Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danped89
Hvorfor ikke få en holse ind, som kunne gøre det uventede? PB er bare en decideret fejl.

Falk, Sotiriou og skov var godt nok dårlige i dag..
Skrevet af Hjaelmen
Og man er jo slet ikke tryg ved at dette hold kan køre den sikkert hjem i kampen om EL.... efter at Fischer er faldet i niveau, ser vi ualmindeligt middelmådige ud offensivt.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af GammelBitterMand
Bronzen gik til det hold, der blev gladest for at få den. Hvis fjerdepladsen havde givet direkte europæisk, havde jeg droppet superligaen for måneder siden.

PB kommer ind som del af en taktisk omstilling. Der er ikke ros til dem, der var længere om at gennemskue det, end Mark Strudal var. Det er lidt tankevækkende, at Ståle hellere vil skifte over i en 3-4-3 med PB end at forsøge sig med en diamant på midtbanen. Men det ville nok kræve to udskiftninger, eller at Falk oppede sig endnu mere på midten.
Batman Close. London W12.
Skrevet af youkon
Nøj hvor burde de skamme sig, i en helt uhørt grad. At levere sådan en umotiveret, uengageret og doven indsats, i så vigtig en kamp, det er nærmest surrealistisk. Kan Fischer kun levere, når han er ny og i medierne hver anden time? Han har nærmest været på Pavlovic niveau de sidste kampe.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Ståle dræber al kreativitet. Hvor mange ville have overlevet denne sæson udover Ståle? Ingen.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Schelden
Stephan Andersen: 7

Han har kedet sig i den her kamp. Primært grundet en god defensiv.
___________________________

Peter Ankersen: 9
Michael Lüftner: 8
Erik Johansson: 9
Nicolai Boilesen:7

Peter Ankersen var vores bedst kort offensivt. Det er fandme en skandale. Og dét på trods af, at Robert Skov prøvede at sabotere det meste i den højreside. Han kunne spille Peter Ankersen fri til mål et par gange. Michael Lüftner vandt sine dueller, men var, som sædvanlig, dårlig på bolden. Erik Johansson var klasse på alle måder. Det er dét niveau, vi skal have fremover. Nicolai Boilesen var fin i første halvleg, men stemplede helt ud i anden. Jeg vil have en ny venstreback, som kan levere en dynamisk dieselmotor i 90 minutter.
___________________________

Robert Skov: 5
Rasmus Falk: 5
Carlos Zeca: 8
Viktor Fischer: 6

Robert Skov var pisse dårlig. Saboterede alt det, han kom i nærheden af. Sparker han flere bolde ud af stadion, hvor han har medspillere fri i bedre positioner, så tror jeg han får en meget kort karriere i FCK. Rasmus Falk var ligeså pisse dårlig. Havde det været et FCN anno foråret, så havde de straffet alle de boldtab. Få ham væk fra den centrale midtbane. Spiller han der i næste sæson, så skal jeg have hjertemedicin. Carlos Zeca var pisse god defensiv, men havde også problemer offensivt. Viktor Fischer er belastende. Så klog, så god, men så belastende. Slip nu fucking bolden. Sæt tempoet - lad være med at dræb det.
___________________________

Federico Santander: 6
Pieros Sotiriou: 5

Ligegyldig. Anonym. Ineffektiv. Dum i job. Vælg selv. Sidstnævnte skal ikke være i FCK. Han er uduelig i spillet, hvilket er en faktor i en 4-4-2 alla FCK, han er ikke stærk nok som opspilsstation og han er simpelthen ikke kynisk nok. Jeg orker det ikke. Federico Santander lignede sommerferiesønnike.
___________________________

Jan Gregus: UB
Pierre Bengtsson: UB
___________________________

Ståle Solbakken: -3

Fuck dig og din elendige indkøb, Ståle. Fuck din filosofi og fuck din manglende selvindsigt.

Tak for lort.

Og så kom jeg af med mit gylle og fik givet karakterer. Undskyld sproget.
København.
Skrevet af Barbuti
Pierres indhop kan forsvares med at der skulle serves bolde i feltet.
Men når man så ikke sætter ham op til det, kan det være lige meget. Manden kan jo ikke løbe fra en skovsnegl endsige drible uden om en mand.

Fischer stod af det øjeblik, man hev Falk ind centralt, og det er påfaldende. Idag var han helt ude af kampen i 40 minutter af anden halvleg. Skræmmende!

Det der slår mig mest ved FCK lige nu er, at vi på ingen måder ligner et hold. Der mangler helt himmelråbende samlingspunkter på banen.

Vi taber 0-1 på fredag, uanset hvem vi møder.

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af jomic...
Fuck sproget og fuck Ståle. Det bør slutte idag.
Skrevet af peanuts
ingen grund til at undskylde sproget, denne 4 plads er den dårligste placering i 18 år og det falder i den grad tilbage på Ståle, som har brugt en formue på spillere som enten ikke var gode nok eller ikke passer ind i systemet.

Og jeg kan simpelthen ikke se Ståle købe sig ud af det lort han står i
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Det er bare skandaløst, at man kan tro så meget på sin egen filosofi, men alligevel ikke formå selv at se, hvilke typer der skal besætte hvilke pladser. Det er decideret ubegribeligt.

Lortehold.
København.
Skrevet af danped89
Elsker dine beskeder med karakterer :)

Men synes nu Santander burde have 7 trods alt, han imponerede mig meget som opspilsstation i dag.

Skov derimod burde få -.. elendig kamp fra ham af..
Skrevet af Schelden
Federico Santander er offer for manglende evner og en dårlig offensiv.

Når man ikke kan andet end tage bolden ned, så ser man dum ud, når holdet stinker.

Men en karakter fra eller til skal ikke skille os ad. Mit humør spiller nok også ind.
København.
Skrevet af Old123
Har vi overhovedet fået noget ud af spille med 3 midtstoppere i den her sæson? Det er som om det er vores eneste våben, hvis Ståles gameplan ikke virker. Vi må være det letteste hold at spille imod.
Skrevet af Schelden
Ja, vi er lette at forudse. Har vi været i mange, mange år.

Men vores offensiv har bare pløjet sig igennem enhver bagkæde tidligere.
København.
Skrevet af Emkay
Der skal gøres hovedrent... Start med bænken... Kan simpelthen ikke passe at vi skal bruge 30+ chancer for et enkelt mål.... Jannick Pohl ville næsten klæde vores offensiv
Skrevet af Old123
Ift. transferrygter så melder Sørgen Sorgenfri, at vi eftersigende skulle have droppet Gammelby.

Herudover har jeg igennem hele foråret hørt rygter omkring Hjulmand. Om det er i stedet for Ståle eller som makkerskab vides ikke.
Skrevet af Schelden
Hvis Peter Ankersen spiller som de sidste par stykker, så må han gerne fortsætte.

Kasper Hjulmand må meget gerne komme til, men den tror jeg desværre ikke på.
København.
Skrevet af peanuts
hvis Hjulmand skal ind så kræver det vel at Ståle enten stopper eller opgiver en del af magten, og tror ikke han vil opgive magten med mindre den bliver taget fra ham af bestyrelsen, og så tror jeg egentligt at han selv stopper
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Blastoid
Jeg tror heller ikke på Hjulmand. Mest fordi jeg har hørt på vandrørene, at Ståle træder mere ind i sportsdirektørrollen, og en af ungdomstrænerne forfremmes og skal indgå i et trænerteam (vist med Bård Wiggen).
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Er vi ude i DMC-rygter, eller kan du fortælle noget mere?
København.
annonce
0