Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Braumelaume
Er Pavlovic på banen?
Skrevet af GammelBitterMand
Ja, men man ser ham ikke så meget, når han ikke får bolden selvom han er løbet off side.

- Fischer har godt nok chef-attitude. Jeg kan lide det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Braumelaume
GammelBitterMand:
Selvfølgelig, det burde jeg have set.
Det er dog et luksusjob han har, sådan at modtage en fyrstelig gage for at se FCK spille på 1. parket, trods de er ringe pt.
Skrevet af prostar
Hvis man lige skimmede de sidste par sider, skulle man tro at i var stort bagud. Har ikke set kampen, men 5-1... hvor slemt kan det være?
Skrevet af Schelden
Fucking slemt. Flere spillere, der på 80 minutter ikke har sat én fod rigtigt.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er så slemt, at det ligner stensikre tenniscifre mod Atletico. På en god dag.
Batman Close. London W12.
Skrevet af pyto
Prostar: Måske skulle man så se kampen, inden man kommenterer.
Skal vi ikke aftale at dem der ser kampen, er mere med på hvad der sker i den?
Kvist raus.
Skrevet af Talentet121
Tog Ankersen hjem inden kampstart? Held og lykke med et udlandsskifte til ham.
Skrevet af Costacurta83
4 skud på mål.
5 mål scoret
Om ikke andet hamrende effektivt. Men spillet er godt nok ringe
Skrevet af Braumelaume
Robin ser i det mindste klar ud.
Skrevet af CPH-Hotspur
Robin ser i det mindste klar ud.

Det får han også brug for at være. Og de bør nok alle forsmøre med vaseline, så det ikke gør alt for ondt. Christ, Ståle skal sgu da få en åbenbaring, hvis ikke vi skal pelses godt og grundigt.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Matias
Robin Olsen har nemlig været rigtig god i dag. Andrija Pavlovic har været helt og aldeles usynlig,
Og Michael Lüftner katastrofalt ringe. Gud hvor laver han dog mange fejl, uden bolden på fødderne og i særdeleshed med bolden på fødderne.
Skrevet af youkon
Robert Skov har også været ret så anonym i dag
Skrevet af prostar
Det kan vi sagtens aftale, har vidst heller ikke påstået andet.
På papiret ser det dog bare godt ud med 5-1, den udskældte Sotiriou som dobbelt målscorer og Fischer med ´debutmål´. Og det kan jeg godt skrive uden at bryde vores aftale.
Skrevet af CPH-Hotspur
Blev Santander lige skadet der?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Matias
Selvfølgelig gjorde han det. Det er en af årsagerne til, at vi ikke kan stole på ham som skur. Han er så også ukampdygtig. Til gengæld kan det blive Andrija Pavlovic’ chance. Han er så dårlig, at det kan forvirre en modstander a la Atletico Madrid. Han scorer sikkert imod dem.
Skrevet af Schelden
Nå, det blev til en af de store sejre, men på en absurd billig baggrund. Spillet var præcis som det plejer, og vi havde det samme antal hjerneblødninger, som vi har haft i alle andre kampe.

Robin Olsen: 8

Robin Olsen er min kampens spiller. Han har en række større redninger, og spiller en udmærket kamp i dag. De redninger skal også være der på torsdag, hvis ikke vi skal have en snitter af de helt store. Nogle vil påstå, at det er for at være på tværs, når man vælger en keeper som kampens spiller i en storsejr, men det er et tydeligt signal på, hvor elendige vi faktisk var i dag.
__________________________

Peter Ankersen: 5
Michael Lüftner: 5
Nicolai Boilesen: 6
Pierre Bengtsson: 7

Peter Ankersen fortsætter sit rædderlige niveau. Fuck, han skal være glad for, at vi ikke hentede en højreback i vinduet, fordi så ville han allerede have overhalet ham. Michael Lüftner leverer en række hjerneblødninger, og viser desuden konstant mangel på kynisme i alle tænkelige situationer. Nicolai Boilesen har heller ikke nogen god kamp, og han koster ene og alene et mål. Pierre Bengtsson får en bedre karakter, fordi han er med i så meget offensivt. Uagtet at det meste blev foræret.
__________________________

Robert Skov: 6
William Kvist: 6
Carlos Zeca: 5
Viktor Fischer: 7

Robert Skov når aldrig at sætte sit præg på kampen og var tæt på anonym i alle 90 minutter. William Kvist var ikke ret god, men modsat sin kollega, Carlos Zeca, var han ikke en trussel mod sit eget hold. Viktor Fischer er heller ikke rigtig med i noget, men leverer et flot mål på baggrund af et godt løb. Fint nok.
__________________________

Andrija Pavlovic: 6
Pieros Sotiriou: 7

Pieros Sotiriou får en bedre karakter, fordi han er med i målene. Som med Pierre Bengtsson, så er det ene og alene på baggrund af et elendigt Randers-hold, men det ændrer ikke på, at han skal være der - og det var han. Andrija Pavlovic laver en flot assist, men har derudover ikke noget. Jeg falder desuden i søvn hver gang han får bolden. Dræber al tempo.
__________________________

Rasmus Falk: UB
Federico Santander: UB
Jan Gregus: 6
__________________________

Ståle Solbakken: 6

Det er svært at give ham en karakter. Ingen forbedring at spore, men vinder alligevel 5-1.
København.
Skrevet af Talentet121
Og Michael Lüftner katastrofalt ringe. Gud hvor laver han dog mange fejl, uden bolden på fødderne og i særdeleshed med bolden på fødderne.


Katastrofal ringe ligefrem? Syntes da, han var solid defensivt, med et par enkelte fejl på bolden. Det er godt nok svært at være Michael Lüftner, hvis dagens præstation karakteriseres som “katastrofalt ringe”. På ingen måde enig. Han var bedre end Boilesen.

Carlos Zeca var Tilgengæld katastrofalt ringe i 1. halvleg.
Skrevet af jomic...
Puha. Der var pavlovic ved at tabe sutten til sidst.

Men nej, det er paradoksalt at være bekymret efter at have vundet 5-1. Det må være sådan her det føles at have en depression. Der sker noget godt, men det er tæt på umuligt at se det. Jeg sidder med fornemmelsen af at vi kun vinder fordi Randers er skandaløst ringe.

Zeca afleverer direkte til modstanderen 3-4 gange, luftner 2 gange, boile forærerer dem målet, pavlovic var ikke på banen, Ankersen er anonym når han ikke sinker spillet og vi er spillet ned af en håbløs modstander i flere perioder bl.a. det første kvarter.

Det er stadig individuel kvalitet der gør det for os og i mindre grad en sammentømret enhed. Halvdelen af holdet kan ikke ramme en medspiller.

Som skrevet før pausen skal vi oppe os hvis ikke det skal ende som de to sidste gange man kunne fristes til at tro der var sket fremskridt (agf og lyngby).

Fisher og Robin er dagens bedste historier.
Skrevet af Schelden
Michael Lüftner var dårlig. Fint nok at han ikke kan ramme en medspiller, men at han konstant bliver kørt røv i defensivt, det går simpelthen ikke. Situationen hvor han giver et hjørnespark væk i anden halvleg, fordi han hverken formår at skubbe en modspiller væk eller dække bolden af, fortæller alt om hans niveau. Han mangler konsekvens i alt, hvad han foretager sig.

Følgende spørger jeg mig selv om i stort set hver kamp:

- Hvorfor søger Peter Ankersen altid den svære løsning?
- Hvorfor skal Andrija Pavlovic tage 3-4 berøringer hver gang, han får bolden?
- Hvorfor nægter Pierre Bengtsson at kigge op, inden han slår sin aflevering?
- Tør Carlos Zeca ikke tage skridtet op i banen?
- Nægter Robin Olsen at finde alternativer til den lange aflevering mod angriberne?
- Skal vi altid tage mellemstationen, når vi vender spillet?
- Hvorfor skal der være 20 meter mellem hver spiller?
- Er det en taktisk instruks, at vi ikke skal spille i de små rum?
- Kender Andrija Pavlovic offsidereglen?
- Bliver der ikke trænet løbemønstre med henblik på dybe løb?

Og mange, mange flere.
København.
annonce
0