Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Algero
I forhold til (non-)statement. Prøv ikke-testen. Så ser man ret tydeligt, at det er et non-statement.
Skrevet af Schelden
Vi spiller første kamp 12/7. Det er sgu lige om lidt.

Det havde ikke gjort mig noget, hvis vi havde truppen på plads i går, da de mødte ind.

Men ok. De folk, vi kigger efter, de løber vel rundt til VM i Rusland.
København.
Skrevet af Matias
"Prøv ikke-testen. Så ser man ret tydeligt, at det er et non-statement"

- Tror nu nærmere, du skal bruge lidt tid på at sætte dig ind i ikke-testen. Citatet (spørgsmål og svar) er følgende: "Skal det så være en fysisk stærk boksspiller, der en til en erstatter Santander? Nej, ikke nødvendigvis. Det handler mest om kvalitet". Man kan ikke indsætte ´ikke´ i svaret, således at det giver et svar, alle er uenige i. Tværtimod består svaret testen, eftersom det netop er et statement, som er udtryk for en konkret strategi; (igen) kvalitet, ikke nødvendigvis type.
Skrevet af Algero
"Det handler ikke mest om kvalitet". Nem opgave at klare. Ingen kan være uenige i, at det handler om mest mulig kvalitet.
Skrevet af Rogosjin
Men det er jo pointen.

Det handler netop ikke mest om kvalitet.

Det handler mest om at få en spiller der passer til konceptet, og først herefter er kvalitet et parameter.

Det er en ret forskellig sitaution om man går efter den spiller med den højeste kvalitet og så tilpasser konceptet, eller om man går efter den spiller der passer bedst i konceptet, og så forsøger at finde den spiller med højeste kvalitet - inden for den ramme.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
""Det handler ikke mest om kvalitet". Nem opgave at klare. Ingen kan være uenige i, at det handler om mest mulig kvalitet"

- Jo, det kan man jo netop.
Skrevet af Algero
Ingen kan være uenig i bedst mulig kvalitet. Men man kan til gengæld være uenig i vejen derhen - og netop det skulle Ståle have sagt mere tydeligt. Hvad vil han helt konkret? Derfor bliver det et non-statement.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Kvalitet er vel en svær størrelse at vurdere... endda at definere. Kan man kvalitativt sammenligne en målmand med en angriber? Eller en forsvarsspiller med en kantspiller? Det mener jeg umiddelbart ikke, man kan, da det jo er meget forskellige typer kvalitet, de besidder.

Men vi skal vel alt andet lige have den højest mulige kvalitet ind, så længe det er den rigtige type kvalitet, der er tale om.

EDIT:

I vores nuværende situation er det nok mest kvalitet med hovedet, vi har brug for, mere end det er kvalitet med bolden.

FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Matias
"Ingen kan være uenig i bedst mulig kvalitet. Men man kan til gengæld være uenig i vejen derhen - og netop det skulle Ståle have sagt mere tydeligt"

- Sludder. Jeg vil hellere have den rette profil end en dygtig driblekonge, der er proven i at løbe dybt. Også selvom denne er kvalitativt bedre til lige netop det, end en tung targetspiller, der passer bedre i Ståle Solbakkens koncept.

"Hvad vil han helt konkret? Derfor bliver det et non-statement"

- Jeg tror som sagt ikke helt, du har forstået det, men spørgsmålet er ganske konkret, og det besvarer han ganske klart. Det handler ikke (nødvendigvis) om en bestemt type, men om kvalitet. Statementet er ikke, hvad den eksakte plan for en spillertype er, men derimod, hvad det ikke specifikt er. Og det statement er ganske bekymrende, eftersom der ikke bør være den store tiltro til, at han kan løse den sportslige opgave, uden netop de rette typer i truppen.
Skrevet af BlueAndWhite
Fernando Adi passede som type men var for dårlig kvalitet.. jeg savner en senegalneser i angrebet :/
Skrevet af Algero
Nej, Matias, DU har ikke forstået det og min pointe. Alle vil gerne have så meget kvalitet som muligt til FCK - det er ingen uenig i. Men hvad for nogle kvaliteter, der skaber mest kvalitet, er til gengæld noget andet. Du må holde tungen lige i munden og læse konkret, hvad der bliver sagt - og så tage diskursdiskussionen ud fra dette. Alle vil gerne have så meget kvalitet som muligt til FCK, men man kan så være uenig i, om det vil skabe det bedste FCK med en dygtig driblekonge eller en tung targetspillet. Så man kan være uenig om retningen man skal gå i kvalitet, hvilken vej FCK som hold og spillestil skal gå, men ikke at der skal være mindre kvalitet. Det handler om at skabe så meget kvalitet ud fra den måde, som FCK skal spille på.

Det sidste, du skriver, bliver pseudo-argumentation. Jeg stiller mig ikke uenig i, om han kan løse den sportslige opgave uden netop de rette typer i truppen - for det tyder meget jo på, at han ikke kan. Men derfor kræver det stadig så meget kvalitet som muligt for FCK, og det er netop derfor, at det bliver til et non-statement. For han siger lige præcis reelt ingenting jævnfør min argumentation i afsnittet foroven. :-)
Skrevet af Svoger
Ståles udtalelse i sig selv (ordene), er ikke en non-udtalelse. Desværre. Man kan så til gengæld håbe på, at det blot er de sædvanlige floskler som journalister skal fodres med, så de har et eller andet at skrive om. Klubben udtaler sig jo aldrig om konkrete transfers.

Matias (bl.a.) har ret i, at det er absolut vigtigt for det system Ståle praktiserer på banen, at profilerne er de rigtige. Hvis man mener andet, så har man ikke set med i de af de seneste sæsoner, hvor vi ikke havde de rette profiler. Inkl. den overståede sæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Algero, jeg tror du er den eneste i verden der opfatter udtrykket kvalitetsspiller, som den spiller der giver fck mest kvalitet som helhed.
Alle andre ser flere akser, spillerens individuelle kvalitet, hvor nemt vedkommende vil kunne integreres, betydning på træningsbanen og hvordan vedkommende passer ind i systemet er blandt de mest oplagte.

Her vægter Ståle den første kvalitet højest lige nu - jeg vægter den sidste.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Matias (bl.a.) har ret i, at det er absolut vigtigt for det system Ståle praktiserer på banen, at profilerne er de rigtige. Hvis man mener andet, så har man ikke set med i de af de seneste sæsoner, hvor vi ikke havde de rette profiler. Inkl. den overståede sæson.


Selvfølgelig skal profilerne være de rigtige. Og hvordan sikrer man sig det bedst muligt? Ved at hente de spillere, med de rigtige kvaliteter. Dvs. de kvalitative spillere til den givne rolle. Netop derfor hænger den rigtige profil og så høj kvalitet som muligt vel unægteligt sammen.

Hvis man søger en stor, stærk targetmand, ville Messi være af meget lav kvalitet, selvom selv samme Messi på givetvis alle andre paremetre end styrke og størrelse ville være bedre. Men til den konkrete rolle ville han være af dårligere kvalitet.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Algero
Plankeværket. Mange tak. Du rammer lige præcis hovedet på sømmet i pointe.
Skrevet af Svoger
Du har ret Delaney. Jeg var uklar. Spillerens evner skal selvfølgelig også matche.
Lex Fernando Adi, som nævnt længere oppe.

Men det ser ud til, at det egentlig også var det, Algero mente.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Jeg trlr vi henter Ken Ilsø. Evt. på en lejeaftale.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Havde FCK for øvrigt ikke nogenlunde succes med to små angribere efter Bård Wiggens ankomst sidste gang, hvor vi så hurtigt pasningsspil og masser af løb? Måske er det ham der vil noget andet og ikke Ståle.

fck-medløber.
Skrevet af Matias
"Nej, Matias, DU har ikke forstået det og min pointe"

- Hvis din pointe i virkeligheden er den samme som min, så har jeg ikke forstået den, nej. Men jeg har forstået det, Ståle Solbakken siger. Desværre.

Du fortsætter snakken om, at det er et non-statement, hvilket er underligt.

"Skal det så være en fysisk stærk boksspiller, der en til en erstatter Santander?
Nej, ikke nødvendigvis. Det handler mest om kvalitet.
"

- Spørgsmålet er meget konkret og omhandler den definerede, type-castede profil. Det afviser Ståle Solbakken nødvendigheden af, og det er hans statement. Statementet er ikke det sekundære, udefinerede ´kvalitet´.
Skrevet af Northishere
Havde FCK for øvrigt ikke nogenlunde succes med to små angribere efter Bård Wiggens ankomst sidste gang, hvor vi så hurtigt pasningsspil og masser af løb? Måske er det ham der vil noget andet og ikke Ståle.Jo, det var under Bård Wiggen vi havde en duo med de to spillere. Det vil nu være spændende at være en flue på væggen og høre om det er ham der trækker spillet i den retning, (Kan måske også være at Falk centralt var hans opfindelse, som flere andre har bragt op).
annonce
0