Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emkay
Forsvaret så faktisk helt OK ud i anden halvleg med Vavro og Lüftner
Skrevet af Hvadfandenforegårder
Fck køber Fischer for over 20 mio kr, eksklusiv bonusser. Virker som lidt af en lottokupon
Skrevet af EverywhereWeGo
Fandme en lækker nyhed. Elsker hans personlighed. Ud med Pavloic :)


Hvadforegårder

Du virker lidt butthurt? ;-) hvorfor var du ikke inde og kommenterer på FCKs træningskamp Idag? Passede den ikke ift. Din agenda? Du er læst.
Skrevet af Svoger
Det er umuligt at finde et system i hvilke handler som forskellige ikke vil karakterisere som lidt af en lottokupon.

Vi ved jo, at selv godt scoutede spillere ikke altid slår til. Der er altid en risiko.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
.. så hvorfor overhovedet scoute, lyder strategien nok fra sportschefen.

Jeg tror ikke på projekt Viktor i FCK, men det vil glæde mig at tage fejl.
fck-medløber.
Skrevet af Emkay
Perfekt med køb af Fischer, han bliver profilen vil skyder af for 50-60 mil om 2 1/2 år
Skrevet af Old123
Prisen lyder en smule høj, men det var vel hvad man kunne forvente med tanke på, at han først har kontraktudløb i sommeren 2021.

Jeg synes det er en spændende transfer, og han kommer med noget som vi ikke allerede har i truppen - i hvert fald ikke oppe foran. Der er ingen tvivl om, at den her handel lugter af en Nicolai Jørgensen 2.0 omend prisen er noget højere end de 5-7 mio. kr. vi i siden tid gav for Nicolai. I Fischer får vi en topmotiveret og sulten spiller, og så kommer han altså med noget vildskab. Og netop vildskab synes jeg (blandt så meget andet), vi har savnet. Jeg vælger i hvert fald at tage de optimistiske briller på og tro på, at det her det godt kan ende med at blive et godt match.

Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at Fischer som udgangspunkt ikke passer vældigt godt ind i det nuværende koncept, men det er forhåbentlig tegn på nye tider rent taktisk. Fischer har også noget speed, som gør, at vi særligt i Europa nu har flere tangenter at spille på med en spiller, der søger dybt og i frimærkerne.
Skrevet af repos
20 mio. virker rimeligt for en 23-årig spiller, der trods alt har gjort det rigtig flot i Ajax og spillet 15 landskampe. Signalværdien er heller ikke til at tage fejl af.
At han har et fejlslagent ophold i PL og Bundesligaen bag sig er jo forudsætningen for at købe ham, så det må tages med i ligningen.

Han har potentialet til at blive en ny Gronk, så jeg tillader mig at have ret høje forventninger.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Fischer er nok et meget godt køb isoleret set, men han er jo slet ikke den type vi mangler.

Nu har vi brugt alle pengene på en position hvor der i forvejen var investeret rigtig mange penge, uden at komme af med alternativerne, og uden at lukke det kæmpe hul Santanders skade har skabt.

Hvis Ståle kan omstille sig fra den klassiske FCK-formel og få det til at få det til at virke med Pieros og Fischer, så hatten af for det, men det tror jeg slet ikke han evner.

Nu ryger Kusk nok til Aab, en klub vi ligge á point med, hvor han med garanti bliver en gigantisk succes fra dag ét.
Kanon!
Skrevet af Fjer
Men er han ikke tiltænkt en plads på kanten? Med afgangen af både Kusk og Toutouh står vi tilbage med Skov, Falk og til dels Thomsen. Det er måske lige i underkanten med tanke på de to sidstnævntes skadeshistorik.
Skrevet af repos
Jeg kan sagtens se, Fischer få succes som angriber med en stor fysisk spiller ved sin side.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Cresswell25
Håber bestemt at VF bliver købt ind som angriber... Så kan AP sidde og rådne op på bænken/tribunen....
Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af repos
Så kan AP sidde og rådne op på bænken/tribunen....

Tåbelig kommentar.
Pavlovic bør selvfølgelig sendes videre til en anden klub. Han virker som en ganske sympatisk fyr, der bare ikke passer ind eller har niveauet til FCK. At han skulle rådne op gavner da lige præcis ingen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Old123
@Fjer

Han bliver købt ind til både kant og angreb. Vil vædde hvad det skal være på, at enten Johan Lange eller Ståle Solbakken ifm. offentliggørelsen vil udtale noget a la ".., og Fischer dækker flere positioner, hvilket er noget vi også vægter højt her i FCK". Hvor han gør sig bedst må tiden vise.
Skrevet af Plankeværket
Jeg forstår slet ikke man kan være negativ over at vi byttet Kusk med Fischer. Det er da isoleret set en kongehandel.
Ståle skal have kritik, når han lavet lort. Feks er manglen på lokum og forsvarsgeneral stadig bekymrende, men når han åbenbart køber Victor Fischer - hvad fanden er der så at kritisere ham for?
Skrevet af Mr. Pink
Stort tillykke med VF. Kæmpe talent, der har vist, at han kan, men som mangler fast spilletid, tillid og skarpe trænere omkamp, som kan give ham snor, og samtidig kan stramme op, når det kræves. Tror han er en krævende type
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Imperator
Jeg forstår slet ikke man kan være negativ over at vi byttet Kusk med Fischer.


At kalde det et bytte er sgu en barmhjertig udlægning, Aab giver nok ikke 20 mio. for Kusk.
Skrevet af armand
ham kusk ikke, han er en forkælet dreng. man har troet på at han ville om ikke integrere sig i konceptet, så i hvert fald assimilere sig. det er ikke sket.
jeg synes det nærmer sig et stadie, hvor det ikke er ståles skyld andet end, at man skulle have set det i scoutings processen. han har vel siddet i nogle indledende møder, og givet udtryk for at det kunne, og ville, han gerne?

den type spillere er altså hastigt på vej ud af fodboldeuropa, luksus spillere der præsterer fuldstændig vilkårligt - nogle gange gudesmukt og andre gange helt slattent, mærkværdigt ude af trit med resten af holdet.
han kan være eneste lyspunkt i et 1-3 nederlag til et stort hold og 5 kampe senere være den dårligste spiller i en 3-0 sejr mod horsens - i ingen af til fældende følger han det defensive oplæg.
selv bollenossen kunne da løbe lidt pligtskyldigt retur når han mistede bolden på et kritisk punkt, i hans dårlige kampe?
du kan selvfølgelig godt kalde det personlighed og mentalitet, det er jeg helt enig i - det er bare ikke et plus.
hvis vi skal have sådan en, så vil jeg hellere have Daniel Braaten. det var egentlig ikke bedre, han var trods alt bare lidt skør, i stedet for forkælet.

byt til nyt!

pavlovic? jeg er ikke uenig, vi skulle have haft en anden. jeg tror det er historien om ståle og hans frustration over hele vinden over fodboldeuropas økonomi, han står bag top 3 klubberne i lande, som han sidst han var her kunne konkurrere på lige fod med.
"vi er nødt til at købe dem nogle år før de er færdigudviklet til FCK, for ellers kommer klubber som basel og tager dem, til priser og lønninger hvor vi ikke kan være med".
Den video her er fra sæsonen inden vi køber ham, selvfølgeligt bare en high light video, men:

https://www.youtube.com/watch?v=sEdZCWDYkl4

ung bevægelig angriber. hurtige vendinger, ikke vildt hårdt men meget præcist spark og det samme kan faktisk siges om hans hovedstød.
han er der jo et eller andet sted.

Fischer? Det skriv Matias laver på Fischer vs. Verbic er jo klasse. Jeg tror ikke der findes en person i DK med hans kompetencer for nøgtern vurdering af evner på en fodboldbane, spillerens psyke og med det niveau af interesse for både FCK og Ajax.

Det vil jeg holde fast i. Jeg vælger at se det som en 1 til 1 erstatning for Verbic (og skov må være endnu et brik ståles sindssyge overflødighedshorn af kant spillere).

Så har vi fået en anden pakke, der er lidt under, men med andre muligheder.

Positivt har det vel givet +10 mill på transferbalancen. Lønnen er nok lidt højere, men alternativt skulle man nok have pumpet mere løn i Verbic alligevel, for at forlænge ham.

Det der skal gøre det til en god handel, for mig, er nationaliteten. FCK mangler jo et skud af det her skandinaviske DNA der har båret os i årtier. Det får vi nu.
Vi skriver også et narrativ, om det er totalt illusorisk eller ej, om at man kan præstere i FCK som en ung spiller og blive videresolgt til en god kontrakt i en større klub.

Hængende angriber? Matias har jo en pointe i, at det ikke har virket rigtigt siden Santin. Man ender med en ny de Ridder.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Svoger
Målene i den video er ikke noget videre.
Og musikken er lige så rædselsfuld, som man kan forvente sig af hjemmelavet Østeuropa.

Ved man om han har en efternølerlillebror, som kunne have lavet videoen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af armand
tror også det bliver svært.

det stiller urimeligt store krav til en scouting sektor, ikke. der er en andel swing and miss selv de bedste steder, på proven spillere man scouter til de huller, man har nu og her.

scoute en, der skal udvikle sig til en god spiller om 2 sæsoner, og helst også den vi til den tid mangler.

bliver det ikke nemmere af.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
annonce
0