Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/dyr-standard-liege-kan-ikke-finde-aftagere-til-alexander-scholz


Nu er jeg ikke helt tæt på Scholz, men det virker da ikke helt håbløs rent økonomisk eller sportsligt, eller er det bare mig der kender ham for meget af navn og for lidt af niveau ?
(...)
Skrevet af Plankeværket
Sorgenfri er stukket helt af, når han spekulerer. Og han har tydeligvis ikke fat i hvad der sker specifikt i fck.

Jeg synes nok bare skov er metervare i fck sammenhæng. Han er ikke væsentligt bedre end hverken kusk, Toutouh eller Thomsen. Jeg synes ikke det er bredde indkøb vi mangler.
Skrevet af Plankeværket
Har det på præcist samme måde med Scholz. Perfekt profil, har bare aldrig set ham spille mere end måske 2 u21 kampe.
Skrevet af Zebedee
Alexander Scholz passer i min optik ikke ind i klubben. Vi er jo som bekendt på udkig efter en ledertype til midterforsvaret, som kan bære defensiven. Scholz er ikke hårdfør eller karismatisk nok til at kunne lede defensiven. Her ville Ragnar eller - drømmescenariet Granqvist være mere nærliggende.
FCK, HSV, S.S Lazio
Skrevet af Zebedee
Ift. Al den polemik omkring Gammelby; tror i vitterligt at han er god nok til at træde direkte ind i start elveren? Vi burde nærmere se mod Sverige og se om vi ikke, tradition tro, kunne finde en god ung backspiller i allsvenskan. Mads Roerslev virker i øvrigt mega lovende. Lad ham endelig få noget spilletid.
FCK, HSV, S.S Lazio
Skrevet af TR1986
Scholz har trods alt været anfører i Standard Liege. De må have set et lederpotientale i ham. Han er dansk, han har en god alder, han kan spille både i centerforsvaret eller på højreback, og så har han erfaring fra en bedre liga end den danske. Han vil være en udemærket spiller at få ind i truppen. Gammelby kender jeg ikke så meget til. Men jeg kan godt se ideen med at hente Robert Skov og Gammelby for at sikre fremtiden, og så kan vi hente et par mere etablerede profiler i det kommende vindue.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Det er svært med Gammelby. Jeg kan godt lide ham som type. Højden, driblinger, drivet og at han er en ung dansker. Der er dog flere problemer.

1) Er han faktisk god nok - er han Bartolec eller Thomsen?
2) Hvad med Roerslev, han vil effektivt være blokeret for spilletid i 3 år, køber vi Gammelby (og han viser sig at være god nok)

På den måde, virker sådan en type som Scholz, der kan dække flere positioner fristende, men hvis Roerslev ikke kan ramme niveauet som senior, så er mellem løsning jo ikke nok.

Jeg ved sgu ikke hvad jeg ville gøre. Hente en svensker på 31 der kan spille i begge sider tror jeg.
Skrevet af repos
Robert Skov bør være en spiller, vi går efter.
Han ligner en FCK-spiller. Han er fysisk stærk, og så har han et virkeligt giftigt venstre ben. Hvis planen er, at rykke Falk over i venstre side, så vil Robert Skov være oplagt til højrekanten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Hvis vi køber ham, håber jeg i har ret. Og henter vi den ene vil jeg have den anden med.
Skrevet af Schelden
"Robert Skov bør være en spiller, vi går efter."

Ikke overraskende er jeg enig.

Han opfylder alle kriterier for et alternativ i Danmark. Han må formodes at kunne hentes for en overkommelig pris, har klart niveauet til ligaen og der er masser af potentiale. Både i niveau og i mulig transferpris. Med mindre Peter Sørensen og ledelsen er gået agurk på pris, så kan jeg simpelthen ikke finde en god grund for at lade være.

Nu har jeg haft et crush på ham i over et år. Ender han i BIF, bliver jeg sgu en anelse bitter.

I forhold til en højreback, så skal vi enten se Mads Roerselv i aktion i mange kampe i år, ellers skal der hentes en højreback af absolut højeste kvalitet. Vi skal ikke stå med en Keven Foley eller halv Mads Roerslev i næste sæson. Jeg gider ikke se på mere elendighed. Nu ser det ikke sådan ud, men skulle vi ende i noget EL næste sæson, så er der også masser af kampe til at rotere i. Hvis alternativet ikke er pisse elendigt.
København.
Skrevet af Bløde babser
1) Er han faktisk god nok - er han Bartolec eller Thomsen?


Svært at vurdere.
De ting jeg har set med ham har været offensive højdepunkter og så er det jo nemt at få et indtryk af en dygtig spiller. Men med de krav der er i FCK med eksempelvis at kunne lukke ned defensivt på europæisk niveau, siger det intet som helst.
Men er han the shit vil jeg ligesom de fleste andre elske en pakkeløsning med ham og Skov + evt en proven klassespiller i midterforsvaret. Så det fint med mig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Hver gang Jens Gammelby nævnes, kommer jeg til at tænke på SotD, som ville have ham på efterårets hold i sidste sæson. Bare fordi. Han har været god i Silkeborg, men jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om ham som type. Alene hans statur er sgu underlig. Men vi kan da køre et voldsomt dødboldehold.
København.
Skrevet af Sir , moderator
Så fik Vejle sgu 20 mio kr for ham skuret. Måske var de ikke så tossede endda :)
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Selvfølgelig er de ikke det. Et salg til Kina er en god deal for sælgende part, så prisen afspejler ikke nødvendigvis hans niveau, men han så sgu god ud, må jeg sige. Stor, bevægelig, fin teknik og godt skud.
Skrevet af Bløde babser
Jamen hvis han er så god, skal vi sikkert bare holde øje med ham det næste års tid.
Er det ikke nogenlunde så længe der går før den type Kinahandler er kasseret derude og på klubjagt igen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DanishBhoy
Havde Pieros, Pavlovic og Matic alle Frank Schreier som agent da FCK købte dem, eller er de kommet til ham siden de skiftede

Is it cold in his shadow?
Skrevet af Matias
Jo, det lyder meget rigtigt.
Skrevet af Plankeværket
Det er sjovt, jeg er fan af Gammelbys statur. Historien om ham, minder mig om dengang vi alle mente Dalsgaard aldrig ville blive god nok - og at feks Ankersen var et større talent. Her bagefter havde jeg sgu gerne haft Dalsgaard.

Jeg er iøvrigt enig Schelden. Enten skal vi hente en profil, eller også skal Roerslev blive det, og i den kontekst ved jeg ikke om Gammelby er "nok".

Og det er samme bøvl jeg har med Skov. Skulle det ske, vi solgte Kusk/Toutouh - eller måske begge - så er jeg helt med at hente Skov som en af to kanter der kom ind. Ham alene sammen med Falk og de andre efterlader et gigantisk ansvar på Falk, og sætter meget store krav til Skov.
Skrevet af Schelden
Hvorfor spørger du, DanishBhoy? Har du noget til os?
København.
Skrevet af jomic...
Haha. Schelden, tørsten i tråden fortæller en historie om en af de værste vinterpauser i nyere tid.

Det er simpelthen ulideligt der ikke sker noget.
annonce
0