Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Jeg synes Robert Skov har været noget usynlig de sidste par kampe. Mon det skyldes at han både er fysisk og måske lidt psykisk udkørt. Han er trods alt røget direkte ind som stamspiller på et hold, hvor kun sejr er godt nok (og hvor sejr langt fra er givet).
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Enig. Falk på højre og Thomsen på venstre er bestemt en mulighed så Skov lige kan komme ovenpå igen.
Skrevet af Northishere
Så længe vi fortsætter med at have Fischer på toppen. Det er virkelig en gevinst at have ham med som angriber. Det giver virkelig kanterne nogle helt andre muligheder end et træk ind i banen og skyde, eller ligge af til en back.
Skrevet af peanuts
Jeg så gerne Santander ved siden af Fischer, Santander er bedre til at spille i de små rum og lægge bolden af, og så har han simpelthen noget mere pondus i feltet ved indlæg.

Havde FCK nu et par i midten som bare fungerede Zanka/Erik style, så var jeg frisk på at spille Thomsen i midten ved siden af Zeca, men er lidt usikker på om Thomsen er stærk nok til at beskytte forsvaret, og kunne måske frygt at det kom til at koste
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af repos
Fischer fungerer rigtig fint på toppen, så lad ham endelig spille der. Han er dygtig til at finde mellemrum, og det vi mangler de evner centralt i banen. Det er eksempelvis det Mukhtar i BIF er så dygtig til. Elrio kunne det samme, da han spillede hos os, og det giver offensiven flere strenge at spille på.

Hvis Santander gider, så skal han spille, men han virker langt fra til at have overskud for tiden, og så roder han rundt som mod OB.

På midtbanen var der tegning til noget fornuftigt med Zeca og Gregus i efteråret, inden henholdsvis skader og formnedgang bremsede dem. Jeg ser gerne, Ståle forsøger at holde fast i de to derinde, og så må Kvist på bænken.

Jeg skal så temmelig meget mere stabilitet hos vores tjekkoslovakiske duo, før jeg vil konkludere andet omkring dem, end det har set ringe ud det meste af sæsonen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Jeg er også til Fischer i angrebet.
Hold kæft hvor er han god.
Hvad vi ikke har i lærte spilmønstre, må vi have i spilintelligens og kvalitet.
Det har Fischer!
Pavlovic og Pieros, not so much.
Skrevet af Schelden
Desuden er Viktor Fischer så elendig defensivt, at det næsten udelukker ham som kant.

Han får Kasper Kusk til at se hæderlig ud. Defensivt.
København.
Skrevet af elendil
Jeg er så glad for at Jonas Wind blev skiftet ind i onsdags. Jeg ved ikke om han er god nok, men en ung gut, der brager igennem og scorer mål på de andre hold lyder bekendt. Det ville sgu være dejligt, om han kan blive førsteholdsspiller.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Jonas Wind har en statur og profil til at blive dét, som vi rent faktisk sukker efter. En komplet angriber. Selvfølgelig på et meget lavt stadie lige nu. Tager man ja-hatten på, så har vi med en god, teknisk spiller at gøre, som derudover er ret hurtig og har en fysisk statur, som giver ham mulighed for at blive et skur. De ti minutter mod Diego Godin var opløftende. Jeg har skrevet om ham - og flere andre af de unge - i et par år. Jeg tror faktisk på, at han kan tage springet.
København.
Skrevet af quaz
Robin er ude et par måneder. Jeg har lidt svært ved at se ham komme tilbage og nå at få kampe inden sæsonen er slut. SA kommer ind med ild i øjnene og vil forsøge at bevise at han skal være 1. målmand i næste sæson også.

Ærgerligt for Robin Olsen pga. VM, men fra et FCK synspunkt gør det mig ikke det store. Jeg tror SA vil være en yderst positiv oplevelse resten af sæsonen.
København
Skrevet af Schelden
Det er noget rigtig møg for os. Og for vores pengepung. De 20-30 millioner, man sikkert havde kalkuleret med, skal Ståle Solbakken nu ud og finde et andet sted. Eller, som det sikkert bliver tilfældet, finde alternative løsninger. Med mindre Robin Olsen har en super dygtig agent, eller vi låner Carsten V. Jensen for et transfervindue, så kan jeg ikke se os få den pris hjem.

Forhåbentlig bliver han hurtigt klar og kommer i kamp, så han kan blive klar til Sverige og VM. Der spiller han så en super tunnering, hvorefter vi hiver en fin pris hjem, som skal i puljen til at finansiere et halvt hold.
København.
Skrevet af Slettet(371403191509)
Stephan Andersens igangsætninger er 🔥🔥🔥🔥🔥

Glæder mig til at se flere kampe med ham på kass´
FCK
Skrevet af Sir , moderator
Er det denne profil du vil bruge fremover? Du har flere og så vil jeg lukke de andre.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Det er træls rent økonomisk og måske er den nuværende Robin Olsen stadig sportsligt bedre end Sæbehandske, men jeg kan ikke rigtig hidse mig op over skaden. Jeg synes Robin Olsen har svinget mellem god, middelmådig og virkelig dårlig i denne sæson, og ikke med hovedparten af minutterne i "god"-kategorien.

Den der med overhovedet ikke at vide hvor målet står eller forstå boldens bane har han præsteret nogle gange. Det forestiller jeg mig er ret elementært for en koncentreret målmand. Jeg mindes episoden, hvor han hænger og spiller idiot i overliggeren, mens bolden hopper tilbage i spil og der scores.

Ud af vagten.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
... og så er Jonas Wind udeladt af truppen.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Det grinede jeg også af. Men så er Holse med. De to er altså begge fine spillere. Håber vi får dem givet kampe nok til vi kan få profiler ud af det.
Skrevet af Esrever
At Holse udtages i stedet for Wind kan faktisk vidne om en anden god ting. Hvor Wind er klar angriber er Holse vel bedst som kant i FCK. At udtage en kant i stedet for en angriber kunne jo tyde på at man går over til at se Fischer som primært angriber.
Skrevet af quaz
Jeg tror nu mere det handler om at Ståle lader dem dele lidt om spilletiden. Jeg tror ikke der er plads til Holse, Wind og Roerslev i samme kamptrup i øjeblikket.

Hvad sker der dog med Toutouh? Er han bare træningskegle indtil han forlader klubben? Han kan da se frem til at skifte til en klub langt under FCKs niveau, hvis han da ikke ender i en ny Superligaklub. Han står i en dårligere situation end Amankwaa efterhånden.
København
Skrevet af Plankeværket
Du har nok ret, men det er jo ikke nok for de tre benævnte spillere.

Toutouh er helt afskrevet og jeg tror der er et eller andet med attituden. Det kan ikke være efteråret alene der gør han ikke har fået en ny klub. Det er han sgu for god til.
Skrevet af elendil
Det er en skam med Youssuf Toutouth. Han virkede som en glad dreng, og trods afslutningen var han også rigtig god i en periode, samt at han kunne forstå og udføre et taktisk oplæg.

fck-medløber.
annonce
0