Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Målet til 4-2 er sådan noget der sker, når man lader sig komme bagud med 3-1 (og 3-2), og derfor har mange mand med fremme og presse. Gilberto er jo ikke ligefrem langsom heller.

Det er de 3 første mål man må være pænt træt af. Jeg går sgu på druk.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FrækFyr17
Nej, Larsson er vel også fortid snarest muligt. Men hvad med ham Danni(staveplade) Jensen. Synes længe han har været i truppen uden den store mængde spilletid? Kvist, derimod, er fin at spare en kamp som iaften.

Så er der bare at håbe, Sölvi er klar til Barca hjemme, for ellers ser det ikke helt godt ud.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Kattejammer
Danni Jensen har ikke engang imponeret i de få pokaloptrædener han har fået og de beretninger, jeg har læst fra folk, der har set KB eller reserveholdene mener heller ikke at han er særligt tæt på superliganiveau.

Ståle gider åbenbart ikke pokalen længere efter sejren i 2008, men forstår alligevel ikke at man istedet sparer et par spillere mod Lyngby. Godt nok er ligaen "bread and butter" hvilket jo er ganske rigtigt, men når brøddet stort set er smurt, så kan man da godt spise en småkage til.
Skrevet af Bløde babser
Så er der bare at håbe, Sölvi er klar til Barca hjemme, for ellers ser det ikke helt godt ud.


Tror Zanka vil være bedre i den kamp hvor vi vil være meget boldbesinde og hvor vi kun kan forvente modstanderne vil få muligheder på hurtige contraforsøg.
Sølvi er jo bedst med ryggen mod mål langt tilbage på banen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af FrækFyr17
Okay tak, Kattejammer.

BB
Tja synes bare, Zanka var for dyr en herre på Camp Nou med sine gennemgående markeringsfejl, men omvendt havde han selvsagt ikke de allerbedste betingelser over for en så sprudlende offensiv.

Om I vil være decideret meget boldbesiddende, givet jeres hjemmebanefordel, skal jeg dog ikke kunne sige, men den bliver i al fald større end nede på Camp Nou.


[...]hvor vi vil være meget boldbesinde og hvor vi kun kan forvente modstanderne vil få muligheder på hurtige contraforsøg.

Aner jeg iøvrigt en smule sarkasme her?
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Pascal
Zohore viste lidt potientale idag.....spændende

Havde set frem til at se Oviedo... Han skuffede imø...

Ellers er det vel bare tillykke til Horsens.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bløde babser
Busted, jeg mente det jo ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af FrækFyr17
Pyha, reddet på stregen. Med den succesoplevelse vil jeg daffe af.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af repos
Kampen viste i hvert fald, at selv om bredden er god, så holder det ikke at lade alle breddespillere optræde på samme tid. Det er kvaliteten i hvert ikke til.

Og vi fik bekræftet, at Larsson og TK ikke er materiale. Det gyser stadig i mig, når jeg tænker på, at Ståle var ved at smide CL ved at lade TK starte inde i Trondheim.

Tillykke til Horsens. Har sympati med Den Gule Fare, som gør mange ting rigtigt, både i dag, men også generelt. Der arbejdes solidt på ledelsesgangene i Horsens, og bortregnet miseren med Henrik Jensen, så har man over en lang periode arbejdet fornuftigt. Økonomien ser også fin ud i det østjyske.

Jeg havde gerne set, at Ståle havde prioriteret The Double, og i stedet sparet spillere mod Lyngby. Der burde have været plads til lidt mere at tage pokalen lidt mere alvorligt, men CL tager det helt store fokus, og det kan man jo heller ikke helt fortænke Ståle i. En 1/8-finale i CL vil selvfølgelig til enhver tid være historisk, og måske er han blevet for opsat på at lave en Arsenal i ligaen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Ill
Jeg stod tilbage med en dårlig smag i munden indeni Parken, kun fordi pokalturneringen ville være en dejlig turnering at teste spillere (læs: reserver) af i, men jeg var aldrig så stor fan af landspokalturneringen, at Ståle og drengene SKULLE vinde den.

Havde de gjort det, så havde det været ganske flot, og vist at klubben, trods suppen og Europa-kampe, kunne vise sit værd i den ellers dejlige pokaltunering. (Havde det endt som pokalfinalen mod AaB, så var jeg dog blevet væk - jeg mindes ikke en kedeligere kamp - selv tabte kampe er sjovere at se på)

Nu er vi ude, og ACH fortjener at gå videre. De spillede deres kort korrekt, mens Kim C, Larsson og resten af aberne formåede at falde over egne ben. Man kan intet tage fra ACH, selvom jeg gerne vil. Og man kan heller intet tage fra Kristensens skud selvom jeg på ingen måde kan lide ham (jeg har det på samme måde med ham som jeg altid har haft det med Gibson i United - håbløs, og en unødvendig breddespiller). Flot spark og flot mål, videre...


Det kunne være en dejlig turnering at holde spillerne igang i, men Ståle blev for smart (CV, du kunne godt have sagt noget?!), og man kunne på forhånd se, at en trup uden Bolaños, Antonsson, Vingaard, Wendt, Pospech, Santin (skadet, selvfølgelig), Kvist og N´Doye ikke var god nok.

Vi har en stærk bredde, den stærkeste i Danmark, uden tvivl, men når man stiller med ren bredde og et par almindelige førsteholdsspillere (uden profiler - læs dem ovenfor (Bolaños undtaget), hvor Gronk er en spiller, der ikke kan tåle tre kampe (knap 2 nu), så går det galt).

Jeg havde ønsket, at Ståle turde stille med et par profiler. Anton og Vingaard måske. Og måske en habil førsteholdsspiller som Bolaños.

De to (tre), og andre, kunne så få en pause i weekenden mod oprykkerne fra LBK. Jeg havde forstået det hvis det var mod en bedre modstander (ikke for at tage noget fra kæmpenede og flot-spillende LBK, som vi møder i weekenden), men at møde ACH med en så stærk trup, så ender det selvfølgelig ikke med en let sejr - heller ikke hvis vi spillede 10 kampe mod dem med samme trup.

Hovsa, Ståle... Hvis du derimod betaler det tilbage med en andenplads i CL-gruppespillet, så er du mere end tilgivet. Du kan allerede så godt som tilbagebetale det med en sejr over FCB i Parken.

Lidt over 6.000 i Parken i dag var dog skuffende. Mange har arbejde, selvfølgelig, men mange har også sæsonkort, og jeg tror at flere virksomheder har prøvet at uddele billetter til denne pokalkamp. Jeg fortryder dog ikke, at jeg var derinde for at støtte op om holdet, og jeg var heldigvis ikke en af de få, der valgte at buhe af holdet. De kæmpede, det kunne man se.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Ståle gider åbenbart ikke pokalen længere efter sejren i 2008, men forstår alligevel ikke at man istedet sparer et par spillere mod Lyngby. Godt nok er ligaen "bread and butter" hvilket jo er ganske rigtigt, men når brøddet stort set er smurt, så kan man da godt spise en småkage til."

Lige den del undrede jeg mig også over. Giver ikke meget mening i forhold til jeres forspring i ligaen... Underlig disponering af Ståle.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Moller
Det er da i hvert fald besynderligt, hvorfor Ståle ikke i stedet sparer spillere i enkelte kampe i den turnering, som man jo reelt næsten allerede har vundet.

Et nederlag i ligaen er jo pt. langt mindre kostbart.

Det er dog meget solidarisk overfor spændingen og kollegaerne i Pokalturneringen. Med FCK´s afgang/nedprioritering har samtlige kvartfinalister jo en reel chance for at vinde turneringen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Sir , moderator
Don Ø er stadig en baron:

"Mens Flemming Østergaard snakkede om klubben på Skovriderkroen, blev FCK sparket ud af pokalturneringen med et nederlag på 2-4 til Horsens i Parken.

Der er dog én ting, Flemming Østergaard frygter mere end et nederlag på grønsværen.

På spørgsmålet om, hvem han helst ville undgå at spise middag med, svarede han:

- Amalie og hendes mor!

For det svar høstede han aftenens største bifald.


Kilde: http://ekstrabladet.dk/f…zz13dklGBct

Haha, han ville sgu da også slå dem ihjel.
Dette er en signatur.
Skrevet af amorbavian
Det positive i gaar begraensede sig vel til, at Zohore fik vist nogle positive takter (og ligesaa mange mangler) og at Larsson endegyldigt beviste, at han var et fejlkoeb og forhaabentlig aldrig kommer til at spille for FCK igen.

Ozdogan gjorde da ogsaa et fint indhop indtil hans amatoer-taemning, der resulterede i ACHs sidste maal.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af elendil
Spøjst, jeg synes materialet (fraregnet Larsson) gjorde det fint i går.
fck-medløber.
Skrevet af Coppell
Så fik Pinto to spilledags karantæne for sit fjollede fløjteri.

Barcelona-avisen El Mundo Deportivo vinkler så på, at det er det samme, som Ujfalusi fik for en hård tackling på Messi...

http://www.elmundodeport…santin.html
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af repos
Ok. To spilledage er helt fint, og får forhåbentlig fjolset til at tænke sig om næste gang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af nurgle
Så skal Valdes bare blive syg igen på mandag
Skrevet af ElninoCPH
elendil : Spøjst, jeg synes materialet (fraregnet Larsson) gjorde det fint i går.

mener du det der helt seriøst eller hvad ??
...
Skrevet af Svoger
Så skal Valdes bare blive syg igen på mandag


Og Messi. Og Xavi. Og faktisk gerne resten af de faste startere. Og et par af reserverne.

Jeg fandt for øvrigt den her meget sød:
http://sidelinien.dk/for…php?t=35424
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0