Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Deportivo La Coruna er rykket ned i Segunda Division, og det kan bane vej for en spiller som Celso Borges kan skifte til FCK. Han har tidligere præsteret på et højt niveau i Skandinavien i både Norge og Sverige og har været en vigtig spiller for La Coruna. Jeg ved han tidligere har været nævnt herinde. Han fylder 30 år lige om lidt, så han har egentlig en god alder, hvis vi skal hente en gennemrutineret spiller, der samtidig kan levere på et højt niveau.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Sibusiso Jensen
Der er nogen fra en gammel fanfraktion på Nedre C der mener der har været kontakt mellem Ekdal og FCK. De har tidligere vist at der er noget om snakken om at de har gode kilder i klubben.

Ekdal er 28 år, har aldrig spilet europæisk og skal være far for første gang til efteråret. Jeg tror ikke det er urealistisk.

Yeltsin Tejeda var det andet navn der blev nævnt.

Absalon og Zuma.
Skrevet af Matias
Vi har haft snakken om Celso Bprges over flere omgange. Da han var i Norge og tørnede ud for Frederikstad, var vi et par stykker, som havde vores tvivl om hans niveau. Profilen passede ellers fint. Han er sikker med bolden, en sådan halvt-om-halvt to-vejs-spiller, har et godt blik for spillet og et dræbende skud fra distancen. Så skiftede han til AIK i Sverige, fortsatte sit spil, selvom det var et skridt op, og lagde tilmed på, på landsholdet. Så tog vi snakken igen, velvidende, at det formentlig var for sent for FCK at hente ham, og han røg da også til Deportivo la Couna. Personligt kan jeg ikke gentage for mange gange, at vi har brug for power og styring på midtbanen, for vi er ganske sårbare derinde nu. Jeg ved ikke, om Celso Borges har det i sig, hvor han skal løfte aksen på holdet, det har jeg ikke set ham nok til, men hvor ville han dog være et godt supplement til vores trup. Han kan så meget med den bold, sådan, på en nærmest uspektakulær måde.
Skrevet af TR1986
Hvis vi skal hente ham, så er det vel nu eller aldrig. Jeg kan rigtig godt lide ham som spillertype.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Cresswell25
Et stort JA TAK til Albin Ekdal :)
Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af Matias
Så ville det også give mening at hente Yeltsin Tejeda (som jeg ikke kender), så man kunne genskabe den centrale midtbane på Costa Ricas landshold i FCK, hvoraf én af dem kan begå sig lidt på skandinavisk. Nå, det kommer ikke til at ske, men det kunne da være en spændende løsning.
Skrevet af Emkay
Jeg tror personligt ikke på Ekdal... Af den simple grund at han er 28, det er nu han skal lave de penge han skal leve af resten af dit liv. Det eneste der taler for er hans personlige forhold, men hvis konen får ham under tøflen og stemmer for at Skandinavien er stedet deres barn skal vokse op... Så er der en chance...
Jeg kan ikke finde nogle kilder som fortæller om rygtet, er det noget forummet selv har fundet på?
Skrevet af quaz
Det ville være legendarisk med en spiller opkaldt efter Boris Yeltsin.
København
Skrevet af Matias
"Jeg kan ikke finde nogle kilder som fortæller om rygtet, er det noget forummet selv har fundet på?"

- Det har været nævnt før, men kilden står faktisk angivet på lige præcis denne side.

"Jeg tror personligt ikke på Ekdal... Af den simple grund at han er 28, det er nu han skal lave de penge han skal leve af resten af dit liv"

- Så skulle vi heller ikke have kunnet hente Jesper Grønkjær eller Jacob Laursen. Albin Ekdal har haft 10 år i udlandet, i ligaer (og klubber), som nok kan give en fin hyre. Jeg vil da ikke tro, han har tjent meget under 10 mio. kr. om året i den periode. Man må næsten gå ud fra, at de penge alene er nok til at sikre familien resten af hans liv.
Skrevet af quaz
Jeg synes nu også at Albin Ekdal lyder ganske realistisk. Han har spillet mange år i de store ligaer, og kan givetvis sikre sig endnu en kontrakt i en mindre Serie A klub, men hvis han gerne vil spille europæisk, vinde mesterskaber og være tæt på Sverige, så er FCK da helt logisk.

Så kan han tage til Kina, USA eller whatever, når han er færdig i FCK.

Problemet er dog at han har kæmpet en del med skader i sin tid i HSV. Han er ikke en spiller, som nogensinde spiller samtlige kampe i én sæson. FCK har med Grønkjær og NJ dog vist at man kan få rettet op på dette.
København
Skrevet af Imperator
Meget fedt at vi kan sende 5 danske spillere til VM på trods af den sæson vi har haft og hvor dårligt mange af dem har spillet.
Skrevet af TR1986
Imponerende at du kan se ind i fremtiden;-) De 5 spillere er jo blot i bruttotruppen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Aar, så giver det bedre mening :)
Stadig flot at have 5 der er i betragtning.
Skrevet af peanuts
i forhold til Albin Ekdal og skader, så har han misset 45 kampe de sidste 3 sæsoner grundet skader det er så en hel sæson og en sjat
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Piksvin
Så ville det også give mening at hente Yeltsin Tejeda (som jeg ikke kender), så man kunne genskabe den centrale midtbane på Costa Ricas landshold i FCK, hvoraf én af dem kan begå sig lidt på skandinavisk. Nå, det kommer ikke til at ske, men det kunne da være en spændende løsning.


Nej nej nej. Ikke flere nulbonner. Vi skal have skandinavisk eller dansk ind. Nej tak alt det andet.til
Skrevet af TR1986
Så alle der ikke er dansk eller skandinaviske er nulbonner. Glimrende logik.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Ja, udlændinge kan ikke spille fodbold og den mentalitet der er i Skandinavien er så unik vi naturligvis ikke kan bruge folk der ikke besidder den.

Det der racistiske landsbytosse argument er så latterligt. Ren Erasmus Montanus logik. Ståle kan ikke købe spillere der passer til fck fra Østeuropa derfor passer ingen østeuropæere til fck. Altså udover dem der gør...

Argumentet kan udvises med lige den gruppe af nationaliteter man har set sig sur på.

Med den skadeshistorik siger jeg også nej tak til Albin. Pierre og Kvist er allerede mere end nok løntunge spillere til bænken.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Fremragende af Midtjylland. Hvor jeg dog inderligt håber at Brøndby får gummiben og smider det hele. De har uden tvivl været det bedste hold i den her sæson, men jeg kan slet ikke klare tanken om at deres selvhøjtidelige, arrogante og dobbeltmoralske fans skal fejre guldet.
Skrevet af Costacurta83
Vi kan jo starte med Stephan og Kim C i marken. Så får Robin også skudtræning inden VM :)
Skrevet af Arsenal_love
Har aldrig ønsket at tabe end kamp mere end nogensinde, som den på fredag hjemme mod FCM.
Det var bliver godt nok en ambivalent følelse, at stå på sektionen på fredag og håbe på vi taber..
fck & arsenal
annonce
0