Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
I så fald ville det nok være FCN og ikke FCK? Altså 3. pladsen?

Tjaaa, det har du nok ret i. Det er faktisk lidt forvirrende med de her muligheder, der ikke står beskrevet i de forklaringer forskellige medier har givet på hvordan slutspillet forløber.
Skrevet af Schelden
"Tabes den kamp, kan jeg ikke forestille mig, at Ståle Solbakken fortsætter"

Så skal man jo næsten håbe på.......

Nej, vrøvl. Et år uden Europa vil presse vores økonomi en del!
København.
Skrevet af Matias
Præcis. Der er ikke en lykkelig slutning på denne sæson. Såre simpelt fordi, der ikke kan være tillid til, at Ståle Solbakken pludselig finder ud af, hvordan han får succes i rollen som manager.
Skrevet af repos
I glemmer jo, at det går den rigtige vej. Altså på alle Ståles parametre. Han hænger sig selvfølgelig ikke i de fakta, som Matias præsenterer, men på en eller anden subjektiv følelse, der flugter med hans virkeligsfjerne syn på tingenes tilstand.

Uanset resultatet på fredag, så bliver Ståle nok desværre siddende. Det mest interessante i næste sæson bliver nok, hvilke undskyldninger han disker op. Indtil da kan han selvfølgelig leve i vrangforestillingen om, at et par måneders pause kan vende op og ned på alting.
Når vi starter med at spille 0-0 i Vejle, så er det selvfølgelig, fordi spillerne lige skal finde sig selv igen. Den efterfølgende 1-1 kamp hjem mod Randers kan tilskrives uheld. Sådan kommer det til at gå slag i slag. Det bliver godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Yes. Slutspillet viste meget klart at vi er blandt de næstbedste. Spændende hvad Ståle gør for at ændre det over sommeren, for 1-2 indkøb er ikke nok.
Skrevet af Emkay
Jeg forstår simpelthen ikke at journalister ikke går mere til Ståle end de gør. Han får lov til at fyre det ene politiker svar af efter det andet. Og han ender altid op med at flytte fokus væk fra de områder der er problematiske. Ærlighed og selvkritik ville være dejligt. Han kunne lære noget af Fischer
Skrevet af BlueAndWhite
Gammelby til BIF :( han ville pynte til at presse Ankersen og han har allerede spillet med Skov på plads.. må være udtryk for Ankersen forlænger. Hvilket jeg faktisk er godt tilfreds med.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg troede Bartolec til FCK var ret tæt på.
Skrevet af Schelden
Peter Ankersen har været god de sidste par kampe.

Hvis han vil spille sådan igen fremvoer, så må han gerne blive.
København.
Skrevet af Algero
Emkay: Det kan jeg godt svare dig på. Fordi Ståle er den type, at hvis du går i kødet på ham og stiller spørgsmål, som han absolut ikke bryder sig om, så er du blacklistet hos ham, og så får du ikke lov til at interviewe ham igen. Fodboldverden er desværre en snæver størrelse.
Skrevet af jomic...
Det er helt CV´sk, altså fra den periode hvor han også mistede sin evne til at se indad. Citatet: "Det er ikke en spillemæssig krise, men en pointmæssig krise". Står stadig soleklart for mig i dag, få runder senere var mesterskabet foræret til FCN som en konsekvens af ikke at kunne træffe fornuftige beslutninger efter års succes og håbløs ageren på transfermarkedet.

Historien gentager sig selv. Alle spillerne består foråret i Ståles øjne, men resultaterne taler for sig selv. Det er korrekt at Viktor Fisher effekten var til at tage at føle på og at det var en god handel - som vi også får glæde af næste år. Ingen tvivl. Skader og andet kan også hives op af hatten, men en lang lang laaaang række beslutninger før det har gjort at vi overhovedet blev sårbare af skaderne. Flere af dem skal findes i håbløse transfervinduer der strækker sig tilbage til (minimum) sidste vinter.

Statistikken Matias hiver frem taler sit tydelige sprog. Kunne vi have fedtet en bronze hjem i en blød mellemsæson hvor hele rækken tillader Herfølge at blive mestre?... det kunne vi sikkert godt. Men et år hvor 3 andre hold tager så stort et skridt op, er vi langt væk og føltes sådan set også ret langt væk fra 3. pladsen i store perioder.

Det værste har dog været at holdet har været ulideligt at se på og konstant dumpede ned i et hul, hvor al tro på blivende positiv udvikling har virket omsonst. Facit er at det er RENT held at vi stadig har chancen for at spille europæisk næste år.

Det virker usandsynligt at det får konsekvenser for nogen i den sportslige ledelse, hvilket er ganske uforståeligt, når nu klubben er i bedre forfatning end nogensinde og leverer så katastrofalt. Alle andre havde kigget på sportschefen eller cheftræneren og fyret én, i dette tilfælde kan man ikke fortænke nogle i at hælde begge ud, skulle det ske. Hvilket jeg tvivler på.

Jeg fik det ikke bedre at skrive dette indlæg og håber derfor det rammer mig i nakken som en boomerrang når det om et år bliver fisket frem i fejringen af dublen og den højst overraskende sejr i Europa League finalen. I det tilfælde trækker jeg selvfølgelig ovenstående kritik tilbage.
Skrevet af Matias
"Fordi Ståle er den type, at hvis du går i kødet på ham og stiller spørgsmål, som han absolut ikke bryder sig om, så er du blacklistet hos ham, og så får du ikke lov til at interviewe ham igen"

- Nej han tåler ikke kritik, som rent faktisk berører det, han godt ved, er et problem for ham. Derudover er der også en anden grund til, at journalister ikke går til ham; de er simpelthen ikke klædt på til det. Skulle Ståle Solbakken f.eks. blive mødt af kritisk stillingtagen til hans managerrolle, vil han let kunne pege på 15/16 og 16/17 og konkludere, at de sæsoner var vanvittigt gode under hans managerledelse - journalistens pointe ville være dræbt af det argument, for den givne journalist ville ikke kunne henvise til de forhold, som muliggjorde disse sæsoner, som vi tilhængere er, i forlængelse heraf hvad der muliggjorde denne sæson.

Vedr. det med tallene, som jo ofte er sjove at holde op imod hinanden, så samlede vi i katastrofe-sæsonen 04/05 (den med Gorica 0-5 og Brøndby 0-5 samt en spillertrup, der hverken kunne eller ville) 1,73 point pr. kamp, mod 1,61 i denne sæson. NCH gik amok dengang, forlangt vilje, ledelse og kvalitet ind i truppen, manglende samme måtte ud. Og det skete. Nu skal Ståle Solbakken selv komme til den konklusion. Jeg tvivler på det sker.
Skrevet af BlueAndWhite
Ingen tvivl om holdet vil være bedre sammenspillet næste år.. men vi mangler et monster ved siden af Santander, en center forsvar og en midtbane.
Den store penge pung skal op, og den skal ikke være fyldt med tjekkiske korunaer.
Skrevet af peanuts


jeg håber at NCH sidder i en kælder under Parken og skumler, og er i gang med at finde den helt store kost frem, for det her hold kommer ikke på nogen måde i nærheden af BIF/FCM/FCN i næste sæson, og frygte som de fleste andre at vi skal sidde og se på det samme lort kamp efter kamp, samt Ståle som fortæller at nu er holdet der hvor det skal være.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af peanuts
Blue@

sorry fik kun lige læste det første af dit indlæg
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
jeg håber at NCH sidder i en kælder under Parken og skumler, og er i gang med at finde den helt store kost frem, for det her hold kommer ikke på nogen måde i nærheden af BIF/FCM/FCN i næste sæson, og frygte som de fleste andre at vi skal sidde og se på det samme lort kamp efter kamp, samt Ståle som fortæller at nu er holdet der hvor det skal være.


Hvad skulle gøre at man IKKE skulle komme i nærheden af FCN?

Du er godt klar over hvor mange point vi hentede på dem, selvom man faldt i kadence de sidste par kampe?

FCN vandt 2, spillede 3 uafgjorte og tabte 5 i slutspillet. Vi vandt 4, spillede 2 uafgjorte og tabte. Det er altså 5 point bedre, svarende til 0,5 point pr. kamp bedre end FCN.
Nordens største.
Skrevet af peanuts
jeg kan bare ikke se holdet som det ser ud nu udvikle sin nok, dette bunder måske i en skuffelse over Ståle og det lort som han lukker ud lige pt, Ståle har købt og købt spillere som egentligt ikke passer sådan voldsomt meget ind i det koncept han gerne vil spille, og står nu med det dårligste hold i mange år, efter at have leveret den dårligste sæson i 18 år, og når eneste offensive kort at spille er PB, så stinker det mere en daggammel fisk glemt i bilen en sommerdag.

4-5 solide tilgang kan da ændre billedet, og det er da noget jeg håber på, omvendt er der ikke noget der peger på at det sker, med de sidste 4-5 vinduer frisk i hukommelsen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Jeg ved godt at jeg måske er en jubeloptimist, men jeg synes nu der er unødvendig pessimisme og stor kritik af holdet herninde.

Ja, vi har spillet vores placeringsmæssigt dårligste sæson i 18 år. Ja, vi har ikke leveret godt nok de sidste kampe.

Men altså, havde vi vundet over FCM i Parken, så havde vi sluttet nr. 3. Var vi klart bedst den kamp, og var det kun sort uheld der gjorde vi ikke vandt? Ja, det mener jeg.

Ja, man kan ikke altid gemme sig bag sort uheld, men jeg mener alligevel at vi - pånær imod AaB - har været bedste hold på banen i ALLE vores superligakampe i ´18 (hvor vi i enkelte kampe blev knækket og blev dårlige efter dumme indkasserede mål).

Fortsætter samme historie ind i 18/19-sæsonen, ja så har FCK et stort problem, men det tror jeg nu altså heller ikke på det gør. Et hold som FCM har været vanvittigt kyniske i forårssæsonen, hvor de vel dårligt har været bedst i halvdelen af deres kampe, men alligevel vundet stort set dem alle. Det er det held/uheld som andre hold har haft og vi har manglet i særdeleshed i foråret.

Jeg prøver ikke at sige at vi skulle have vundet alle kampe, og vi bare har været pisse uheldige, men mere at det slet ikke har set så sort ud, som folk vil gøre det til. Det er de sidste 5-10 % vi har manglet. Det er altså noget som kan findes over en træningslejr og træningskampe. I får det herinde til at lyde som om at vi skal ud og finde et halvt hold for bare at have en lille chance næste sæson, og det er jeg dybt uenig i og jeg kan slet ikke forstå den konklussion, hvis man faktisk gider at kigge og analysere de kampe vi har spillet.
Nordens største.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Hvad skulle gøre at man IKKE skulle komme i nærheden af FCN?

Du er godt klar over hvor mange point vi hentede på dem, selvom man faldt i kadence de sidste par kampe?

FCN vandt 2, spillede 3 uafgjorte og tabte 5 i slutspillet. Vi vandt 4, spillede 2 uafgjorte og tabte. Det er altså 5 point bedre, svarende til 0,5 point pr. kamp bedre end FCN.


Det er så anstrengende, når nogen kun forholder sig til ét ud af 100 ord i et indlæg. Du går helt galt af pointen i det oprindelige indlæg, hvis du kun forholder dig til ordet "FCN". Pil FCN ud af ligningen, og præmissen er den samme: vi kommer ikke i nærheden af de andre tophold næste år.

Dette er i øvrigt den gode del ved at have to hold. I en sæson hvor FCK har været lort, har jeg da kunne glæde mig over mit andet holds opblomstring... omend det også lod vente på sig.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Det er så anstrengende, når nogen kun forholder sig til ét ud af 100 ord i et indlæg. Du går helt galt af pointen i det oprindelige indlæg, hvis du kun forholder dig til ordet "FCN". Pil FCN ud af ligningen, og præmissen er den samme: vi kommer ikke i nærheden af de andre tophold næste år.


Først og fremmest, så kan man lade vær med at inkludere ord, som er direkte forkert, når man kommer med sådan en påstand.

Dernæst må jeg atter engang ryste på hovedet, når I kommer og siger at FCK ikke KOMMER I NÆRHEDEN af de andre hold. Det er simpelthen så langt væk, hvis man faktisk gad at forholde sig til de kampe vi har spillet, i stedet for blot at se på resultaterne.

Pånær måske den sidste time af første kamp imod FCM, så HAR vi været bedste hold på banen i mindst halvdelen af kampene.

Man kan så sige at det er bekymrende at man falder igennem og taber i kampene imod FCM/BIF på udebane, men det ændrer ikke på at man ligeså godt kunne have vundet dem.

Det er marginaler der har gjort at man ikke står med sejre i mange af kampene, og så giver det for mig ikke mening at snakke om at man ikke kommer i nærheden af de andre hold, hvor man reelt set også kunne smide kortet på at de har overpræsteret.
Nordens største.
annonce
0