Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Talentet121
Så ser vi godt nok forskelligt på tingene. Jeg er ikke fan af Lüftner, men jeg synes på ingen måde, han var katastrofalt ringe. Han havde også en del gode lange afleveringer. Jeg synes klart, Boilesen var svageste led af de to idag.
Skrevet af Matias
Han var katastrofalt ringe, fordi han er katastrofalt ringe og spillede katastrofalt ringe. Vi mødte et af de dårligste hold, superligaen har kunnet mønstre, de seneste år, de spiller ganske simpelt og har ganske ordinære spillere til det - alligevel bliver han fanget i zonen allerede efter kort tid af kampen, han dækkede flere gange dårligt af, han sløsede bolden væk til modstanderchancer ikke bare én, men to gange i løbet af kampen, han havde ligeledes to afleveringer, fladt op i banen, hvor han ikke formår at se, at hullet lukker sig om den spiller, han vil ramme, hvorfor den bliver opsnappet, og endelig ligner han i sit løb og sine dueller ikke en, som signalerer, at hans område, er hans område. Jeg havde givet ham 03.
Skrevet af Schelden
Jeg overvejede det. Men så skulle Peter Ankersen og Carlos Zeca også have det.

Og jeg er flere gange blevet kaldt et surt, gammelt røvhul. Den gør stadig ondt. ;-)
København.
Skrevet af elendil
Jeg hjerte Viktor Fischer. Kæmpefan, jeg er!

Det er sgu meget sjovt at Andrija Pavlovic ikke protesterer over at blive vinket offside den ene gang han var klart onside, og burde være klar over det. Han er helt væk.
fck-medløber.
Skrevet af armand
en gang i mellem må man godt LIGE stoppe op og se, om man også bare er forført af øjebliks stemingen.

det lugter af at man havde givet bedre karakterer i et 1-2 nederlaj, på samme tidpunkt sidste år, også bare fordi man ikke VIL se udsving i det narrativ der hedder, at ståle er lort, hans indkøb sejler og hele koncept er for nedadgående.

det kan stadig godt være en rigtig beskrivelse af sæsonen, selvom man tilkendegiver en fin sejr og et momentært positivt udsving, i en dårlig periode.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af jomic...
Enig elendil, det var et godt interview. Han virker til at have både hoved og fødder skruet rigtigt på.

I skarp kontrast til den anden person du nævner.
Skrevet af Schelden
Det er muligt, Armand0, men hvem og med hvilke argumenter?

Helt ærligt. Vi møder et absurd elendigt hold, men bliver alligevel mast i perioder.
København.
Skrevet af bonaldo
Hej Schelden
Jeg har tit undret mig over dine karakterer til spillerne.
Hvilken skala bruger du?
Hvis det er 1-10 hvor 10 er bedst undrer det mig at dine kommentarer ofte er meget negativt ladet mod spillerne som alligevel får over 5 i karakter.
Skrevet af elendil
Det er selvfølgelig 13-skalaen. Der er blot ingen der er i nærheden af at bryde et tital.

Viktor Fischer sagde det så fint, da han sagde, at de skulle passe på med at tale præstationen for meget op, da det ikke var særlig svært at være bedre end Anders. Stakkels dem, i øvrigt. De er på en stor deroute ligesom FCK. Deres udgangspunkt er bare et andet.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Kampen i dag lærte vi vel egentlig ikke så meget af. Da alt hvad der skete efter vores 4-0 føring var ligegyldighed mens man ventede på at skulle i bad.

Men lidt lærte jeg da:

- Bengtsson kan godt bidrage med noget så længe modstanderne ikke er bedre end noget vi kan finde i den islandske liga....hvilket måske vil gøre det muligt et leje ham til en sådan liga i en del af de 35 år der er tilbage af hans kontrakt.
- Sotiriou ligger nummer 4 på topscorerlisten og har i snit scoret hver anden superligakamp, hvilket på papiret ser fint ud for en ny FKC angriber. Nu manger han bare at score nogle mål i de svære kampe og nogle mål der ikke minder om noget Wilczek kunne have scoret.
- Holder vi antallet af personlige fejl i forsvaret nede på samme niveau mod Madrid, har vi stadig chancen for kun at tabe et-cifret.
- Robert Skov ligner en der nemt kan blive bænkevarmer når vi kun skal spille kampe i weekenderne og Falk+Fischer skal have spilletid.
- Andrija Pavlovic spillede som.....Andrija Pavlovic
- Zeca ligner en der dømmer om at spille sig til en kontrakt hos Panathinaikos
- Og så skal man jo altid slutte af med noget positivt; vi har stadig superligaens med afstand pæneste spilledragter
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af armand
5-1 i forårsdebuten efter europas længste vinterpause.

lad nu være med at blive fanatisk, kritikken bliver jo useriøs når et eneste formål er at definere ens egen virkelighed ind i den.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke Robert Skov kommer til at varme alt for meget bænk. Han er god og man tror på ham.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Jeg venter stadig på et argument på en given spiller.

Hvem gjorde det til mere end det nævnte?

Det kan sagtens være, at jeg - og andre - er for hårde.
København.
Skrevet af Emkay
Jeg er 100% Skov støtte, men virkelig mærkeligt at Falk ryger på bænken. Håber ikke det bliver en Kusk 2.0... Falk er jo en mini Eriksen, det ville være det vildeste talent spilde at lade ham dø i konkurrence på fløje, han skal ind og være en central figur i vores offensive opbygning.
PS. Er ved at være pisse træt af Lüftner, det er jo ikke tilpasningsproblemer, ham er decideret elendig i opspillet
Skrevet af quaz
Viktor Fischer skal bare op på toppen bag Santander også Skov og Falk på hver sin kant. Det begrænser mulighederne på bænken, da vi i så fald vil blive nødt til at smide Pieros eller Pavlovic i aktion, men andet giver simpelthen ikke mening.
København
Skrevet af Pascal
Det er helt fine karakterer @Schelden.
Sådan en liste kan altid fluekneppes fra hinanden afhængig af øjnene der ser.

Falk skulle efter sigende sparres lidt til EL næste uge....derfor bænken.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Hjaelmen
@quaz: +1

@Armand0: Udover de myriader af børnefejl fra Randers der fører til hovedparten af FCK´s mål, synes du så selv spillet var bedre end i efteråret? FCK har utroligt svært ved at sætte spillet og hvis der er nogle mønstre i det de foretager sig, kan jeg slet, slet ikke se det. Alt, alt for meget er overladt til enkeltmands præstationer.
Hvis man håbede på at Bård allerede havde sat et aftryk offensivt, så sidder man tilbage slemt skuffet.

Havde vi mødt et bare nogenlunde organiseret hold, så er jeg bange for at vi nemt kunne have fået kniven. De fleste andre hold i SL vil kunne overmatcher den centrale midtbane uden at få sved på panden og sker det, bliver vi overløbet i forsvaret.

Og igen peger det tilbage på sportdirektør Ståle: Man har ikke styrket sig de steder man burde: Den centrale midt, skuret og midterforsvaret.
Jeg er vild med Fischer og Skov skal nok blive god, men som nævnt af mange andre i tråden, er det ikke dem der alene kan løfte holdet. Et FCK hold med en dominerede midterakse kan sagtens leve med at kanterne måske ikke er i helt samme klasse. Det omvendte har vi flere gange set på ingen måde går!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af armand
det er ikke karakterene specifikt, er sikker på at når diverse sports journalister lægger dem højere så er det et spørgsmål om populisme (og det er jeg faktisk ikke engang uenig i).

det er den generelle holdning til det hele, det bliver simpelthen så kollektivt selvudslettende.

der er 0 fælles glæde over en 5-1 sejr i parken, dårlig periode eller ej så er det altså ikke derfor jeg følger et fodboldhold.

selv ærkebiskop-erne af managerhad og offerfølelse i arsenal tråden kan da sætte pris på en lille optur her og der.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er sådan halvt i begge lejre. Dejlig sejr, dejligt AaB og Horsens sætter til.
Men spillet var ikke specielt godt. Vi et dårlige med bolden, men meget skyldes sikkert også manglende tro på tingene.
Under 9000 medfans i går, barn iøvrigt meget bekymrende. Især fordi mange kom som følge af julehjælp.
Er vi virkeligt så få?
Skrevet af Plankeværket
Og så var Fischer bedre end et 7-tal. Han var måske ikke involveret i nok, men de situationer er i, afvikler han rigtig godt. Målet feks. Ham bliver vi meget meget glade for.
annonce
0