Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Hvis bare vi får en ordentlig central ind, så skid hul i kanten.
København.
Skrevet af Algero
Kanten er jo virkelig godt besat. Det er, fordi vi mangler en angriber og en CM, at det kommer til at se tyndt ud.
Skrevet af Matias
Hvis Robert Skov i FCK-trøjen kan score (uanset kropsdel) blot en tredjedel af de mål, Lionel Messi har lavet med højrefoden, så bliver jeg meget glad. Og meget overrasket.
https://www.youtube.com/watch?v=o8lrjCOSrEU
Skrevet af Emkay
På billederne fra Ekstra Bladet går Santander og siger farvel, nu må vi forvente en 2-3 tilgange? Én profil til hver kæde
Skrevet af Northishere
Pieros skadet til sæsonstart i følge Ståle. Så vi kommer til at starte med Kadrii, Holse og Jonas Wind.

Tror sgu ikke vi skal være bange for at vores kære træner arbejder alt hvad han kan for at signe en ny angriber. (Han siger 1-1, det tror jeg bliver svært. Men hey, vi har massere af penge nu)
Skrevet af Plankeværket
Suk. Bashkim er åbenlyst dygtig, men alt for meget en løbespiller til vores måde at spille på.
Nå. Håber det betyder Ståle henter 2.

Og Schelden - vi skal både have en kant og en central midt. Jo mindre spilletid Thomsen og Skov får næste år, jo større chance er der for et FCK mesterskab - forudsat spilltiden tages af en bedre spiller.
Skrevet af Matias
"... nu må vi forvente en 2-3 tilgange? Én profil til hver kæde"

- I min verden har præmissen for de andre kæder ikke ændret sig, så ja. Profiler til den centrale akse - stærke på både det faglige og personlige - som kan træde direkte ind i start-11 og gøre en forskel. Andreas Bjelland og Albin Ekdal... og en eller anden der rimer på Nicklas Bendtner, men som ikke er ham.
Skrevet af Randomhero
Matias:

Her har du ham! Han skal nok lige spilles i form først.. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Lentner
Skrevet af Blastoid
Det her er saftsusemig trist læsning:

"- Skal det så være en fysisk stærk boksspiller, der en til en erstatter Santander?

- Nej, ikke nødvendigvis. Det handler mest om kvalitet, siger Ståle Solbakken."

Nå, men det var meget fedt at spille med om tredjepladsen, og det har vi erfaring med nu, så den skal vi nok nappe den kommende sæson.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Northishere
Altså, det er sgu lidt et non-statement Ståle laver. Jeg vil hellere have en rigtig god angriber med en anden stil end Santander og spille en anden slags fodbold. End at have en targetman på størrelse med bigfoot, men som er på Hobro/HB Køge niveau.

Det er selvfølgelig et karikeret eksempel.
Skrevet af pyto
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvad der går gennem hans hoved. Han har nu prøvet i 4 transfervinduer at erstatte spillerne med andre typer. Vi endte på 4. pladsen.
Hvorfor kan manden ikke se at vi skal have en kontrollerende midtbane, 1 eller 2 store angribere til at være opsspilsstationer, centrale forsvarsspillere der kan zoneopdække og vigtigst af alt (næsten) backs der kan komme i overlappet.

Hvor svært kan det fucking være?
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken har et koncept, og det koncept, skal der købes ind til. Det nytter ikke noget, at købe spændende, dygtige spillere, hvis de ikke passer ind i den måde, FCKs spil bliver praktiseret på. Og det nytter i særdeleshed ikke noget, at Ståle Solbakken ikke fatter det. Så kan man altid ønske sig et nyt eller sågar blot mere plastisk system og ditto roller, men når erfaringerne ikke taler for, at det er en øvelse Ståle Solbakken mestrer, så er det blot at acceptere de betingelser, som skal være til stede for at holdet - med nuværende, sportslige setup - kan opnå succes.
Skrevet af Svoger
North, karrikeret eller ej, så var det vel noget i den stil, som Brøndby hentede, da Anders Bjerregaard skulle overtage, efter Laudrup havde taget deres scouting/viden med sig.

Jeg har glemt hvad han hed, ham de hentede, dog.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jesperda
Tænker du på Hannes Sigurdsson, som de hentede i Stoke?
Skrevet af Plankeværket
Åh min gud. Har Ståle virkelig sagt det? Det lyder som da CV hentede Pourie som erstatning for Cornelius. Det er simpelthen ikke fair.

Skrevet af Matias
Præcis. CVs udtalelse om, at der ganske vist kom til at være lidt centimeter færre at gøre godt med, da man vekslede Andreas Cornelius for Marvin Pourie, men til gengæld fik en anden type ind, som kunne bidrage med så mange andre ting, var håbløs al den stund, at der ikke var brug for alle mulige andre ting, men netop fysisk pondus. Lad os nu se, hvad Ståle Solbakken henter - det kan jo være, det hele bare er for sjov, og han henter netop de profiler, systemet skriger efter.
Skrevet af Northishere
Nu er jeg ikke gammel nok til at jeg kan huske hvad der skete ude i Brøndby. Men jeg vil klart helst have at vi henter de bedste spillere vi har adgang til. Men pointe her var ikke at vi skulle ændre spillestil, for så kommer vi ind i en diskussion der fylder 50 sider igen. Min pointe var at det var et non-statement fra Ståle. Selvfølgelig går vi efter de bedste spillere vi kan få og selvfølgelig har Ståle en bestemt type han går efter.
Skrevet af Matias
"Men jeg vil klart helst have at vi henter de bedste spillere vi har adgang til"

- Det vil jeg også, under den betingelse, at spillerne er scoutet til systemet.

"Min pointe var at det var et non-statement fra Ståle. Selvfølgelig går vi efter de bedste spillere vi kan få og selvfølgelig har Ståle en bestemt type han går efter"

- Det er besynderligt at kalde det et non-statement, når det tydeligvis er et statement, nemlig at rette kvalitet og rette type sagtens kan være en kontrast, og at man ønsker det ene uanset om det andet er til stede. Det er urimeligt at tillægge Ståle Solbakken en holdning, han ikke har givet udtryk for, også selvom det kan virke beroligende for sindet.
Skrevet af Blastoid
Jeg er helt enig. Hvis vi skal afvige fra at hente den rette type til koncept til fordel for en anden type, så skal han være på et så markant højere niveau, end hvad vi normalt kan få, at vi ikke kan sige nej. Jeg vil hellere have en ringere spiller A, som passer til systemet, end en marginalt bedre spiller B, som ikke gør det. Og vi snakker en spiller, som rammer Ailtons absolutte topniveau hver eneste kamp-god. Det kan jo være lige meget, hvor god en angriber vi har, hvis vi ikke kan sætte det i spil, og det har Ståles koncept jo gentagne gang vist, at det bare ikke er muligt.

Ellers så kan vi smide indlæg i boksen fra nu af og fem sæsoner frem uden at blive farligere af den grund. North, jeg ser ikke, at Brøndby spiller for spiller har et højere niveau end os. Men de passer til systemet, og det er nu engang det, der skaber resultater.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Svoger
Jesper, ja det var vist navnet.

Deres nedtur var ikke kun fordi, at Meulensteen fandt ud af, at dansk fodbold var fucking miles away...
I det lys er det jo glimerende, at vi ved, at der kun sidder kompetent personale i vores scoutingenhed.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0