Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Andreas Maxsø er 190.

Jeg tror han kunne være en rigtig god løsning i FCK.
København
Skrevet af Matias
Andreas Maxsø er ikke 1.90. Og han er, til trods for youtube-materiale, ikke prototypen på en luftstærk midterforsvarer. Jeg er, fsva. kritikken af nuværende besætning, enig i, at hovedstødsstyrke alene ikke kan gøre det. Det kræver naturligvis, at spilleren har flair for den defensive struktur, herunder placeringsevne og overblik i et zoneforsvar. Det kan godt være, Andreas Maxsø kan byde ind med den del, det er i så fald ikke noget jeg har bidt mærke i, i de kampe jeg har set, hvor han har deltaget.
Skrevet af Blastoid
Højden er angivet til både 1,85 og 1,90, så det er deroppe af, og det er jo ikke helt ringe. Nej, jeg er helt enig i, at han ikke er prototypen på en luftstærk midterforsvarer, men han er bestemt ikke dårlig i luftspillet. Når han samtidig har en makker på 1,90, der ser ret god ud på låget, så virker den kombination i min bog stærk nok til at forsvare luftrummet. Jeg er dog helt enig i, at det også handler om placeringsevne, overblik og evnen til at dirigere i de defensive dødbolde.

\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Vallensbæk

På Werders fansite berettes gentagne gange om en pris på 24 millioner euro til Dortmund. Hvis det er sandst, så falder der næsten 25 millioner af til FCK. Sindssyg pris, men TD vel undt
Skrevet af quaz
København
Skrevet af Matias
Ifølge hans nuværende klub er han 185. Det var han så vidt jeg husker også i følge FCN. Jeg kan godt læse, at der er indvendinger imod mit forbehold - jeg kan kun sige, at jeg ikke er blevet præsenteret for en luftstærk spiller, i de kampe jeg har set ham i.
Skrevet af Alle Achtung
På Werders fansite berettes gentagne gange om en pris på 24 millioner euro til Dortmund. Hvis det er sandst, så falder der næsten 25 millioner af til FCK. Sindssyg pris, men TD vel undt


Er det 15% af hele prisen eller overskuddet?

Jeg har læst 20-25 mio EUR men hved ikke.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Emkay
Det ville give mere mening at hente Patrick Banggaard, han er 1,96 og har spillet fast for Roda i foråret. Han er udlejet fra Damstadt
Skrevet af Plankeværket
Banggaard er et nej tak. Det samme synes jeg faktisk Maxø er. Han var rimeligt luftstærk i FCN, men på en Simon Jakobsen måde. Jeg er ikke sikker på han kan hæve niveaet fra det han lavede i FCN til hverken det man skal i Tyrkiet eller her hos os.

Skulle vi hente en centerforsvarer på 185-190 cm, så ser jeg hellere vi bruger Delaney pengene på Victor Nelsson. Han ligner han hader når der går mål ind, og han er god i luften trods sine 185 cm. Ham er jeg gigant fan af.

Keita er iøvrigt 188 høj, god i pasningsspillet og fysisk stærk. For satan det ville løse meget, hvis næste sæson blev hans gennembrud.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Victor Nelsson fra FCN? Er det en mulighed for os at hente ham til en fornuftig pris hos dem? CV vil helt sikkert kræve overpris for ham...
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Emkay
Enig i Nelson, han bliver virkelig god om nogle år, men tænker du ikke at en 19-årig i FCKs center forsvar som fast mand er lige optimistisk nok?
Skrevet af Esrever
Så vidt jeg har forstået er der mere Amartey end Delaney over Keita, men det kan vel også bruges. Ham og Wind er uanset hvad begge typer som gerne må lykkedes i FCK.

Angående en kommende forsvarer så er det måske ikke luftspillet der nødvendigvis skal være vores prioritet. I det mindste ikke i midterforsvaret for det er mere bredden af luftstærke spillere vi lider under. Det værste for mig ved Lüftner/Vavro er næsten at se dem føre bolden frem og det virker nærmest som det der giver mest uro. På den anden side mindes jeg ikke konkret nogle dårlige udspil fra bagkæden, som også har resulteret i mål mod os, og i foråret har vi alligevel formået selv at score et pænt antal mål så opspillet må i det mindste have været "godt nok". Jeg husker i stedet flere konkrete eksempler på dårlige dødbolde, men alligvel ikke nogle der kunne være afværget hvis bare Lüftner eller Vavro havde været bedre på låget.
Skrevet af Saint
Eriks afsked kunne man vel godt forestille sig ville tage lidt længere tid end normalt? Jeg mener, vi har FCK der gerne vil have flest mulige penge, så var vi Erik der gerne vil betale mindst muligt af egen lomme og en ny klub der heller ikke vil smide en masse penge. Det kunne godt ende i en "hvem skal betale hvor meget" situation.


I den situation sidder fck jo langt hen af vejen med trumfen, nemlig at det er FCK der skal kompenseres for at indgå et kompromi. På et tidspunkt bliver det jo også et spørgsmål om at sende et signal angående kontrakt hvilket gør man kan vurder at det er bedre at holde på ham, end at lade ham gå for peanuts.
(...)
Skrevet af Plankeværket
Er man god nok er man gammel nok, og Victor Nelsson er god nok. Men jo da, han komemr til at koste spidsen af en jetjager og CV er nopk ikke interesserede i det salg.
Men præsenterer man hans agent for ideen korrekt, så kan han naturligvis hentes til FCK.
Jeg ved godt Keita ikke er Delaney, men jeg synes slet ikke han ligner Amartey i spillestil. Slet ikke samme godstogs fart og slet ikke så atletisk - men god med bolden. Der er rigtig meget fodbold i ham.
Skrevet af E. Jack Ulayte
I den situation sidder fck jo langt hen af vejen med trumfen, nemlig at det er FCK der skal kompenseres for at indgå et kompromi. På et tidspunkt bliver det jo også et spørgsmål om at sende et signal angående kontrakt hvilket gør man kan vurder at det er bedre at holde på ham, end at lade ham gå for peanuts.

Ja, men det har FCK vel heller ingen interesse i. Så vidt jeg ved er EJ vores højest lønnede, eller deromkring, og hvis han ikke gider spille for os og har hovedet et helt andet sted, så er han sgu en dyr vandhenter.

Angående Keita, så håber jeg at han bliver testet af. Der var virkelig meget palaver om ham op til han skrev under med os, så han må jo kunne et eller andet.
De få superliga kampe han har spillet har han bare ikke vist det store, omend det måske også er lidt meget at forvente af en ung spiller.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Bløde babser
Ifølge Gisle i fanradioen er vores nye svenske midterforsvarer en rigtig dygtig duelspiller der ikke er så god til at føre bolden frem......udover han ikke er ung, så lyder det som noget vi kender fra Tjekkiet og Slovakiet.
Gad vide om Ståle bevidst kigger efter andre typer, om Gisle ikke aner hvad han taler om eller om der er andet på vej der kan overtage den taktisk disciplinerede midterforsvarer der kan føre bolden frem rolle.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jussi
Ifølge Gisle i fanradioen er vores nye svenske midterforsvarer en rigtig dygtig duelspiller der ikke er så god til at føre bolden frem

Det er ikke ligefrem det indtryk man står tilbage med når man ser youtube-videoerne.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af MorganF
Jeg læste uddraget forleden aften, og jeg var bestemt ikke imponeret. Hvis det var det bedste kapitel, de kunne slippe som PR for bogen, så tør jeg slet ikke forestille mig resten.
Skrevet af Imperator
Det var nok bare det kapitel som handlede mest om FCK tror jeg.
annonce
0