Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Det er bare sådan NCH taler. Det er der ikke noget bemærkelsesværdigt i.

Det er dog træls at de primære kriterier er, at man skal have ild i øjnene og have styr på omklædningsrummet.
Skrevet af Hjaelmen
Det mest triste ved NCH´s udtalelse er vel at han kun tror Ståle bliver kritiseret som træner.
Det er manageren Ståle der bliver kritiseret. Og det er især de mange fejlskud på transfersiden der bliver udsat for kritik.

Og hvis det er sådan tingene bliver vinklet internt, så får Ståle endnu en sæson at blamere sig i, uanset hvad der sker i resten af denne. :(
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af pyto
Det mest triste ved NCH´s udtalelse er vel at han kun tror Ståle bliver kritiseret som træner.
Det er manageren Ståle der bliver kritiseret. Og det er især de mange fejlskud på transfersiden der bliver udsat for kritik.


Man kan vel sige at Ståle har de to følgende kasketter, som begge med rette bliver kritiseret.

Sportsdirektør Ståle: Denne bliver kritiseret for alle de vanvittige indkøb som vi har talt om herinde af mange, mange omgange. eksempelvis: Pavlovic, Gregus, Okore, Matic, Lüfter & Vavro.

Træner Ståle: Bliver kritiseret for ikke at udnytte det spillermateriale han har til rådighed. (At han så selv har købt spillerne, gør det bare endnu værre)
Når man har 2 angribere på banen, hvoraf ingen af dem er det traditionelle FCK-skur, så skal man som træner være i stand til at ændre taktikken, således at man ikke spiller med lange bolde. Det kan forhelvede ikke være så svært.

Så jeg synes egentlig at han har fejlet på alle parametre i indeværende sæson. At han så har opbygget kredit hos ledelsen og fansene er naturligt, men denne må være opbrugt nu.
Kvist raus.
Skrevet af CPH-Hotspur
Hvis man ser på det, der bliver sagt, og måske endnu vigtigere, det der ikke bliver sagt, forsvarer han til gengæld kun TRÆNEREN Ståle, ikke?

Han udtaler sig diplomatisk og tilkendegiver, at situationen omkring trup og indkøb ikke er optimal.

Ser man på det, der ikke bliver sagt, gemmer der sig helt klart noget kritik af indkøbene og håndteringen af truppen, ellers havde der jo også været et forsvar af dette.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Hjaelmen
@Pyto:

Jeg er helt med på at træneren Ståle også bliver kritiseret, med rette.
Men det er lige præcist som træner at Ståle har kredit at give af... burde også efterhånden være udtømt.

Sportsdirektør Ståle har i DEN grad brugt den lille mængde kredit han havde.

Og som jeg skrev, er det trist at NCH udtrykker at han ikke forstår kritikken af Ståle, som træner. Det er vinklingen på trænergerningen der trykker mig på maven.
Men det er vel nemmere at skyde skylden på mange andre faktorer for at beskytte en træner.
En sportsdirektør er meget nemmere at måle: Nemlig i succesen af de spillere han henter til klubben. Så derfor skal den også vinkles, ellers burde Ståle vel have været hældt ud for længst. Og det vil NCH åbenbart ikke erkende nu.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Matias
"... årsagerne til den nuværende krise er mere komplekse end dét, man kan udlede at siderne herinde og af medierne generelt - men at han ikke ønsker at deltage i den offentlige debat herom"

- Det er kun godt, at man ikke tager den slags i offentligheden, og forhåbentlig er der da meget mere i det, end vi og andre kan gisne os frem til. Det sagt, så er det jo - med mindre der er tale om helt personlige årsager eller konflikter mellem forskellige personer, internt i organisationen - nok ikke meget anderledes end udfordringerne, man også står med så mange andre steder. Som elendil og andre også har været inde på, kan det sagtens hænge sammen med økonomien i et helt nyt, sportsligt set-up. Man må i den forbindelse regne med, at der sidder nogen, som kigger på det regnestykke, der strækker sig 2-3 sæsoner frem med nuværende team og set-up.

Første forudsætning for at få vendt skuden, er at få aksen på holdet til at fungere. Derefter kommer, rent rollemæssigt, kanter, 10´er, mekanismer i spillet, dødbolde, generel trupsammensætning, fleksibilitet i konceptet, udvikling af spillerne i deres roller osv. Men grundstammen skal være på plads. Ståle Solbakken har i 4 transfervinduer som enerådig, forsøgt at hente 8 spillere til de 3 pladser. Ingen af forsøgene har ramt skiven. Det er, naturligvis, ikke en acceptabel hitrate. Det er faktisk så rædderligt, at der pt. ikke rigtigt er noget som taler for, at han til sommer eller fremover generelt, har evnerne til at udpege de rette profiler eller bemande scoutingsektoren med folk, som efterfølgende kan finde dem. Han kan naturligvis have været uheldig på et plan, som nærmest er uden sidestykke i klubbens historie, og at de næste par vinduer bliver forvaltet så dygtigt, at FCK bliver til at kende igen, jeg må dog erkende, at jeg tvivler på det. Og hvis den tvivl er berettiget, står vi overfor en økonomi i Ståle Solbakkens resterende kontraktperiode, hvor vi taber mange mio. kr. på såvel transfersiden som aflønning af en sportslig ledelse, som ikke klædt på til at kunne nå klubbens målsætninger, sportsligt og deraf økonomisk. Og det er det regnestykke, man må gøre sig - det er klart, at det bygger på forventninger og tillid, men det gør den slags, det er der intet nyt eller revolutionerende i. NCH har erklæret, at der fortsat er tro på Ståle Solbakken (grundet ild i øjnene og status ift. truppen), og det må så være det. Personligt havde jeg mistet tilliden efter sommerens (2017) transfervindue og den efterfølgende sæsonåbning såvel internationalt som i superligaen, da det er tydeligt, at han om ikke andet, har mistet grebet om sin egen managerrolle.
Skrevet af CCCPbold
Nu har NCH været ude offentligt og forsikre, at træneren har ledelsens tillid. Det plejer at være det første skridt på vejen til en fyring.

Og statistikken viser desværre, at en fyring er nødvendig. Ser vi blot på indeværende sæson kan det konstateres, at vi har vundet 2 (to!) ud af 10 udekampe, hvor vi har præsteret en målscore på 11-16. Selv AGF har hentet flere udebanepoint.

FCK har tidligere hentet mesterskaber på stribe, fordi holdet med en stærk organisation og solidt forsvar kunne få 3 point, selv når de spillede ringe og ellers kunne forsvare en spinkel 1-0 føring hjem på cruise control. Det er alt dette, der er pisset væk. De mange pointtab er ofte blevet forklaret med (åbentlyse!) individuelle fejl, men når det sker systematisk over sæsonen er det ikke fordi Kvist pludselig får en hjerneblødning eller Ankersen glemmer at dække op. Så er det en systemfejl, og jeg er ikke sikker på, at Ståle ikke er ved at tabe omklædningsrummet.

Kommer der styr på det her til foråret, kan det være det går i sig selv, men fortsætter kaos weekend efter weekend, vil det undre mig hvis Ståle er manager, når vi når sommeren.
Skrevet af Negeren
Holmstrøm ved selvfølgelig godt, at Ståle er ved at pisse sit ry væk. Han kan bare ikke ytre sin reelle holdning offentligt, hvorfor han har valgt at tage sin træner i forsvar, som et eller andet sted også hører med til at være det eneste sportslige medlem af bestyrelsen.

At han så lige glemmer "detaljen" med, at Ståle reelt har endnu en kasket på hovedet, som er den kasket, der så absolut er den mest kritisable for Ståle, manager/sportsdirektørposten, det ved jeg ikke om der skal lægges for meget i.

Det pudsige er dog, at Holmstrøm selv har prøvet begge dele, så han ved bedre end nogen anden, at man i FCK ikke kan have mere end én kasket på ad gangen, og hvis han ikke gjorde, så er Carsten V i hvert fald et andet fremragende eksempel... End ikke Kent Nielsen tog sig af spillerhandler m.v i Horsens., men havde en Jesper Hansen til at klare den slags for sig, hvilket har også har nu i OB.

Det har i øvrigt alle dage set tåbeligt ud at bære mere end én kasket, hvis jeg mindes "moden" i sluthalvfemserne.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af Esrever
@repos

Jeg forstod dig således, at hele situationen var håndteret efter bedste evne. Jeg kan ikke få øje på noget, der minder om bedste evne.


Ikke hele situationen. Blot situationen i dette transfervindue hvilket jeg også eksplicit nævner.

Der iøvrigt forskel på at give ros og på ikke at give ris.
Jeg ser blot hvordan I begge prøver at kritiserer Ståle for flere ting end han reélt skal bebrejdes for.

Tilbage står vi med en bunke spillere, der ikke passer ind, og som vi nu hænger på, da ikke bare kan købe og købe. Til trods for, at Ståle ikke har bestilt andet de seneste vinduer.


Ikke "tiltrods", men "fordi". Han skal ikke kritiseres for ikke at købe sig ud af situationen på midteraksen i dette transfervindue, hvilket var den konkrete kritik Ståle adresserede med sin udtalelse. Han skal kritiseres for at bringe sig selv i en situation, hvor der er behov, men ikke mulighed for at købe os ud af vores nuværende problemer.

Præcis kritik, tak.
Skrevet af Plankeværket
Robin, Boile og Santander er ikke med i morgen. Der bliver altså sagt undskyld til Stephan

Stephan
Anker Luftner Vavro pierre
Holse Zeca Kvist Thomsen
Pavlovic Pieros

Er mit gæt. Måske starter Gregus for Kvist men jeg ville holde Gregus klar til OB kampen i parken.
Thomsen er vidst lovet spilletid og mon ikke Skov kunne bruge en pause.
Skrevet af repos
Han skal kritiseres for at bringe sig selv i en situation, hvor der er behov, men ikke mulighed for at købe os ud af vores nuværende problemer.

Muligheden var der, men han prioriterede andre positioner.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Det har vel nok noget at gøre med at Ståle stadigvæk klynger sig til det halmstrå at Lüftner og Vavro imod forventning lige pludselig blomstrer op og får styr på det forsvar. Samtidig med at Erik Johansson er ved at blive klar igen. Ståle vil ikke tabe ansigt i forhold til at erkende at Lüftner og Vavro var fejlkøb. Ikke før til sommer ihvertfald. Men selv en blind mand kan se vi har brug for en ledertype i det forsvar.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
I truppen har vi tre centerforsvarere og tre angribere. Truppen rummer plads til én mere på hver position. Hvis man vil det. Men man har valgt noget andet, måske i erkendelse af, at det ikke bliver bedre på ´akse-fronten´, før man får en ny kapacitet ind i klubben, som rent faktisk kan finde de rette spillere. Alternativt har man lavet forhåndsaftaler med Andreas Bjelland, Ragnar Sigurdsson eller en tredje, som til sommer igen kan være mulige at nærme sig.
Skrevet af Rogosjin
Stephan i målet og Santander hviles, det er udtryk for at Ståle føler behov for at sige undskyld til Stephan ej heller at Pavlovic blev hvilket imod FCM fordi han er det bedte kort.

Der er nok istedet tale om at Ståle har opgivet håbet om at besejre falangisterne med 4 mål.

Men jeg er i alle tilfælde glad for Stephan for noget spilletid.

Muligt alternative til Holse på kanten kunne være at man smider Roerslev frem, men jeg tror nu Skov kommer til at spille, det er alt andet lige muligheden for at spille europæisk der har været med til at lokke ham til, og det kan jo meget vel være sidste gang i et stykke tid at vi skal spille europæisk.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Plankeværket
Du har nok ret. De tre udskiftninger bliver sikker 1 af de to midtbaner for den der ikke starter, Holse ind for Skov og enten Fischer eller Wind ind for Sotiriu. Sekundært Roerslev ind for Ankersen, men det tvivler jeg mere på.
Skrevet af Schelden
Gad vide om Mads Roerselv får kampen mod OB.

Når Peter Ankersen nu sidder ude med karantæne.
København.
Skrevet af pyto
Gad vide om Mads Roerselv får kampen mod OB.

Når Peter Ankersen nu sidder ude med karantæne.


Jeg vil gerne spille en hundredemand på at Boilesen ryger derover, Vavro og Lüftner i midten og Pierre modsat.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Den karantæne havde jeg misset. Så spille Ankersen naturligvis 90 minutter i morgen.
Spiller Roerslev ikke mod Odense, så synes jeg de 10 millioner om året til ungdomsafdelingen, skal bruges på at tilføje truppen en spiller fra Fischer-Zeca hylden ekstra i stedet. Evt kunne vi købe en ung en fra FCN hvert andet år, som havde fået sine først 30 superligakampe.
Skrevet af Guhle
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/europa-league/simeone-fck-ville-vaere-konkurrencedygtige-i-spanien

"Det ville være et konkurrencedygtigt hold i den spanske liga. Det er helt sikkert"

Det meget sødt ;).. Men det er sikkert rigtigt. Tror sagtens vi kunne vinde over hold som Las Palmas, Levante osv. - Måske ikke i nuværende forfatning, men generelt. Men det en sjov tanke.

FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Schelden
Som vi spiller i øjeblikket, kan vi nemt ende i nedrykningsspillet.
København.
annonce
0