Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emkay
@mikem

Det er ikke mere end to år siden at der var ret så massive transferrygter om at Wahlqvist skulle til FCK. Dengang fik vi Ankersen i stedet for.
Wahlqvist er en super god back og havde en stor aktie i Norrkopings flotte sæson. Spørgsmålet er nok snarere om han er blevet for god til at ville til FCK...
Skrevet af mikem
okay, umiddelbart kunne jeg ikke finde noget, stødte dog på en spansk artikel der linkede ham til Valencia, hvis det er korrekt, så er det nok allerede for sent for os..
Skrevet af Plankeværket
Hvilken flot Norrköping sæson? Dengang i 2015 de blev mestre? Der er en artikkel på tipsbladet fra oktober 2015 ca, som er den tidligste jeg kan finde på dansk, der referer en svensk avis der siger vi og Malmø er interesserede.

Det er det eneste solide jeg kan finde, og alt senere bygger bare videre på den samme historie.
Skrevet af Benzo
Det er det eneste solide jeg kan finde, og alt senere bygger bare videre på den samme historie.


Velkommen til sports "journalistik", stedet hvor faglige kompetencer tager hen for at dø.
FCM Liverpool
Skrevet af Emkay
Det er naturligt at der ikke er rygter siden 2016 mellem ham og os, vi signede Peter Ankersen.
Grunden til at tråden nævner ham igen, er at Ankersen skal videre og Wahlqvists kontrakt udløber om 6 måneder. Thats it
Skrevet af peanuts
Jeg ved ikke med Wahlqvist, har han ikke været snakket op som det helt store de sidste 2-3 år, men spiller stadig i Sverige
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af TR1986
Jeg ved ikke med Wahlqvist, har han ikke været snakket op som det helt store de sidste 2-3 år, men spiller stadig i Sverige


Han er dog kun 21 år, så han vil stadigvæk være et oplagt transfermål til sommer, også med henblik på senere videresalg, i stil med Wendt, Oviedo og Augustinsson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af armand
"Det har du ikke skrevet"

- Så det du skrev, skulle være en hårdnakket påstand, var i virkeligheden bare dig, der sidder og finder på? Hvor sympatisk.

"Men det kan udledes af det, du skriver"

- Selvfølgelig kan det ikke det. Jeg skriver endda konsekvent, at det gode argument, som ikke kan sættes på formel, naturligvis har sin berettigede plads i alle snakke. Jeg vil faktisk hellere have det gode argument, end tørre tal.

"Hvis du er uenig i det, nogen skriver, skal de enten debatteres tilbage til stenalderen eller i dette tilfælde "beklage"

- Ja selvfølgelig skal man da beklage, når man har løjet i en snak, for at understøtte egen agenda. I stedet for at begræde min stil, burde du begræde din egen, uhæderlige stil.

"Min fornemmelse (læg mærke til ordet fornemmelse) er, at man ikke kan tillade sig at have en idé/følelse/fornemmelse/holdning/osv, uden at du kræver, den er dokumenteret med statistik, tal, kilder"

- Og den fornemmelse er forkert, hvilket jeg kan give alverdens eksempler på, hvorimod du ikke kan give et eneste eksempel på det modsatte.

"Denne fornemmelse af din tilgang herinde har du nu bedt mig beklage. Men selvfølgelig kommer jeg ikke til at beklage den"

- Nej selvfølgelig gør du ikke det, for det er vigtigere for dig at stå imod mig, om end det er på en skingrende skør løgn, end at erkende, at du har taget fejl.

"Og nu har der da været tilpas meget empiri på de sidste mange sider til, at jeg ikke bare tog fejl de første par gange"

- Jamen så må det jo være en smal sag at påvise, kom dog i gang.

Vedr. fokusset herinde, så er jeg bekendt med, at der er dannet grobund for en revolte, fremført af brugere, som kræver safe space og god tone, også selvom dette går forud for det gode argument. I er velkommen til fortsætte kampen, det vil jeg også gøre. Jeg mener at det gode argument trumfer alt, og derfor er jeg bedøvende ligeglad med, om du og andre hopper fra at blive presset for samme, til den skingre skrigen på FAKTA og SANDHED, som i virkeligheden er subjektive holdninger, og krydrer disse med løgne om moddebattøren, som i frækhed dernæst tillægges at være den, som er den urimelige.HEHE :-D
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Emkay
Sad lige og genså Kasper Markers interview med Ståle om truppen efter sommeren. Det ligger i 3 dele på YouTube og er fra slutningen af april.
Det interview er ganske befriende tæt på og ærligt.
Her bliver Ståle præsenteret for erstatninger for Peter Ankersen, Gammelby og Wahlqvist. Ståle siger lidt kryptisk at "Wahlqvist er blevet sat i forbindelse med FCK 10 gange, så mon ikke også der kommer en 11."
Gammelby var han mere tøvende omkring, virkede lidt som om det var noget der havde været tæt på, men at de valgte at gå en anden vej.
Se eller gense interviewet, det er faktisk rigtig godt selvom det er en måned gammelt

Skrevet af quaz
Du kunne ikke lige have smidt et link med?
København
Skrevet af armand
enig med quaz, udover over at jeg også gerne vil rose lidt - det lyder spændende :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af armand
jeg har i øvrigt ikke følelsen omkring det opgør mod AGF...har i?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Schelden
Jeg er i den heldige situation, at jeg sidder i en flyver, når kampen går i gang.

Matias, vil du? Bebe. <3
København.
Skrevet af quaz
Jeg synes lidt han modsiger sig selv. Han siger blandt andet at de ikke kigger på en ny centerforsvar, men alligevel virker det til at ham grækeren er meget tæt på.

Jeg synes dog han virker afvisende overfor Wahlquist på trods af sin kommentar.
København
Skrevet af EverywhereWeGo
Ja, det er lidt mærkeligt. Der gik jo ikke lang tid efter det interview, så blev han spottet i lufthavnen med ham grækeren. Tingene han nævnte omkring Matic og Pavlovic gik dog i opfyldelse.
Skrevet af Matias
Nopes, det bliver ikke mig.
Skrevet af SoccerManiac
AAAaaaarrrgggghhh - hvor mange udlændinge skal hentes før nok er nok?

László Köteles
Pierre Bengtsson
Denis Vavro
Michael Lüftner
Uroš Matić
Carlos Zeca
Pieros Sotiriou
Ján Greguš (hentet 2016)
Andrija Pavlović (hentet 2016)

Er dem jeg kan huske. Og hvor mange har vist stor kvalitet? 0

Så tag dog ved lære, Ståle. Hvorfor skal BIF løbe med Gammelby eller FCM med Sviatchenko (angiveligvis). FCK har pengene, hvorfor "støvsuges" det danske marked ikke for de bedste spillere?

FCK-fans: "De danske spillere er alt for dyre"

Jeg har skrevet om det før og fået "tæv" for det men: Jeg vil hellere give 15 millioner for en SL-spiller end 10 millioner for et udenlandsk flop, når gevinsten i CL kan være op til 150 millioner.
Skrevet af TR1986
Soccermaniac@

Sjovt når du enten bevidst eller ubevidst udelader de danske spillere der har været et flop i FCK samt de udenlandske spillere der har været en succes i FCK. Selvfølgelig ville det være lækkert med en kæmpe stamme af danske kvalitetsspillere der kan levere et højt niveau, men så mange fantastiske danske spillere er der altså ikke, for at sige det på en pæn måde. Jeg synes faktisk vi har relativt mange danskere i truppen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Derudover har vi faktisk netop forsøgt at hente Erik Sviatchenko, men han var for dyr. Det kan være prisen er en anden nu, det kan være, den er lavere ved tilbagekøb (bl.a. fordi uddannelsespengene render samme vej), men der har, trods alt, været forsøgt.

Personligt mener jeg også, at kultur har en betydning, og derfor ser jeg helst, at stammen på holdet består af danskere og skandinavere, men på et overordnet plan, er jeg bedøvende ligeglad med, hvor spillerne kommer fra. Og så er der jo det der med, at hente til toppen, ikke til bredden. Jeg tænker at det er ganske svært at hente f.eks. Andreas Bjelland, som styrmand til forsvaret. Erik Sviatchenko har som nævnt været forsøgt, og han er endda ikke en, der er garant for en svimlende kvalitet. Jeg køber præmissen, men savner mulighederne i samme - hvem skal/skulle vi hente?
annonce
0