Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Enig, det bliver meget svært at opretholde den nuværende styrke.

@ Svoger

FCK anno 2006 var slet slet ikke så velsmurt, og dengang blev vores offensiv voldsomt, og med rette, kritiseret.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
True - jeg hentydede til den stamme som holdet var bygget op omkring. Gravgaard-Linderoth-Mackan, og vel tildels JC, havde et ondt ondt niveau, i forhold til hvad vi var vandt til at se på. Hangeland fik dog for alvor niveau siden.

Holdet i dag fungerer dog langt bedre, det er jeg helt enig i. Deri ligger også min optimisme, om at CV igen vil kunne rykke grænser.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af King
Forskellen på "det gamle hold" og holdet nu, er efter min mening at nu tør de at spille bold også i internationale kampe. Defensiven er næppe stærkere end dengang, men offensivt har FCK fået nogle spillere med bold i fødderne og fået opbygget en spilforståelse, der er bygget op omkring det at SPILLE fodbold.
Skrevet af Matias
Det kan lyde mærkeligt, vores igangværende rekordsæson taget i betragtning, men vores hold i sæsonen 06/07 virkede mere driftsikkert og havde et højere bundniveau. Til gengæld var det ikke nær så slagkraftigt rent offensivt, og havde ikke samme evne til at ramme topniveauet ligeså ofte. Jeg mener at vore nuværende hold er marginalt bedre end 06/07-holdet, men det er ret tæt.

Vedr. de forestående trupændringer, så er det selvfølgelig ærgerligt at der skal brydes med en enhed, der fungerer så godt sammen, men sådan er gamet jo, og skulle det være - og det skal det jo - så synes jeg ikke det er det værste sted, at der skal ændres. Altså, i defensives. Antonsson er den eneste der bliver virkelig svær at erstatte. Det er selvføglelig også slemt nok, eftersom han er vores defensive styrmand og vores defensivs faste holdepunkt. Andreas Granqvist ville bestemt være et fint alternativ (han er sikkert bedre end Antonsson, men Antonsson passer bare afsindig godt til FCK), men jeg tror altså ikke det er realistisk. Han har en salgsværdi på anslået 30 mio. kr. (og har kontrakt til sommeren 2012), og det tror jeg ikke FCK kan eller vil betale for ham. Jeg anser det for urealistisk, at vi forlænger med Antonsson, da han med udsigten til at stige fra 25% til 60% i skat, skal have en så markant gageforhøjelse, at vi ikke kan være med. Det vil sikkert bedre kunne betale sig for ham, at tage hjem til Sverige - men mon ikke der kommer bud på ham fra større ligaer?

Knut Olav Rindarøy virker også for mig, som den naturlige afløser for Wendt. Han kan erhverves forholdsvis billigt, og jeg ved at man tidligere har været interesseret.

Posh kan nogle ting, som vi meget gerne skal blive ved at have i truppen. Så han skal erstattes fuldt ud - altså en angrebsvillig back der er god på indlæg, i kombinationsspillet og på skud udefra. Ogararu havde været en perfekt afløser, men der findes naturligvis andre, der kan tage over. Det er jeg sådan set ikke så bange for, at man ikke kan finde. Dwight Tiendalli er min drøm, men det er nok urealistisk (som Granqvist).
Skrevet af King
Lumb kunne også være en mulighed. Han får ikke meget spilletid nede i Holland på nuværende tidspunkt og er vel ligesom Wendt en ret offensiv back.
Skrevet af repos
Det virker ikke som et kvalitetsstempel at sidde på bænken i Feyenoord.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af nurgle
Vi er også nød til at tænke fremad og finde nogle udviklingsspillere.
Hvis Larsson forhåbentlig smutter kunne Bjelland (selvom nogle mener han er for dårlig) være en mulighed som en ny Zanka.
Tror Antons kontrakt bliver forlængede. Så høj tror jeg heller ikke hans løn er i forhold til f.eks Sølvi og til dels Larsson.
TK skal erstattes af mere tid og ansvar til Delaney og evt ham der var til prøvetræning.
Hvis Kvist ryger skal der helt sikkert en ny ind.
Skrevet af Svoger
Det kan lyde mærkeligt, vores igangværende rekordsæson taget i betragtning, men vores hold i sæsonen 06/07 virkede mere driftsikkert og havde et højere bundniveau. Til gengæld var det ikke nær så slagkraftigt rent offensivt, og havde ikke samme evne til at ramme topniveauet ligeså ofte. Jeg mener at vore nuværende hold er marginalt bedre end 06/07-holdet, men det er ret tæt.


Med tanke på at vi for kun et år siden var røget ud af ChL mod en modstander der var dårligere end Rosenborg. Og at vi ved denne tid, sidste kamp før jul, risikerede at spille os 7 point efter OB, så er det nu ikke så mærkeligt sagt.

Hutch er væk, og erstattet af Claudemir, og så er Bolanos kommet til. Sölvi er selvfølgelig også kommet til, men har trods alt været ude en del kampe.
Men ellers er det jo resten af holdet, hvor flere af spillerne "bare" pludselig har rykket sig gevaldigt. Især manifesteret ved Kvist, men flere spillere har jo rykket sig gevaldigt.


Jeg ved ikke hvad Ståle præcist er lykkedes med, for at få det til at gå op i en højere enhed på den måde, men det har satme været effektivt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Grubak
Hvis Kvist ryger så skal Skjelbred hentes. Det ville være befriende at hente en ny spiller af Grønkjærs niveau. Et stort navn ala Carew eller en af de svenske offensiv spillere.
Da jeg nævnte Bjælland var det som backup til Zanka- Sølvi.
At hente Conboy, Bjælland og evt Thygesen vil ikke gøre os meget bedre i andet end bredden. Tilgengæld vil man holde sig et, eller flere niveauer over konkurenterne ved at plukke deres spillere. Eller forhindre dem tilknytningen af gode spillere.

F´CK står over for et valg. Man kan vælge, at hæve løn budgettet betydeligt og tilbyde op til 700 k om måneden, for at signalere at man går forrest. Jeg har en hypotese om at jo større kvalitet og jo flere penge der bliver brugt på truppen, jo flere tilskuere vil der komme i Parken. ( bare man ikke er lige så talentløse som på vestegnen)Hvis man kunne komme over 25k i snit på en sæson, vil man kunne trække det hele op på et nyt niveau. Hvis ikke det momentum man er inde i i disse år, bliver brugt som springbræt, så sker det nok aldrig.

Med tilgangen af Bolaños tilgang valgte man, at vise vi ikke længere er i samme katagori som Rosenborg og at det er hold som Rangers, Celtic, Basel, Red Bull og med tiden PSV og Ajax vi skal sammenligne os med.
Skrevet af repos
Hvis Kvist ryger så skal Skjelbred hentes.

Det vil være mere oplagt at hente en erstatning for Kvist, synes du ikke?

Med tilgangen af Bolaños tilgang valgte man, at vise vi ikke længere er i samme katagori som Rosenborg og at det er hold som Rangers, Celtic, Basel, Red Bull og med tiden PSV og Ajax vi skal sammenligne os med.

Hvorfor i alverden er Bolanos afgørende for dette?

Det er så svært at snakke om niveau på tværs af landegrænser. Red Bull har gang på gang misset CL, og nu er de ved at miste fodfæste i Østrig. Dem er vi klart et niveau over sportsligt.

Vi kommer aldrig til at være på niveau med PSV og Ajax, men det er da fint at stræbe efter. Derfor kan vi da godt sammenligne os med dem. I vores nuværende tilstand kan vi formentlig spille lige op imod begge klubber, men set over en periode, vil vi ikke kunne hamle op med de hollandske topklubber. Forskellen på dagen vil nok aldrig være temmelig stor, men vi kan slet slet ikke tiltrække de samme spillere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af King
"Det virker ikke som et kvalitetsstempel at sidde på bænken i Feyenoord."

Det var nu heller ikke ment, hvis det kom til at fremstå sådan. Hvis Wendt ryger og Lumb stadig sidder i ligenende situation nede i Holland tror jeg bestemt han er med i overvejelserne. Fordelen ved at hente Lumb i forhold til visse andre, er at han formentlig stadig har et rimeligt udviklingspotentiale og at man nok kan tjene på ham ved videre salg, hvis man skærer den rigtigt.

Som du hentyder til, er spørgsmålet om han på nuværende tidspunkt har kvalitet nok i sit spil og det er jeg også i tvivl om. Dog tror jeg ikke vi skal regne med at FCK henter spillere "over sasliga niveau" på alle pladser.
Skrevet af TBJ27
Lumb er sku for dårlig til FCK, han er meget klar dårligere en Wendt.. hvordan AGF fik ham solgt til zenit den gang er en gåde.
Manchester United Fc København
Skrevet af King
Ok.
Skrevet af Pascal
Oviedo skal vel også have en chance....
Så dårlig defensiv er han trods alt ikke, som mange syntes.

Hvis Antonsson smutter beholder vi vel Zanka, og mon ikke CV har luret det, med en fuldgyldig erstatning i sigte.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bløde babser
Måske Bo Svensson eller falder han for de nye forskerregler?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
@ King

Feyenoordkommentaren var primært møntet på deres nuværende situation. Så skidt, som de er kørende, er det underligt, han ikke har fået chancen.

Lumb skal helt bestemt have gang i karrieren igen, men vi har allerede en ung spiller med udviklingspotentiale på pladsen. Derfor skal der hentes én, der er nogenlunde på Wendts niveau. Dette bør være muligt, for så fantastisk er Wendt ikke mine øjne. Rindarøy eller Safari vil i hvert fald være fuldgode erstatninger.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Grubak
Jeg er sikker på at Skjeldbred kan udvikle sit defensive spil.
Kravet for at spille i FCK må være, at man er inde omkring landsholdet. (Brasserne er undskyldt ligesom afrikanere i nogle tilfælde).
Omkring Bolanos tilgang, signede vi ham foran Rosenborg, som ellers har været den største konkurent i norden omkring spillerenes undskrift. FCK har bevist at vi er klassen over Rosenborg.

På trods af at Red Bull igen igen har misset Chl. kan de stadig trække spillere af høj kvalitet. Jeg er godt klar over at deres budget er meget højere end vores.
Ajax og PSV er blandt de bedste i verden til at udklække talenter. På trods af at der kun bor 3* så mange mennesker i Holland som i Dk. Har de 2 klubber stadig stået for nogle af de bedste spillere i verden. Amsterdam er lidt større end København, vi burde have de samme muligheder.
Man skal vende folk i København til at gide at se fodbold.
Kigger man over i Herning og Esbjerg, imponere det mig at hold med så småt opland (Befolkningsmæssgt) har så forholdsvis stor opbakning.
Interessen for sport i almindelighed i Kbh er ikke særlig stor. Nøglen til at vi kommer til at kunne måle os med PSV Og Ajax ligger i at få et højere tilskueresnit. Det tager tid. Men om 10-15 år, tror jeg vi er tættere på. Hvis bare folk omkring klubben forbliver proffesionelle.

Jeg er tilhænger af Hollandsk fodbold og selvom det nok er skide urealistisk og alt for tæt på fm tænkning så er Frank Rikjard arbejdsløs...
Skrevet af repos
Jeg er sikker på at Skjeldbred kan udvikle sit defensive spil

Hvorfor er du sikker på det? Manden har jo sine forcer andetsteds. det vil give mere mening at foreslå Annan, der nok snart har lyst til noget andet.

Omkring Bolanos tilgang, signede vi ham foran Rosenborg, som ellers har været den største konkurent i norden omkring spillerenes undskrift. FCK har bevist at vi er klassen over Rosenborg.

CL spiller nok også en rolle her. Desuden beviste vi allerede inden, vi skrev med Bolanos, at vi var væsentligt bedre end Rosenborg.

Amsterdam er lidt større end København, vi burde have de samme muligheder.
Ah, indbyggertallet som argument. Dvs. Shanghai har endnu større muligheder?
Det handler jo om tradition, kultur, økonomi etc., og en dansk topklub vil aldrig blive lige så attraktiv som en hollandsk ditto.

Red Bull er i øvrigt et fint eksempel på, at en mindre profileret liga sætter sine begrænsninger, også selv om økonomien er god.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
http://www.bold.dk/nyt/B…dsholdsback

Her er da en vi kan bruge. Men det er der sikkert 10-15 andre mere attraktive klubber, der også kan, herunder Ajax, som mangler en "ægte" venstreback.

Vedr. tilskuertal, så tror jeg det bliver svært at nå op på meget mere end 20.000 i snit. Vi har allerede prøvet at have en sæson med knap 24.000, men siden har hypen lagt sig og FCK som nyhedsværdi er forsvundet.
Skrevet af Pascal
Endnu en FCK kamp der vises på Kanal 9.
Jeg magter det ikke...

Tilskuertal i DK er generelt dalende "hype" eller ej.
Stadig imponerende hvis der kan samles 20.000 i gennemsnit.
Tror på 16.000-18.000 i i 2010/2011 sæsonen.

Kjoebenhavns Boldklub.
annonce
0