Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af EverywhereWeGo
Pavlovic er desværre mindre skarp end en brødkniv. Han har dog for engangs skyld haft nogle gode tæmninger. Jeg synes dog stadig vi skulle prøve med Wind eller Holse istedet.
Skrevet af Rogosjin
Det er vel meget fint, med tanke på hvor store Röcker og Arajuuri er så kan vi vel også sparke boldene hårdt ind på dem og få mål af den vej.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Plankeværket
Skov ser, målet og den dårlige bold til Falk til side, ret spændende ud. Jeg synes han passer godt ind.
Boile og Zeca er igen gode. Angrebet er igen 100 % ikke til stede, og når de er, så brænder Pavlovic på klovne maner. Har Pieros rørt bolden andet end en enkelt clearing?

Vi bør spille 441 med Fischer på top mod bif, hvis Wind ikke starter inde.
Skrevet af Talentet121
Hvor er Pieros? Han deltager på ingen måde i opspillet. I det mindste er Pavlovic tilstede, selv om det nok er det eneste positive at sige om ham.

Vi bør spille 441 med Fischer på top mod bif, hvis Wind ikke starter inde


Jeg foretrækker nu stadig at spille med 11 mand på banen.
Skrevet af Schelden
Hvis den 11 skal være Andrija Pavlovic, er jeg tilbøjelig til at være enig med Plankeværket.
København.
Skrevet af Plankeværket
Pieros og Pavlovic tæller som en kvart hver. Så vi kan spille 441 med Fischer alene på top, eller 44 0,5 med Pieros og Pavlo. Jeg er enig med Rogo i, at vores chancer for at score er bedre når vi skyder efter store forsvarspillere end afleverer til en af de to.
Skrevet af Blastoid
Det er utroligt, hvordan det bare er helt umuligt med Pavlovic. Det lignede længe, at han bare manglede selvtillid. Så sluttede han sidste sæson fint af, men han er helt umulig igen jo. Han pisser den ene friløber væk efter den anden - den sidste her var komisk. Han er helt blank, tager et forfærdeligt træk og bliver løbet op af en forsvarsspiller, som er flere meter fra ham. Kæft, det er ringe!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Emkay
Interessant at forsøge en 4-4-0 i sidste træningskamp, det ser ud til at lykkedes.
Vores venstreside døde fuldstændig da begge bagerens sønner indtog den (PB og Thomsen). Der er bare 0 speed i de to, defensivt var det upåklageligt, men hold op der er forskel på de to og så NB og Verbic
Skrevet af quaz
Jeg kan se at der er blevet scoret 2 mål, men omvendt kan jeg forstå at folk herinde ikke er videre imponeret.. jeg har desværre ikke haft mulighed for at se kampen, nogle som kan give et indblik i kampen? Det ligner jo vores start 11´er på søndag.
København
Skrevet af Rogosjin
Jeg har heller ikke set hele kampen, men jeg kan forstå at vi i første halvleg havde meget lidt, en chance til Pavlo blev forspildt, men i det mindste sørge han for at få chancen, i modsætnig til Pieros som var helt væk.

Shatkar har haft en kæmpechance med Robin Olsen reder.

I overtiden får Robert Skov bolden på kanten af feltet, han tager et par træk og tonser et indlæg indover, det rammer en Shatkar forsvarspiller i ryger i mål.

Grafikken tilskrev det Skov, men jeg vil nu mene det er et selvmål, i og med at Skovs indlæg ikke havde retning mod mål, men hvorom alting er så går vi noget ufortjent til halvleg med 1-0 føring.

Efter pausen starter vi stærkt, Falk tryller på venstrekanten, og Skov er gået med over i samme side, Falk spiller Skov fri i kanten af feltet, og Skov sender bolden ind over til en fremstormende Ankersen som pander bolden i mål.

Målet til 2-0 er noget af det bedste jeg har set FCK spille i år.

Kort efter har vi en kæmpechance til 3-0, Pavlo for en bold i dybden, men istedet for at bare sparke den i mål sender han den ind over til Pieros der ikke når ordentlig frem til den, og det der skulle have været et mål bliver til ingenting.

Shaktar kommer bedre ind i kampen, men der er stadigvæk nogenlunde kontrol, det bliver dog brudt op da de meget dygtigt formår at spille småspil i feltet.

Man kan indvende at Zeca burde havde haft bedre styr på sin mand, og at Ankersen skulle have tacklet, men flot småspil sikre dem en chancen tæt ved mål, som bliver sat ind til 2-1.

Der sker mange indskiftnigner og kampen er herefter noget rodet, Shatkar er det bedst spillende hold, men det er ingenlunde tilfældet at kampen er uden for vores kontrol.

Der er nogle chancer i begge enden, den største da Lüfter rammer stolpen, men da var i vores ende, så er der næppe mange her som begræder at det blev stolpe ud.

Mest bemærkelsesværdigt er at Ståle vælger at sætter Roerslev (og ikke Kusk) ind som højrekant i kampens slutning, dette tolker jeg som at han ikke forventer at have Kusk til rådighed når transfervinduet lukker.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af quaz
Jeg havde egentlig forventet at Kusk ville være helt ude af truppen til i dag, men han har åbenbart ikke travlt med at rejse hjem til Aalborg og forhandle kontrakt. Det må være en underlig position at sidde i. Han har vel fornemmelsen af at han ikke rigtig er ønsket i klubben, men omvendt så er han heller ikke fri til at finde en ny klub.

Det er rigtig dumt i min verden, hvis Fischer glipper, så kan vi stå tilbage med en rigtig dårlig udgave af Kusk. Jeg tror ikke han er typen, som bliver motiveret af denne type modgang. Han har brug for tryghed, tillid og en træner, som tror på ham selvom han mister bolden tre gange i træk. Morten Wieghorst vil nok råbe at han skal prøve igen, hvor Ståle vil råbe at han skal spille simpelt ellers ryger han ud.
København
Skrevet af Emkay
Fin opsummering, jeg så hele kampen og det er fyldestgørende.
Konklusionen er at jeg glæder mig til at se Fischer i angrebet...
Skrevet af Slettet(072126190212)
Målet til 2-0 er noget af det bedste jeg har set FCK spille i år.


30 dage inde i året er der heller ikke så meget konkurrence om, hvilke aktioner der er bedst ;)
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af EverywhereWeGo
Der var intet positivt at sige om Pavlovic´s brændte chance i 1. Halveg. Han blev serviceret af en aflevering af Skov, og burde som minimum have sendt et kvalificeret skud afsted. Pieros har ikke fået nær så mange chancer som Pavlovic, men han var ganske rigtigt ikke særlig meget på bolden idag.

Uanset hvad, så burde Pieros og Pavlovic ikke spille sammen i angrebet. En af de unge eller en ny skal spille på Søndag, ellers giver jeg ståle skylden hvis vi ryger ud.
Skrevet af Rogosjin
Jeg erkender min fejl og bøjer mig i skam.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af EverywhereWeGo
Nu handler det ikke om dig, men om vores angreb ;)
Skrevet af Plankeværket
Schelden, det ligner du havde ret med Skov. Han ser rigtig fin ud og passer naturligt ind.
Skrevet af Blastoid
Hvis efteråret har lært os én ting, så er det, at vores niveau svinger helt utroligt, så jeg er langt fra sikker på, at niveauet i de seneste to kampe bliver det, som vi får at se gennem hele foråret, men det har dog været opløftende. Især har det været positivt at se, at vi virker meget bedre organiserede. Vores centerforsvarer faldt på samme tid og skubbe frem på samme tid, og vores centrale midtbane havde i perioder rigtigt godt fat, og så sad vores pres rigtigt.

Det kan sagtens være en saga blot på søndag, men det borger dog alligevel for, at foråret bliver noget bedre end efteråret - der skal så selvfølgelig heller ikke så meget til.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Jeg fik ikke set anden halvleg, så har først lige set vores andet mål.

Det er sgu et godt opspil. Kanon lavet af Rasmus Falk og i særdeleshed Robert Skov.
København.
Skrevet af Svoger
Det kan sagtens være en saga blot på søndag, men det borger dog alligevel for, at foråret bliver noget bedre end efteråret - der skal så selvfølgelig heller ikke så meget til.

Uden at have set nogle af træningskampene, så virker det fortsat til, at det hele afhænger meget af, om Boilesen er klar og kan dirigere forsvaret.
Der er ikke meget, der taler for, at han kan spille 90 % af vores kampe på en sæson...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0