Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Pieros Sotiriou: 5

Væn jer til tanken.
København.
Skrevet af Schelden
Vi ender med at smide det her. Det ligner alle de andre kampe.

Forhelvede. Så scorer idioten. Absurd at tænke på, at han er vores topscorer.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Flot anti-jinx på Pieros, Schelden. Well done.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Og FCN bagud. What the fuck.
København.
Skrevet af armand
det der er ikke dumt afsluttet.

så typisk superiga generelt, den gyldne regel med at det du har set de sidste 3 kampe også er det du kan forvente i den næste gælder bare SLET ikke.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af GammelBitterMand
Har Wind tabt en hovedstødsduel? Nu har han tre gange set ud som om han er blevet slået, for alligevel at flække den videre.

- Hattrick af Kadrii. Imponerende. Kent må snart skulle finde noget andet at lave.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Jonas Wind skal bare starte inde.
København.
Skrevet af Saint
Vi ender med at smide det her. Det ligner alle de andre kampe.

Forhelvede. Så scorer idioten. Absurd at tænke på, at han er vores topscorer.


Han var godt nok skidt kørende i dag, men modsat alle vores andre offensive spillere, så står han der bare ALTID, han er jo kommet frem til 3-4 chancer i alle kampende i det her forår. Med den nuværende form kan han jo realistisk set godt gå hen og bliver superliga topscore.
(...)
Skrevet af Schelden
Nå, det var jo en relativt solid indsats. Det pisser mig dog af, at vi skal holde spændingen i live i stort set hele kampen. Primært grundet manglende kynisme og dumme beslutninger offensivt.

Stephan Andersen: 7

Har én redning, ser skidt ud på et hjørne og kan ikke gøre noget på (selv)målet.
_____________________________

Peter Ankersen: 6
Denis Vavro: 7
Michael Lüftner: 7
Nicolai Boilesen: 7

Centerforsvaret lukker jo reelt af og vinder deres dueller. Michael Lüftner har nogle uheldige, offensive aktioner, men scorer også et mål. Generelt er han et faktor på dødbolde, og jeg håber, han bliver endnu mere målfarlig. Denis Vavro så en smule uheldig ud ved målet, men det var en smule tilfældigt. Han vandt ligeledes sine dueller. Generelt blev de ikke udfordret. Nicolai Boilesen får et syvtal, fordi han er mere med offensivt end Peter Ankersen, hvilket i sig selv er skræmmende. Hans assist opvejer hans to, defensive blundere. Den ene var tæt på at give et mål væk. Som jeg skrev tidligere, så er det en smule interessant, at vores backs er så lidt med i spillet offensivt. Der bliver dårligt nok taget løb mere. Det er ikke kun i den her kamp, den tendens har været synelig.
_____________________________

Rasmus Falk: 7
William Kvist 7
Carlos Zeca: 8
Viktor Fischer 7

Rasmus Falk er med i så meget, men får så lidt ud af det. Det er frustrerende at se på. Hvis han vil videre til noget større, så skal han altså forbedre sit slutprodukt. Jeg overvejede at give William Kvist et sekstal, men som kampen udviklede sig, så blev hans tilstedeværelse ligegyldig. Med +60% på bolden, så kan man næsten ligeså godt tage ham ud. Lige modsat var der Carlos Zeca. Han var endnu engang god, og det var fedt at se, at han ene mand prøvede at sætte tempoet på et ret dødt FCK-hold. Han er virkelig inde i en god, stabil periode. Viktor Fischer redder et syvtal, fordi han er afgørende. Hans slutprodukt var dog også skidt i dag, og hans defensive aktioner var helt i skoven. To gange giver han en bold væk tæt på eget felt. Svært at give ham mindre, når han er med i stort set samtlige offensive aktioner.
_____________________________

Federico Santander: 7
Pieros Sotiriou: 6

Sidstnævnte redder et sekstal, fordi han scorer det tredje mål. Absurd nok, at det rent faktisk var en god afslutning. Han var rædderlig i dag. Doven, uskarp og generelt en klods om benet i offensiven. Tager alt tempo ud af bolden, når han får den, og så kender han ikke offsidereglen. Den regel kender Federico Santander heller ikke. Han var dog OK i dag. Scorer et fint mål og bør også få minimum en assist. Vel egentlig også to. Frispilningen til Viktor Fischer og indlægget til Pieros Sotiriou. Hans løb er rædderlige og hans positionering i boksen er virkelig ikke særlig god.
_____________________________

Robert Skov: UB
Carlo Holse: UB
Jonas Wind: 7

Jonas Wind vandt samtlige af sine dueller og formidler bolden pænt videre hver gang. Jeg er meget imponeret over ham, og jeg tror virkelig vi har en spiller her, der kan blive til alt det, vi drømmer om. En komplet, stærk angriber, som kommer fra egne rækker. Det bliver ikke meget bedre. Fedt, det er ham, der kommer ind først. Et godt signal.
_____________________________

Ståle Solbakken: 8

Han vinder sin første kamp på plastik, og det får en en belønning for.

_____________________________

En kedelig omgang karakterer, men det fortæller egentlig meget godt, hvordan kampen udspillede sig. Vi vandt sikkert, og selvom Silkeborg aldrig rigtig var i nærheden af noget, så følte man sig aldrig helt sikker. Ingen foldede sig rigtigt ud, og kun vores angriber var rigtig ringe. Peter Ankersen stemplede bare ikke ind, og jeg er som sagt bekymret for ham. Han er ikke med i noget offensivt og når han endelig er, så går det som regel galt. Den ene gang han ender i en fin situation, lignede han selv en, der var overrasket. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er for hård ved ham med et sekstal. Jeg har svært ved at se, at det var meget mere end blot akkurat godkendt.
København.
Skrevet af Imperator
5 sejr i træk.
FCN smider 3 point mod fucking helsingør, og nu er de blot 6 point foran.
FCM og BIF skulle begge ud i de sidste 10 minutter for at sikre deres sejre, og de lukkede begge mål ind.

Fodbold har et stort element af tilfældighed, dagsform, skader og alle mulige andre lunefulde parametre som kan være umulige at forudse.
Jeg fatter ikke i er så ivrige efter at male fanden på væggen, og understrege hvor umuligt det er at hente fcn.
Det er ikke spor umuligt, og var det heller ikke da de var 9 point foran.
6. pladsen er heller ikke umulig, men sådan er det jo, fodbold er et spil med tilfældigheder. Lige nu har vi tur i den, og det kan godt gå hen og blive godt, og det kan krakelere. Hvad er det sjove ved at følge en klub, hvis man konstant går og fokuserer på hvor galt det kan gå.

Iøvrigt måske bliver det held i uheld at Pieros og Pavlovic ikke har slået rigtigt til, hvis det betyder at Wind måske gør det istedet. Med hans 19 år, er han 6 år yngre end Sotiriu og 5 år yngre end Pavlovic. Det er et seriøst hop i videresalgspotentiale.
Skrevet af quaz
Det er besynderligt at Pavlovic er røget så langt ud i kulden, når han spillede ok, modsat Pieros, som bare falder og falder mere i niveau. Pieros er dog en stabil målscorer, som evner at lave mål på sine dårligste dage. Han har lavet 13 mål i 26 kampe, selvom han rigtig ofte får kritik for at være dårlig. Med bare lidt mere konsekvent chanceudnyttelse, så ville han jo ligge tæt på 30 mål allerede.
København
Skrevet af Pascal
Det er besynderligt at Pavlovic er røget så langt ud i kulden, når han spillede ok, modsat Pieros, som bare falder og falder mere i niveau. Pieros er dog en stabil målscorer, som evner at lave mål på sine dårligste dage.


Du besvarer egentlig meget godt din undren selv.

Kort og godt....mål
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Schelden
Helt klart. Jeg har fået skrevet op til flere gange, at han er en særdeles habil afslutter. Dét er jeg efterhånden kommet i tvivl om. Jeg er stadig chokeret over den hovedstødschance, han brændte i dag. På et ellers flot oplæg fra Federico Santander. Det var en indsats i sig selv ikke at ramme målet. Fem meter fra stregen.
København.
Skrevet af quaz
Pavlovic laver også fint med mål, de lå da også side om side det meste af efteråret.
København
Skrevet af Saint
Pavlovic laver også fint med mål, de lå da også side om side det meste af efteråret.


Forskellen som jeg ser det, er at Pieros kommer frem til 3-4 chancer selv på sine dårlige dage og i begge de sidste to lorte kampe har scoret 1 mål. Pavlovic havde jo ikke en chance halvdelen af kampene i efterårs sæsonen.
(...)
Skrevet af Algero
Nå, Matias, du har vist taget fejl. Bevares, det kan da godt være, at FCK ikke ender med at vinde bronze, men det er da i hvert fald realistisk nu.
Skrevet af repos
Den er lidt svær, for udover FCM så har vi ikke mødt hold fra top 6 i foråret. Vi mødte BIF i pokalen også, så både mod FCM og BIF er det blevet til nederlag.

Det er selvfølgelig muligt at nå FCN, men baseret på kampene mod dem i efteråret, så er jeg nu heller ikke optimistisk.

Holdet skal have ros for at hente en masse sejre her i foråret, og i går var det bestemt godkendt. Vi har ramt en fornuftig stime, men jeg er nu spændt på at se, hvor vi står i slutspillet, hvor modstanden bliver markant stærkere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg glæder mig også til slutspillet. Det bliver fedt at se os kontinuerligt mod modstandere af en ordentlig kaliber.

Jeg så ikke kampen i går, men hvordan kan Wind få 7, når han beskrives som om han ikke sætter en fod forkert? Giver du kartakterer som i FM hvor man starter på et gennemsnit og skal arbejde sig op?
Skrevet af Bløde babser

Holdet skal have ros for at hente en masse sejre her i foråret, og i går var det bestemt godkendt. Vi har ramt en fornuftig stime, men jeg er nu spændt på at se, hvor vi står i slutspillet, hvor modstanden bliver markant stærkere.


Enig, vi ved egentlig bare at vi er blevet bedre mod de dårlige.
En vurdering af de andre top6 hold så, at de absolut ikke virker overbevisende. Jeg tror egentlig det bliver ret afgørende hvordan de første to kampe går, da holdet for mig ligner et hold der vil være nemme at knække hvis de får et par dårlige oplevelser, men omvendt vil vokse yderligere med et par sejre over gode hold.
FCN tror jeg efterhånden der er rigtig gode chancer for at nå. De smider point til højre og venstre og ligner et midterhold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Griffin
Jeg tror vi kan hente FCN. Men der skal skiftes ud i det forsvar. De laver et hav af fejl, det så vi i går og mod Helsingør (hele sæsonen faktisk).
Det er dejligt at vi scorer mål, men det er forfærdeligt at se på.
Hvis de andre hold i toppen begynder at spille fodbold, så ser det slemt ud for os. Heldigt at de alle sammen ligner midterhold, det kræver jo så bare at vi selv opper vores spil.
annonce
0