Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Det der virkelig undrer mig er nu at Pukki og Wilczek ikke bliver nævnt som frelserne i front. De kunne jo snildt slå Pieros og Santander af
Skrevet af Lynild
SM,

Blot mener?

Du kalder mig dum efter at have ændret mit udsagn til noget, der passer ind i dit kram. Derudover forstår jeg slet ikke at du har behov for at hive mit navn ind igen. Du kører en pseudo-debat og har ganske enkelt ikke sat dig ind i transferpolitik og -historik og fordrejer tilsyneladende bevist andres udsagn til formålet, så er det så underligt, at du bliver kaldt ud på det?
Skrevet af Lynild
OT:

Skov er et godt køb uanset, og det var vel et spørgsmål om tid, før en af de større klubber hentede ham. Normalt ryger de unge spillere til udlandet, og ofte lidt for tidligt, så ift. Skovs udviklingsstadie og FCKs behov pt. ligner det et godt match.

Og så er det fint at læse, at de unge får chancen her i opstarten. Det ville klæde FCK at bringe nogle unge talenter frem på nuværende tidspunkt, bare en 1-2 stykker, og jeg kan da også på sidelinien ærgre mig over, at Amankwaa skal kigge efter ny klub, for han har noget mere i posen end hvad han har vist. Måske er det Roerslevs chance nu? Man kan i hvert fald mene, at foråret er perfekt til at prøve et par unge af, fordi det nok ikke er et mesterskab at spille om.
Skrevet af Panucci
Gammelby ligeledes rygtet til Byens Hold.

Havde hellere set Remmer som en erstatning for Ankersen. Hvad tænker I?
Skrevet af Plankeværket
Slet ikke lun på Remmer. Jeg gad godt se Roerslev få en reel chance. Jeg synes der er noget ved hans spil der ser enormt spændende ud. Der er fart, teknik og overskud der ser rigtig godt ud.
Gammelby nu ville være helt tosset. Så skal han og Roerslev dele bænken bare for at drille FCM.
Skrevet af Svoger
Hvor ser du rygtet om Gammelby?


Amaankwaa er nødt til at være færdig hos os. Og har egentlig nok været det noget tid.
Det har været så meget lige ved og næsten, og så blev det ødelagt af skader. Det er ærgerligt, især for ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af viv
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Lynild
Svoger,

Jeg er slet ikke uenig i at han har fået sin chance og ikke grebet den (i FCK-regi), men derfor kan jeg godt ærgre mig.

Jeg ser primært FC, når den står på europæisk (og nogle SL.kampe), så jeg har ikke det fulde overblik, men hver gang han kom på banen, sad jeg med følelsen af, at der kunne ske noget omkring ham, og han var i stand til at skabe ting på egen hånd, enten i presspillet eller i duelspillet. altså mand mod mand.
Skrevet af Svoger
Tak, viv. Mærkelig formulering at vi ikke skulle være afklarede om vi er interesserede, da FCM også er interesserede. Det giver ingen mening.


Lynild, men det er jeg også enig i. Jeg synes nu ikke det er fordi, han ikke har forsøgt at gribe chancen. Skader har bare smadret det for ham. Det kan han formodentlig ikke selv gøre for.
Amaankwaa havde en god periode, hvor man vist herinde snakkede om, at der manglede lidt slutprodukt. Men han er godt skolet og han er hurtigt, og han kan netop udfordre mand-mand.
Det er synd for ham, at skaderne har ødelagt det, for talentet er eller var der nok.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
De mange gode indhop bliver også tit fulgt op af dårlige præstationer fra start.

Dén Amankwaa vi før den første skade, havde et gigantisk potentiale. Hvad der er tilbage nu er svært at vurdere. Men han kan nemt blive en god suppespiller tror jeg.
Skrevet af repos
Amankwaa vil have bedre af en frisk start i en ny klub. Kan godt lide ham, og mener han med held kunne omskoles til back.

@ SoccerManiac.
Så fik vi da afklaret din seriøsitet.
At han ikke kunne købes passer ikke, buddet skulle bare være korrekt.
Jo, vi kunne da bare have overbudt Trabzonspor, og matchet lønnen i Tyrkiet.
Kan du ikke selv høre det er skævt?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Amankwa havde speed. Han har efter sine skader ikke den vilde speed synes jeg. Mener også et af de tv shows lavede et program om hurtigste spillere i suppen der var han ikke engang top 20. Hans flow med bolden er godt, og han havde speed. Kunne godt lide amankwa men han fortjener ikke splinter i røven i FCK
Skrevet af BlueAndWhite
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/onside-awards-hvem-er-alka-superligaens-hurtigst-over-10-meter
Han er heller ikke på listen over de 20 hurtigste i suppen i 2016 eller 2017
Skrevet af Schelden
Danny Amankwaa er, på trods af manglende spilletid, en lille fanfavorit. Også inden han løb ind i alle de skader. Siden da er der kommet et par medlidenhedsfans med. Mig selv inklusiv. Jeg forstår godt, at man vil af med ham. Han fortjener chancen for at kickstarte sin karriere, men, og det samme gør sig gældende for Youssef Toutouh, jeg orker dårligt at se dem skifte til andre klubber i Danmark.

Jeg er også glad for, at man melder åbent ud, at de fire (inkl. Nicklas Røjkjær) er færdige. Truppen er ikke særlig harmonisk og har længe kaldt på en oprydning. At man godt kunne sparke endnu flere afsted, er så en anden sag. Det kommer nok til sommer.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er lidt splittet. For FCKs spil, er det vigtigste, at vi har styr på de 6 centrale pladser. På de pladser er der sket 0 andet end træningstid.

Men selve oprydningen på kanterne er foretaget rigtig godt, og jeg er glad for at se de spillere forlade os. Til sommer tænker jeg Kusk er fortid, og hvad der købes afgøres af hvor godt Holse og Skov præstere her til foråret.
Skrevet af Cresswell25
Start 11 mod Brøndby bliver vel:

Robin

Anker - Vavro - Lüftner - Boile

Kusk - Kvist - Zeca - Falk

Santa - Pieros
Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af Emkay
Jeg er også helt ok med at det er de fire der forlader klubben nu her, ville også være for voldsomt med flere. Det er jo reelt 4 + verbic + eventuelt robin (når vi nærmer os deadline får vi sikkert et crazy bud, som vi ikke kan sige nej til).
Jeg ser gerne Gammelby bliver købt nu, men først ankommer til sommer. Skov og ham har været fænomenale som par, det er jo den letteste/sikreste signing nogensinde. Roerslev er altså stadig meget ung og ifølge Ståle har han kæmpet med at vænne sig til seniorbold, så ham tør jeg altså ikke satse på som førstevalg endnu, giv ham lige en udlejning i en sæson eller to, så kan han komme tilbage og afløse Gammelby til den tid.
Jeg er tilfreds med forsvaret generelt set. Med tanke på der nok ikke bliver CL næste år, så ville det være dumt at hente en løntung Granquist eller Ragnar ind, er sikker på at Vavro og Lüftner bliver et fantastisk makkerpar i EL og SL til næste sæson.
Bengtson er fin backup, hvis NB holder sin skadesfrekvens nede.
Midtbanen er der ikke grund til at røre ved, Zeca, Kvist, Gregus, (Matic), Keita, det er mere end fornuftigt. kanterne er rigtig godt besat, Falk/Thomsen - Skov/Kusk.
Angrebet er akilleshælen på vores hold, hvis Pieros eller Santander bliver skadet, så hænger vi på Pavlo... og Santander ryger til sommer, så vi mangler vel egentlig to til angrebet indenfor en overskuelig fremtid.
Skrevet af Plankeværket
Du er godt nok positiv.
Skrevet af Emkay
Nyt år nyt håb
Skrevet af Plankeværket
Jeg håber seriøst ikke at du bliver skuffet.
annonce
0