Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Benzo
Altså FCM lavede 7 transfers ud og 4 ind i vintervinduet, heraf var Farzam inde over 2, Sanneh ind og Falkesgaard ud. Dvs han var ikke inde over Sørloth, Nissen, Novak eller Sviatchenko. Synes du helt seriøst det lyder som en journalist der har gode kilder i FCM?

En journalist der har god insiderviden i FCM er EBs Klaus Egelund, det er nærmest så man tror han sidder med ved forhandlingsbordet.
FCM Liverpool
Skrevet af Schelden
Som udgangspunkt behøver han jo blot have kilder fra én af parterne.

Min pointe var i øvrigt ikke om, hvorvidt han har gode kilder i FCM eller ej. Blot at han plejer at ramme rigtigt, eller tale sandt, når han melder noget. Men tror du, han lyver, når han siger, at FCM prøvede at hente Youssef Toutouh?

Jeg er desuden glad for at se de interviews, der er blevet lavet med ham de sidste dage. Han virker ikke som en type, der på nogen måde ødelægger noget i et omklædningsrum. På trods af situationen. Tværtimod faktisk. Om han har jord i hovedet i forhold til klubønsker eller ej, er for mig ligegyldigt, når han bare opfører sig ordenligt. Jeg havde ikke regnet med den store salgspris anyway.
København.
Skrevet af Benzo
Vi er vel enige om at man kun lyver hvis man bevidst siger noget som man ved ikke er sandt. Jeg tror ikke Farzam lyver, men derfor kan man godt viderebringe forkert information alligevel. Og idet der ikke er andre end Farzam der har historien om at Toutouh har været på blokken i FCM, på trods af at der er andre journalister der er gode til at vide hvad der foregår i FCM, tvivler jeg på den historie er sand.
FCM Liverpool
Skrevet af elendil
Kan det virkelig passe at ingen tvkanaler viser rundens bedste kamp i morgen?
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Canal 9 gør
Skrevet af elendil
Fedt! Så er det bare bold/tv der ikke er oppe på beatet. Tak for info.

Jeg vil se frem til at implodere i morgen eftermiddag, så, i selskab med unger og familie. Det bliver så hyggeligt.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Dét bitte håb, vi har fået opbygget i år, smadrer FCN voldsomt i morgen.

Reelt er det vel kun den ene kant og den ene angriber, der kan være tvivl om. Jeg er bange for, at man starter med Viktor Fischer på kanten, som, med deres wingback og højre angriber, vil blive sat skak defensivt. Det kan blive rigtig grimt.
København.
Skrevet af Plankeværket
Solen skinner, for 8 kampe siden troede vi ikke på vi kom i slutspillet.
Så troede vi det var urealistisk at hente FCN. Nu er vi en hjemmesejr fra at gøre den duel pivåben.

Jeg glæder mig.
Skrevet af pyto
Jeg vågnede også op med en god fornemmelse. Det er første gang jeg besøger parken i 2018 - Og så i solskin. Vi napper 3 point på en 3-1 sejr.
Kvist raus.
Skrevet af MorganF
Puha, I har lige gjort mig pessimistisk mht. dagens kamp. Det plejer at være et dårligt tegn, når tråden har en god fornemmelse. Jeg har også selv været underligt optimistisk over weekenden.
Glæder mig til bold men nu er jeg nervøs.
Skrevet af Plankeværket
Så vigtige er vi ikke, at vores holdning betyder noget.
Men jeg ved ikke om jeg tror på sejr. Chancen fordelingen er vel ca 30-40-30 - selvom fcn har været skidt kørende resultatmæssigt.

Jeg håber som Schelden at Fischer spiller i front - men det tror jeg nu også.
Skrevet af Svoger
Glæder mig til bold men nu er jeg nervøs.

Det er vel netop fordi, at det ikke er til at forudse, om vi kan få 3 point i dagens kamp. Med Marcondes på holdet splittede de os ad, og med vores østeuropæiske centerforsvar, så skal de nok fortsat komme til chancer.
Men offensivt har det set bedre ud med Fischer. Og Santander er klar (i hvert fald på papiret, det ved man jo aldrig helt). Pieros er 3. valg.

Med de chancer vi giver væk, skal vi dog nok stadig score 3-4 mål. Det virker bare ikke længere så umuligt.
Og ja. Hvis FCN vinder, så er vi vel ca. banket derhen, hvor resten af forårets resultater er ret ligegyldige, udover i forhold til den allerede smadrede stolthed......

Til vores fordel må vel også tælle, at Hjulmand jo ikke har interesse i, at hans kommende klub ikke spiller europæisk næste sæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts
jeg er som Svoger lidt usikker på om de 2 tjekker kan stå distancen i en hel kamp mod FCN, tror det bliver svært med deres hurtige spil
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Titi14
Jeg er godt nok ikke FCK-fan (faktisk mere Brøndby). Men hold kæft hvor bliver det godt at komme ind i Parken idag og se noget bold i det her vejr. Det har godt nok været savnet.
Skrevet af Bløde babser
Meget spændt på dagens kamp. Vi har været markant bedre end FCN i foråret og taget et point på dem i snit pr spillerunde.
Vi har bare set mere solide ud, hvilket har givet offensiven mere rum til at gøre en forskel. Det er ikke fordi det har været berusende, men solidt er bare så meget et fremskridt i forhold til efteråret.
Nu kommer tå ti kampe, hvor to af holdene (AAB og Horsens) ligeså godt kunne være havnet i nedrykningsslutspillet og er nogenlunde ligeså dårlige som de hold vi har været solide mod og fået pladen fuld af sejre i foråret.
FCM og Bif er hold hvor i or alvor vil se om holdet er hvor det skal være, eller om vi er solide mod de dårlige, men Arsenal mod de bedre hold. FCM og Bif kan man vist sige nogenlunde det somme om som med os, det er ikke specielt imponerende at se på, men det er solidt og der kommer point ind i stride strømme. Deres fordel er så at det samme kunne man sige om dem i efteråret; det kunne man ikke om os.
FCN er jeg usikker på. Det virker til mange tror på de er bedre end de har vist i foråret, og vil vise det nu hvor banerne bliver bedre. Jeg syntes egentlig de har været nærmere AAB/Horsens end de har været FCK/FCM/BIF.
Men det er netop derfor kampen i dag er spændende. Er FCK for alvor videre fra efteråret, så slå vi også FCN. Så er jeg ikke så bekymret over om de er bedre end de var på Helsingørs bane på vores bedre græsplæne.
Vores midterforsvar har i de fleste kampe i foråret faktisk set solidt ud. Det er ikke umuligt at FCNs stil ikke er den der passer dem bedst, men omvendt er deres defensiv vist væsentlig mere udfordret pt og vores offensiv vil nok gøre endnu mere ondt på dem.
Men desværre kan jeg også sagtens se vores hold gå helt ned hvis de møder lidt modgang i kampen. Jeg mangler stadig et se dem vise karakter i modgang. I Herning hvor man sikkert kan sige alt muligt pænt om vores indsats spillemæssigt, viste man netop ikke karakter da man skulle. Det er det eneste tidspunkt i foråret hvor det for alvor er blevet testet. Derfor er jeg mere nervøs for kampen i dag end jeg burde være rent kvalitetsmæssigt holdene mellem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af EverywhereWeGo
Silkeborg i sidste runde var måske ikke den store test men der formåede vi da at vende et resultat til en sejr efter at have været kommet bagud. Nicolai Thomsen kommer faktisk ind på det du nævner til sidst i din kommentar i det her interview:

https://www.fck.dk/nyhed/thomsen-klar-og-glaeder-sig-til-fcn-en-af-saesonens-vigtigste-kampe


Skrevet af Bløde babser
Silkeborg var klasseforskellen for stor til at dumt mål til dem for alvor var en test. Jeg tænkte faktisk på den kamp da jeg skrev indlægget, men syntes mit indlæg i forvejen var rigeligt langt til jeg ikke gad fylde mere på for at isolere den kamp i forhold til pointen.

Thomsen er ganske rigtigt inde på det med at modstå modgang. Vi mangler dog stadig rigtigt at få det testet. Lad den test vente til en anden dag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Fischer starter sgu på på kanten. Det bliver en chancerig affære
Skrevet af Schelden
Kasper Hjulmand siger det hele. De ved, hvordan vi spiller, og hvor de skal stå - for at dræbe vores zoneforsvar. Vi taber 3-4. Mit hjerte står af efter 30 min, fordi vi bagud 0-2. I ren raseri.

God kamp.

Og nå ja. Viktor Fischer bliver en katastrofe defensivt. Men dejlig offensivt. Som sædvanlig.

Nå, jeg har også bettet på FCN. 3.00 med draw not bet. Bettingsiderne er jo latterlige.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
I dag bliver en god dag.. 3-0
annonce
0