Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chrisard
Isoleret set er dette en god reklame for Santos.

https://youtu.be/SB9RX6Gaud8

6 ud af 13 mål med hovedet, heraf 5 på indlæg fra kanten.

'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Skrevet af Plankeværket
Han ligner en bedre Sotiriu. Og han ser decideret fremragende ud i den video. Men stik mig gerne en, hvor han han viser han kan fungere som opspilsstation også.
Skrevet af Lkc85
https://youtu.be/pHReGaXymqo

Ser spændende ud...

Kan man forresten ikke se klubtrådene i appen?
Skrevet af Schelden
Lkc85, sidst jeg var på appen, kunne man kun kommentere i artiklerne.

Ja, han ser spændende ud. Og god ud. Men jeg er ikke tryg ved, at vores spil skal laves om i en sådan grad, at en opspilsstation ikke er nødvendg. Vi så i sidste sæson, hvor galt det gik.

Det var ganske rædderligt. Idet at Federico Satander kom tilbage, så vi også, at han tog presset væk fra både midtbanen og forsvaret.

Evner Ståle Solbakken at implementere en succesfuld taktik uden et køleskab?
København.
Skrevet af Lkc85
vi har jo netop spillerne til hurtige kombinationer

Men han håber måske wind kan udfylde den rolle. Hvordan ser hans skadesituation egentlig ud?

Skrevet af Plankeværket
vi har jo netop spillerne til hurtige kombinationer

Men han håber måske wind kan udfylde den rolle. Hvordan ser hans skadesituation egentlig ud?


Har vi det?

Jeg kender ikke Papa, men hverken Luftner, Pierre, Ankersen eller Vavro er skræddersyede til at kombinere hurtigt op ad banen, frem for at slå en lang bold.

Så kan det godt være det passer vores midtbane, men lægger Horsens en mand på Boilesen og en på Zeca når han skal hente bolden dybt, så er vi helt låst.
Skrevet af Lkc85
Det kan du selvfølgelig have ret i. Men har papa ikke beskrevet sig selv som god med fødderne?

Og derfor skal vi selvfølgelig også have en til midtbanen som kan spille hurtigt småspil, hvis vi ikke skal have et skur i angrebet
Skrevet af Emkay
@plankeværket
Hvis du har set interviewet med Marker, så forklarer han lige præcis manglen af en "Zanka" type i forsvaret og at det er derfor Falk og Zeca er tvunget til at gå ned i banen og hente bolden med frem
Skrevet af Bløde babser
Men med Falk, Skov, Fischer samarbejdet i foråret så vi en mere livlig offensiv der kørte mere kombination og mindre ud over kanten og ind i gryden på en angriber.
Det jo ikke umuligt at man søger en type der kan drage fordel af det.

I så fald er det jo spændende, da vi ikke falder tilbage på noget vi kender og ved virker, men bevæger os videre ud på ny grund. Det der naturligvis en risiko ved; men også perspektiver.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Midtbanen er fin til småspil synes jeg. Den er udfordret defensivt.

Jeg er virkelig ikke særlig optimistisk, og jeg er ærlig talt en smule træt af at vi henter spillere der vil væk igen hurtigst muligt.

Rasmus Tågehorn Ankersen har udtalt, at man i FCM gerne vil købe profiler til førsteholdet, der har deres bedste år i FCM. De skal støtte talenterne som både kan komme inde og ude fra.
Det kan være det er det, vi prøver med Papa og Zeca feks, men jeg synes der er for få af den slags spillere til det projekt Ståle lige nu prøver at haste igennem.
Skrevet af Lkc85
Hvem tror du bliver makker til zeca? Har selv et lille softspot for gregus, men er sku begyndt at tvivle på at han nogensinde får sit egentlige gennembrud
Skrevet af Schelden
Den eneste bitte chance for succes på den centrale, er hvis Aboubakar Keita viser sig at være det pureste guld. Vi har prøvet med resten. William Kvist har ikke egenskaberne til at være otter, Jan Gregus holder af at være dybdeliggende, Rasmus Falk betyder nul fysik og elendigt restforsvar.
København.
Skrevet af Plankeværket
Falk, desværre. Håber på et kæmpe gennembrud til Keita.

Men BB, det virkede jo kun rigtig godt med det småspil, i de kampe hvor vi havde Santander som opspilsstation, så de tre kunne kombinere mellem modstandernes forsvar og midtbane. Uden ham, skal de kombinere gennem modstanderhold, der kan stå kompakt. Det er altså noget andet.
Skrevet af Bløde babser
Plankeværket

Ikke uenig. Santander havde også en ret vigtig rolle i forhold til at aflaste et forsvar under pres. Man kunne ikke slå en bold op til Pavlovic uden den kom tilbage i hovedet igen i en fart, det kan jeg frygte vi kommer til at miste som det vigtigste ved Santander.

En ny mande med andre færdigheder offensivt end Santander tror jeg fint kan passe ind i den mere dynamiske offensiv de andre bidrager med. Men det jo bare en følelse bag mit tastatur. Det den usikkerhed jeg nævnte før. Vi aner det jo ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Nå, nu skriver Marca, at Malaga har accepteret vores bud. Pis.
København.
Skrevet af Plankeværket
Det sagde de også i går. Det er klubben i Uruguay der er problemet.
Skrevet af Schelden
Det bliver de forhåbentlig ved med at være.
København.
Skrevet af Matias
Vi kan blive ved med at skrive, at nu må vi give det en chance, og se hvor der bærer hen ad, men altså, helt ærligt... jeg er træt af, at der ikke hentes type castede spillere til det koncept, man ved, man har nogenlunde styr på. Det er ikke en gang så meget ham den korte angriber, det er mere på den centrale midtbane og det centrale forsvar. Rasmus Falk har jeg meget lidt tiltro til, vokser så meget i rollen, at vores midtbane igen bliver solid.
Skrevet af Old123
Håber stadig på et skur eller et Cornelius gennembrud til Wind i år. For tror faktisk, at ham Santos kunne blive rigtig god for os, HVIS vi havde/får et skur.
Skrevet af jakobchamp
Kunde man forestille sig at Baskim går tilbage til venstre back og boile i midterforsvaret med Papa? Pierre er desværre en nitte
annonce
0