Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Enten er vejlefansene helt væk eller også er kinserne helt væk.


Det ene udelukker ikke det andet :)
Skrevet af Emkay
Det er helt galt hvis de får 20 for ham, han har jo næsten intet tilbage af sin kontrakt...
Skrevet af Benzo
Jeg synes da jeg har læst mig frem til at han har kontrakt til sommeren ´19?
FCM Liverpool
Skrevet af Man_United
Dom har kontrakt til sommeren 19, det er korrekt.
Vejle Boldklub 130 års stolthed
Skrevet af EverywhereWeGo
U19 drengene spiller indendørs turnering i Tyskland. Kampene streames på FCK.dk eller igennem et link derinde.. Første kamp er mod Austria Wien om lidt :)
Skrevet af Schelden
"Gisle Thorsen skriver kinesisk klub på Twitter."

Ja, det kan jeg se. Øv. Nu var jeg sgu ellers lige blevet vild med tanken.
København.
Skrevet af TR1986
Jeg er positivt stemt overfor ham georgieren jeg tidligere har forslået:-)
Nika Kacharava. Og lad os nu få den lederskikkelse i forsvaret. Hvis det ikke kan blive Sviatchenko, så Ragnar Sigurdsson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
har lige siddet og set hans mål fra Cypern fra 16/17, i forhold til hans størrelse så ser han faktisk ret hurtig ud, og overraskende mange mål bliver lavet med fødderne
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Michel Davidsen tweeter om at Matic SKAL ud, og man også gerne vil af med Pavlovic og Toutouh.
Der arbejdes på en kant og en back.
Det lyder ca sommer Sorgenfri skrev, træls ingen nævner en ny angriber.
Skrevet af Svoger
Som en del af oprydningen skal Matic jo også ud.

Blandt Kvist, Gregus, Zeca og ham, er han den svageste/den der passer dårligst ind.
Hvis der skal satses på spilletid til Keita også, kan vi ikke have Matic rendende.
Det virker ret åbenlyst.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Jeg forstår godt, hvis man mener, at Federico Santander og Pieros Sotiriou er en angrebsduo, man stoler på. Konstellationen fungerer også i mit hoved i hvert fald. Men derfor bør de stadig have en kompetent konkurrent på bænken, som kan presse dem. Og som passer ind i konceptet ikke mindst. Yderligere vil det afbøde det bump, et potentielt sommersalg af Federico Santander vil give.

Jeg forstå på ingen måde, hvis der ikke primært kigges efter en central forsvarsspiller.
Skrevet af Plankeværket
Nej, medmindre der er en plan for Boilesen som rendyrket centerforsvarer eller Erik meget snart er tilbage så mangler der kompetencer og i antal.
Skal Boilesen også dække en back og er Erik stadig skadet, får vi endnu en halvsæson hvor Luftner og Vavro ikke får plads til at trække vejret. Det virker mærkeligt.
Og så er der hele pointen om manglende struktur og lederskab. Generalen mangler jo.
Jeg forstår også godt angrebet - men jeg håber et pavlovic salg kan medføre et indkøb.
Skrevet af peanuts
Får man solgt Pavlovic så tror jeg også FCK er på markedet efter en ny angriber.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Bløde babser
Syntes jeg læste et sted at Matic var en nøgleperson for sammenholdet blandt de udenlandske spillere p åen positiv måde.

At man lader efter en back giver mening. Med Høgli ude og Boilesen med en tvivlsom fysik og en fod i midterforsvaret, er der kun to tilbage man regner med. Heraf mangler den ene at bevise han stadig er en topspiller.
Midterforsvaret forstår jeg godt hvis man ikke henter nyt ind til. Altså hvis Johansson er på vej tilbage. For nu har man brugt et halvt år på Vavro og Luftner. Med mindre man er klar til at kassere dem, skal de ikke køres på et sidespor nu.......jeg er dog klar på problematikken omkring manglende leder blandt dem. Det er et validt argument for alligevel et hive en ind.

I angrebet kan jeg godt leve med Pavlo ud og intet ind. For med Santander tilbage har man jo fire angribere og fint med mig at Holse får lidt mere spilletid og Pusic får lidt mere af en chance.....betinget naturligvis af at man bruger pengene på kvalitet andetsteds og bedre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts
der er jeg ikke helt enig, ryger Pavlovic ud så skal der i min optik en ny angriber ind, og gerne en som har de kompetencer som er krævet af en angriber i FCK, lige for øjeblikket så kan FCK mere eller mindre kun spille på en måde og det er med lange bolde frem mod angriberne, og så kan Holse spille herfra og til dommedag uden at få noget som helst ud af det
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af BlueAndWhite
Er jeg den eneste der sidder tilbage med en fornemmelse af øst europæerne har tendens til at spille for dem selv før holdet.. og dette har gjort alt er kikset denne halvsæson? Verbic inkluderet. Han har også lavet ufatteligt mange røde frustrations kort.. det virker klart vi mangler holdspillere specielt på midten hvor kvist (ja kvist) har været bedste mand.. zeca er dog bedre men mangler en klasse makker
Skrevet af Saviola7
BAW

Det kan godt være at de spiller for sig selv.
Og det er såmænd også fint nok, hvis indstillingen er som Verbic´ var.

For om han spillede for sig selv eller ej, så var han altid garant for 100% arbejdsraseri - hvilket jo kun kan komme holdet til gode!
Jeg synes personligt ikke, at Verbic har sat sig selv højere end holdet på noget tidspunkt... Han er/var bare fandenivoldsk i sit spil, på godt og ondt.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af BlueAndWhite
Har set mange gange pavlo burde have afleveret og mange gange verbic har gjort det samme eller driblet helt håbløst hvor han har mistet bolden. Tror man bliver farvet af et efterår hvor han var sublim. Pointen er bare det virker som om de alle skal lære at spille på et hold.. i øvrigt også en ting man kan se på diverse øst europæiske landshold.
Skrevet af BlueAndWhite
Mener bare den skandinaviske holdmentalitet er svær at spore i disse spillere.. muligvis også derfor det har været så usammenhængende..
Skrevet af peanuts
der er godt nok stille på rygtebørsen og inde fra Parken
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0