Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Start 11 mod Brøndby bliver vel:

Robin

Anker - Vavro - Lüftner - Boile

Kusk - Kvist - Zeca - Falk

Santa - Pieros


Dels tror jeg vi kan forvente en spiller eller to mere. Om det er en vi kan regne med starter er så en joker.
Men med det vi har, vil det ikke undre mig vi spiller Boilesen centralt og Bengtsson som back.
Om Kusk er foran Thomsen tvivler jeg på. Skov er sikkert også en mulighed. Om det bliver Gregus eller Kvist sammen med Zeca er jeg også i tvivl om.
Jeg ser virkelig frem til at se hvad det vil betyde for holdet at fyre som Zeca, Vavro, Luftner og Pieros nu har haft tid til at træne meget mere sammen. Det må gøre en stor forskel. Med mindre det er åbenlyst til træning at nogle af sommerindkøbene bare ikke holder niveau, er jeg stor fan af man giver det man hentede ind i sommer mulighed for at bevise sig, i stedet for at hive mere ind der vil skabe behov for tilpasninger.....igen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Jeg forstår godt argumenter om træning. Og Pieros, Zeca, Vavro og Luftner må og skal blive bedre. Pierre kan heller ikke være i fysisk underskud mere. Jeg ved bare ikke hvor langt jeg tror det rækker.Skrevet af Bløde babser
Spørgsmålet er ganske rigtigt hvor langt det rækker. Men det er jo umuligt for os at sige noget fornuftigt om.
Jeg køber 100% at man i efteråret ganske simpelt ikke havde mulighed for at spille folk fornuftigt ind. Fra Vavro og Zeca kom til afslutningen var der to uger uden landskamppause eller midtugekampe.
De nye spillere blev kastet ind uden de pauser og den taktiske træning der var brug for på et hold der sejlede og hvor sidemanden var ligeså rundforvirret. Samtidig spillede fyre som Pavlovic, Ankersen, Falk, Boilesen, Santander og Boilesen kampe de slet ikke skulle i forhold til deres skades og genoptræning.
Nogle af de ting kunne sikkert være undgået med bedre valg af Ståle. Det ændrer bare ikke på man nu ha ret helt andet fundament med de samme spillere, så det må blive bedre. Ellers peger det på Ståle og kun Ståle.
Men om det så nødvendigvis bliver bedre er jo umuligt at sige. Nu gik Santander ud igen mod Vejle. En god reminder på hvor skrøbeligt, for uden ham kan angrebet hurtigt komme til at ligne det fra efteråret igen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Imperator
Det var jo ikke fordi, vi ikke spillede gode kampe i efteråret. Holdet viste, at de sagtens spille god fodbold, det gjorde vi næsten hver uge, men når man spiller tre kampe om ugen må der ikke være så store udsving mellem gode og dårlige kampe.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/solbakken-jagter-stabilitet-i-dubai/

Enten er han fucking blank, eller også tror han bare alle andre er det.
Skrevet af Svoger
Det har i en del år været kutyme for klubben, at man benægter når det står rigtig slemt til.
Og det synes at blive ved at forvirre folk.

Jeg tror fortsat, at man gør det for at beskytte holdet. Uanset at man fra tid til anden fremstår som komiske Ali, så kan jeg ikke forestille mig, at Ståle ikke er klar over, at det har set rigtig skidt ud mange gange.

Transferhistorikken for de seneste par vinduer taler selvfølgelig lidt imod, at man forstår sig på holdet og hvad det har brug for...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Jeg ved ikke, om man skal lægge noget i det, men Robert Skov har kapret højrekanten i det der må kaldes idealopstillingen. Det er om ikke andet lidt af en fuckfinger til de to andre kanter.
København.
Skrevet af Bløde babser
Tror man skal lægge det i det at man meget gerne vil se hurtigst muligt om han er up for it. Og måske også at man ikke er 100% solgt på Kusk og Thomsen.
Læg dertil at man kører Kvist foran Gregus og Boilesen som back.
Det er tydeligt hvor man gerne vil have nogle svar.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Talentet121
et er om ikke andet lidt af en fuckfinger til de to andre kanter.


En fuckfinger ligefrem? Det er nok mere et vink med en vognstang. Der skal strammes op fra de to aalborgensere.
Skrevet af peanuts
tror egentligt bare han er hentet til start 11 så Falk kan komme over til venstre, nu hvor Verbic blev skudt af
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Jeg glæder mig til at se ham. Jeg får vidst lige en halv time af anden halvleg med, så jeg håber ikke han bliver skiftet ud.
Skrevet af Schelden
Plejer det ikke at være kutyme, at man skifter nærmest hele holdet i pausen?

Nå, men jeg vil da i hvert fald holde ekstra øje med ham. Jeg regner med at se hele kampen.
København.
Skrevet af Matias
Jamen selvfølgelig er det, det. Det er den centrale akse, der er problemet. Det er faktisk ganske simpelt.

1) Hvem styrer det centrale forsvar, og derved den bagerste kæde overordnet set?

2) Hvilken konstellation på den centrale midtbane, fungerer således at kæden både kan holde defensiv balance og bære en, i hvert fald relativ, dynamisk offensiv?

3) Hvilken angriber har den nødvendige "in-box-target" profil?

Findes svarene ikke i den eksisterende trup, kommer det ikke til at blive nævneværdigt bedre. Jeg har ikke set nok gode eksempler fra spillere i den nuværende trup til at tro på projektet. Jeg lader mig gerne overraske, lader gerne Bård Wiggen arbejde med roller og de enkelte spillere, men jeg må erkende, at jeg ikke tror på truppen, som den ser ud nu. Robert Skov kan sikkert blive en fin spiller for os, men det minder mig lidt om sommeren 2004, hvor man hentede Magne Hoseth - som også var en venstrebenet kantspiller, med samme fysiske profil, som Robert Skov - og forventede, at det ville løse op for nogle af de offensive problemer, man havde haft umiddelbart forinden, hvor gejsten fra et "ungdomshold" blev afgørende for, at man vandt DM. Man fangede ikke i tide, at udfordringerne skulle findes i konceptets mangel på spillere, som kunne løfte strukturen, ikke offensive luksusspillere, som trods gode, chanceskabende aktioner og mål, ikke giver holdet det egentlige løft, der er brug for.
Skrevet af Schelden
Så det næste halve år skal vi håbe på, at Michael Lüftner udvikler sig voldsomt som leder. Alternativt at Erik Johansson kommer hurtigt tilbage og ikke leverer så elendigt som i starten af sæsonen. Carlos Zeca skal levere mere offensivt, end vi har set hidtil. Ellers skal Jan Gregus bygge på de enkelte, gode momenter han viste, inden han blev skadet. I angrebet er den eneste mulighed Federico Santander. Han har dog ikke vist tegn på at kunne noget in-box, hvor vores ven fra Cypern egentlig har vist mere. Hans fysiske profil begrænser det desværre.

Alt i alt ser det ikke videre godt ud.
København.
Skrevet af Saviola7
Matias

Husker jeg forkert, eller blev Magne ikke kåret som årets spiller i klubben?
Jeg husker ham, modsat dig, som en der virkelig leverede fra dag ét og stort set altid spillede acceptabelt.
Hans defensive indsats, skal jeg ikke gøre mig klog på, da jeg virkelig ikke kan huske det!
Men noget siger mig at du har ret, når du kalder ham for en "luxusspiller" der kun arbejder i én retning... Men det skal der nu også være plads til, hvis resten af holdet harmonerer og giver ham lov til at hænge lidt i det defensive.
Synes nemlig tit at vi ender med at arbejde FOR defensivt hele linjen rundt og dermed fanger vi aldrig modstanderne på forkerte ben, hvilket kan skabe de kontra chancer jeg så inderligt sukker efter!

Det er fint at spille boldbesiddende og kontrolleret, men det er sgu sjældent at vi slipper håndbremsen!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Rogosjin
Matias påstand er ikke at Magne faldt igennem.

Matias påstand er at han ikke var svaret på de problemer vi havde, for det lå - ligesom tilfældet nu - ikke på kanten, men i fraværdet af spillere til konceptet i den cetrale del.

Når det er sagt så var der ret stor forskel på Magnes to halvsæsoner i FCK.

Robert Skov starter i øvrigt inde idag.

Edit: Eftersom Matias har snakket om behovet for der skal gives flere fucks for kager så smider jeg lige følgende metafor.

Flødeskum, cremen, frugten og chockoladen er med til at færdigøre lagkagen, men hvis du har brændt dine bunde af så nytter det ikke.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
"Jeg husker ham, modsat dig, som en der virkelig leverede fra dag ét og stort set altid spillede acceptabelt"

- Jeg har ikke noget at udsætte på Magne Hoseth. Det mener jeg heller ikke, at give udtryk for. Han fik et gevaldigt formdyk i forårssæsonen 2005, da april var ved at rinde ud, og det strakte sig igennem maj og juni, men det ændrer faktisk ikke på min opfattelse af ham, som en god fodboldspiller, der sagtens kunne bringe noget til FCK, man ikke havde i forvejen.

Han var dog aldrig den, som skulle få konceptet til at fungere, og derfor trak jeg ham frem - som parallel til Robert Skov, som heller ikke er den, der får holdet til at spille som en stærk enhed. Mit indlæg, som du besvarede, handler faktisk om det, jeg ordret skrev; den centrale akse. Det er der, der er brug for et løft. Derfor skrev jeg også, at selvom Robert Skov skulle bidrage med chanceskabende spil og mål (som f.eks. Magne Hoseth), så hjælper det ikke det store. Det så vi netop i den sæson, Magne Hoseth var i klubben. Og dengang hentede man endda klubbens bedste, centrale midtbanespiller igennem tiden, Tobias Linderoth, i samme transfervindue. Man havde bare ikke øjne for, hvor galt det egentlig stod fat. At Sibusiso Zuma havde spillet færdigt i FCK, at Alvaro Santos ikke var en leder i angrebet, at hverken Hjalte Nørregaard, Christian Traoré eller Thomas Røll ville kunne give den centrale midtbane den power, man håbede på, i kølvandet på den stime der kom efter 4-0-sejren i Odense, i foråret 2004, at forsvaret slet og ret stod uden ledelse, trods kompetente spillere, at der ikke var skyggen af kommunikation mellem den bagerste kæde og målmanden, hvad enten det var Robotten eller Magnus Kihlstedt der hoppede forvirret rundt på stregen derinde.
Skrevet af Schelden
Kan i huske ham Rene Dif fra Montenegro-landskampen?

Nu råber han fandme også til vores træningskampe.
København.
Skrevet af Blastoid
Spændende at se, om der er bare en smule fremgang at spore efter masser af træningspas med samlet trup - nu får Ståle i hvert fald de betingelser, som han har ønsket hele efteråret.

Det første svar er, at vi stadig lukker mål ind på dødbolde.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Ja, den har vi sgu set mange gange i den her sæson. Alle står forstenet og kigger på.

En rædderlig kamp. Det eneste, der har fungeret, har været overlaps. Men ingen at slå efter.

Og de to centerbacks er stadig fucking dårlige. Selvfølgelig uden hjælp fra midtbanen.
København.
Skrevet af Blastoid
Lüftner taber en duel og er alt for langsom om at se, at angriberen straks tager et løb. Pyha, hvis det her er niveauet for foråret, så bliver det endnu en tung omgang.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
annonce
0