Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Northishere
Algero, du misforstod hvad jeg mente.

Jeg sagde at vi i en 4-2-3-1 ikke vil blive overmandet på den centrale midtbane.

Desuden synes jeg at en 4-2-3-1 er en mega spændende formation, fordi den giver muligheden for at implementere flere tekniske og kreative spillere på den sidste tredjedel af banen, end hvad vi hidtil har oplevet.

Tottenham synes jeg spiller helt vildt seværdig fodbold og jeg ville ønske vi stilede mod dem. Vi mangler bare en der kan være bindeledet mellem de defensive midtbanespillere/forsvaret og så angrebet/de to kanter (På samme måde som Eriksen er i Tottenham).

Her ser jeg dog vi allerede har materialet til dette i Falk/Thomsen og kanterne til det også.

Matias: Du har helt ret i at teknisk set betyder talene ikke noget, det hele handler om hvordan udsynet er på banen. Men jeg er af den overbevisning at formationer fordre spillestile og jeg kunne nogle gange godt tænke mig at FCK blev langt mere direkte og havde langt højere tempo i spillet og der kunne en udskiftning af en targetman til en teknisk kreatør, være med til at øge tempoet.
Skrevet af cabra.
@Matias

Viktor Fischer fik ikke det store ud af kampen og vores to angribere var sølle.


Fischer sagde nogenlunde det samme i studiet, altså om jeres angribere. Han har jo ret, men kan man forvente, at Ståle tager fat ham på baggrund af negative bemærkninger om ens holdkammeraters præstationer?

Jeg sad i hvert fald og tænkte, at det ikke så ofte at man hører den slags.
Skrevet af Matias
Jeg har lige set det. Og både bemærkningen om det "professionelle svar" - som jeg tolker som en variant af "fodboldfaglig vurdering" af rollen som venstrekant, ikke som "politisk korrekt" fordi træneren har placeret ham på en position, han i virkeligheden ikke gider - og angriberne, som ikke holder godt nok i bolden, synes jeg er ganske nøgterne og uskyldige. Det er ikke første gang, jeg har hørt intern kritik a la den, og den er da heller ikke hverken farlig, udstillende eller personlig. Jeg er helt sikker på, at han ikke får noget at høre for den bemærkning isoleret set - skulle han endelig få noget at høre, er det for, i samme ombæring, at fortælle om det offensive oplæg. Ikke at det er en hemmelighed, for dem, som ser kampene, herunder modstanderfolk, men alligevel.
Skrevet af Egos
Fischer virker som en type, der taler før han tænker, men det er ganske underholdende. Dog vil han nok ryge ud i noget ballade med det på et tidspunkt, som vi så med landsholdet.
Skrevet af repos
Synes egentlig, han virker velovervejet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af armand
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Imperator
Haha hold kæft en sur stodder :P
Skrevet af armand
lige efter d. 1. kamp mod gorica, hoseth og linderoth forsvares som indkøb.

ah, som tiden skulle gå :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Schelden
Elendil, jeg så den med noget familie, så var ikke vildt opmærksom.

Ikke desto mindre:

Robin Olsen: 8
___________________________

Mads Roerslev: 7
Denis Vavro: 9
Michael Lüftner: 8
Nicolai Boilesen: 7
___________________________

Robert Skov: 7
William Kvist: 8
Carlos Zeca: 9
Viktor Fischer: 6
___________________________

Federico Santander: 5
Pieros Sotiriou: 5
___________________________

Ståle Solbakken: 8
___________________________

Jan Gregus: UB
Rasmus Falk: UB
Nikolaj Thomsen: UB
___________________________

Vi spiller en udmærket kamp. Jeg synes Mads Roerslev gjorde det fint offensivt, og han blev heller ikke decideret udstillet defensivt. Ikke desto mindre blev han fanget et par gange, hvor han ganske enkelt ikke læser situationen godt nok. Ville jeg være tryg, hvis han skulle tage pladsen nu, nej. Nicolai Boilesen havde en ret middelmådig kamp, hvor han specielt offensivt ikke ramte noget. Han er en af dem, jeg forventer mig mest af, så også klart mere tydeligt, når han så ikke leverer. De to i midten var jo rent faktisk gode i går. Specielt Denis Vavro var et monster. Jeg var ellers ikke helt tryg ved tanken om de dybe løb fra OB, men de blev mast.

De to kanter var ret usynlige og Robert Skov sætter dårligt en fod rigtigt, før han så smasker den i kassen. Han vinder kampen for os, men det sker på baggrund af en middelmådig indsats. De to centrale var ret gode, synes jeg. Defensivt stod de optimalt og specielt Carlos Zeca var overalt. Jeg er dog stadig ikke tilfreds med deres offensive indsats, hvor de slet ikke er med. Men vi starter et sted, og hvis det er med en stabil defensiv, så tager vi det med.

De to angribere var røvdårlige. Ganske enkelt. Generelt har jeg en fornemmelse af, at vi kunne spille til juleaften, uden at vi ville score i åbent spil. Det ses også på karaktererne til offensiven. Federico Santander havde fået Michael Lüftners støvler og Pieros Sotiriou nåede ikke på banen, før han blev pillet ud. Ikke engang hans pres sad i skabet. Fuck, han var usynlig.
København.
Skrevet af armand
det er noget sjovt noget med alder og hvordan, man holder sig bare nogenlunde at se på.

jeg er 34 og forfængelighedens tidsalder har også ramt mig, der er noget sørgeligt i sig selv over, at man er nået en alder hvor det er rart at blive gættet yngre, end man er. tænk sig det engang var stik modsat.

men der er altså noget med motion og sport, ingen fysisk aktivitet er tydeligvis en negativ faktor. men professionelle elitefolk?
fodboldspillere over en bred kam ser i hvert fald IKKE yngre ud end et tværsnit af den almindelige befolkning i samme aldersgruppe.

det slår mig i interviewet med boilesen og kvist. boilesen, nuvel, kan være et udtryk for noget genetik.

kvist, er over stadiet for almindelig genetisk varians. er du åndssvag han ser slidt ud og ikke bare efter en hård fodboldkamp. grå i huden, grænsende gusten, sorte render under øjnene og ser generelt bare tynget ud som en gammel mand. obama så friskere ud efter 8 år på posten som præsident for de forenede stater.

hvis man kan slutte noget fra det ydre til det indre, så giver det god mening at han begyndte at spille som en sæk kartofler på 35, i en alder af 29. og er fortsat eksproportionelt derfra.
der optimerungsmann med hans powernaps, regnskovslyde, monofasesøvn, makronutrienter, livslang afholdsmand, yoga og meditations-nirvana.

men så igen, så har han og min medfødte kontrere indebrændthed jo også bare et problem med hans ditto medfødte charme og karisma - der måske gør, at han i virkeligheden har en sexappeal alla david beckham i 2005, og jeg bare ikke KAN se det.

jeg ved det ikke.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af elendil
William Kvist så i hvert fald slidt ud i pauseinterviewet i går, som du beskriver.

Tak for karakterer, Scheiden.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Jeg håber virkelig, at vi ser Federico Santander og Viktor Fischer på top mod Hobro.

Også med Rasmus Falk og Roberto Skov på kanterne. Det må kunne åbne den defensiv.
København.
Skrevet af Costacurta83
Jeg troede Kvist fik en albue i hovedet mod FCM og der var derfor, det ene øje så sådan ud?
Ellers ligner han jo en, som ikke har sovet i et år
Skrevet af Plankeværket
De sikre til den kamp er vel:
Robin
Anker / Vavro / Luftner / ---
--- / --- / --- / Falk
--- / ---

Så tror jeg Pierre tager backen, Thomsen den anden kant, Gregus en af pladserne centralt og så Pieros/Santa ved siden af Fischer på top. Om det bliver Kvist eller Zeca ved jeg ikke. Kvist så brugt ud, men Zeca har sjældent fået mange kampe i træk.

Vinden vi den, så ligger vi meget lunt i svinget til en plads i slutspillet.

Og så mht Roerslev. Det var hans første start i en evighed, han er ikke spillet ind og er ikke vandt til seniorbold. På trods af det, præsterede han vel bedre end en gennemsnits Ankersen i denne sæson. Jeg forstår godt i ikke er blown away, men havde i forventet det? At det var the second coming of Cafu vi havde klar til at sprænge superligaen? Jeg er godt tilfreds, og jeg er helt sikker på, at giver man ham 20-30 kampe mere for os, så har vi et klart billede af om han er Remmer eller Delaney. Men hans teknik, indlæg og evne til at deltage i pasningsspil gør jeg tror mere på det sidste end det første.
Det sagt, så vil det være et kvalitetstab at spille med ham fast nu, og det er svært at bære når man kæmper med Horsens om en fjerdeplads. Men til gengæld synes jeg han ser så spændende ud, at et køb på højreback enten skal være et GIGANT skridt op (som Bartolec) eller en gammel rutineret type der kan tåle bænken også før det er relevant. Et lille skridt op som Gammelby ville være mærkeligt.
Skrevet af Emkay
Jeg er ikke enig i at Gammelby ville være et lille skridt op...
Tror det ville give vores højreside et kæmpe løft, ikke blot fordi Gammelby er en langt bedre offensiv back end Ankersen(på Ankersens nuværende niveau), men fordi Skov og Gammelby har vist at de ubestridt er det bedste højreside makkerpar der har spillet sammen i Superligaen i nyere tid.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Sagen er jo også, at såfremt vi henter Gammelby, så mangler SIF en ny højreback. Ståle kender PS, og SIF har en historik for at leje spillere i stedet for at købe. Så man kunne jo passende sende Roerslev et års tid til SIF og hente Gammelby til sommer.

Nu ligner det unægteligt, at der ikke bliver noget europæisk fodbold næste år, så jeg håber, truppen bliver noget mindre, så der bliver plads til talenter. Så kan vi til nytår se, om vi har et godt hold igen, og om vi er på vej til at kvalificere os til europæisk igen. Såfremt det er tilfældet, så kan truppen blive opgraderet dér, så disse eventuelle 1-3 spillere har et halvt år til at blive spillet ind.

En god trup til starten af næste sæson ville i mine øjne være:

Målmænd:
Joronen
SA
Kim C/talent

Forsvarskæde:
Gammelby
Johansson
Vavro
Boilesen
Bengtsson
Racic
Vesterlund
Ny CB (Alexander Milosevic?)

Midtbane:
Thomsen
Zeca
Keita
Kvist
Falk
Skov
Holse
Bellmann
Hjulmand

Angreb:
Nyt skur (Isaac Thelin?)
Fischer
Sotiriou
Wind


Spillere ud:
Pavlovic
Matic
Luftner
Gregus
Ankersen
Toutouh
Kadrii
RO
Santander
Roerslev (leje)

Pavlovic, Luftner og Gregus burde kunne sælges. Gregus er egentlig en god spiller, men der er for mange inde centralt, hvis Thomsen også kan spille derinde.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Plankeværket
"Nu ligner det unægteligt, at der ikke bliver noget europæisk fodbold næste år"

Skulle bøf til odds 2,5 eller fcm til odds 2,75 vinde pokalen, så er vi en hjemmekamp mod vindere af bundspillet fra at være i EL som det ser ud lige nu.
Det er da mere sandsynligt end det er usandsynligt.
Skrevet af Plankeværket
Hvad er nyere tid forresten, når vi taler om bedste højreside.

Bedre end Ankersen-Falk sidste sæson? Bedre end NK-Sørloth i efteråret? Bedre end Bachbach-Sly? Bedre end Kusk-Dalsgaard i Aab?

De sidste 2, vil jeg mene var bedste højreside siden Pospech-Bolanos.

Jeg synes ikke engang de har været bedste højreside i denne sæson.
Skrevet af Northishere
Jeg er egentlig meget enig med din liste Delaney.

Jeg ville dog hellere have set Kvist ud i stedet for Gregus. Kvist har sine gode dage bag sig og bidrager intet ifht. opstil og flow. Så hellere at Zeca tager hans plads med de defensive opgaver og man skiller sig af med den dødvægt.

Jeg tror dog ikke du skal regne med vi sælger Luftner. Ståle er meget glad for ham og ser kæmpe potentiale i ham.
Skrevet af Plankeværket
Hvem i alverden skulle ville ønske at hente Kvist? Jeg er med på Hjalte skiftede til GF, men jeg er helt sikker på vi hænger på Kvist kontrakten ud. Men nok i en mere og mere perifær rolle på førsteholdet.
annonce
0