atletico Madrid.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
jeg tror ikke det er umuligt at hente FCN også selvom det ser svært ud.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Svoger
Gisle Thorsen skriver på Twitter, at Schviatchenkorygtet nok er en and.


Jeg forstår derudover ikke kritikken af salget af Verbic. Her og nu får man 30 millioner ind, som kan bruges til at finde en erstatning (og evt. andre spillere), som skal spilles ind i løbet af foråret - og samtidig har det jo været klart, at Verbic skulle sælges senest til sommer, og at vi ikke kan nå mesterskabet denne sæson. Dvs. vi alligevel ville skulle finde en anden spiller der.


Og så anser jeg det for mere sandsynligt, at vi ender nummer 3 i ligaen, end at vi slår Atletico ud. Ikke dermed sagt, at jeg anser nogle af scenarierne for sandsynlige.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts
Ragnar på en fri transfer som følge af manglende løn ville måske være bedre, så kan de penge som ellers skulle bruges på ES blive brugt andre steder på banen, en ny angriber tak og gerne med Pavlovic og Matic i bytte
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af hondacrx142
Så skal du lige trække de manglende transferindtøgter på ca 35 millioner, som vi kunne have tjent på Erik.

Vi har gamle spillere nok.
Skrevet af Matias
Jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg skal argumentere for følgende, så tag det, indtil videre, for hvad det er; tanker. Og byd gerne ind med kritik, kommentarer, tillæg osv. Here goes:

Jeg vil også gerne have Ragnar Sigurdsson, men jeg ser ham mere som en "power styrmand" end en "taktisk styrmand", hvis det giver mening at bruge sådanne hjemmestrikkede betegnelser. Og jeg tror, vi har brug for mere af de sidste end det første, centerforsvarernes profiler i den eksisterende trup taget i betragtning. Jeg tænker to modpoler, som en slags arketyper, men det er selvfølgelig ganske flydende, hvor den enkelte spiller er placeret, hvor denne er i karrieren, hvilke egenskaber denne pt- har osv. F.eks. udviklede Bo Svensson sig fra at være mest power til også at være taktisk, Mathias Zanka ligeså. De var heller ikke så meget ovre i power i første omgang, som f.eks. Michael Gravgaard, Sølvi Ottesen eller netop Ragnar Sigurdsson. Spørgsmålet om kommunikation spiller naturligvis også ind, og måske er FCK/truppen/konceptet ikke pt. gearet til at have to spillere i centerforsvaret, som kommunikerer ringe på alle andre sprog, end deres modersmål, såfremt dette ikke er skandinavisk eller engelsk. Måske kan dette også overføres til den centrale midtbane.

Ragnar Sigurdsson kunne måske fungere fint sammen med Erik Johansson, men umiddelbart tror jeg han vil få det lidt svært ved at løfte et midterforsvar bestående af ham og enten Michael Lüftner eller Denis Vavro. Jeg tror vi har brug for en taktisk styrmand i det projekt, Andreas Granqvist f.eks., som sandt for dyden også er fysisk stærk, men som primært - i det projekt FCK står foran - skal få en bagkæde til at fungere. Jeg kender ikke nok til Erik Sviatchenkos evner på det punkt, til at ville vende tomlen op- eller nedad ift. ham, men umiddelbart tænker jeg ham ikke som det taktiske fyrtårn, som tager forsvaret fra vaklende til stabilt. Som sagt kender jeg dog ikke nok til ham, til at ville lægge mig fast på en vurdering.

Et alternativ kunne være Andreas Bjelland, som jeg tror kunne være en rigtig god makker til hver af de tre centerforsvarere, vi allerede har i truppen. Jeg kender ikke hans status i Brentford, så han kan selvfølgelig være ganske umulig at komme i nærheden af.
Skrevet af Svoger
Er Ragnar Sigurdsson overhovedet en markant nok lederskikkelse?
Hvis ikke han kan være tydelig leder, og dirigere dem omkring ham,. så er det jo nok ikke ham, der får styr på bagkæden - og så er vi vel lige vidt...

Jeg tror ikke rigtigt på, at Boilesen nogensinde vil kunne løse det ordentlig fra venstrebacken. Og så er der det med hans skadesfrekvens...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Emkay
Bjalland tror jeg ikke er en mulighed, selvom det ville være et perfekt match.
Svia ser jeg som en klar leder, én der går forrest hver gang og har den vinder mentalitet vi mangler. Om han er en taktisk leder ved jeg ikke, men det synes jeg bestemt heller ikke Ragnar er. Granquist er det, men han er først aktuel til sommer.
Jeg vil meget gerne se Svia i FCK trøjen nu her. Men tror ikke han er én vi kan holde i klubben ret længe. Det ville vi kunne med Ragnar og Granquist. Og lige netop dette har Ståle efterlyst i den nuværende trup.
Skrevet af Schelden
Andreas Bjelland spiller vist mere eller mindre fast i Brentford, så ham tror jeg ikke, vi skal gøre os nogle forhåbninger om. Hans kontrakt udløber i sommer 18 dog, men mon ikke han, med et godt VM, drømmer om noget større end Danmark og FCK.
København.
Skrevet af Emkay
Svia rygtet bliver skudt fuldstændigt ned af Sorgenfri. Han kalder det den største juleand og skriver at det aldrig kommer til at ske... Begrunder det dog ikke rigtig, andre svarer på tråden at Ståle skulle have afskrevet ham pga hans ene knæ.
Skrevet af repos
Jeg er enig med Ståle i vurderingen af Svias knæ. Det er simpelthen en enorm risiko at løbe. Et er Boilesens muskelskader, som man kan dæmme op for, ligesom man gjorde med NJ, men et ustabilt knæ er godt nok svært at gøre så meget ved.

Og enig med Matias i forhold til den profil, vi savner. Granqvist vil være et enormt scoop, og han vil udfylde akkurat samme rolle, som Jacob Laursen og Ulrik Laursen gjorde, da vi hentede dem i sin tid. Tydelig ledere, der tog ansvar fra første dag, og skabte ro omkring sig.

Det samme er jeg ret sikker på Bjelland vil kunne, og han er helt afgjort en drømmesigning, men det kommer desværre ikke til at ske, men hold kæft hvor er han god. Det undrer mig, han spilder tiden i midten af Championship.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Bjelland i brentford er et af verdens små mysterier. Måske skyldes det alle de skader han fin tidligere?
Han er helt sikkert ikke fck spiller de næste mange år.
Skrevet af Plankeværket
Nogen (Tipsbladet og en på Twitter) skriver vi er efter 20 årige Martin Kramaric der ikke spiller fast i maribor men er på sloveniens u21 landshold.

Pænt undervældende.
Skrevet af Jinx13
Nogen (Tipsbladet og en på Twitter) skriver vi er efter 20 årige Martin Kramaric der ikke spiller fast i maribor men er på sloveniens u21 landshold.

Pænt undervældende.


Jeg orker ikke flere ic´er på holdet.
Skrevet af TR1986
Hvis Luka Modric har lyst til et par sæsoner i FCK, så synes jeg vi bør slå til :-)
Forza Napoli Sempre!
annonce
0