Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Ja, Rasmus Nissen skal nok gøre en fornuftig figur, og om ikke andet kunne skifte til noget andet fornuftigt, når han ikke får spilletid.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Hvis ikke jeg allerede var forelsket i ham, så er jeg det i hvert fald nu.

http://bit.ly/2mSzjyJ
København.
Skrevet af quaz
Lige meget, Mikael Lustig har underskrevet ny kontrakt for 2 dage siden
København
Skrevet af Schelden
"men efter Vejlekampen roste han Roerslev i store vendinger"

Det bliver i hvert fald interessant, hvad Ståle Solbakken beslutter. Går man ud og smider 10+ millioner for en 23-årig højreback, så er Mads Roerslev færdig i København.
København.
Skrevet af Jussi
Når hans kontrakt udløber skifter han på en fri transfer.

Ja, der bliver rift om en 34-årig back, hvis formkurve har været nedadgående siden han blev solgt første gang.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af elendil
Jeg ved nu ikke, Scheiden. Ham Robert Skov virker ikke som en helt sympatisk fyr. Se fx denne kommentar om ham fra dit youtubelink:
Robert du havde ingen grund til at skifte klub du skrev på en konkret og du blev nominerede til årets spiller din klunk

fck-medløber.
Skrevet af youkon
Røjkær må godt nok være faldet i niveau - https://www.fck.dk/nyhed/staale-vi-har-laenge-arbejdet-paa-faa-robert-skov

Jeg så ham ellers som en spændende ung gut.
Skrevet af EverywhereWeGo
Så fik vi da svar på Røjkjær.
Skrevet af SotD
Så kan jeg krydse fingre for at Røjkjær kommer tilbage til SIF.
Silkeborg IF
Skrevet af Arc light
Skiftet til FCK var også en mærkelig beslutning set udefra. Røjkjær udviklede sig godt i SIF, var på ungdomslandsholdene og havde fået førsteholdsdebut. Så melder han ud at SIF ikke satser nok på ham, hvorefter han skifter til FCK, hvor vejen til førsteholdsfodbold er meget længere. Nu er det så ud af vagten efter halvandet år med U19 fodbold.
Go your way I'll take the long way 'round I'll find my own way down
Skrevet af repos
Min eksempler med Mukhtar, Poulsen, Onuachu og Mathias Jensen skulle ikke tages bogstaveligt, som nogen åbenbart troede.
Det var eksempler på gode spillere i Superligaen, som er urealistiske for os, men som SoccerManiac måske sigtede efter.

Men Jakob Poulsen er jeg sgu stadig ærgerlig over, vi missede. Dengang må den sportslige ledelse have siddet med hovedet langt oppe i egen røv, for han har været vildt god for FCM. 35 mål i 109 kampe er vildt for en midtbanespiller. Han har formenligt temmelig mange assists også.

I øvrigt et flot salg af FCM med Rasmus Nissen. 34 mio. kr. vidner om, om at vi altså ikke kan hente de bedste spillere fra Superligaen, hvor meget vi end gerne vil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Jo jo. Vi skal bare byde mere. Hvis vi nu fx havde budt 50 millioner.
Så havde Rasmus Nissen også helt sikkert sagt nej til Ajax, når hele Danmarks hold i Europa byder sig til.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Så havde Rasmus Nissen også helt sikkert sagt nej til Ajax, når hele Danmarks hold i Europa byder sig til.


Alt andet ville jo også være landsforræderi.
Skrevet af Nik0
Nu har jeg ikke været på denne tråd i et par måneder og orker ikke at gå flere måneder bagud.

Hvad er den gængse holdning vedr. Amankwaa?

I kommentarsporene på bold-artikler og sociale medier, mener mange at det er en fejl at lade Amankwaa gå.

Personligt har jeg ikke set den store udvikling hos ham de seneste par år, ganske vist skyldes det skader. Men udover fart og fightervilje ser jeg ikke hans fremtid i klubben.

Han mangler ganske enkelt et slutprodukt - hvilket han har gjort fra dag et.

Den bedste løsning med ham, havde nok været samme løsning som vi pt ser med Keita, en udlejning til en lavere række med mulighed for fast spilletid og ro til at tilvænne sig seniorbold.

Som ungdomsspillere levede han højt på sin fysikske formåen, hvor han med fart alene var en af Danmarks bedste offensiv spillere i sin årgang.

I de skadesfri perioder synes jeg do han har fået masser af chancer for at slå igennem - så i denne situation er der intet at klandre Ståle i forhold til spildt talent.

Jeg håber det bedste for ham fremover og forhåbentligt kan han bide sig fast i en superligatrup og få en fast plads.

Røjkjær derimod er jeg ked af ikke at se mere til i fremtiden, han har noget spændende i sit spil - for mig at se ærgerligt at han ikke også får en udlejning.
Skrevet af SoccerManiac
peanuts har spurgt:
render der spillere rundt i suppen som kan forstærke FCK og som ikke spiller i FCN/FCM/BIF, så er FCK da altid parat til at byde ind, dem er der desværre bare langt imellem.


Jeg lovede at komme med en reply til dette men må beklage det først sker et døgn senere.

Jeg vil også lige bemærke en meget negativ tendens der har sneget sig ind på Bold.dk. Når en bruger uden tilknytning til en bestemt klub udtaler sig i klubtråden, er det åbenbart ok at svine brugeren til. Hvorfor skriver Lynild, Svoger og sågar en moderator som Sir_Cumcised hånligt og nedladende til en bruger, der blot mener at FCK kunne hente bedre spillere i SL end i Østeuropa?

Bold.dk ligner mere og mere nationen på EB hvor nedladende bemærkninger er dagsordenen.

Men jeg lovede Peanuts et svar og det får han. Jeg kan ikke udelade de klubber i SL du nævner, men det synes jeg heller ikke jeg bør. Jeg skrev at FCK hellere ville købe andenrangs materiel fra Østeuropa end potentiel kvalitet fra SL. Det mener jeg stadig.

Målmand: Robin Olsen er en fin målmand og Andersen som reserve er vildt flot. Jesse Joronen som FCK har hentet tror jeg bliver en gevinst, der er god besætning på posten. Ellers var Sten Grytebust fra OB vel også en fuldgod afløser.

Rønnow fra BIF ville også være en fin erstatning for Robin Olsen.

Forsvar:
Bengtsson er en fejlhentning. Boilesen er bedre men benyttes central på grund af skader. Man skulle i stedet for Bengtson havde hentet f.eks. Novak i FCM. At han ikke kunne købes passer ikke, buddet skulle bare være korrekt. Marc Dal Hende ville også passe fint ind.

Peter Ankersen skulle/burde have mere kvalificeret modstand. Karlo Bartolec kunne give Ankersen kvalificeret kamp. Rasmus Nissen havde også været et bedre valg. Skulle det være billige synes jeg at FCMs Mads Døhr Tychosen så meget interessant ud.

Centralt ser FCK svage ud. Hvorfor hentede FCK ikke Bubacarr Sanneh i stedet for FCM? På et højere niveau var Benedikt Röcker fra BIF også en mulighed. OB har ladet færrest mål gå ind, derfra kunne hentes f.eks. Jeppe Tverskov som har et stort potentiale.

Midtbane: Jakob Poulsen er for oplagt. Robert Skov har man henter efter mine undrende spørgsmål. Af andre kunne nævnes Mathias Jensen eller Mikkel Duelund, alternativt Mikkel Rygaard. Kvist som defensiv oprydder og én af ovennævnte som assistmager, det ville ikke se dumt ud.

Angreb: Marcondes, Onuachu, Sørloth, Kirkevold, Uhre m.m. Der var forskellige muligheder men FCK valgte en cypriot og en serber. Der var bedre muligheder i SL.

Der skal nok være flere, disse er ud fra hukommelsen her og nu.
Skrevet af Esrever
Men jeg lovede Peanuts et svar og det får han. Jeg kan ikke udelade de klubber i SL du nævner, men det synes jeg heller ikke jeg bør

Det er nok deri meget af frustrationen består, berettiget eller ej. Bare for at være helt på det rene, mener jeg ikke at der er gået voldsomt over stregen. Det vil nok tælle til din fordel hvis du formår at give en begrundelse for, hvorfor at man sagtens kan få værdi fra spillere fra andre topklubber.
Husk på at både klubberne og sågar spillerne kan have meget lav interesse i at skifte til FCK, hvorfor prisen skrues gevaldigt i vejret.

Du kan prøve at bevise dit præmis værd ved at tage udgangspunkt i den mest vanvittige af dem alle: Rønnow til FCK. Premier League kunne ikke købe Rønnow i sommers og dét selvom Rønnow selv var opsat på skiftet. Hvad får dig til at tro at først Brøndby vil risikere signalværdien i at sælge til ærkerivalerne for alt andet end vanvidspris, samt at Rønnow selv ville vælge et skifte til lokalrivalerne frem for et skifte til bedre sportslige og ikke mindst økonomiske forhold?

Men nu skal jeg ikke blande mig i diskussionen for meget. Bare nogle ting du bør have i overvejelserne når du fortsætter debatten med Peanuts.
Skrevet af Hjaelmen
@SoccerManiac:

Din sidste post lugter endnu mere af ren trolling end dine tidligere gjorde.
Nok derfor du har fået en håndfuld spidse kommentarer i din retning.

Hvis du i ramme alvor mener at FCK skulle/kunne smide 34 millioner efter en spiller som Nissen og/eller 20 millioner for Novak så tror jeg du i den grad har overvurderet FCK´s økonomiske formåen. Grytebust bliver også snakket i beløb tættere på 15-20 end de 6 som Joronen blev hentet for.

Rønnow MÅ være trolling.

Bartolec regner FCN vel også med kan afhændes for i omegnen af 20 millioner.

Bubacarr Sanneh er blevet diskuteret herinde og han er meget langt fra prototypen på en FCK midterforsvarer.

Benedikt Röcker MÅ også være trolling.....

Jakob Poulsen mener jeg man missede da han kom tilbage til DK.... og selv hvis man kunne overbevise ham om at spille 1, måske 2 år i FCK (Manden fylder 35 til sommer) hvad tror du så FCM ville have for ham? Pusic fik de ALT for mange penge for, taget hans status i truppen i betragtning. Så Jakob Poulsen, omdrejningspunktet for FCM, ville de nok taget sig fyrsteligt betalt for (når nu du tror at alt kan købes for det rette beløb, tror personligt at de ALDRIG ville overveje at sælge ham).

Marcondes.... igen ren trolling. Han skifter til Engelsk fodbold, fordi han kunne og formentlig bliver enormt godt betalt for det. MÅ også være trolling.

Onuachu er en som FCM regner som en guldfugl. Han skal skydes af for et enormt beløb. Sørloth skal derefter være decideret førsteangriber, så hvis FCK ville kapre ham, snakker vi igen et enormt beløb.

Kirkevold og Uhre passer vel ikke ind i FCK... Uhre scorede i sidste sæson 5 mål i 34 superliga kampe.....

Ja, der har været en hel del svipsere i de spillere Ståle har hentet, men det er vel mere et udtryk for dårlig scouting/for stor tro på egne evner til at få spillere til at passe ind i systemet, end det er fordi man hellere vil hente spillere i udlandet end DK. Men af de spillere du nævner er prisen for mange af dem på et niveau hvor selv FCK vil komme til kort.
Pieros ligner stadig en spiller der passer ind i FCK. Han har desværre haft det uheld at spille alt for meget ved siden af Pavlo, som slet ikke passer ind i FCK måde at spille på.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Talentet121
Jeg troede også at han var en troller i starten, men jeg tror sgu manden er seriøs. Nok den mest vildfarende fodbold-fan her på sitet, og det siger ikke så lidt endda.
Skrevet af BlueAndWhite
Uhre kunne efter han er blevet købt af BIF, naturligvis være sikker starter i FCK det er jo blågul logik. Det at folk herinde tit er efter andre kommentatore der holder med BIF, har intet som helst at gøre med at BIF fans tit har fuldkommen urealistiske holdninger, det er nærmere fordi vi ikke vil lytte
Skrevet af Bløde babser
Hehe, ja. Vildt at nævne spillere som Uhre, Rygaard og Röcher i et indlæg. der starter med brugeren tuder i lårtykke stråler over han ikke bliver taget seriøst.
Det er ironi i sin finester form og havde været spektakulært på sin egen måde, hvis ikke lige det var fordi man godt ved det ikke var tiltænkt ironi.

Mere er der næste ikke at sige til det. Det er for useriøst til man gider forholde sig konkret til det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0